Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım maalesef sıhırlı degnek degmıyor bızedeneme yapa yapa alısacaksın genısleme esneme hepsı zamanla bıtanem yanı kendımden ornek vereyım benım 6 ay once yendm son ıkı aydır cok rahat bır sekılde ılıskıye gırebılıyorum...ama hıcc sorun degıl o zmn da cok mutluydum sımdıde yendım yaa hersey vız gelırama tabı bu surec kısıden kısıye gore degısebılır

Son düzenleme:

tatlım enfeksıyon kapmıs olabılırsın yenı gelın hastalıgı yanibı doktora gıt ıstersen

moralim bozuk kötüyüm kızlar eşimden boşanmak istiyorum
vajiyi yendim bir kere oldu sonra doktora gittim gitmez olaydım kızlık zarın duruyor dedi ve herşey bitti şimdi ilişkiye giremiyorum. acıyor kasılıyorum egzersiz derseniz hala yapıyorum eskiye dönmeyim diye ama olmuyor. doktor psikolojimi bozdu herhalde. dün eşimle kavga ettik herkes yapıyor bir sen yapamıyorsun dedi bana. benim onun hayatına müdahale etmeye hakkım varmı? zaten miyomum var bebek düşer dedi doktor ameliyat kısırlık riski taşıyor. herşey üstüme geliyor ölmek istiyorum bıktım artık

sen kesinlikle miyomun var bebek düşer dedikelrine bakma benim ablamda iki hamileleğinde miyomu vardı aralarında 10 yıl var hatta doktor çok kzıdı niye hamile kaldın hayatını da riske etmişsın diye ama 6aylıkken miyom kendiliğinden yok oldu doğumu sezeryanla yaptı doktor miyom varsa onu da alalım dedi ama ameliyatta bakmış ki hiç birşey yok korkma çevremde o kadar çok kişi var miyomu oldugu halde hamile kalan bebeği olan mesela bende miyom yok herhangi bir sıkıntıda yok ama bebeğimi 6 aylıkken kaybettim yani hayat bu neyle karşılaşıcağımızı kim bilir

canım hemen bozma moralini. oluyor böyle tartışmalar, erkeklere de hak vermek lazım onlar için de çok zor bir olay bu hatta erkekler daha fazla etkileniyor. öyle onun hayatına müdahale ediyorum diye de düşünme siz karı-kocasınız tabiki o senn hayatında etkili sen de onun. kendini suçlu hissetme. yaşanması gerekiyomuş diye düşün. bence başka bir doktora git çünkü doktor doktoru tutmuyor mesela benm bir arkadaşıma bir doktor demişki sen kesinlikle normal doğum yapamazsın filan sonra başka doktora gitti normal doğum yapbilirsin demiş ve o ilk çocuğunu normal doğumla dünyaya getirdi hiç bir sorunu da olmadı. isyan etme nolur canım.

canım b u konu da pek bilgim yok. ama bi arkadaş çok güzel anlatmış.
bana çok mantıklı geldi. umarım sana da moral olmuştur. cnm.
bol bol dua et. rabbim yardımcımız olsun.

miyomu dert ediyorum ilişki problemimi dert ediyorum hepsini dert ediyorum moralim bozuk

eşime diyorum miyomum var diye o da bana sanki ilişkiye giriyorsunda miyomu düşünüyorsun diyor. sanki çocukmu doğuracakmışım ben üzülüyorum hemde çok üzülüyorum

yetiştim canım yapabilirsin egzersiz yaparken yapamam diye bi düşünce yok yapabileceğim de herkes nasıl yapabiliyor ben de yaparım de bak 13 cm yi alabilenler var biz neden yapamayalım hadi bakalım kolay gelsin

canim zorda olsa serceyi aldm ama 2bogum kDar daha gtmek istym vajim oyle skyoki parmagimi offff

canim zorda olsa serceyi aldm ama 2bogum kDar daha gtmek istym vajim oyle skyoki parmagimi offff

normal canım bende de dün öyle oldu normalde çok rahat alıyordum 2 parmağı dün aldım ama biraz zorlandım vajinin günü gününü tutmuyo diyolardı kızla gerçekten de öyle eğer aşırı skıyosa bırak biraz dinlen sonra yap tahriş olur yoksa canım biraz rahatlat kendini olacak yapıcam diye telkin et hazır olduğunu hissettiğinde yaparsın

canim cok sagoll.. bidaha denicem smdi fazla vaktm yokki gevsemeye firsatm olsn yapcm ins.. sen bgn denednmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…