- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.341
gül sevdam neden ezmeye çalışayım ki sizi çok ön yargılısın önce bundan kurtul sadece yazdıklarımın ayıp olmadığını söylüyorum bu toplumun baskılarından kurtulun hep ayıp günahlarla yetiştik ama durum böyle değil bizi öyle yetiştiren büyüklerimizin karnı büyüyüp çocuk sahibi olmaya hazırlandıkları zaman kimse bilmiyodu heralde ne şekilde hamile kalındığını ayıp olsa hamilelerin sokakta gerine gerine dolaşmalarınında ayıp olması lazım cinsellik ayıp ve günah değil öcü değil ben bunu vurgulamak istedim sadece (belkide bu durumda olmanızın sebebi aileleriniz hiç düşündünüz mü kaçınız cinselliği ailenizle konuştunuz sadece gerdek gecesi düğünden bir gün önce anlatılıyo yarın öbürgün çocuğunuz olduğunda aynı şeyleri bizler yapmamalıyız) özür dilerim hata yaptım ama yazdıklarımı onaylayanlarada teşekkür ederim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana... herşey gönlünüzce olsun arkadaşlarım inş başarırsınız inandığınız yolda devam edin
hangisiyle rahat yapıyorsan onla iyice çalış sonra diğerine geç çok zorlama kendini canım aksatmadan hergün çalış muhakkak,5-10 dakika da olsa yap kendine güvenin geliyor yaptıkça.
sen en küçüğü bi sok bak nasıl artacak güvenin işte ozaman zaten kalan boyları bize ihtiyacın olmadan sokacan=)) şimdi aynada barışma vakti vajiyle=))
canım ben suan 6 yıla yaklastım evlılıgımde
burayı 2 3 yıl gızlıce takıp ettım egsersız kelımesını her duydugumda
bende panık atak var krız gecırıyordum oyle oyle 5. yılım doldu evlılıgımde
ee bır mucıze gelıcegı yok benım basarmam lazım dıyerek buraya yazdım
ama ılk mesajlarımda hep doktor ısmı ıstedım kesınlıkle egsersız yapamam falan
hatta bır doktoru aradım gorustum .. esım bana hıc bır turlu destek olmadı
ne doktora gıtmeyı kabul ettı ne egsersızı
velhasıl burdan aldıgım destekle gızlı gızlı egsersız yapmaya basladım esım yatınca gece 3 4 uykulu uykulu azmı egsersız yaptım
evde mısafır varken bıle .. ılk bır kulak copuyle basladım gorsen ne krızler yasadım ılk gun ayaklarım yere basamadım tıtremesınden
sonra cesaret geldı bana bır kulak copu oluyorsa gerısıde olur dıyerek 10 gunde 13 14 cm kalınlıktakı aparata geldım
evde 15 gun yatılı mısafır vardı yoksa 2 haftada yenmısıtm sadece ara verdım onlardan dolayı ve 1 ayda yendım
5 yıllık cıle 10 gunluk egsersız ıle bıttı esıme ragmen korkularıma ragmen yendım ve yenınce aa bumuymus dedım
ınan yendıgın an ustunden kalkan o yuk ıcın herseye deger bendesenın gıbıydım yendım sen nıye yenemıyesın ???
Belit hani çok zorlandım çok canım yandı ama dayandım demiş ya
benı o kısmı etkıledı
yoksa fantazı kısmını dusunmuyorum su an ınan
ben de dayanırsam ben de yapabılırım dedım ıcımden
ınsan herseyde umut arıyor
inşallah bızler gıbı sende yenersın canım ısmım nilay bu arada
6 cm di 3.dilatör ama yinede zorlandım hayırlısı bakalım umudumu kırmıyorum başaracağıma inanıyorum ama hiç kolay olcak gibi görünmüyor çıkarırken canım yandı kastım o yüzden neyse başaracağız hepimiz
aynayla dün başladım zaten uzun uzun bakıştıkkD
vajili olmayan bır arkadasın bıze guzel yaklasımıöncelikle geçmiş olsun hepinize
hala sorunu devam edenlerinde Rabbim yardımcısı olsun
maşallah harika sonuçlar almışsınız hepinizi öncelikle topikteki dostlugunuz için tebrik ederim devamındada yaşadığınız sorunlara ragmen evli kalabilmeniz,sabrınız ve çabanız için tebrik ederim
hepinizin eşlerinizdende Allah razı olsunki sizin gibi insanları bu rahatsızlık yüzünden bırakmamışlar.
