Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok iyi biliyorum arkadaşım merak etme sen vucudunuzu kasılmalarınızı kontrol altına almanız gerekiyo cinsel hayat önemli maleseffffff

işte biz de ona çabalıyoruz kasılmamaya ama demekle istemekle olmuyor bazı yöntemleri var bizde burda onları paylaşarak birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.

inşallah hayal gibi ama

Canim ya sen hic egzersiz yapabiliyor musun?
bir kac konuda mesajlarini okudum gercekten cok istedigin yazdiklarindan belli.
burada kalmaya devam et burdaki herkes biri daha kurtulsun diye ellerinden geleni yapacak insanlar.
bende senin gibiydim ilk basladigimda 10cm yapiyorum diyenleri saskinlikla okuyordum ve su anda bende onlar gibi rahatlikla 10cmyi yapabiliyorum. insallah sende yapacaksin.
bu arada ne kadarlik evlisin?

çok iyi biliyorum arkadaşım merak etme sen vucudunuzu kasılmalarınızı kontrol altına almanız gerekiyo cinsel hayat önemli maleseffffff

sımdı boyle bızlerı kucumser sen cok bılır gıbı ( daha ne cektıgımızı bılmeden ) yazıp rahatladınmı elıne ne gecti ?
anlamıyorum anlıyamıyorum bu yaklasımla ne elde edıldıgını ..

mesajlarına baktımda her topıkte bu tarz yaklasım yapmıssın egon düştükçe gel bızlerın dertlerını basıt gor rahatla
dua ette yaptıgın seyı sende görme ..

Son düzenleme:

Cok guzel yazmissin arkadasim,eline saglik.
bende cok sinirlendim eslerimiz bile bizi bu konuda sorgulamiyorken biri geliyor sana cinselligin oneminden bahsediyor,yok canim biz bilmiyorduk!
Ne diyeyim Allah akil ihsan etsin...

Cok guzel yazmissin arkadasim,eline saglik.
bende cok sinirlendim eslerimiz bile bizi bu konuda sorgulamiyorken biri geliyor sana cinselligin oneminden bahsediyor,yok canim biz bilmiyorduk!
Ne diyeyim Allah akil ihsan etsin...

suan cenemde 3 uyusturucu iğne var doktordan geldım zatı kotuyum
bırde mesajı okuyunca ıyıce cıldırdım gel destek ol guzel bır soz soyle bu kadar zormu yoksa hıc yazma
ah neyse bızler duymamıs gıbı yolumuza bakalım ...

tebrikler canım,ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH.

kizlar, hepinize tesekkür ederim. resmen yurt ve capindaki törenlerle kutlanmis, ay =)) iyi ki varsiniz.

ben dün gene jürili tibbi akedemik dergide yayinlanan bir makale okudum konuyla ilgili. bu dilatör setlerini yapan 3 firmanin ortak müsteri geri dönüslerine bagli bir calisma. simdi kaynagi bulamiyorum ama 2009 ve 2011 yillari arasinda 620 kadin geri bildirim yapmis.

kadinlarin %94'ü capi 2.9cm ve 3.3 cm olan aparatlarda --- ki cevre uzunlugu olarak 9 ile 10cm'ye denk geliyor--- basariya ulasmis. burdaki kistas bu genisligi rahatca almak anladigima göre.

klasik setlerdeki 3. numara bu.

yani her daim %0.1 lik gruba dahildim, seytanin bacagini kirdim. bunu bilmek bende cok etkili oldu. simdi 10cmlerde calisan cok var, onda rahat oldugunuzda pit diye cikarip almayi deneyebilirsiniz. belki o %94'lük dilimdesinizdir.

