- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.361
hay eline sağlık!!!!bunları konuşmak isteyenleri, fantazi forumu kurup orada yazışmalarını tavsiye ediyorum. vajinismus yaşamayan bir kadının, vajinismus hastası bir kadını anlaması mümkün değildir. nokta.
baslasaydin bitmisti bile belki de, kendine o sansi hic tanimiyorsun ki.
bu yükle yasamak o korkunc zor gelen egzersizlerden daha zor. olay su ki, sen eski bensin. zaman geciyor, kabulleniyorsun, alisiyorsun ama aslinda her an aklinda bu var.
esim bana mirr mirrlasin, beni mutlu etsin diye kedi almisti. kedim 6 aylik olunca, miuv miuv koca isterim diye bagirdi. plastik topun pesinden kosan kedim cinselligini yasadi. kediyi kiskandim hep. sinir oldum, ilk günler kucagima alamadim, yüzüne bakamadim. kedi bile yapti, ben yapamiyorum diye agladim. sokakta yanimizdan gecen boncuk gibi bebelerini dizmis kadinlar hakkindaki düsünce baloncuklarimi hic anlatmayim. dün gece kedimden özür diledim, mincikladim onu, normal ve saglikli bir disi oldugun icin sana garezlendim istemeden diye. kediyle kiyaslar mi insan kendini?
korkularini herkes anliyor, cünkü bunlari aynen yasadik. benim gibi yillari devirme, bak tamamen kopmamissin burdan da. demek ki umudun ve istegin var. ama sen ilk adimi atmadikca kimse yardim da edemez. egzersiz yapanlarin ya da yenmis olanlarin senden tek farki o ilk adimi atmis olmalari.
hay eline sağlık!!!!bunları konuşmak isteyenleri, fantazi forumu kurup orada yazışmalarını tavsiye ediyorum. vajinismus yaşamayan bir kadının, vajinismus hastası bir kadını anlaması mümkün değildir. nokta.
canım insan başına gelmeyince tam olarak anlamıyor zaten, allah kimseye vermesin. buna sabretmek de zor iş. ama ben bunu başardım şükür. sen anlayışlı olacaksın, başka çaren yok. beklemezsen düzelmiyor. sanki onlar da şartlanıyorlar, biz kastıkça yapamadıkları için vücutları onlara şu komutu veriyor sanki, değince gevşe gitsin :))) bizde sürekli böyle oldu, artık denemeyi kestik, birbirimizden iyice uzaklaştık özledik filan. ama dr.a gidip de bişeyin yok diyene kadar tam olarak düzelemedi benim eşim. psikolojik olduğu için onu duyması gerekiyordu. sen de üstüne varma, dr. unuza söyleyin, eşinde rahatsızlık yoksa ilaç verir, en azından onla denersiniz. bütün vajinismus tedavilerinde bu olay oluyormuş. çünkü erkekler de bizden etkilenip erkekliği unutuyor garibanlar((( okuduğum kitapta da bu sorun olabilir, normaldir, elle uyarın o da yeterli olmazsa ilaç veririz diyordu. ama ilacı kafadan vermemeleri lazım, dr. kandaki değerlere falan baktı. ailesinde kalp olup olmadığı da önemli. kimyasal bişey sonuçta ilaç. ha bizde en çok işe yarayan şu oldu, sigarayı bırakması :)))) bu hafta gene hüsran yaşarsak, ilacı da deniycez.
seni gidi :) vajı erteleme bahen bulma hastalıgı :)
kesınlıkle egsersız asamasıyla alakası yok balayı sistinin bahane arama bakımm kacmak ıcın :)
balayı sisti hastalıgın adı ve herkeste olucak bırsey degıl bazıları yasadı bu rahatsızlıgı
cozumude cok basıt bır kerelık bır ılac verıyor doktor onu ıcıyorsun sabaha gecıyor hastalık
rahat ol canım ınsan yenınce o hastalıgı bıle nımet olarak goruyor
kadın oldum artık kadınsal hastalıgım oluyor dıyordum ben komık belkıde ama sevınmıstım :)
aaayyy gülsevdam!!!! çok güldürdün beni, harikasın yaaa!!! çok hoşuma gitti bu yazdığın " kadın oldum artık kadınsal hastalıgım oluyor"vallahi doğru, vajinismustan sonra her şey nimet gibi gelebilir :)))) çok yaşa yaaa, hala gülüyorum, yüzümde güller açtı senin adın gibiiii
canım öncelikle şunu söyleyim bugece rüyamda senin benm bu msjıma karşılık verdiğini gördüm ama ne yazdığını göremedm o kadar temiz kalpli değilim maalesef :) psikolojik olduğunu biliyor kendisi farkında ben de olmayınca çok sinirleniyorum sabredemiyorum bağırıp çağırıyorum ama bu sefer olmazsa bağırmıcam benden de kaynaklanıyor olabilir çok anlayışsızım eşime karşı sonra özür diledim ama kırdm bikere canım benim bana o kadar dayandı ben 2 gün dayanamadım ama bundan sonra anlayışlı olcam burda söz veriyorum... eğer devam ederse ki umarım etmez hangi doktora gitmek gerek.. inşallah siz de artık hüsran yaşamazsınız canm yaa..
