- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.201
ysmngl ordamisin?
arkadaşlar ben adet döneminde olduğum için egzersiz yapamıyorum.merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum.diyelim ki egzersizler bitti p..s denmesine geçtik ve başardık.(inşallah)daha sonraki ilişkiler nasıl olacak.herşey normale mi dönecek.bir süre alışmamız mı gerekecek.vajinada fizyolojik bi değişim oluyo mu(genişleme,esneme anlamında) aynı zamanda gribim,dikkatim dağınık.yanlış bişey yazarsam kusura bakmayın.
ya ilk yendiğim gün bile çok rahatken şimdi çok fazla yanma oldu.acaba regl olucam ondan olabilirmi.hatta çok afedersiniz ama eşimin pe...s kenarında çok hafif kan değmiş gibiydi.yani bir çizikten çıkan kan kadar acaba tahriş mi oldu yoksa yanmadan mı kaynaklandı.
moralim bozuk kötüyüm kızlar eşimden boşanmak istiyorum
vajiyi yendim bir kere oldu sonra doktora gittim gitmez olaydım kızlık zarın duruyor dedi ve herşey bitti şimdi ilişkiye giremiyorum. acıyor kasılıyorum egzersiz derseniz hala yapıyorum eskiye dönmeyim diye ama olmuyor. doktor psikolojimi bozdu herhalde. dün eşimle kavga ettik herkes yapıyor bir sen yapamıyorsun dedi bana. benim onun hayatına müdahale etmeye hakkım varmı? zaten miyomum var bebek düşer dedi doktor ameliyat kısırlık riski taşıyor. herşey üstüme geliyor ölmek istiyorum bıktım artık
vajiyi yendim bir kere oldu sonra doktora gittim gitmez olaydım kızlık zarın duruyor dedi ve herşey bitti şimdi ilişkiye giremiyorum. acıyor kasılıyorum egzersiz derseniz hala yapıyorum eskiye dönmeyim diye ama olmuyor. doktor psikolojimi bozdu herhalde. dün eşimle kavga ettik herkes yapıyor bir sen yapamıyorsun dedi bana. benim onun hayatına müdahale etmeye hakkım varmı? zaten miyomum var bebek düşer dedi doktor ameliyat kısırlık riski taşıyor. herşey üstüme geliyor ölmek istiyorum bıktım artık
canım banada verırmısın face
sen kesinlikle miyomun var bebek düşer dedikelrine bakma benim ablamda iki hamileleğinde miyomu vardı aralarında 10 yıl var hatta doktor çok kzıdı niye hamile kaldın hayatını da riske etmişsın diye ama 6aylıkken miyom kendiliğinden yok oldu doğumu sezeryanla yaptı doktor miyom varsa onu da alalım dedi ama ameliyatta bakmış ki hiç birşey yok korkma çevremde o kadar çok kişi var miyomu oldugu halde hamile kalan bebeği olan mesela bende miyom yok herhangi bir sıkıntıda yok ama bebeğimi 6 aylıkken kaybettim yani hayat bu neyle karşılaşıcağımızı kim bilir
canım hemen bozma moralini. oluyor böyle tartışmalar, erkeklere de hak vermek lazım onlar için de çok zor bir olay bu hatta erkekler daha fazla etkileniyor. öyle onun hayatına müdahale ediyorum diye de düşünme siz karı-kocasınız tabiki o senn hayatında etkili sen de onun. kendini suçlu hissetme. yaşanması gerekiyomuş diye düşün. bence başka bir doktora git çünkü doktor doktoru tutmuyor mesela benm bir arkadaşıma bir doktor demişki sen kesinlikle normal doğum yapamazsın filan sonra başka doktora gitti normal doğum yapbilirsin demiş ve o ilk çocuğunu normal doğumla dünyaya getirdi hiç bir sorunu da olmadı. isyan etme nolur canım.
canım b u konu da pek bilgim yok. ama bi arkadaş çok güzel anlatmış.
bana çok mantıklı geldi. umarım sana da moral olmuştur. cnm.
bol bol dua et. rabbim yardımcımız olsun.
Kizlar ben smdi egzersiz yapcmm topikte kimse yokk ins yapablrmm
yetiştim canım yapabilirsin egzersiz yaparken yapamam diye bi düşünce yok yapabileceğim de herkes nasıl yapabiliyor ben de yaparım de bak 13 cm yi alabilenler var biz neden yapamayalım hadi bakalım kolay gelsin
canim zorda olsa serceyi aldm ama 2bogum kDar daha gtmek istym vajim oyle skyoki parmagimi offff
normal canım bende de dün öyle oldu normalde çok rahat alıyordum 2 parmağı dün aldım ama biraz zorlandım vajinin günü gününü tutmuyo diyolardı kızla gerçekten de öyle eğer aşırı skıyosa bırak biraz dinlen sonra yap tahriş olur yoksa canım biraz rahatlat kendini olacak yapıcam diye telkin et hazır olduğunu hissettiğinde yaparsın
canim cok sagoll.. bidaha denicem smdi fazla vaktm yokki gevsemeye firsatm olsn yapcm ins.. sen bgn denednmi
canm benm misafirim gelicek hazırlık filan yaptım akşama denicem artıkkk kolay gelsin canım görüşürüz akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?