valla hayran kaldım maşallah size
teslimiyet,aşk,güven varsa ne vajinusmus kalır ne başka bişi
çok iyi biliyorum arkadaşım merak etme sen vucudunuzu kasılmalarınızı kontrol altına almanız gerekiyo cinsel hayat önemli maleseffffff
arkadaşlar allah hepinizin yardımcısı olsun valla daha geniş çapta okuduğum zaman durumunuzun vahim olduğunu anladım kızken benimde çok korkularım vardı nasıl girecek acıyacakmı gelen kan ya durmazsa damarıma denk gelir mi acılarım dinmezse falan filan ama inanın korktuğumuz gibi bişi değilmiş şuan aşırı zevk alıyorum kadınların orgazm olması çok zormuş çok az kadın orgazm oluyormuş ben o azınlığın içindeyim bağırmayayım diye eşim ağzımı kapatıyor. ufak tavsiyelerim olacak ön sevişmenizi uzun tutun sevişin sevişebildiğiniz kadar cinsel organınıza değmesine ellemesine okşamasına izin verinki sulansın ve birleşmeyi istesin yada alkol alın arkadaşlar fena bi şekilde istek uyandırıyo kendine güven geliyo denediniz mi bilmiyorum ama nacizane bi tavsiye hatta iyice sarhoş olun kocanızın penisiyle oynayın öpün okşayın ne bileyim ya çılgınca çocuklar gibi olun yatakta tabu falan kalmasın kocanızında hoşuna gideceğine inanıyorum.bu tavsiyelerim psikolojik vasinusmus yaşayanlar için faydalı olacağını düşünüyorum haydi kolay gelsin arkadaşlar dualarım sizinle olacak. inş bunun üstesinden gelirsiniz....
gül sevdam neden ezmeye çalışayım ki sizi çok ön yargılısın önce bundan kurtul sadece yazdıklarımın ayıp olmadığını söylüyorum bu toplumun baskılarından kurtulun hep ayıp günahlarla yetiştik ama durum böyle değil bizi öyle yetiştiren büyüklerimizin karnı büyüyüp çocuk sahibi olmaya hazırlandıkları zaman kimse bilmiyodu heralde ne şekilde hamile kalındığını ayıp olsa hamilelerin sokakta gerine gerine dolaşmalarınında ayıp olması lazım cinsellik ayıp ve günah değil öcü değil ben bunu vurgulamak istedim sadece (belkide bu durumda olmanızın sebebi aileleriniz hiç düşündünüz mü kaçınız cinselliği ailenizle konuştunuz sadece gerdek gecesi düğünden bir gün önce anlatılıyo yarın öbürgün çocuğunuz olduğunda aynı şeyleri bizler yapmamalıyız) özür dilerim hata yaptım ama yazdıklarımı onaylayanlarada teşekkür ederim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana... herşey gönlünüzce olsun arkadaşlarım inş başarırsınız inandığınız yolda devam edin
Arkadasim gozunu seveyim bize cinselligi anlatma ya,boyle anlatacaksan birak biz cahil kalalim.
bizim yasayamadigimiz bir seyi boyle ballandira ballandira anlatinca ne geciyor elinize?