Kizlar ya cok afedersiniz az once lavaboya gittim oldukca kati bildiginiz bem beyaz bi akintim varbir kac zamandir normal zamsnlardan daha fazla akintim vardi ama cok onemsememistim ama bugun gordugum onemsenmeyecek gibi degil.
nickini hatirlamiyorum ama burda bi arkadasta akinti ile ilgili sorun yasadigini yazmisti bana yardimci olabilir mi acaba?
Acaba diyorum egzersiz yaparkrn usutuyor muyuz o yuzden mi boyle oluyor,yoksa baska bir sey mi var
arkadaşlar allah hepinizin yardımcısı olsun valla daha geniş çapta okuduğum zaman durumunuzun vahim olduğunu anladım kızken benimde çok korkularım vardı nasıl girecek acıyacakmı gelen kan ya durmazsa damarıma denk gelir mi acılarım dinmezse falan filan ama inanın korktuğumuz gibi bişi değilmiş şuan aşırı zevk alıyorum kadınların orgazm olması çok zormuş çok az kadın orgazm oluyormuş ben o azınlığın içindeyim bağırmayayım diye eşim ağzımı kapatıyor. ufak tavsiyelerim olacak ön sevişmenizi uzun tutun sevişin sevişebildiğiniz kadar cinsel organınıza değmesine ellemesine okşamasına izin verinki sulansın ve birleşmeyi istesin yada alkol alın arkadaşlar fena bi şekilde istek uyandırıyo kendine güven geliyo denediniz mi bilmiyorum ama nacizane bi tavsiye hatta iyice sarhoş olun kocanızın penisiyle oynayın öpün okşayın ne bileyim ya çılgınca çocuklar gibi olun yatakta tabu falan kalmasın kocanızında hoşuna gideceğine inanıyorum.bu tavsiyelerim psikolojik vasinusmus yaşayanlar için faydalı olacağını düşünüyorum haydi kolay gelsin arkadaşlar dualarım sizinle olacak. inş bunun üstesinden gelirsiniz....
akıntısı olan elvandı, ama onunki kahverengiydi. seninkie kaşıntı da varsa mantar olabilir. ama kaşıntı olmadan da mantar olabiliyor. kendine dikkat et, jel olarak su bazlı kullanmadın mı? bazı krem ve bebe yağları oraya uygun olmadığı için mantar yapabiliyor. her zaman su bazlı jeller tavsiye ediliyor kayganlaştırıcı olarak. geçmiş olsun, umarım mantar değildir, can sıkıcı bir şey çünkü...
Yok canim ya kasinti falan yok sadece akintim var.
femolub sanirim adi yanlis yazmis olabilirim onu kullaniyordum o bitincede ultrason jeli aldirdim.esime iki gundurde onu kullaniyorum.o mantar yapar mi?
Cok dikkat ediyorum.aslinda bebe yagi vazelin vs hic kullanmadim egzersizlerde de hijyenik olmaya cok ozen gosteriyorum.
evet cok can sıkıci olmazsa dr gidecegim mantar enfeksiyon falan olmasin da
bu jeller yapmaz. ben de ultrason jeli kullanıyorum, hiç sıkıntım olmadı. yakınlarda geniş spektrumlu antibiyotik kullandın mı? bendeki mantarlar hep bu antibiyotik sonrası oluştu. son gittiğim doktoru uyarmıştım, meğer onun da çaresi varmış. tek kapsüllük bi hap var, antibiyotiğe başlarken onu da yutuyosun, mantardan koruyo. hakkaten de onun sayesinde son kullandığım antibiyotik bende mantar yapmadı. hijyenik olsak bile vücut bazen mantar yapıyo işte, bendeki antibiyotiktendi maalesef... geçmiş olsun tekrar.
eğer msn kullanıyorsan, özelden seni ekleyeyim. anlayışlı olman çok önemli. bizim bağırıp çağırmalarımızı kolay atlatamıyorlar inan. çünkü biz bağırıp çağırmasak da sırtlarına şu yükü koyuyorlar "ben erkek değil miyim? bunu bile beceremiyorum?" eşim neredeyse 3 aydır bu psikolojide dolaşıyor. ki ben olmadığı hiçbir zaman yatakta bağırıp çağırmadım, olsun geçer filan dedim. ilk başta çok üzüldüm, ben onca çabaladım, onun yaptığına bak diye. ama onun elinde değil ki!! kasmak bizim elimizde değil ya, onlarda da bu istem dışı işte. her zaman hükmedemiyorlar oraya, kafa rahat olmazsa, o garibim de işini yapamıyor. eğer konuşmak iyi gelecekse, msn den konuşmak isterim. biliyorum, bunla başetmek de vajinismus kadar zor
RAPOR: Dün egzersiz yapmadım. Artık yapmayı da düşünmüyorum. Hatta yarın doktor randevum var ona da gitmeyeceğim. Çünkü, benim bütün bu çabalarıma layık biri değil. 8 sene böyle yaşadık bir 8 sene daha yaşarız....
Sürekli tartışıyoruz, anlaşamıyoruz.
RAPOR: Dün egzersiz yapmadım. Artık yapmayı da düşünmüyorum. Hatta yarın doktor randevum var ona da gitmeyeceğim. Çünkü, benim bütün bu çabalarıma layık biri değil. 8 sene böyle yaşadık bir 8 sene daha yaşarız....
Yok,çok uzun süredir antibiyotik kullanmıyorum...
Belkide üşütmüşümdür bilemiyorum.
Çok teşekkür ederim,olmazsa bir doktora gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?