- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.261
çok iyi biliyorum arkadaşım merak etme sen vucudunuzu kasılmalarınızı kontrol altına almanız gerekiyo cinsel hayat önemli maleseffffff
inşallah hayal gibi ama
inşallah hayal gibi ama
çok iyi biliyorum arkadaşım merak etme sen vucudunuzu kasılmalarınızı kontrol altına almanız gerekiyo cinsel hayat önemli maleseffffff
sımdı boyle bızlerı kucumser sen cok bılır gıbı ( daha ne cektıgımızı bılmeden ) yazıp rahatladınmı elıne ne gecti ?
anlamıyorum anlıyamıyorum bu yaklasımla ne elde edıldıgını ..
mesajlarına baktımda her topıkte bu tarz yaklasım yapmıssın egon düştükçe gel bızlerın dertlerını basıt gor rahatla
dua ette yaptıgın seyı sende görme ..
Cok guzel yazmissin arkadasim,eline saglik.
bende cok sinirlendim eslerimiz bile bizi bu konuda sorgulamiyorken biri geliyor sana cinselligin oneminden bahsediyor,yok canim biz bilmiyorduk!
Ne diyeyim Allah akil ihsan etsin...
Sonunda soku atlatabildim ve bir önceki mesajin kabaligi icin özür dilerim aslinda icimden neler neler demek gecti ama tikandim o an. Fenalik getirecek kadar uzun yazip, telafi edeyim. Iyi ki Nobel falan almadim. Ama bu Nobelden daha önemli.
Nasil basardim?
Üyeligim eski, önceden de biliyordum burayi. Bir gün cesaret ettim üye oldum ama ilk mesaji atamadim. Biliyordum ne aynaya bakabiliridim ne dokunabilirdim. 1.5 yil sonradir ilk mesajim.
Cok fazla zikretmemeye özen gösterdim, ama bilenler var. Ilk önce botoks yaptirdim. Son caremdi. Doktor igneden sonra sorunsuzca iliskiye girebilecegimi söylemisti. Cehalet mutluluktur. Ben cok arastirmistim ve botoks uygulmasinda bile dilatörle (acici) calismak gerektigini biliyordum. Bu asamada bir cesaret foruma ilk mesaji yazdim. Sela1 ilk karsilayan oldu, ama botoks yaptiran, yapip da yenmis biri yoktu ortalikta.
Etkiyi hissettigim gün deneme yaptik. Ayni seyler. Itme, bacaklari kapama. Aglama, korku. Ellerime ve bacaklarima ve bilincaltima yapilacak bir igne yok. Zaten bir vajende de hissizlik, felc vb. durumu yok.
Dilatörle calismaya karar verdim. Nisanin ilk haftasi basladim. Ilk gün artik nasil olduysa, 2 farkli boyu aldim. Bu bir daha tekrarlanmadi. 1 hafta giriste takili kaldim. Herkes yönü en dogru sekilde tarif etti ama ben beceremedim. Bu nedenle E-lvanin u virajina ve sela1in 30 derecesine cok sey borcluyum. 17 Nisani milad olarak belirledim. O gün ilk defa 6 cm kadar minik bir kalinlik da olsa dilatörü bilinclice alabildim. Dünyalar benimdi. Ama sonra gene esmer günler. 4 gün 1 cm bile giris olmadi. Üsütmüsüm. O yüzden ayaciklarinizi sicak tutun egzersizciler.
Miladimin 1. haftasinda 7cmye gectim. Cikarmaya korkuyordum, ne yalan söyleyim o sekilde isedim bile. Bunu söylüyorum cünkü ben aynada hic incelemedim. Resimlere de bakamiyorum. Su acidan cok iyi oldu: ikisinin farkli oldugunu iyice algiladim. Böyle endisesi olanlara tavsiye edebilirim.
