- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.161
vajınal bölgeme dokunuyorum sadece:)ıcıne sokmaya calısıorum parmagımı ama orda sankı bır engel var bı et var gıbı gelıo sanırım
daha tanımıyorum bıle vajınamıokadar küçükki
ben 9 aylık evlıyım canım gleit gelen kremınden dun almaya gıttım ama artık satısı durdurulmus satılmıyormus.[/Q
eşimle deneme yapsam diyen sen miydin, yanlış mı hatırlıyorum
evet canım bendim eşimle deneme yapsam dıyen
kıs avatarın çok şeker lakin ismini telafuz etmekte ve alışmakta zorlanıcam galiba.ben sana nil derim banane
hosgeldın bıtanem nasılsın bu arada nilay bennerelerdesın gozlerım arıyor senı
hoşbulduk nilaycım, nedir bu imaj değişikleri yahu? hayırdır? yeniliklere açığız. yoğunluk var yaa, bi ara da intte sorun vardı.
nilaycığım ,yeni nick in hayırlı uğurlu olsun ,yaa ben p...s te yön bulamıyorum,bi türlü girmiyor,kendimi rahatta bırakıyorum yok,o esnada parmağımla kontrol ediyorum ,parmağımı yapabiliyorum ama p...mümkün değl olmuyorrr(((ya bu durumda olan oldu mu ?
mumda 6-7 cm yapabiliyorum ama p...girişe olmuyor((((içimde sanki ucu bi girse gerisi gelcek gibi
mumda 6-7 cm yapabiliyorum ama p...girişe olmuyor((((içimde sanki ucu bi girse gerisi gelcek gibi
mumla 7 den fazlasını yapamıyorum ,denemelerden önce egzersiz yapmıyorumama kayganlaştırıcı sürüyorum,parmakla deneme yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?