Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ohhh agzına saglıkkkk bitanemmmm

ben evliliğimizin 2.günü kadın doğum uzmanına gittim.vajinismus falan nedir haberim yok tabi.fizyolojik bişey mi acaba falan dedik gittik.kadın dokunmak istedi,bacaklarımı kapadım.ama biraz daha sakin olunca kızlık zarına bakabildi. ve normal kalınlıkta ama istersen alabiliriz o zaman geçer dedi(fırsatçı ya da bilgisiz dr.tipi) başka bir dr.a daha gittim.o psikolojik dedi.haklıydı o konuda.benim egzersiz yapıp rahatlamaktan başka çözümüm yoktu.burdaki bi çok arkadaşım gibi.ama başka bi arkadaşımda durum fizyolojikti.ameliyat oldu sorunu bitti,şu an hamile 4 aylık.o yüzden 1.aşamada bunu yapman daha mantıklı.eşini az görüyormuşsun,sanırım öğretmensin ve tayinden dolayı ayrısınız,bilemiyorum. biraz zorlaştırıyor bu durum ama bi yerden başlayıp egzersize başlarsan eşinle görüştüğünde neden yapamayasın ki.

Arkadaşlar dün penis denemesi yapamamıştık, üstte dün yaşadıklarımı yazmıştım, bugün denedik, ama eşim girdimi girmedimi anlamadım diyor, böyle birşey normal mi?
ben elimle soktum, biraz ittim, kas bırak yaptım bence girdi. Birde ne zaman namaz kılmamız gerekiyor? Tam birleşmeye niyet ettiğimiz zaman mı? Ne dualar edelim?

genelde esler anlar canim baksaydiniz girip girmedigine ama icinde hissettiysen girmistir.. sükür namazindan bahsediyorsan iliskiden sonra dus alip kil canim bol bol dua et Allaha sükret.. hocayla konusmustum ilk iliskiden sonra dua edince kabul olunuyormus cunku kadinlar emanetlerini kocalarina teslim ediyormus ve bu cok iyi biseymis hoca oyle soylemisti..

cok hayalini kurdum, normalde edebiyat da parcalarim ama su an cidden takatim yok.
özet geceyim.

BASARDIM

canım tebrik ederim.
belitin dediği gibi sık sık yap ki iyice alışsın vajin.
2. olacak mı diyede hiç düşünme olacak inş.
zaten bi kaç kere çıkarıp yapmışsın.
bu arada çok güzel anlatmışsın canım. hepimizin ortak duyguları...

canım sen galiba hacet namazından bahsediyosun bize ilk evlendiğimizde imam nikahı kıyılırken hoca söylemişti ilişkiden önce kılacaksın 2 rekat kıldıktan sonra da dua et kalpten..

Bende bu illeti yeni yenen biri olarak basaran arkadaslari tebrik ediyorummm.duygularini cok ii anliyorum.ben2gece mutluluktan yatamadim...allah baska dert vermesin..darisi diger kizlarimizin basina...

offf yine olmadı yaa eşim yine sertleşmedi ne zaman bitecek bu çile yadoktor bize her gün demişti 2 gündür yok yapamıyoruz bu gidişle de yapamıcaz ya adam tv seyrederken arabaları incelerken sertleşiyor s...me esnasında tık yok yine sinir oldum.. anlatabileceğim kimsede yok içimde öyle bi büyüdü ki artık kaldıramıyorum.... selacım seni şimdi daha iyi anlıyorumm reglinden sonra yenersin inşallah canım

tebrikler canım yazında bendende bahsetmişsin saol haklısın ben baslamadan pes ettim ama ne yepacagımı bılmıyorum inan korkuyorum elimde degıl yaa

baslasaydin bitmisti bile belki de, kendine o sansi hic tanimiyorsun ki.
bu yükle yasamak o korkunc zor gelen egzersizlerden daha zor. olay su ki, sen eski bensin. zaman geciyor, kabulleniyorsun, alisiyorsun ama aslinda her an aklinda bu var.

esim bana mirr mirrlasin, beni mutlu etsin diye kedi almisti. kedim 6 aylik olunca, miuv miuv koca isterim diye bagirdi. plastik topun pesinden kosan kedim cinselligini yasadi. kediyi kiskandim hep. sinir oldum, ilk günler kucagima alamadim, yüzüne bakamadim. kedi bile yapti, ben yapamiyorum diye agladim. sokakta yanimizdan gecen boncuk gibi bebelerini dizmis kadinlar hakkindaki düsünce baloncuklarimi hic anlatmayim. dün gece kedimden özür diledim, mincikladim onu, normal ve saglikli bir disi oldugun icin sana garezlendim istemeden diye. kediyle kiyaslar mi insan kendini?

korkularini herkes anliyor, cünkü bunlari aynen yasadik. benim gibi yillari devirme, bak tamamen kopmamissin burdan da. demek ki umudun ve istegin var. ama sen ilk adimi atmadikca kimse yardim da edemez. egzersiz yapanlarin ya da yenmis olanlarin senden tek farki o ilk adimi atmis olmalari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…