- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.181
kızlar merhaba bende bugün üye oldum foruma.malesef bende vajinismus illetiyle 9 aydır uğraşıyorum.bugun gonderılerınızı hep takıp ettım prmak egzersızı bende
yapmaya calısıorum ama yapamıorumhenuz göremıorum bıle orasını banada yardımcı olurmusunuz lütfn
akşam gezmedeyim ama gelir gelmez açarım İNŞALLAH.
arkadaşlar ben adet döneminde olduğum için egzersiz yapamıyorum.merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum.diyelim ki egzersizler bitti p..s denmesine geçtik ve başardık.(inşallah)daha sonraki ilişkiler nasıl olacak.herşey normale mi dönecek.bir süre alışmamız mı gerekecek.vajinada fizyolojik bi değişim oluyo mu(genişleme,esneme anlamında) aynı zamanda gribim,dikkatim dağınık.yanlış bişey yazarsam kusura bakmayın.
Detttkorkmak ne kelime 9 cmde yenenler olmus sen korkmaktan bahsediyosun.. korkarsan tabiki olmaz.. p..s aparat gbi dusun ve yerlestir canim yavas uavas olck uzatma daha fazla ki hemen bebis gelsinnn
yok estğfrllah. kız maşallah 13 cm çok çok iyi neddin sennkorkma korkma, bol jelle egzersiz yaptığın pozisyonda dene, olmazsa ertesi gün denersin. ölüm mü var ucunda. hazır hissediyorsan hemen dene sakın erteleme.
arkadaşlar ben adet döneminde olduğum için egzersiz yapamıyorum.merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum.diyelim ki egzersizler bitti p..s denmesine geçtik ve başardık.(inşallah)daha sonraki ilişkiler nasıl olacak.herşey normale mi dönecek.bir süre alışmamız mı gerekecek.vajinada fizyolojik bi değişim oluyo mu(genişleme,esneme anlamında) aynı zamanda gribim,dikkatim dağınık.yanlış bişey yazarsam kusura bakmayın.
off işte ertelemeye basladim sanki korkudann !!! halbuki cesaret edip yenmem lazimm !!! sanki basaramayacakmişim gibi geliyorrrinsallah denicem amaa !!!
cnm ya ben çok geç geldim ewe misafirde vardı giremedim.
üstelik pc de sorun oldu 2 saat açılmadı. canım sen bana özleden face yada msn gönder ekleyim seni
canım vajinada fizyolojik bir değişim olmuyor. oraya bi şey girebilecek şekilde yaratılmış zaten orası. sonradan değişikliğe uğrayan bi yer değil. ben yeneli 2 ay oldu. ama hemen şıp diye olmuyo bizde. biraz uğraşıyoruz. yani ben nefes çalışması falan yapıyorum, p... girmeden önce
anladım inşallah şimdiye kadar çektiğim üzüntüleri unutturacak şekilde normal insanlar gibi oluruz:// işin acayip tarafı ben kendi kendime başarayım diye denediğimde eşim ben kendimi zorlarken boşalınca durum hepten sapıtıyo.artık sıkıldı o da bu durumdan.
anladım inşallah şimdiye kadar çektiğim üzüntüleri unutturacak şekilde normal insanlar gibi oluruz:// işin acayip tarafı ben kendi kendime başarayım diye denediğimde eşim ben kendimi zorlarken boşalınca durum hepten sapıtıyo.artık sıkıldı o da bu durumdan.
bu doktor nerede acaba ?2500 tl verip şayet ,herkez bu derdine çare buluyorsa,neden olmasın ,dr hakkında bilgi verebilir misiniz ,birde kendisi dr kendi parmaklarınımı bize egzersiz yapıyor?(bunu asla düşünemem.
bu doktor istanbulda Yeşim yerçok adı, derderder arkadaşım anlatmış tedavi şeklini önce kendi parmağını sokuyormuş 1 2 3 derken en son pens aparat hazırlayıp sokunca oldu bitti tarzı bir tedavi hızlandırılmış şekilde yani ama ben ankarada süleyman beye gitmeye karar verdim ücret konusunda çok esnek kimseyi geri çevirmeyiz merak etmeyin dedi daha bir güvendim bakalım. en kısa zamanda gideceğim kısmetse en azından ücret iade garantisi var, malesef yeşim yerçok un iadesi yok daha doğrusu hiç tedavi olmayan olmamış hani ilk biz olursakda para alamıcaz demek bu :)
yeşim hanım nerde dokdtor bir de nasıl ulasabilrm ;?
yeşim yerçok istanbulda bir doktor netten adını yazarsan bulabilirsin iletişim bilgilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?