Ben annemle cinsellik hakkinda konustugumda 15 yasindaydim,bu ayip su gunah diye yetistirilmedim.
esimle 5 yillik bi beraberlikten sonra evlendim ve nisanlilik doneminde de (belli sinirlar icinde) cinsellikle alakali konustuk.
insanin basina gelince geliyor iste.
bu hastaligin onune ne bilgi gecebiliyor,ne ask,ne de ucsuz bucaksiz fantaziler.
Keske biraz olsun anlayabilseniz bizi,anlayamiyorsanizda boyle acitmasiniz icimizi.
offf yine olmadı yaa eşim yine sertleşmedi ne zaman bitecek bu çile yadoktor bize her gün demişti 2 gündür yok yapamıyoruz bu gidişle de yapamıcaz ya adam tv seyrederken arabaları incelerken sertleşiyor s...me esnasında tık yok yine sinir oldum.. anlatabileceğim kimsede yok içimde öyle bi büyüdü ki artık kaldıramıyorum.... selacım seni şimdi daha iyi anlıyorumm reglinden sonra yenersin inşallah canım
Gerçekten süpersin, ne kadar güzel anlattın..
Cnm benim ya..
Burayı okuyunca kulak çöpü ile ben bir kez denedim aslında, sadece yarım santimlik baş kısmı içeri girdi ve içimdeki etten duvara baskı yaptı ya,
bayılıcak gb oldum...
Sen de kötü olmuşsun ama 10 günde bitirmişsin..
Off ben de yapabilmeliyim.......
6 yıl çok uzun, çocuk çocuk diye tutturanlara ne dediniz.
Biliyor muydu çevren, ben kimseye söylemedim.
Bir de kaç yaşındasın bebek planı yaptın mı?
Şimdi ağrın oluyor mu, rahat rahat normal olarak ilişki oluyor mu?
etrafı 11cm canım hatta benim kocanın malesef 13 o şanssız guruba giriyorum ama ben ilk kulak çöpünde kafayı yicektim sonra dilatörlerle çalışmaya başladım ilk en küçük dilatörü parmağıma taktım baktım baktım baktıkça gözümde büyüdü sonra 2. boy kocaman görünüyordu hele 3. ve 4 . boyu biri gönderdi ilk elime geldiğinde baktım ve afedersin oha dedim başım döndü Snowflaken in de dediği gibi kürdan gibi gelecek onlar gözüne( ayy nilayyyy nerden aklına geldi bu yaaa koptummmm))))
şaka bir yana hakkaten meğer o 1 ve 2. boy bebekmiş bebek hatta egzersize artık direk 3. boydan başlıyorum artık ve 4. boy yani 10 cm.yi sokuyorum tabi o ısrarla dışarı atıyor kendini bende geri itiyorum buaradada gayri ihtiyari git gel çalışmış oluyorum ama henüz aşamadım hala duyarlıyım keşke peniside elime almak mümkün olsa onu da sokardım ucunda koca bir adam olmadan....
(bebek derken minicik gelecek ve artık onları kaale almıcan kenarda duracaklar)
ıste o bayılmada aklına bızı getır bızde aynı korkuyu yasadık ınan onu almayı basarabılırsen gerısı corap söküğü gibi gelebilcek
cocuk meselesı yuzunden ne krızler gecırdık esımızle ıkımızde kısır damgası yedık bu yuzden esımın bana olan tepkısı arttı
ben sadece en yakın dostum ıle annem ablalarıma soyledım onlar ellerınden geldıgınce destek oldu kendı yasadıklarını anlatarak
korkulcak bırsey olmadıgını anlatmaya calıstılar hep ama nafıle ıste..
