Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sakin, coooook sakin. 3 gün önce ben de elektrik süpürgesinin torbasi yüzünden kocaya hönkürmüstüm, egzersizi birakicam, neye ugrasiyorum, kime ugrasiyorum. yani oluyor bunlar. birakmadim ama iyi ki birakmadim. artik boynu bükük tip yok karsinda! yasasin kötülük. bu kadar dayandin, yolun sonuna gelmisken birakmak nedir?

böyleler, bilmiyorlar, anlamiyorlar, yeterince desteklemiyorlar, ama sen vazgecersen onun eline daha cok sebep vermis olacaksin. yapma n'oluuuuuuuuur yapma.

canım bıranlık sinirle bukadar aşama atlatmısken sakın bırakma
hepımız eslerle kavgası oldu ınan cok kalbımı kırdı buna rağmen asla pes etmedım
bu asamaya kolay gelmedık yuzduk yuzduk kuyruguna gelmısken KENDIN için yen
ustunden o duyguyu at kurtul hafıfle canım

canım msj ını gördüm çok üzüldüm her evlilikte tartışmalar olur tabi ki üzme kendini pire için yorgan yakma

pireye kızıp yorgan yakmak bu olsa gerek canım ya bırak eşini kendin için yap senin hakkın değil mi sağlıklı bir cinsel yaşam?

Ya gerçekten ben ne için uğraşıyorum. Sürekli tartışma, sürekli tartışma... Bıktım, yoruldum artık. Ben zaten alışmışım halime, sağlık bir cinsel yaşamım olsa ne olacak, olmasa ne olacak...Bazen ona o kadar çok kinleniyorum ki rahat rahat egzersiz yaparken bile. O yanıma geldiğince kasıyorum kendimi.

tamamdır, ben gündüzleri genelde msndeyim zaten. doktoru yazmayı unutmuşum, eşim üroloğa gitti bu sorun için. ailesindeki genetik hastalıkları da söyledi, kan tahlili yaptılar. değerleri normalin biraz üzerinde ama engel olacak kadar bir şey yok. ilaç kullanmasında da sakınca yokmuş. biraz kilo ver bir de sigarayı bırak demiş doktor. gerçi gitmeden önce bırakmıştı, faydasını görünce de sabretti, dayanıyor işte :)))

parlama konusunda senle aynıyız, ben de hemen parlarım ama bu konuda maalesef sakin olmak zorundayız. ben, hep o beni bekledi ben de beklerim dürtüsüyle sakinleştim. sen de burda verdiğin sözü hatırla üstüne gitme. inan bişe demesek parlamasak bile kafalarına çok takıyorlar bunu. sanki hayatları ona bağlı, inan abartmıyorum :))) adam karalar bağlamıştı resmen, zor hayata döndürdüm :)))

boğazın için geçmiş olsun, zencefil balı ihmal ettin galiba ((

en azından kendine güvenin gelecek vajinismus sonuçta depresyon yapıyor haliyle, sen kendi omuzlarındaki yükü at sonra gününü gösteriyormuşsun göster canım ama önce bu dertten kurtul kendin için, çocuğun için.

konu dışı ama zencefıllı balı kesınlıkle tavsıye edıyorum ılk gunden etkısını gosterıyor
selacım tavsıyen ıcn tsekkurler hergun 1 cay kasıgı balla karıstırıp kullanıyorum oksurugum azaldı..

canlı örneğim, kesinlikle kurtarıyor!!! 2 kez doktora gittim, 2 kez farklı antibiyotik ilaçlarla tedavi gördüm, bitmedi. 3. sefer tazelediğinde sadece zencefil ve balla kurtuldum. ilaç milaç yok, üstelik 10 günde geçti. ötekilerin toplam süresi 1,5 ay!!! şimdiye kadar hiçbir bitki, lokman hekim yöntemi bana bu kadar fayda sağlamamıştır. kalbim4mevsim' in kulağı çınlasın, onun önerisiydi bu.

ee yazdın da ne gectı elıne cınsellık egıtmenı falanmısın? fantızelını paylasmak ıstıyorsan bununla ılgılı bır suru sıte var!

