Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar çok teşekkür ederim destekleriniz için. Söyleyecek söz bulamıyorum, fikirlerim biraz yumuşadı gibi ama bilmiyorum işte

Tesekkur ederim canim cevabin icin. Benimde 10cm dedigimin ilk giris yeri 9cm ileriye dogru 10 oluyor acaba dedim ben kendimi mi kandiriyorum 10cmdeyim diye
ama haklisin netice ne kadarini sokabildigimiz onemli icimi rahatlattin cok sagol :)

Canim ya buraya kadar gelmisken ne olursa olsun birakmak istemiyorum Allahin izniyle
bende 10cmde bayagi rahatladim 11cmlik bi aparat hazirlayacagim simdi onda da rahatladiktan sonra deneme yapmak istiyorum bakalim hayirlisi.
bol bol dua ediyorum hepimiz icin insallah en kisa surede basaracagiz :))

Canim sanirim sen dilatorle calisiyorsun sana bir sorum olacak.
dilatorlerde cmleri olcerken ilk giris kisminimi olcuyorsun?
yani o 10cm ilk giris yerimi yoksa giristen sonraki kalin yer mi?

evet dilatörle çalışıyorum girişi değil girişi sivri gibi gövdesi yani ortasını ölçtüm hep bugün dilatörlerimin resmini çeker koyarım tiplerini=)

Canim Hadi basarilar dilerim :) baslamakla en büyük adimi yapmissinn artik gerisi öyle bi gelirki anlamazsin bile en kisa zamanda gelin oldugunun haberini aliriz ins :) Allah yardmcn olsun

Mslh cnm hep böyle azimle devam et ins

teslimiyet,aşk,güven varsa ne vajinusmus kalır ne başka bişi

Valla ben esime okadar asigimki :) Ama nedense vajinusmus olmusum :) hayretttt bisiii nasil olur yaa acaba sevmiyomuyum esimi? Zannetmiyorum asiri seviyorum :) Haydaaa e ozaman niye cinselligi yasayamiyorum saçma :)

Bu derdi çekmeyen bilmez, anlamaz..

Canim çok geçmis olsun.. :) Aynen hiç aldirmiyorum böyle yazilara.. Bosver :)

Canim sakin ol lütfen onlar bukadar bekliyorlar sabirla sende sabret.. Zaten çok büyük bi sorun bu onlar için.. Düsüncesi bile erkekleri kahreder.. Bu konuda en iyi Sela anlar seni Rabbim kimseye yasatmasin ama dermansiz dert degil.. Sabirla üstesinden gelceksin Allahin izniyle buda geçecek ins

Canim hosgeldin aramiza :) Ins sende biran önce baslarsin egzersizlere ve basardigin haberini aliriz en yakin zamanda Allahin izniyle.. Burayi sürekli takip etmeye çalis

kızlaaaar, bayadır giremedim nete, fırsatım olmadı..yenen varmı acaba? ben cicekrose dan bekliyodum,yenmiştir inşallah, şimdi okumaya başliicam eski yazılanları

canım ne yaptın senin de uzun sürdü sanki hangi aşamadasın?

Canim merak edip sordugun için tskr ederim.. Malesf uzadi evet.. En son çok güzel ilerlemistim ama aksilik yakami birakmazki :) O akinti olayi bitene kadar egzersiz yapamadim zaten.. akinti bitti busfer parmakla tekrar yapamadim cesaretimi toplayip.. Zealea 'nin çalistigi o silikon setinden siparis ettim.. En geç yarin elimde olcak ins.. Tabi bu arada regl oldum.. Biçok aksilik üstüne siparisi verebildim zaten.. ARtik hiçbir engel kalmicak reglim bitince ve o ay içinde ins artik bende kurtulcam.. Set gelsin sifirdan baslicam egzersizlerime.. Iple çekiyorum egzersize baslayacagim o günü ins

Suan ellerim sargili öyle yaziyorum.. yine bi aksilik.. :) Bi ugursuzluktur gidiyoya bakalim hayirlisi ins..

Canim çok iyi ilerliyosun.. o zorlanmalar kastigin için rahat birak kendini, burnundan derin nefessssssssss all :) agzinla derin nefes ver :) Allah yardimcin olsun

Canim o bendim ama benimki açik kahverengiydi.. Ilk kanamada kirmiziydi zaten.. Doktoru arayip sordum kizlik zarindan dolayi olabilir dedi.. Bilmiyorum seninki farkli.. Istersen bi doktora görün? Geçmis olsn

canım cicekrose o doktora gitmişti, bende gitmeyi düşünmüştüm ama yasadıklarını anlattıktan sonra vazgeçtim, zaten ben bulundugum ilde tedavi oldum ama iyileşemedim. doktorların yaptığıda bizim burada yaptığımız gibi alıştırma. senin yerine doktor yapıyo sonrada eve ödev veriyo. ama ben doktor yaparken kendimi çok kasıyodum ve kızlık zarımında yırtılmasına rağmen düzelemedim. ilk başta doktor tek çareymiş gibine geliyo insanın ama bence burada bizimle yenmeye calış

kızlaaaar, bayadır giremedim nete, fırsatım olmadı..yenen varmı acaba? ben cicekrose dan bekliyodum,yenmiştir inşallah, şimdi okumaya başliicam eski yazılanları

malesef =((( henüz yenemedim 10 cmlik fallusu sokuyorum ama penis banamısın demiyoo azönce deneme yaptık hatta işe gitmeden oturayım dedim yok girmiyo zaten ben nefesle sokayım derken hemen iniyo video açmama rağmen=((( egzersizlerde hızlı ilerledim ama işte iş gerçeğine gelince yine olmuyor ben napcam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…