- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.381
RAPOR: Dün egzersiz yapmadım. Artık yapmayı da düşünmüyorum. Hatta yarın doktor randevum var ona da gitmeyeceğim. Çünkü, benim bütün bu çabalarıma layık biri değil. 8 sene böyle yaşadık bir 8 sene daha yaşarız....
Sürekli tartışıyoruz, anlaşamıyoruz.
RAPOR: Dün egzersiz yapmadım. Artık yapmayı da düşünmüyorum. Hatta yarın doktor randevum var ona da gitmeyeceğim. Çünkü, benim bütün bu çabalarıma layık biri değil. 8 sene böyle yaşadık bir 8 sene daha yaşarız....
pireye kızıp yorgan yakmak bu olsa gerek canım ya bırak eşini kendin için yap senin hakkın değil mi sağlıklı bir cinsel yaşam?
kemrecim, yapma böyle nolursun. sen onun için çabalamıyorsun sonuçta, kendin için çabalıyorsun. hepimiz bu dönemleri yaşadık, nolursun egzersizi de doktoru da bırakma. çabalarına layık olması gereken sensin o değil. bunu kendin için yeneceksin. eşini de geç, oğlunu düşün. ona kardeş vermek istemez misin? hem kız bebek elbiselerine bakıyordun, unutma bunları lütfen. yapabileceğimiz bir şey varsa söyle. hepimiz yanındayız. kendin için bırakma hiçbir şeyi, lütfen çok rica ediyorum senden. bu yükünü at üstünden, sonra eşine istediğin gıcıklığı yaparsın
canım çok teşekkürler desteğin için benm msn adresim var ama evdeki bilgisayarlarda msn yüklü değil elvana da sözüm var yükletince sizlere adresimi yollayım konuşalım.. kendimm halledeym dedim ama olmadı eşime söyleym o yükletsin... benim o huyum çok kötü bir anda parlıyorum ama bugünden sonra eşime de söz verdm anlayışlı olcam. şimdi doktora gitcem boğazım geçmiyor sürekli artıyo. görüşürüz akşama...
Ya gerçekten ben ne için uğraşıyorum. Sürekli tartışma, sürekli tartışma... Bıktım, yoruldum artık. Ben zaten alışmışım halime, sağlık bir cinsel yaşamım olsa ne olacak, olmasa ne olacak...Bazen ona o kadar çok kinleniyorum ki rahat rahat egzersiz yaparken bile. O yanıma geldiğince kasıyorum kendimi.
konu dışı ama zencefıllı balı kesınlıkle tavsıye edıyorum ılk gunden etkısını gosterıyor
selacım tavsıyen ıcn tsekkurler hergun 1 cay kasıgı balla karıstırıp kullanıyorum oksurugum azaldı..
arkadaşlar allah hepinizin yardımcısı olsun valla daha geniş çapta okuduğum zaman durumunuzun vahim olduğunu anladım kızken benimde çok korkularım vardı nasıl girecek acıyacakmı gelen kan ya durmazsa damarıma denk gelir mi acılarım dinmezse falan filan ama inanın korktuğumuz gibi bişi değilmiş şuan aşırı zevk alıyorum kadınların orgazm olması çok zormuş çok az kadın orgazm oluyormuş ben o azınlığın içindeyim bağırmayayım diye eşim ağzımı kapatıyor. ufak tavsiyelerim olacak ön sevişmenizi uzun tutun sevişin sevişebildiğiniz kadar cinsel organınıza değmesine ellemesine okşamasına izin verinki sulansın ve birleşmeyi istesin yada alkol alın arkadaşlar fena bi şekilde istek uyandırıyo kendine güven geliyo denediniz mi bilmiyorum ama nacizane bi tavsiye hatta iyice sarhoş olun kocanızın penisiyle oynayın öpün okşayın ne bileyim ya çılgınca çocuklar gibi olun yatakta tabu falan kalmasın kocanızında hoşuna gideceğine inanıyorum.bu tavsiyelerim psikolojik vasinusmus yaşayanlar için faydalı olacağını düşünüyorum haydi kolay gelsin arkadaşlar dualarım sizinle olacak. inş bunun üstesinden gelirsiniz....
Ya gerçekten ben ne için uğraşıyorum. Sürekli tartışma, sürekli tartışma... Bıktım, yoruldum artık. Ben zaten alışmışım halime, sağlık bir cinsel yaşamım olsa ne olacak, olmasa ne olacak...Bazen ona o kadar çok kinleniyorum ki rahat rahat egzersiz yaparken bile. O yanıma geldiğince kasıyorum kendimi.
beyaz derken süt kesiği gibi peynir gibi bir akıntı mı? yoksa uzayıp gidiyor mu? çoğu arkadaşımız kayganlaştırıcı kendi sıvısını mantar sanıyordu da o yüzden sordum canım.
beyaz derken süt kesiği gibi peynir gibi bir akıntı mı? yoksa uzayıp gidiyor mu? çoğu arkadaşımız kayganlaştırıcı kendi sıvısını mantar sanıyordu da o yüzden sordum canım.
siz neden bu insana cevap vermekle uğraşıyosunuzki o sizin hastalıgınızı ve kendi beyin oluşumunu çok afedersınız 2 bacak arası arzu meselesi sanıyo boşversenize mücadeleniz belli kalabalığınız belli
herkes kocasının koynuna nasıl girip napcanı bilir olay aşiftelik değil kendini nasıl sunacağın deil nerene napcan deil... çogu insan dikkat ederseniz herşeye ragmen mahremlerini sorunlarıda olsa saçmayacak kadar seviyeli
evet dün yeniden başladım egzersizlere kürdan 1. ve 2. dilatör çok kolay oldu ama 3. çok zorladı sadece 6 cm etrafı 11 12 cm i yapanlar nasıl yapıyor acaba bende yapabilirim inşallah hatta dün ağladım biraz canım yandı ama biliyorum kastığım için bi anda kontrol edemedim bide ben en küçük dilatör olsa bile midem bulanıyo bunu yenemiyorum sizede oluyomu arkadaşlar
Canim sanirim sen dilatorle calisiyorsun sana bir sorum olacak.
dilatorlerde cmleri olcerken ilk giris kisminimi olcuyorsun?
yani o 10cm ilk giris yerimi yoksa giristen sonraki kalin yer mi?
Canim ne durumdasin 11cmde idin degil mi en son?
Bak gazi senden aliyorum dun bende 10cm gectim hadi basarda bende basarayim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?