Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadasim gozunu seveyim bize cinselligi anlatma ya,boyle anlatacaksan birak biz cahil kalalim.
bizim yasayamadigimiz bir seyi boyle ballandira ballandira anlatinca ne geciyor elinize?
Ben annemle cinsellik hakkinda konustugumda 15 yasindaydim,bu ayip su gunah diye yetistirilmedim.
esimle 5 yillik bi beraberlikten sonra evlendim ve nisanlilik doneminde de (belli sinirlar icinde) cinsellikle alakali konustuk.
insanin basina gelince geliyor iste.
bu hastaligin onune ne bilgi gecebiliyor,ne ask,ne de ucsuz bucaksiz fantaziler.
Keske biraz olsun anlayabilseniz bizi,anlayamiyorsanizda boyle acitmasiniz icimizi.

hangisiyle rahat yapıyorsan onla iyice çalış sonra diğerine geç çok zorlama kendini canım aksatmadan hergün çalış muhakkak,5-10 dakika da olsa yap kendine güvenin geliyor yaptıkça.

6 cm di 3.dilatör ama yinede zorlandım hayırlısı bakalım umudumu kırmıyorum başaracağıma inanıyorum ama hiç kolay olcak gibi görünmüyor çıkarırken canım yandı kastım o yüzden neyse başaracağız hepimiz

Gerçekten süpersin, ne kadar güzel anlattın..
Cnm benim ya..
Burayı okuyunca kulak çöpü ile ben bir kez denedim aslında, sadece yarım santimlik baş kısmı içeri girdi ve içimdeki etten duvara baskı yaptı ya,
bayılıcak gb oldum...
Sen de kötü olmuşsun ama 10 günde bitirmişsin..
Off ben de yapabilmeliyim.......
6 yıl çok uzun, çocuk çocuk diye tutturanlara ne dediniz.
Biliyor muydu çevren, ben kimseye söylemedim.

Bir de kaç yaşındasın bebek planı yaptın mı?
Şimdi ağrın oluyor mu, rahat rahat normal olarak ilişki oluyor mu?

bir kere dişimi sıkarım olur biter değil ki mesele sonrasını düşün dayandığın kastığın için canın yanacak ondan sonra da acıdı diye devam edecek, zarını aldıran, botox yaptıran, anestezi yaptıran var peki sonrasında bitmiş mi sorun, sen yine şanslısın ben de dahil çoğumuz bacağımızı dahi açamıyorduk o yüzden başla bir yerden en fazla 10 gün düzenli yap bitiyor, ben hiç acı hissetmedim esnettiğim için kanamam da olmadı.

elinle çekip çıkarmak yerine kaslarınla çıkarmayı dene canım bence gayet güzel zaten boyuttan ziyade vajinaya yabancı cismin girmesi yetiyor beyin kabulleniyor.

vajili olmayan bır arkadasın bıze guzel yaklasımı

teslimiyet,aşk,güven varsa ne vajinusmus kalır ne başka bişi

çok iyi biliyorum arkadaşım merak etme sen vucudunuzu kasılmalarınızı kontrol altına almanız gerekiyo cinsel hayat önemli maleseffffff

ve senın geldıgınden berı yaklasımın
aa ne var bunda cahıl kalmayın cınsellık yasayın yenın gıtsın
kı senın yazdıklarından alasını bız vajılı oldugumz halde eslerımızle yasadık
asla yatakodasında sınır koymaya karsıyım hersey olabılır karsılıklı ıstekle
dıkkat burası frıjıtlı kadınlar topıgı degıl vajınusmus kadınlar topıgı..
ya bukadar kolaydıda 5 yıl 10 yıl bunu cektı herkes kımsenım aklına cınsellık yasamak gelmedı dımı
hatta doktorlar bıle egsersız yaptırıp yendırmek yerıne senın gıbı ahkam kesmelıydı ??

senın asıl derdın ortaya cıktı cok bılmıs arkadasım ben senın öcü dıye vasıflandırabılecegın bır aılede buyudum
gunah helalı helamı bılerek cok sukur buyudum ama asla cınsellıkle bılgı sahıbı olmamı etkılemedı
herseyı arastırıp öğrendim vajınusmus sadece cınsellık bılmemekten degıl ılıskı yasayıpta yıllar sonra vajınusmus olanlarda var
bıraz arastırda bolgı sahıbı ol !!

