- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.401
sey, ben de dilatörle calistim. aslinda farketmemesi lazim cünkü kalin kismini icine aldigin icin o da vajene giriyor. genelde ortasini söylüyoruz sanirsam. mesela benim 10 cm dedigimin girisi 9,2 cmydi dibe dogru 11'e yaklasiyordu. dar olan kisim zaten cok kisa. bir de kalin kismini da aldigin icin bir sonraki boy dilatör 1.5 cm atliyor nerdeyse. psikolojik etki edebiliyor tabi, o yüzden büyük rakami say
vuuuhhhuuuumaşallah gelin adayımız sende benim gibi hırslısın.çok güzel gidiyosun gerçekten,tebrikler az kaldı sakın bırakma
canım benim dün öğlen 3 saat yapmıştım.gece yatmadan önce de yarım saat falan 11 cm le çalıştım.iyi gidiyor da giriş pat diye olmuyor tabi30 sn.-1 dk falan alıyor.dün deneyecektik eşimle ama beyefendiyarın dedi.haklıydı,yorgundu çünkü.bugün akşam eşim bi yere gdecek.o gidince çalışıp gelince İNŞALLAH eşimle denemk istiyorum.ayyy bak burda diorum diye ama eşime "deneme"demicem,kızıyo.ağzımdan kaçmaz umarım.bende bayılmıyorum o kelimeye de başka ne diyim işte
ben önceleri 1 saat yapardım egzersizi artık 3 saat falan yapıyorum.ne zaman fırsat bulursam aklıma o geliyor ilk11 cm de şöyle değişiklk var diyebilirim: o kısmın ilişki yaşayan bi insanda olduğu gibi genişlemiş hissi oluyor.(nerden biliyosamm :26: herhalde onlarda böyle hissediyo ) eşimle denememin başarısız olmasından,tedbiren çalışıyorum işte.akşam deneriz inşallah,dua et canım sende.
arkadaşlar çok teşekkür ederim destekleriniz için. Söyleyecek söz bulamıyorum, fikirlerim biraz yumuşadı gibi ama bilmiyorum işte
Canim sanirim sen dilatorle calisiyorsun sana bir sorum olacak.
dilatorlerde cmleri olcerken ilk giris kisminimi olcuyorsun?
yani o 10cm ilk giris yerimi yoksa giristen sonraki kalin yer mi?
evet dilatörle çalışıyorum girişi değil girişi sivri gibi gövdesi yani ortasını ölçtüm hep bugün dilatörlerimin resmini çeker koyarım tiplerini=)
ben egzersizlere yeni başladım yüzük parmağı ve orta parmakla devam ettim şimdilik gayet iyi çok mutluyum. ayrıca burdaki dayanışma muhteşem. böyle bi ortamda başaramamanın imkanı yok. herkese çok teşekkürler. ve yeni gelinlerimize de tebrikler. darısı bizim başımıza inşallah.
Kizlar az once lanet olasi dedigim aparatim var ya,ay ona birden bi kanim isindi bi kanim isindi anlatamam :)
Kendisiyle uzlasmaya karar verdik sag olsun beni kirmadi ve sorunsuzca iceri girmeyi kabul etti :))))
Hadi bakalim darisi daha buyuk cmlerin basina :))))
teslimiyet,aşk,güven varsa ne vajinusmus kalır ne başka bişi
evet çok haklısınn..moralim bir anda bozuluyorr...inan geçen ya hiç çocuğum olmazsa ne olucak şimdi ne diycem etrafa faan..ne bileyim...bide 4 yıl oluyor...artık çevredeki söylemlerden de bıktım...bitirmem yenmem lazım biliyorumm ama moral diye bişeyim kalmadı...olmayınca öyle kala kalıyorum
Canim öncelikle onun bunun söylentileriyle kendine eziyet etme kulak asma bosver.. Sende basaracaksin herkes gibi :) Lütfen güçlü ol.. Bu dertten krtulup 4 senenin acini bol bol çikartirsin ins en yakin zamanda.. Rabbim yardimcin olsn
çok iyi biliyorum arkadaşım merak etme sen vucudunuzu kasılmalarınızı kontrol altına almanız gerekiyo cinsel hayat önemli maleseffffff
suan cenemde 3 uyusturucu iğne var doktordan geldım zatı kotuyum
bırde mesajı okuyunca ıyıce cıldırdım gel destek ol guzel bır soz soyle bu kadar zormu yoksa hıc yazma
ah neyse bızler duymamıs gıbı yolumuza bakalım ...
offf yine olmadı yaa eşim yine sertleşmedi ne zaman bitecek bu çile yadoktor bize her gün demişti 2 gündür yok yapamıyoruz bu gidişle de yapamıcaz ya adam tv seyrederken arabaları incelerken sertleşiyor s...me esnasında tık yok yine sinir oldum.. anlatabileceğim kimsede yok içimde öyle bi büyüdü ki artık kaldıramıyorum.... selacım seni şimdi daha iyi anlıyorumm reglinden sonra yenersin inşallah canım
Arkadaşlar merhaba,
Ben 1,5 yıldır vajinismus hastasıyım.
Birkaç gündür KK ndeki forumlarınızı okuyorum.
1,5 yıldır kendi kendime söylediğim, denediğim şeylerden çok daha etkili oldu bu birkaç günlük okumalarım.
Hepinize çok çok teşekkür etmek istiyorum.
En azından kendime güven kazandım, inanç ve sabır verdi bu yazılar..
Ben de birgün buraya başardım diye yazmak için elimden geleni yapacağım.
Umarım birgün gerçek olur hayallerim..
canım ne yaptın senin de uzun sürdü sanki hangi aşamadasın?
6 cm di 3.dilatör ama yinede zorlandım hayırlısı bakalım umudumu kırmıyorum başaracağıma inanıyorum ama hiç kolay olcak gibi görünmüyor çıkarırken canım yandı kastım o yüzden neyse başaracağız hepimiz
aynayla dün başladım zaten uzun uzun bakıştıkkD
Kizlar ya cok afedersiniz az once lavaboya gittim oldukca kati bildiginiz bem beyaz bi akintim varbir kac zamandir normal zamsnlardan daha fazla akintim vardi ama cok onemsememistim ama bugun gordugum onemsenmeyecek gibi degil.
nickini hatirlamiyorum ama burda bi arkadasta akinti ile ilgili sorun yasadigini yazmisti bana yardimci olabilir mi acaba?
Acaba diyorum egzersiz yaparkrn usutuyor muyuz o yuzden mi boyle oluyor,yoksa baska bir sey mi var
kızlar bende vajıyım çok psikologlara kadın doğumculara gittim yok yapamadım şimdi süleymen eserdağa gidicez bi ay sonra ama giden varmı süleyman eserdağa lütfen varsa bana yazsın sormam gereken şeyler var..içimde ona karşıda güvensizlik var okadar doktora gittim çözüm bulamadı ya yine yapamazsan diorum
kızlaaaar, bayadır giremedim nete, fırsatım olmadı..yenen varmı acaba?ben cicekrose dan bekliyodum,yenmiştir inşallah, şimdi okumaya başliicam eski yazılanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?