eşine kinlenme kemre, ben de yaptım bu hatayı. sorunu derinleştiriyor bu. hep kendini düşün şu aşamada. sen bu egzersizleri kendin için yapıyorsun. buna alıştım filan deme, kızlar doğru söylüyor depresif olduğun için böyle düşünüyorsun. sağlıklı cinsellik hepimizin hakkı. ve hak verilmez alınır!!! sen bu hakkı söke söke alacaksın, vazgeçmek yok. hepimizin vazgeçtiği yeter artık bu ne yaa dediği günler oldu. 1-2 gün ara ver istiyorsan. ama 3. gün kaldığın yerden devam et egzersize. yarınki doktor randevunu da sakın kaçırma, doktorun psikolog, ona hissettiklerini bu ruh halini filan iyicene anlat. belki de bikaç soru soracak senin ufkun açılacak. bir de papatya çayı iç, doğal antidepresanmış, kantaron da öyle sanırım. bunların çaylarını iç ve sakin kalmaya çalış. hiiiiiiiiiç ama hiç yalnız değilsin. içini buraya dök, kinini buraya dök, eşine biriktirme. sabret, çok az kaldı. ben çok inanıyorum, çok yaklaştığına. çok iyi ilerledin, geldiğin noktaları yabana atma, onları düşün, emeğini heba etme. özene bezene saatlerce uğraşıp güzel bir yemek yaptığını düşün, sırf kocan kötü dedi diye o yemeği çöpe atar mısın tadına bile bakmadan??? emek verdin, atmazsın, illa ki yersin di mi?? o yemezse yemesin, onun kaybıdır. yemeğini pişirdin altını kapatmak üzeresin, sinirlendin diye kaldırıp da çöpe atma olur mu??

beyaz derken süt kesiği gibi peynir gibi bir akıntı mı? yoksa uzayıp gidiyor mu? çoğu arkadaşımız kayganlaştırıcı kendi sıvısını mantar sanıyordu da o yüzden sordum canım.

Yapistigi yerde kalan bir sey canim peynir gibi degil oldukca kati anlayamadim neyin nesi.
ilk defa oluyor boylesi. akintim olurdu ama hic bu kadar beyaz ve kati olmamisti.

beyaz derken süt kesiği gibi peynir gibi bir akıntı mı? yoksa uzayıp gidiyor mu? çoğu arkadaşımız kayganlaştırıcı kendi sıvısını mantar sanıyordu da o yüzden sordum canım.

Yapistigi yerde kalan bir sey canim peynir gibi degil oldukca kati anlayamadim neyin nesi.
ilk defa oluyor boylesi. akintim olurdu ama hic bu kadar beyaz ve kati olmamisti.

canım yaa cok ıyı anlayabılıyorum senı ama kendın ıcın yap egzersızlerını baskası ıcın degıl hergecen gun kendın kahroluyorsun senın bunu yasamaya hakkın yok sakın oyle dusunme yarın da gıthzurun mutlulugun ıcın doktorun la goruz ve tedavıne kaldıgın yerden devam et...

ınan bana vajı yı yenınce ıkınızınde o streslı halıgıdecek cunku beynınızın ıcınde hep bu var

siz neden bu insana cevap vermekle uğraşıyosunuzki o sizin hastalıgınızı ve kendi beyin oluşumunu çok afedersınız 2 bacak arası arzu meselesi sanıyo boşversenize mücadeleniz belli kalabalığınız belli
herkes kocasının koynuna nasıl girip napcanı bilir olay aşiftelik değil kendini nasıl sunacağın deil nerene napcan deil... çogu insan dikkat ederseniz herşeye ragmen mahremlerini sorunlarıda olsa saçmayacak kadar seviyeli