28 yasındayım cnm ve ılıskıye ıyıce alısmadan bebek ıstemedım cok sukur yenelı 6 ayı gectı
son soruna soyle cevap vereyım korkularımı yendıgım ıcın herhangı bı sorunda artık ustune gıdebılıyorum
normalde vajılı olmayan bırı bıle ılıskıye hemen adapte olamıyor kadın dogum uzmanı doktorum demıstı 1 yıl falan eslerın cınsellıge alısma evresı
bır kere yenınce artık sorun kalmıyor canım ben yenınce regl oldum sonra rahatsılıgım oldu ıdrar yollarından
2. ılıskım 3 hafta sonra falan oldu ama hıc sorun yasamadım
canım once sen yenmeye odaklan sonra ınsallah yenınce yasadıklarına gore konusuruz
evet canım sabır gerekiyor kesinlikle ve dediğin gibi psikolojik.. çünkü sabahları hiç bir şey yok azıcık bişeyde oluveriyo ama biz akşam müsaitiz o zaman olmuyo... içecek buzerdi sanırım eşime söylicem alsın bugün ondan bulabilirse... aslında biraz içeceğe karşıyım ama çaresizlik işte :)
birazdan denicem tekrar, kulak çöpüne bu kadar ihtiyacım olacagını hıc dusunmezdım
bu ıdrar yolu rahatsızlıgını herkeste okudum
ılk ılıskıden sonra cogu kısıde olmus neden olabılır acaba
dun esımle denerken bıle aklıma takıldı
ya sımdı yaparsak ıdrar yollarından sorun mu yasıcam dıye
sanırım yapmamak ıcın zıhın sureklı bu bahanelere sıgınıyor
ama herkeste olduguna gıre bı nedeı olmalı
aca egzersız sırasında bılmedne zarar mı verılıyor
Canim ya sen hic egzersiz yapabiliyor musun?
bir kac konuda mesajlarini okudum gercekten cok istedigin yazdiklarindan belli.
burada kalmaya devam et burdaki herkes biri daha kurtulsun diye ellerinden geleni yapacak insanlar.
bende senin gibiydim ilk basladigimda 10cm yapiyorum diyenleri saskinlikla okuyordum ve su anda bende onlar gibi rahatlikla 10cmyi yapabiliyorum. insallah sende yapacaksin.
bu arada ne kadarlik evlisin?
17 nisan da 1 sene oldu ben 17 nisana bitsin istiyordum ama yan gelip yatmakla yapamıyorum deyip geçiştirmekle bu iş olmuyomuş buraya geldim herkesteki başarabilme azmini gördüm bende başarmalıyım dedim burası gerçekten başarmakta çok etkili bende bir gün yeni gelin olabilirim inşallah bu arada size ve birbirine destek olan herkese çok teşekkür ederim allah karşılıksız iyilik yapabilen bu insanlardan razı olsun
Arkadasim gozunu seveyim bize cinselligi anlatma ya,boyle anlatacaksan birak biz cahil kalalim.
bizim yasayamadigimiz bir seyi boyle ballandira ballandira anlatinca ne geciyor elinize?
Ben annemle cinsellik hakkinda konustugumda 15 yasindaydim,bu ayip su gunah diye yetistirilmedim.
esimle 5 yillik bi beraberlikten sonra evlendim ve nisanlilik doneminde de (belli sinirlar icinde) cinsellikle alakali konustuk.
insanin basina gelince geliyor iste.
bu hastaligin onune ne bilgi gecebiliyor,ne ask,ne de ucsuz bucaksiz fantaziler.
Keske biraz olsun anlayabilseniz bizi,anlayamiyorsanizda boyle acitmasiniz icimizi.
Canim benim bizimde 9nisanda bir senemiz doldu
Bende cok istiyordum o gune kadar yenmeyi ama aynen dedigin gibi yan gelip yatmakla olmuyormus :)
Gercekten burdaki dostluk dayinisma o kadar guzel ki her dakikami burda gecirmek istiyorum.
hatta burdaki insanlarla yuz yuzede tanismayi cok isterdim eminim hayatimizdaki en kalici dostluklarimiz olurdu.
cunku biz hepimiz ayni seyle savasiyoruz ve Allahin izniyle hepimiz basaracagiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?