Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tşk ederim ilk umut ışığım siz oldunuz inşallah sevincimide ilk sizle paylaşırım isminizi bilmediğim için siz diye hitap ediyorum herşey için çok saolun bu gazla tam gaz giderim ben :) inşallah

tüp dediğim dilatörler yani plastik parmak gibi boyutları var inceden kalına doğru zaten burada buldum güvenmeyi ve başarma cesaretini sanki her vaji benim dostum bende onların dostuyum bende inşallah bi gün destek olurum yardım isteyenlere :126:

çok şaşırdım bi an zaten umutlarım geldi çok teşekkürler :)

ee bitti mi reglin canım kaç kaç nereye kadar kız valla dayaklıksın:))))))))))))))))))))))

bitmedi haklısın canım...bitse yine yaparım egzersizimide ama asıl p.... yapamayıncada sanki boşuna çalışıyorum gibi..ya p... sadece uç kısmını dokunuyor gerisinde robotlaşıyorum.ne itebiliyorum,ne cesaret bişey kalmıyor....

krem denesene ya belki faydası olur bir anlık karar canım sonra kabus bitecek şu canına çektirdiğin eziyet yeter.

çok iyi biliyorum arkadaşım merak etme sen vucudunuzu kasılmalarınızı kontrol altına almanız gerekiyo cinsel hayat önemli maleseffffff

Guzel kardesim sizde bizler gibi vajinismus problemini yasadiniz mi bilmiyorum ama vajinismus vajen girisindeki kaslarin istemsiz kasilmasi ve iliskiyi red etme durumudur.
burda hic kimse aylarini,yillarini bosuna feda etmek istemez...
eslerimizi seviyoruz ve onlara guveniyoruz ama bu rahatsizlik oyle bir sey ki ne ask taniyor ne guven.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…