- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.301
dün üçüncü dilatöre geçtim zorlandım biraz ama bugün yine çalışcam
offf yine olmadı yaa eşim yine sertleşmedi ne zaman bitecek bu çile yadoktor bize her gün demişti 2 gündür yok yapamıyoruz bu gidişle de yapamıcaz ya adam tv seyrederken arabaları incelerken sertleşiyor s...me esnasında tık yok yine sinir oldum.. anlatabileceğim kimsede yok içimde öyle bi büyüdü ki artık kaldıramıyorum.... selacım seni şimdi daha iyi anlıyorumm reglinden sonra yenersin inşallah canım
Arkadaşlar merhaba,
Ben 1,5 yıldır vajinismus hastasıyım.
Birkaç gündür KK ndeki forumlarınızı okuyorum.
1,5 yıldır kendi kendime söylediğim, denediğim şeylerden çok daha etkili oldu bu birkaç günlük okumalarım.
Hepinize çok çok teşekkür etmek istiyorum.
En azından kendime güven kazandım, inanç ve sabır verdi bu yazılar..
Ben de birgün buraya başardım diye yazmak için elimden geleni yapacağım.
Umarım birgün gerçek olur hayallerim..
bir an önce başla canım gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
Arkadaşlar dün penis denemesi yapamamıştık, üstte dün yaşadıklarımı yazmıştım, bugün denedik, ama eşim girdimi girmedimi anlamadım diyor, böyle birşey normal mi?
ben elimle soktum, biraz ittim, kas bırak yaptım bence girdi. Birde ne zaman namaz kılmamız gerekiyor? Tam birleşmeye niyet ettiğimiz zaman mı? Ne dualar edelim?
canım benim.. tavsiyede bulunabilirim sana istersen özel msj at bana cevap yazayım ?
çok guzel canım boyle devam aklınatakılan olursa sormaktan cekınme elımızden geldıgınce yardımcı oluruz
Arkadaşlar merhaba,
Ben 1,5 yıldır vajinismus hastasıyım.
Birkaç gündür KK ndeki forumlarınızı okuyorum.
1,5 yıldır kendi kendime söylediğim, denediğim şeylerden çok daha etkili oldu bu birkaç günlük okumalarım.
Hepinize çok çok teşekkür etmek istiyorum.
En azından kendime güven kazandım, inanç ve sabır verdi bu yazılar..
Ben de birgün buraya başardım diye yazmak için elimden geleni yapacağım.
Umarım birgün gerçek olur hayallerim..
Belit ben hepimizin yaşadığı şeyleri yaşadım.
Aynada bile bakamıyordum.
Eşim yaklaşınca onu itiyordum, bacaklarımı kapatıyordum.
Önce vücudumu tanıdım, cinselliği tanıdım, bu amaçla kitaplar okudum, araştırdım.
Kafamdaki soruları aştım, ben rahat olursam kasların gevseyeceğini ve acı ya da kan ihtimalinin çok düşük olacağını öğrendim.
Aynada bakabılmeye basladım ama hala dokunamıyorum, içim bayılıyor, çok kötü oluyorum.
Eşimi artık itmiyorum, denemeye başladık.
Sadece çok fazla baskı hissediyorum deneme sırasında ve girmiyor.
Burada öğrendiğim gibi ıkınıyorum ya da nefesle itmeye çalışıyorum ama
nasıl bir duvar örüyorsam artık ilerlemiyor.
Ama olacak inşallah.
Ben parmak egzersizi olmadan eşimle ilerlemek istiyorum.
Bu şekilde daha doğal daha kolay geliyor bana ama
acaba kendimi mi kandırıyorum sizce?
çok saolun canım benim gerçekten daha iyi hissediyorum kendimi.. egzersizlere son gaz devamm..bu arada mumun etrafına bişe sarıyo musunuz onu öğrenebilir miyim? nasıl aparat yapılıyor?
mumun etrafına peçete ya da kağıt havlu sarıp sonra streç film ile kaplıyoruz istersen üzerine prezarvatif geçir, sonra üzerine biraz jel sürüp deneyebilirsin. yemek tarifi gibi oldu biraz:)))
arkadaşlar allah hepinizin yardımcısı olsun valla daha geniş çapta okuduğum zaman durumunuzun vahim olduğunu anladım kızken benimde çok korkularım vardı nasıl girecek acıyacakmı gelen kan ya durmazsa damarıma denk gelir mi acılarım dinmezse falan filan ama inanın korktuğumuz gibi bişi değilmiş şuan aşırı zevk alıyorum kadınların orgazm olması çok zormuş çok az kadın orgazm oluyormuş ben o azınlığın içindeyim bağırmayayım diye eşim ağzımı kapatıyor. ufak tavsiyelerim olacak ön sevişmenizi uzun tutun sevişin sevişebildiğiniz kadar cinsel organınıza değmesine ellemesine okşamasına izin verinki sulansın ve birleşmeyi istesin yada alkol alın arkadaşlar fena bi şekilde istek uyandırıyo kendine güven geliyo denediniz mi bilmiyorum ama nacizane bi tavsiye hatta iyice sarhoş olun kocanızın penisiyle oynayın öpün okşayın ne bileyim ya çılgınca çocuklar gibi olun yatakta tabu falan kalmasın kocanızında hoşuna gideceğine inanıyorum.bu tavsiyelerim psikolojik vasinusmus yaşayanlar için faydalı olacağını düşünüyorum haydi kolay gelsin arkadaşlar dualarım sizinle olacak. inş bunun üstesinden gelirsiniz....
Peki siz ne zaman yapabilmiştiniz, kaçıncı denemenizde olmuştu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?