- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.281
teslimiyet,aşk,güven varsa ne vajinusmus kalır ne başka bişi
sımdı boyle bızlerı kucumser sen cok bılır gıbı ( daha ne cektıgımızı bılmeden ) yazıp rahatladınmı elıne ne gecti ?
anlamıyorum anlıyamıyorum bu yaklasımla ne elde edıldıgını ..
mesajlarına baktımda her topıkte bu tarz yaklasım yapmıssın egon düştükçe gel bızlerın dertlerını basıt gor rahatla
dua ette yaptıgın seyı sende görme ..
Allahın izniyle olacak merak etme, dilatörlerin gelsin ilkini sokunca sen bile şaşıracaksın inanamayacaksın kendine=)
inşallah hayal gibi ama
bakk senn gecen gun yapamam yapamam dıyordun baktın kolay yapıyorsun basklarına destek oluyorsun helal olsun sana tatlı kusum benım
Allahın izniyle olacak merak etme, dilatörlerin gelsin ilkini sokunca sen bile şaşıracaksın inanamayacaksın kendine=)
inşallah canım valla yapıcam eşimin inadına yapıcam kendime güvenim dün çok çok arttııı valla allah razı olsun
hehe napimmm artık kürdan gibi geliyor bana aparatlar =))))))))))))
ama daha asıl başarıya ulaşamadım
cevap verdiğin için teşekkür ederim canım ama dedığim gibi bizim daha ıkı uc deneme oldu bır araya gelemıyoruz ayrı şehirlerde olduğumuz için jinekologa falan gitmedim daha yeni diye atlatırız diye dediğim gibi bıraz oluyo daha sonra acıyo 3-4 cm den sonra dediğiniz gibi kasılmadan olabilir dimi
Arkadaşlar dün penis denemesi yapamamıştık, üstte dün yaşadıklarımı yazmıştım, bugün denedik, ama eşim girdimi girmedimi anlamadım diyor, böyle birşey normal mi?kızlar marhaba, bende iki parmaktaydım en son, doktor penis denemsi verdi. bugün eşim denemek istedi, ben kendimi hazır hissetmiyordum. iki parmak denemek istiyordum. eşimle konuşuyorduk yatakta o penis denemesi istiyordu. Neyse ön sev... ye başladık sonra bacaklarımı ayırdı, ben ağlamaya başladım. Ben korkuyordum, anlatamıyorum. Eşimde sanki ne yapıcam dedi. Off kızdı bana ve içeri gitti. Şimdi karşımda oturuyor ve konuşmuyoruz. Çok gerginim. Zaten bütün gün o kadar gergindim ki başım ağrımaya başladı :/
Arkadaşlar dün penis denemesi yapamamıştık, üstte dün yaşadıklarımı yazmıştım, bugün denedik, ama eşim girdimi girmedimi anlamadım diyor, böyle birşey normal mi?
ben elimle soktum, biraz ittim, kas bırak yaptım bence girdi. Birde ne zaman namaz kılmamız gerekiyor? Tam birleşmeye niyet ettiğimiz zaman mı? Ne dualar edelim?
cok hayalini kurdum, normalde edebiyat da parcalarim ama su an cidden takatim yok.
özet geceyim.
BASARDIM
Arkadaşlar dün penis denemesi yapamamıştık, üstte dün yaşadıklarımı yazmıştım, bugün denedik, ama eşim girdimi girmedimi anlamadım diyor, böyle birşey normal mi?
ben elimle soktum, biraz ittim, kas bırak yaptım bence girdi. Birde ne zaman namaz kılmamız gerekiyor? Tam birleşmeye niyet ettiğimiz zaman mı? Ne dualar edelim?
:&+kızlar basardımmmmmmmmmmm salı aksamı olduuuuuuuuu
hazırladıımız apartaları mum vs vajı ıcınde alıstırma yapıyoruz cnm ılıskıye gırebılmek ıcın bızımde hastalıgımız bu:26:
tebrikler canım yazında bendende bahsetmişsin saol haklısın ben baslamadan pes ettim ama ne yepacagımı bılmıyorum inan korkuyorum elimde degıl yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?