- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.581
evet bende o aşamadayım. benim doktorum benim üstte olduğum pozisyonu önerdi alabildiğin kadar da al dedi. bayanın daha doğrusu hakimiyetin bayanda olduğu bu pozisyon senin için daha rahat ve kolay olur dedi canım. ama tabi bende bi ilerleme yok. ucundan gerisi gelmiyo. yaklaşık bi aydır bu aşamayı geçmeye çalışıyorum sonuç: BAŞARISIZ..
Umarım sen rahat geçersin... veee bu durumlarda açık konuşmak gerekir her nekadar utansak da :)
Allah yardımcın olsun, inşallah atlatırız, ben bir atlatsam burdan ne yöntemler denediğimi hangisinde başarılı olduğumu bir bir anlatıcamevet bende o aşamadayım. benim doktorum benim üstte olduğum pozisyonu önerdi alabildiğin kadar da al dedi. bayanın daha doğrusu hakimiyetin bayanda olduğu bu pozisyon senin için daha rahat ve kolay olur dedi canım. ama tabi bende bi ilerleme yok. ucundan gerisi gelmiyo. yaklaşık bi aydır bu aşamayı geçmeye çalışıyorum sonuç: BAŞARISIZ..
Umarım sen rahat geçersin... veee bu durumlarda açık konuşmak gerekir her nekadar utansak da :)
kızlar bugün hıdırellez!! herkesin vajinismustan kurtulmasını diliyorum. burda egzersiz yapan, doktoruna giden, buralardan bihaber kendi yenmeye çalışan herkes ama herkes bu dertten kurtulsun!!! dileklerimiz kabul olsun.
nilaaay, sana da çocuk diliyorum arkadaşım. tahmin ettiğim bir ay var ama söylemiyim, o da tutarsa artık uçan halıya bincem, erdim benbu aralar gördüğüm her rüya çıkıyo da :)))) ama seni rüyamda görmedim, sadece içimdeki his var :))
Kizlar biliyor musunuz dun gece ruyamda basardigimi ve buraya yazdigimi gordum,umarim en kisa zamanda gercek olur...
bu arada bende dun yine esimle egzersiz yaptim 10cmyi o soktu cok rahat git gel yapmasina izin verdim
ve sonra 11cmye gectik cok rahat olamasamda yarisindan biraz fazlasini alabildim.
bugun 11cm ile egzersiz yapip sonra deneyelim diyoruz sizce erken mi olur?
Bugun 11cmyi rahatlikla alabilecegimi dusunuyorum esim yanimda oldugunda daha iyi egzersiz yapiyorum gaz veriyor bana :)
)canım benim bence cok kısa zamanda ruyan gercekleşecek
kızlar bugün hıdırellez!! herkesin vajinismustan kurtulmasını diliyorum. burda egzersiz yapan, doktoruna giden, buralardan bihaber kendi yenmeye çalışan herkes ama herkes bu dertten kurtulsun!!! dileklerimiz kabul olsun.
nilaaay, sana da çocuk diliyorum arkadaşım. tahmin ettiğim bir ay var ama söylemiyim, o da tutarsa artık uçan halıya bincem, erdim benbu aralar gördüğüm her rüya çıkıyo da :)))) ama seni rüyamda görmedim, sadece içimdeki his var :))
amin inşallah hep insanlar hıdrellezde istediği şeylerin resmini yapar olsun diye bi ne çizcez şimdi kafam karıştı
arkadaşlar konu dışı ama avatar resimleri bilgisayarınızda mı var yoksa bu siteden mi yapılıyo çok tatlı avatar resimleri bende yapmak istiyorum:44:
Bi yatak bi cin ali bi cin ayse :)) anladin sen onu :))))
ben daha derin bi çizim düşünmüştümama elalem görür ayıp olur :) neyse şaka bi tarafa Allah ım herkesin gönlünün dileğini hayırlısıyla versin inşallah
arkadaşlar konu dışı ama avatar resimleri bilgisayarınızda mı var yoksa bu siteden mi yapılıyo çok tatlı avatar resimleri bende yapmak istiyorum:44:
yaaa bugünmüüü, annem gecen sene bana iş eş dilemişti oldu valla ikiside) ayy inşallah en kısa zamanda kurtuluruz
doktor sadece p...s başına geçicez dedi, başka birşey demedi. Hayırlısıyla bende kurtulsaydım da, inşallah herşey güzel olur ve evliliğimiz yoluna girerrr...
bıze yazmadan takıp eden arkadaslar ne zaman cesaretlerınızı toplayacaksınız bıze yazmak ıcın ?
bu bır erteleme hastlagı lutfen daha fazla uzatmadan gelın elımızden geldıgınce sıze de yardımcı olalım...
aaa o nasıl oluyoo bende yapım bısıler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?