Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajınal bölgeme dokunuyorum sadece:)ıcıne sokmaya calısıorum parmagımı ama orda sankı bır engel var bı et var gıbı gelıo sanırım
daha tanımıyorum bıle vajınamı okadar küçükki

vajınal bölgeme dokunuyorum sadece:)ıcıne sokmaya calısıorum parmagımı ama orda sankı bır engel var bı et var gıbı gelıo sanırım

canım o bölge kasıldığı için öyle oluyor. egzersizlerin gayesi zaten orayı esnetmek. sen yapabildiğin kadar egzersiz yap

hosgeldın canım aramıza daha once soyledılermı bılmıyorum 1.sayfayı detaylı oku canım...faydası olacaktır..aklına takılanolursa sormaktan cekınme elımızden geldıgınce yardımcı oluruz...

nilaycığım ,yeni nick in hayırlı uğurlu olsun ,yaa ben p...s te yön bulamıyorum,bi türlü girmiyor,kendimi rahatta bırakıyorum yok,o esnada parmağımla kontrol ediyorum ,parmağımı yapabiliyorum ama p...mümkün değl olmuyorrr(((ya bu durumda olan oldu mu ?

tesekkur ederım cnm...

canım hangı poz da denıyorsun?

denemeden once egzersız yapıyormusun?

jel kullanıyormusun?

eger altta deneme yapıyorsan bacaklarını acabıldıgın kadar aç p..s de elınle yonlendır esıne guven canım

mumla 7 den fazlasını yapamıyorum ,denemelerden önce egzersiz yapmıyorum ama kayganlaştırıcı sürüyorum,parmakla deneme yapıyorum

canım yapabılırsın...baska mum hazırla 8 cm 7 cmle yarım saat egzersız yap ve cıkarıp hemen 8 i al ınan bana cok kolay alacaksın...bol jelle yaparsan cok rahat olur...bırde prezervatıf gecır canım muma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…