mrb bende sıteye yenı uye oldum buraya yazılanları okudum fakat benım ilk girişte sorun olmuyo 3-4 santimden sonra sanki biyere dayanıyomus gibi oluyo ve çok canım acıyo zaten eşimle ayrı yerlerde oldugumuz ıcın her zman deneyemıyoruz 1-2 kere denedık o kadar ama ben cok sorun yapıorum sizce ne yapmalıyım arkadaşlar

teslimiyet,aşk,güven varsa ne vajinusmus kalır ne başka bişi

sevgili solitarywoman..bu dediklerinini hepsi burdaki arkadslarımda kardeslerimde var..bu dediklerin zaten evliliğin sihirli kelimeleri..hepimiz burdaki arkadaslarım zaten eslerimizi severek askla evlendik..bu konuyla ilgili yorum yapmadan önce istersen vajinismusun nasıl bir hastalık oldugunu arastır

kendimizi kastığımız için oluyor canım.jinekolojik muayene oldun mu bilmiyorum ama fiziksel bir sorun değilse,ki büyük ihtimal kasılma çözülebilir bişey.ben kendimden örnek vereyim o kısma dokunamıyodum,bişey gireceğine de inanamıyodum şimdi 11 cm aşamasındayım.yakın zamanda kurtulucam tamamen inşallah.arkadaşlarımızın yazılarını takip ederek,sormak istediğin soruşarı çekinmeden sorarak egzersize başlayabilirsin.erteledikçe düzelmeyecek.geç kaldıkça da pişman olunuyor emin ol.herkes sana yardımcı olacaktır muhakkak.daha geniş bilgi verirsen daha kolay olur.yalnız olmadığını bil, merak etme istekle egzersize başlarsan kısa sürede çözülüyor

cevap verdiğin için teşekkür ederim canım ama dedığim gibi bizim daha ıkı uc deneme oldu bır araya gelemıyoruz ayrı şehirlerde olduğumuz için jinekologa falan gitmedim daha yeni diye atlatırız diye dediğim gibi bıraz oluyo daha sonra acıyo 3-4 cm den sonra dediğiniz gibi kasılmadan olabilir dimi

mutlaka anatomik bir problem var mi diye ögrenmen lazim. fizyolojik bir sebep olabilir, kasilma da muhtemel ama bunu bizler sana söyleyemeyiz ki. ne desek yanlis.

canım inaşşalh bakalım pınar ve yasemin saolsun allah razı olsun çok destek oldular bana eşimlede çatıştım yine ama olsun çözücem doktora gitmeyi hiç istemiyorum sayenizde olucak inşallah

canım inaşşalh bakalım pınar ve yasemin saolsun allah razı olsun çok destek oldular bana eşimlede çatıştım yine ama olsun çözücem doktora gitmeyi hiç istemiyorum sayenizde olucak inşallah

Allahın izniyle olacak merak etme, dilatörlerin gelsin ilkini sokunca sen bile şaşıracaksın inanamayacaksın kendine=)

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba iş nedeniyle eskisi gibi giremiyorum yenenler var mı ? Allah hepinizin yardımcısı olsun soru sormak isteyen olursa özel msj atabılır baktıgımda da yanıtlarım ben burdaki arkdşların yardımıyla yendim moralları motvasyıonları ıle hepınızı kurtarsın rabbım

hımm eninimi nasıl yani 11 cm genişliğinde bişeyi alabilen varmıymış umutlarım ne olur kaçmayın ne olur durun

etrafı 11cm canım hatta benim kocanın malesef 13 o şanssız guruba giriyorum ama ben ilk kulak çöpünde kafayı yicektim sonra dilatörlerle çalışmaya başladım ilk en küçük dilatörü parmağıma taktım baktım baktım baktıkça gözümde büyüdü sonra 2. boy kocaman görünüyordu hele 3. ve 4 . boyu biri gönderdi ilk elime geldiğinde baktım ve afedersin oha dedim başım döndü Snowflaken in de dediği gibi kürdan gibi gelecek onlar gözüne( ayy nilayyyy nerden aklına geldi bu yaaa koptummmm))))
şaka bir yana hakkaten meğer o 1 ve 2. boy bebekmiş bebek hatta egzersize artık direk 3. boydan başlıyorum artık ve 4. boy yani 10 cm.yi sokuyorum tabi o ısrarla dışarı atıyor kendini bende geri itiyorum buaradada gayri ihtiyari git gel çalışmış oluyorum ama henüz aşamadım hala duyarlıyım keşke peniside elime almak mümkün olsa onu da sokardım ucunda koca bir adam olmadan....

(bebek derken minicik gelecek ve artık onları kaale almıcan kenarda duracaklar)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…