Son düzenleme:

agzına saglık arkadasım

destegın bızı motıve edıyor

ben de reglden önce 1 ve 2 soktum tabi benimkilerin ölçüleri şöyle 1.boy= 5,5 cm 2.boy= 7cm 3.boy=8,5 cm ve 4.boy=10 cm ben ilk 1 ve 2yi peşpeşe soktum hatta ilk 1.boyu soktuğumda bidaha sokamam diye çıkaramadım ve afedersin tutarak üzerinden işedim=)) sonra snowflaken dedi onu çıkar hemen 2yi sok girecek inanmadım korktum falan ama bi cesaret denedim aa girdii sonraki hafta 3.ve 4.boyu biri gönderdi yıkadım pakladım ama başımda döndü onları görünce=) neyse hemen 3ü dayadım oraya yok banamısın demedi araya regl girdi sonraa 1 2 ve 3 denedim 3 hooopp kadıı=) şoktaydımm sevinçten gecenin bi yarısı snowflakene msj attım sonraa sabırsız bi tipim ben hemen 4.boyu dayadım oraya nefes alıp vercem diye dudaklarım uyuştu başım döndü amaa girdi ve saat gecenin 2si falandı ilk 5 dk acı değilde böyle garip bi his kapladı bedenimi çıkarıp atmak istedim ama kızlar hep yazmış ya bikaç dk sonra o his geçiyo die sabrettim hiç kımıldayamadım 5 dk sonra geçti =) vee şimdi ise 1 ve 2 no hakkaten kürdan düşün egzersize artık direk 3.boydan başlıyorum aslında direk 4.yü de sokablirim ama önden bi emla sürüyorum 3.boyla hemde kayganlaştırıcısız=))4 biraz nefesle griyor ama hala penis deneyemedim tabi üzülme aynada gördükçe şok olacaksın oranın nasıl açıldığına ben hala inanamıyorumda

Canim sanirim sen dilatorle calisiyorsun sana bir sorum olacak.
dilatorlerde cmleri olcerken ilk giris kisminimi olcuyorsun?
yani o 10cm ilk giris yerimi yoksa giristen sonraki kalin yer mi?

Canim sanirim sen dilatorle calisiyorsun sana bir sorum olacak.
dilatorlerde cmleri olcerken ilk giris kisminimi olcuyorsun?
yani o 10cm ilk giris yerimi yoksa giristen sonraki kalin yer mi?

sey, ben de dilatörle calistim. aslinda farketmemesi lazim cünkü kalin kismini icine aldigin icin o da vajene giriyor. genelde ortasini söylüyoruz sanirsam. mesela benim 10 cm dedigimin girisi 9,2 cmydi dibe dogru 11'e yaklasiyordu. dar olan kisim zaten cok kisa. bir de kalin kismini da aldigin icin bir sonraki boy dilatör 1.5 cm atliyor nerdeyse. psikolojik etki edebiliyor tabi, o yüzden büyük rakami say

Canim ne durumdasin 11cmde idin degil mi en son?
Bak gazi senden aliyorum dun bende 10cm gectim hadi basarda bende basarayim :))

vuuuhhhuuuu maşallah gelin adayımız sende benim gibi hırslısın.çok güzel gidiyosun gerçekten,tebrikler az kaldı sakın bırakma

canım benim dün öğlen 3 saat yapmıştım.gece yatmadan önce de yarım saat falan 11 cm le çalıştım.iyi gidiyor da giriş pat diye olmuyor tabi30 sn.-1 dk falan alıyor.dün deneyecektik eşimle ama beyefendiyarın dedi.haklıydı,yorgundu çünkü.bugün akşam eşim bi yere gdecek.o gidince çalışıp gelince İNŞALLAH eşimle denemk istiyorum.ayyy bak burda diorum diye ama eşime "deneme"demicem,kızıyo.ağzımdan kaçmaz umarım.bende bayılmıyorum o kelimeye de başka ne diyim işte

ben önceleri 1 saat yapardım egzersizi artık 3 saat falan yapıyorum.ne zaman fırsat bulursam aklıma o geliyor ilk 11 cm de şöyle değişiklk var diyebilirim: o kısmın ilişki yaşayan bi insanda olduğu gibi genişlemiş hissi oluyor.(nerden biliyosamm :26: herhalde onlarda böyle hissediyo ) eşimle denememin başarısız olmasından,tedbiren çalışıyorum işte.akşam deneriz inşallah,dua et canım sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…