- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.241
işte bu canım yaa ıstemek azımlı olmak bıle basarmanın yarısı pes etmemen dılegıyle zaten egzersızı bı basladınmı bıramaıcaksın ılerledıgını gordukce yapasın gelecek yada bız senın oesını bırakmayız zaten
tşk ederim ilk umut ışığım siz oldunuz inşallah sevincimide ilk sizle paylaşırım isminizi bilmediğim için siz diye hitap ediyorum herşey için çok saolun bu gazla tam gaz giderim ben :) inşallah
canım öncelikle hoşgeldin nicki görünce hatırladım ben yönlendirmiştim seni.. rica ederm ne demek geldiğine sevindim. tüpleri pek anlayamadım nasıl yazıyor o kitapta aşamalardan biraz bahsedermisin... burda parmak veya aparat egzersizleriyle o kadar çok başaran var kiii onlar yendikçe gaza geliyosunn burdan sakın ayrılmaa ve her başaranın da söylediği ortak cümlelerden biri de ben bunca yılımı-ayımı bukadar kolay bişey için mi heba ettim oluyorr. her yenen çok kolay olduğunu üstüne bastıra bastıra söylüyor..
şenaycım çap değil o, silindirin çevresi. burada bahsedilen ölçüler hep silindirin çevresi. elinde mezura varsa silindire sar, çevresini ölç. 11cm dendiğinde çevresi kastediliyor, çapı 3cm falandır heralde. ben de ilk geldiğimde korkmuştum, sakiiiin. metre varsa onla da ölçebilirsin. hiçbişe yoksa ip sar etrafına o ipi cetvelle ölç, umutların geri gelecektir.
ee bitti mi reglin canım kaç kaç nereye kadar kız valla dayaklıksın:))))))))))))))))))))))
ne yaptın canım uzun zamandır uğramıyorsun var mı bir gelişme?[/QUOTEmerhaba
merhaba canımmm malesef ben 10-11 cm de kalakaldım..eşle deneme yaptım am başaramadım..sadece egzersizden sonra eş denemesi yapmadım hiç onu yapıcam...onun haricinde nefes alıp vermekte bir anda heyecananıyorum duvar gibi oluyorumm..umutsuzum bu aralar çok...
bitmedi haklısın canım...bitse yine yaparım egzersizimide ama asıl p.... yapamayıncada sanki boşuna çalışıyorum gibi..ya p... sadece uç kısmını dokunuyor gerisinde robotlaşıyorum.ne itebiliyorum,ne cesaret bişey kalmıyor....
ne yaptın canım uzun zamandır uğramıyorsun var mı bir gelişme?[/QUOTEmerhaba
merhaba canımmm malesef ben 10-11 cm de kalakaldım..eşle deneme yaptım am başaramadım..sadece egzersizden sonra eş denemesi yapmadım hiç onu yapıcam...onun haricinde nefes alıp vermekte bir anda heyecananıyorum duvar gibi oluyorumm..umutsuzum bu aralar çok...
ama bişey kalmamış ki canım bak sen de yaptığımız gibi yap aparatı çıkar p.. dene, ara verme ya eninde sonunda oluyor ama böyle bırakırsan uzar gider iyice.
teslimiyet,aşk,güven varsa ne vajinusmus kalır ne başka bişi
ama bişey kalmamış ki canım bak sen de yaptığımız gibi yap aparatı çıkar p.. dene, ara verme ya eninde sonunda oluyor ama böyle bırakırsan uzar gider iyice.
evet çok haklısınn..moralim bir anda bozuluyorr...inan geçen ya hiç çocuğum olmazsa ne olucak şimdi ne diycem etrafa faan..ne bileyim...bide 4 yıl oluyor...artık çevredeki söylemlerden de bıktım...bitirmem yenmem lazım biliyorumm ama moral diye bişeyim kalmadı...olmayınca öyle kala kalıyorum
evet çok haklısınn..moralim bir anda bozuluyorr...inan geçen ya hiç çocuğum olmazsa ne olucak şimdi ne diycem etrafa faan..ne bileyim...bide 4 yıl oluyor...artık çevredeki söylemlerden de bıktım...bitirmem yenmem lazım biliyorumm ama moral diye bişeyim kalmadı...olmayınca öyle kala kalıyorum
var tabıkı sana suan kocamaaannn gelen apatratgun gelcek kurdan gıbı gelcek gozune
hıc merak etme ben 10 cm de yenmıstım:)
çok iyi biliyorum arkadaşım merak etme sen vucudunuzu kasılmalarınızı kontrol altına almanız gerekiyo cinsel hayat önemli maleseffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?