Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm sana oncekı sayfalarda yazdım ama ozur dılerım ben msj oukmadan yanlıslıkla sıldım tekrar dan yollarsan cevap verırım lutfem kusuruma bakma hakkını helal et

cnm hoşgeldin. parmak yapabiliyosun sanırım.
iki parmağa yada aparata geçersin kalınlaştırırsın.
parmak yapıyosan zaten onlarıda yaparsın canım. sadece biraz cesaret inan hiç acı yok.
başkaları zevk alıyo bundan. biz neden yapamayalım ki

canlarım nasılsınız. neler yapıyosunuz. 3 hafta olacak ayrı düştüm sizdn.
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. inanın başaracaksınız.
benim tam bi hafta geçti üzerinden yeneli ama hala deneme yapamadık 2. yi.
dün ewde yalnızdık eşim artık gelmezler yarın olsun yorgunum dedi. bu gün yine burdalar.
dediğim gibi tam bahtsız bedeviyim ha :))
kısmetse pazar günü giderlerse düşünüyoruz bakalım dua edin bana

arkadaşlar ben adet döneminde olduğum için egzersiz yapamıyorum.merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum.diyelim ki egzersizler bitti p..s denmesine geçtik ve başardık.(inşallah)daha sonraki ilişkiler nasıl olacak.herşey normale mi dönecek.bir süre alışmamız mı gerekecek.vajinada fizyolojik bi değişim oluyo mu(genişleme,esneme anlamında) aynı zamanda gribim,dikkatim dağınık.yanlış bişey yazarsam kusura bakmayın.

herşey zamanla yoluna gırıyo canım sen takma şimdi onları kafana,bır ıkı ılışkı sürer alışman sonrası mutlu son....

off işte ertelemeye basladim sanki korkudann !!! halbuki cesaret edip yenmem lazimm !!! sanki basaramayacakmişim gibi geliyorrr insallah denicem amaa !!!

merak etme canım hiç bişey olmuyor değişiklik felan kendi açımdan söyleyeyim 2.si sanki aylardır oluyormuş gibi oldu

canım vajinada fizyolojik bir değişim olmuyor. oraya bi şey girebilecek şekilde yaratılmış zaten orası. sonradan değişikliğe uğrayan bi yer değil. ben yeneli 2 ay oldu. ama hemen şıp diye olmuyo bizde. biraz uğraşıyoruz. yani ben nefes çalışması falan yapıyorum, p... girmeden önce

anladım inşallah şimdiye kadar çektiğim üzüntüleri unutturacak şekilde normal insanlar gibi oluruz:// işin acayip tarafı ben kendi kendime başarayım diye denediğimde eşim ben kendimi zorlarken boşalınca durum hepten sapıtıyo.artık sıkıldı o da bu durumdan.

ins yenersın canımm ben 1.5 sene cektımsukur 6 ay oldu hersey normale grdı

egzersiz yapsanız biraz? siz daha hazır olursunuz en azından eşiniz de cok beklemez bu sayede cünkü forumda bazı arkadaşlar bu tip sorunlar yüzünden cok ugraştılar.. hiç egzersize başadınız mı?:44:

ya ilk yendiğim gün bile çok rahatken şimdi çok fazla yanma oldu.acaba regl olucam ondan olabilirmi.hatta çok afedersiniz ama eşimin pe...s kenarında çok hafif kan değmiş gibiydi.yani bir çizikten çıkan kan kadar acaba tahriş mi oldu yoksa yanmadan mı kaynaklandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…