2 gün böyle calistim. sela ve e-lvan msnde bana kocluk yaptilar, 4 saat yerimden kalkmadan 10cmye gecebildim. Böyle bir sizi olamaz diye düsünüp firlatip atacakken, dayan tut, yaparsin, edersin diye gazi aldim. Ne moral ne motivasyon, anlatilmaz. O gece deneme yaptik esimle ve penisin basini aldim. Pozisyon aramakla cebellesirken, sertlesme sorunu oldu. Bunun üzerine 5 gün daha calistim, en az 3 saat araliksiz. Bu arada bir zamanlar cikarirsam bir daha girmez dedigim ufakliklar cup diye disari cikiyordu, vajen genislemisti. 3. Gün 10cmde rahat calismaya basladim. 4. Gün bir hapsirikla o 10 cmnin parabol cizerek firladigini ve masadaki kahve fincanin icine düstügünü agir cekimde izledim. Vajen iyice acilmisti. Hemen 11.5 cmye gectim, onu da kismen alabildim.
5. gün, aksam 8e dogru egzersize basladim, 22:30a deneme randevum vardi. 20 dakika kadar önce 11 cmlik dilatörü aldim, bu arada kadim msn arkadaslarim beni sagolsunlar oyaladilar. Sela gazi da verdi, resmen üstümde gelinlik sirtima yumruk atarak beni randevuma gönderdi.
Ilk 30 dakika zaten gergin gergin olagan mekaniklikte cebellestik. Catala oturur gibi calistigim icin öyle olsun istiyordum ama esimin kalcasi bacaklari gecemedi, ittiremedi vb. Biraz ara verdik.
Bu arada gözümü kararttim, yere battaniye serdim. Üstte olacagim pozisyon icin. Yatakta battigimiz icin bu önerilmisti. sela? 10cmlik dilatörü 5 dakika icimde beklettim. Ters oturdum, ve bitti. Evet bu kadar basitti. O an tek yaptigim hüngür hüngür aglamak oldu. Bir yandan da inanmadigimiz icin 3 kere cikip, tekrar aldim. Git-gelde zorlandigimi itiraf edeyim, ama esim bu konuda biraz fazla gazdi. Cok ilginctir yillardir acaba vajinismus olmasaydim bana bakislari daha mi sicak olurdu diye düsündügüm adamin, sesine sevkat geldi. Sarildik aglastik, sevindik, zipladik, agladik, daha cok agladik, daha cok sevindik. Ben soktaydim, titreye titreye geldim benim sevincimi en iyi anlayacak o güzel arkadaslarima yazdim, ne yazdim hatirlamiyorum da. Benimle ve belki benden cok sevinen selaya, zor günler gecirdigini bildigim cicekrosea tesekkür ederim.
Tesekkür edecekler cok,
Melekler: Snowflaken, gülsevdam. Yendiginiz halde acaba eskiyi hatirlatir mi, ket vurur mu diye endise duymadan her gelene ayni cümleleri bikmadan yilmadan yazabildiginiz icin, her adimi desteklediginiz icin, melek oldugunuz icin, mezun ettiklerinize beni de eklediginiz icin
Sela1, lacan, freud, benjamin halt etmis, psikoanalitik cözümlemeler, egzersiz koclugu, dostluk, moda, makyajhihi. Ne desem sig kalacak.
Cicekrose, adimlarimiz, hayallerimiz, yasadiklarimiz bu kadar mi benzer, ben senden coook güc aldim.
E-lvan, o gencecik bedenindeki olgunluk, güc, azim, temiz kalp ve desteklerin icin
sessizcekimsesizce, birakmaya karar verdigin gün bu mereti yenmeyi ne kadar istedigimi anladim. Hic istemedim birakmani da. Devam edip, dev adimlar attikca beni de sürükledin sanki
kemre ve rabit, cogumuz anne olsak da yeter diye düsünürken bunun cok büyük bir yanilgi oldugunu farkettim sizler cabaladikca. Siz belki bir acidan özenilenlerken aslinda daha farkli baskilarla bu sorunla yüzlestiniz. Örneksiniz, annesiniz :)
trinity, senin yenmen beni cok motive etti. buraya alistigimda yenen ilk kisi sendin. Hihi
bu liste, benden sonra gelenlerle uzar gider. Cok isterdim burda facar da olsun, ama baslamadan birakip gitti.