bak arkadas ne yazmıs .. sen vajılı bırının ruh halınden nekadar anlıyorsun ?
bız burda yenınce nesemızı sevıncımızı bıle fazla yansıtmamaya calısıyoruzkı yenemıyen arkadaslarımız uzulmesın
yada bır sorun varsa cınsellıkte korkmasınlar dıye ıcımıze atıyoruz ama sen ne yaptın geldın ahkam kestın
araya ıstedıgın seyın reklamını yaptın ego tatmını ıcın orgazm oldugunu demektı amacın dedın ve rahatla sımdıde baska yerlere yelken ac
egonu tatmın edıcek baska konular bul ..
dobrayım evet bu konuda canı yanmıs bırıyım kımsenın vajılılerı kucumsemesıne uzmesıne goz yumamam
derdımızı anlamıyanları cehalette olanları Allaha havale edıyorum senın gıbı ...

Son düzenleme:

canım insan başına gelmeyince tam olarak anlamıyor zaten, allah kimseye vermesin. buna sabretmek de zor iş. ama ben bunu başardım şükür. sen anlayışlı olacaksın, başka çaren yok. beklemezsen düzelmiyor. sanki onlar da şartlanıyorlar, biz kastıkça yapamadıkları için vücutları onlara şu komutu veriyor sanki, değince gevşe gitsin :))) bizde sürekli böyle oldu, artık denemeyi kestik, birbirimizden iyice uzaklaştık özledik filan. ama dr.a gidip de bişeyin yok diyene kadar tam olarak düzelemedi benim eşim. psikolojik olduğu için onu duyması gerekiyordu. sen de üstüne varma, dr. unuza söyleyin, eşinde rahatsızlık yoksa ilaç verir, en azından onla denersiniz. bütün vajinismus tedavilerinde bu olay oluyormuş. çünkü erkekler de bizden etkilenip erkekliği unutuyor garibanlar ((( okuduğum kitapta da bu sorun olabilir, normaldir, elle uyarın o da yeterli olmazsa ilaç veririz diyordu. ama ilacı kafadan vermemeleri lazım, dr. kandaki değerlere falan baktı. ailesinde kalp olup olmadığı da önemli. kimyasal bişey sonuçta ilaç. ha bizde en çok işe yarayan şu oldu, sigarayı bırakması :)))) bu hafta gene hüsran yaşarsak, ilacı da deniycez.

ıste o bayılmada aklına bızı getır bızde aynı korkuyu yasadık ınan onu almayı basarabılırsen gerısı corap söküğü gibi gelebilcek
cocuk meselesı yuzunden ne krızler gecırdık esımızle ıkımızde kısır damgası yedık bu yuzden esımın bana olan tepkısı arttı
ben sadece en yakın dostum ıle annem ablalarıma soyledım onlar ellerınden geldıgınce destek oldu kendı yasadıklarını anlatarak
korkulcak bırsey olmadıgını anlatmaya calıstılar hep ama nafıle ıste..

28 yasındayım cnm ve ılıskıye ıyıce alısmadan bebek ıstemedım cok sukur yenelı 6 ayı gectı
son soruna soyle cevap vereyım korkularımı yendıgım ıcın herhangı bı sorunda artık ustune gıdebılıyorum
normalde vajılı olmayan bırı bıle ılıskıye hemen adapte olamıyor kadın dogum uzmanı doktorum demıstı 1 yıl falan eslerın cınsellıge alısma evresı
bır kere yenınce artık sorun kalmıyor canım ben yenınce regl oldum sonra rahatsılıgım oldu ıdrar yollarından
2. ılıskım 3 hafta sonra falan oldu ama hıc sorun yasamadım
canım once sen yenmeye odaklan sonra ınsallah yenınce yasadıklarına gore konusuruz

