Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen öle bide anlamayıp biraz sık dişini sende diyip geçiştireler varya işte asıl onlar anlamalı durumumuzun ciddiyetini

haklısın canım bugün kulak copunu sokmaya calısıcam umarım artık gelısme kaydederim destegin için saol cok iyisin

Aynen arkadasim bi fantazi forumu sart oldu artik,hemen her cinsellik konusunda var cunku boyle bi kac arkadas.
kendilerini tatmin edip edip gidiyorlar iste...

canım öncelikle şunu söyleyim bugece rüyamda senin benm bu msjıma karşılık verdiğini gördüm ama ne yazdığını göremedm o kadar temiz kalpli değilim maalesef :) psikolojik olduğunu biliyor kendisi farkında ben de olmayınca çok sinirleniyorum sabredemiyorum bağırıp çağırıyorum ama bu sefer olmazsa bağırmıcam benden de kaynaklanıyor olabilir çok anlayışsızım eşime karşı sonra özür diledim ama kırdm bikere canım benim bana o kadar dayandı ben 2 gün dayanamadım ama bundan sonra anlayışlı olcam burda söz veriyorum... eğer devam ederse ki umarım etmez hangi doktora gitmek gerek.. inşallah siz de artık hüsran yaşamazsınız canm yaa..

aaayyy gülsevdam!!!! çok güldürdün beni, harikasın yaaa!!! çok hoşuma gitti bu yazdığın " kadın oldum artık kadınsal hastalıgım oluyor" vallahi doğru, vajinismustan sonra her şey nimet gibi gelebilir :)))) çok yaşa yaaa, hala gülüyorum, yüzümde güller açtı senin adın gibiiii

güldürdüğüme sevindim canım :) aradaki nüansıda ancak vajılı olan anlar nelerı nımet görüyoruz

eğer msn kullanıyorsan, özelden seni ekleyeyim. anlayışlı olman çok önemli. bizim bağırıp çağırmalarımızı kolay atlatamıyorlar inan. çünkü biz bağırıp çağırmasak da sırtlarına şu yükü koyuyorlar "ben erkek değil miyim? bunu bile beceremiyorum?" eşim neredeyse 3 aydır bu psikolojide dolaşıyor. ki ben olmadığı hiçbir zaman yatakta bağırıp çağırmadım, olsun geçer filan dedim. ilk başta çok üzüldüm, ben onca çabaladım, onun yaptığına bak diye. ama onun elinde değil ki!! kasmak bizim elimizde değil ya, onlarda da bu istem dışı işte. her zaman hükmedemiyorlar oraya, kafa rahat olmazsa, o garibim de işini yapamıyor. eğer konuşmak iyi gelecekse, msn den konuşmak isterim. biliyorum, bunla başetmek de vajinismus kadar zor

Kizlar ya cok afedersiniz az once lavaboya gittim oldukca kati bildiginiz bem beyaz bi akintim var bir kac zamandir normal zamsnlardan daha fazla akintim vardi ama cok onemsememistim ama bugun gordugum onemsenmeyecek gibi degil.
nickini hatirlamiyorum ama burda bi arkadasta akinti ile ilgili sorun yasadigini yazmisti bana yardimci olabilir mi acaba?
Acaba diyorum egzersiz yaparkrn usutuyor muyuz o yuzden mi boyle oluyor,yoksa baska bir sey mi var

akıntısı olan elvandı, ama onunki kahverengiydi. seninkinde kaşıntı da varsa mantar olabilir. ama kaşıntı olmadan da mantar olabiliyor. kendine dikkat et, jel olarak su bazlı kullanmadın mı? bazı krem ve bebe yağları oraya uygun olmadığı için mantar yapabiliyor. her zaman su bazlı jeller tavsiye ediliyor kayganlaştırıcı olarak. geçmiş olsun, umarım mantar değildir, can sıkıcı bir şey çünkü...

aydinlandim ben sahsen ufkum acildi.

psikolojik vajinismus yasayanlar! zaten vajinismus psikolojik ve fizyolojik vajinismus diye ikiye ayrilir. birinde cinselligi pis kaka gören, öcü böcü kadinlar vardir. digerinde zorla tanimadigi 80 yasinda adamlarla evlendirilenler. alkol bu isin tek caresidir. icersin icersin, oooh bir güzel kafan olur. kaslara hükmedemezsin. kasilma falan kalmaz. bir anda venüs gibi seks tanricasina dönersin.

vajinismuslu kadinlar islanmaz, masturbasyon yapmaz, önsevismeden zevk almaz, cinselligi tabu olarak görür, baskici aileleri vardir, alkol alinca rahatlar

evet! vajinismus ne degildiri tanimlamis olmasindan ötürü ve bütün yanlislari aklimin ermedigi bir güvenle bir paragrafta toplanmis vaziyette vaaz seklinde bize ileten bu arkadasa tesekkürü borc bilirim. iyi ki varsiniz ya.