Ben egzersize daha önce baslamis olsam da 17 nisan 2 mayis 4 gün, yani toplamda 13 günde yenmis oldugumu düsünüyorum. 30 yasindayim, 6.5 senelik evliyim. Ve dün gece basardim. Hehe, dünya alem duysun. Simdi gelin cicegimi egzersiz yapanlara atiyorum. Kapisin kizlar.
:&+kızlar basardımmmmmmmmmmm salı aksamı olduuuuuuuuu
teslimiyet,aşk,güven varsa ne vajinusmus kalır ne başka bişi
mrb bende sıteye yenı uye oldum buraya yazılanları okudum fakat benım ilk girişte sorun olmuyo 3-4 santimden sonra sanki biyere dayanıyomus gibi oluyo ve çok canım acıyo zaten eşimle ayrı yerlerde oldugumuz ıcın her zman deneyemıyoruz 1-2 kere denedık o kadar ama ben cok sorun yapıorum sizce ne yapmalıyım arkadaşlar
kendimizi kastığımız için oluyor canım.jinekolojik muayene oldun mu bilmiyorum ama fiziksel bir sorun değilse,ki büyük ihtimal kasılma çözülebilir bişey.ben kendimden örnek vereyim o kısma dokunamıyodum,bişey gireceğine de inanamıyodum şimdi 11 cm aşamasındayım.yakın zamanda kurtulucam tamamen inşallah.arkadaşlarımızın yazılarını takip ederek,sormak istediğin soruşarı çekinmeden sorarak egzersize başlayabilirsin.erteledikçe düzelmeyecek.geç kaldıkça da pişman olunuyor emin ol.herkes sana yardımcı olacaktır muhakkak.daha geniş bilgi verirsen daha kolay olur.yalnız olmadığını bil, merak etme istekle egzersize başlarsan kısa sürede çözülüyor
cevap verdiğin için teşekkür ederim canım ama dedığim gibi bizim daha ıkı uc deneme oldu bır araya gelemıyoruz ayrı şehirlerde olduğumuz için jinekologa falan gitmedim daha yeni diye atlatırız diye dediğim gibi bıraz oluyo daha sonra acıyo 3-4 cm den sonra dediğiniz gibi kasılmadan olabilir dimi
Canım doktora gitmeye çok da gerek yok. Üstelik kredi çekip gideceksin. Eğer sen bunu yapacağım diyorsan yaparsın. Ben çok doktora gittim, çok paralarım gitti hatta şu anda da gidiyorum. Şu anda gittiğim doktor 4 milyar alıyor vajinusmus hastalarından.
Burda doktora giden arkadaşlara sor. Yaptıkları birşey yok. Ödev ver, haftaya yaptın mı yapmadın mı, kolay seri bir şekilde yaptıysan bir sonraki ödev....vs. böyle gidiyor. Ben kendi adıma konuşayım, istersen tabiki doktora gitme doktorun bize verdiği ödevleri aynen biz sana verelim...İnan bizi bizden başkası anlamaz...
Doktorun sana en büyük faydası ne olur biliyor musun. Seni disipline eder, ödev kontrolü yapacak biri yani..Bir de o kadar parayı yatırdığın için bu olayı çözmek için çabalarsın, para boşuna gitmesin diye....BUNLARIN HARİCİNDE İNAN HİÇBİRŞEY YOKKKKK
canım inaşşalh bakalım pınar ve yasemin saolsun allah razı olsun çok destek oldular bana eşimlede çatıştım yine ama olsun çözücem doktora gitmeyi hiç istemiyorum sayenizde olucak inşallah
hımm eninimi nasıl yani 11 cm genişliğinde bişeyi alabilen varmıymış umutlarım ne olur kaçmayın ne olur durun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?