evet dün yeniden başladım egzersizlere kürdan 1. ve 2. dilatör çok kolay oldu ama 3. çok zorladı sadece 6 cm etrafı 11 12 cm i yapanlar nasıl yapıyor acaba bende yapabilirim inşallah hatta dün ağladım biraz canım yandı ama biliyorum kastığım için bi anda kontrol edemedim bide ben en küçük dilatör olsa bile midem bulanıyo bunu yenemiyorum sizede oluyomu arkadaşlar

birazdan denicem tekrar, kulak çöpüne bu kadar ihtiyacım olacagını hıc dusunmezdım
bu ıdrar yolu rahatsızlıgını herkeste okudum
ılk ılıskıden sonra cogu kısıde olmus neden olabılır acaba
dun esımle denerken bıle aklıma takıldı
ya sımdı yaparsak ıdrar yollarından sorun mu yasıcam dıye
sanırım yapmamak ıcın zıhın sureklı bu bahanelere sıgınıyor
ama herkeste olduguna gıre bı nedeı olmalı
aca egzersız sırasında bılmedne zarar mı verılıyor

bizde o içecek de işe yaramadı, sana söyleyeyim. hatta eşim korkmuş kalbime bişe yaparsa diye, korkarak içmiş, ondan dolayı doğal halinde olduğundan daha da kötü oldu. sersemletmiş çünkü. umudunu kırmak gibi olmasın ama bizde işe yaramadı. pekmez de yaramadı, fındık fıstık da yaramadı. belitin dediği gibi bu olay da kafada, yemekle içmekle olmuyor. bize faydası olan tek şeyi söylüyorum, sigara içiyorsa sigarayı bırakacak :)))) çok zorlandı ama çok destek oldum, denemenin d sini ağzıma almadımm, odaklandığımız tek şey sigara içmemesi oldu, doktor da bırak demiş. 2,5 haftayı bitirdik ve gerçekten artık sertleşmesi daha iyi. artık bitecek bu kabus, umutluyuz

seni gidi :) vajı erteleme bahen bulma hastalıgı :)
kesınlıkle egsersız asamasıyla alakası yok balayı sistinin bahane arama bakımm kacmak ıcın :)
balayı sisti hastalıgın adı ve herkeste olucak bırsey degıl bazıları yasadı bu rahatsızlıgı
cozumude cok basıt bır kerelık bır ılac verıyor doktor onu ıcıyorsun sabaha gecıyor hastalık
rahat ol canım ınsan yenınce o hastalıgı bıle nımet olarak goruyor
kadın oldum artık kadınsal hastalıgım oluyor dıyordum ben komık belkıde ama sevınmıstım :)

Son düzenleme:

17 nisan da 1 sene oldu ben 17 nisana bitsin istiyordum ama yan gelip yatmakla yapamıyorum deyip geçiştirmekle bu iş olmuyomuş buraya geldim herkesteki başarabilme azmini gördüm bende başarmalıyım dedim burası gerçekten başarmakta çok etkili bende bir gün yeni gelin olabilirim inşallah bu arada size ve birbirine destek olan herkese çok teşekkür ederim allah karşılıksız iyilik yapabilen bu insanlardan razı olsun

Canim benim bizimde 9nisanda bir senemiz doldu
Bende cok istiyordum o gune kadar yenmeyi ama aynen dedigin gibi yan gelip yatmakla olmuyormus :)
Gercekten burdaki dostluk dayinisma o kadar guzel ki her dakikami burda gecirmek istiyorum.
hatta burdaki insanlarla yuz yuzede tanismayi cok isterdim eminim hayatimizdaki en kalici dostluklarimiz olurdu.
cunku biz hepimiz ayni seyle savasiyoruz ve Allahin izniyle hepimiz basaracagiz :)

hay eline sağlık!!!! bunları konuşmak isteyenleri, fantazi forumu kurup orada yazışmalarını tavsiye ediyorum. vajinismus yaşamayan bir kadının, vajinismus hastası bir kadını anlaması mümkün değildir. nokta.

evet aynı şekilde yüzünübile görmediğim bu gizli kahramanlarla ben de tanışmak istiyorum aynı hisleri paylaşmak insana yalnız olmadığını farkettiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…