Son düzenleme:

Yok canim ya kasinti falan yok sadece akintim var.
femolub sanirim adi yanlis yazmis olabilirim onu kullaniyordum o bitincede ultrason jeli aldirdim.esime iki gundurde onu kullaniyorum.o mantar yapar mi?
Cok dikkat ediyorum.aslinda bebe yagi vazelin vs hic kullanmadim egzersizlerde de hijyenik olmaya cok ozen gosteriyorum.
evet cok can sıkıci olmazsa dr gidecegim mantar enfeksiyon falan olmasin da

RAPOR: Dün egzersiz yapmadım. Artık yapmayı da düşünmüyorum. Hatta yarın doktor randevum var ona da gitmeyeceğim. Çünkü, benim bütün bu çabalarıma layık biri değil. 8 sene böyle yaşadık bir 8 sene daha yaşarız....

Sürekli tartışıyoruz, anlaşamıyoruz.

bu jeller yapmaz. ben de ultrason jeli kullanıyorum, hiç sıkıntım olmadı. yakınlarda geniş spektrumlu antibiyotik kullandın mı? bendeki mantarlar hep bu antibiyotik sonrası oluştu. son gittiğim doktoru uyarmıştım, meğer onun da çaresi varmış. tek kapsüllük bi hap var, antibiyotiğe başlarken onu da yutuyosun, mantardan koruyo. hakkaten de onun sayesinde son kullandığım antibiyotik bende mantar yapmadı. hijyenik olsak bile vücut bazen mantar yapıyo işte, bendeki antibiyotiktendi maalesef... geçmiş olsun tekrar.

Yok,çok uzun süredir antibiyotik kullanmıyorum...
Belkide üşütmüşümdür bilemiyorum.
Çok teşekkür ederim,olmazsa bir doktora gideceğim.

canım çok teşekkürler desteğin için benm msn adresim var ama evdeki bilgisayarlarda msn yüklü değil elvana da sözüm var yükletince sizlere adresimi yollayım konuşalım.. kendimm halledeym dedim ama olmadı eşime söyleym o yükletsin... benim o huyum çok kötü bir anda parlıyorum ama bugünden sonra eşime de söz verdm anlayışlı olcam. şimdi doktora gitcem boğazım geçmiyor sürekli artıyo. görüşürüz akşama...

pireye kızıp yorgan yakmak bu olsa gerek canım ya bırak eşini kendin için yap senin hakkın değil mi sağlıklı bir cinsel yaşam?

kemrecim, yapma böyle nolursun. sen onun için çabalamıyorsun sonuçta, kendin için çabalıyorsun. hepimiz bu dönemleri yaşadık, nolursun egzersizi de doktoru da bırakma. çabalarına layık olması gereken sensin o değil. bunu kendin için yeneceksin. eşini de geç, oğlunu düşün. ona kardeş vermek istemez misin? hem kız bebek elbiselerine bakıyordun, unutma bunları lütfen. yapabileceğimiz bir şey varsa söyle. hepimiz yanındayız. kendin için bırakma hiçbir şeyi, lütfen çok rica ediyorum senden. bu yükünü at üstünden, sonra eşine istediğin gıcıklığı yaparsın

Yok,çok uzun süredir antibiyotik kullanmıyorum...
Belkide üşütmüşümdür bilemiyorum.
Çok teşekkür ederim,olmazsa bir doktora gideceğim.

beyaz derken süt kesiği gibi peynir gibi bir akıntı mı? yoksa uzayıp gidiyor mu? çoğu arkadaşımız kayganlaştırıcı kendi sıvısını mantar sanıyordu da o yüzden sordum canım.

kemrecim, yapma böyle nolursun. sen onun için çabalamıyorsun sonuçta, kendin için çabalıyorsun. hepimiz bu dönemleri yaşadık, nolursun egzersizi de doktoru da bırakma. çabalarına layık olması gereken sensin o değil. bunu kendin için yeneceksin. eşini de geç, oğlunu düşün. ona kardeş vermek istemez misin? hem kız bebek elbiselerine bakıyordun, unutma bunları lütfen. yapabileceğimiz bir şey varsa söyle. hepimiz yanındayız. kendin için bırakma hiçbir şeyi, lütfen çok rica ediyorum senden. bu yükünü at üstünden, sonra eşine istediğin gıcıklığı yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…