Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benim de ilk denemem de oldu bu, ama yerde yapinca sonuna kadar girdi. yumusak zeminde dizden güc alip itince sanki yataga gömülüyormusum gibi gelmisti. ve bir de üstte ters oturup denemek daha kolay cünkü sekil itibariyle basta elle de hakimiyet kurmak mümkün. yerde denediniz mi hic?

Allah yardımcın olsun, inşallah atlatırız, ben bir atlatsam burdan ne yöntemler denediğimi hangisinde başarılı olduğumu bir bir anlatıcam

Selacim,dilerim dualarimiz tez vamitte kabul olurda hepimiz,tum vajililer bu dertten kurtuluruz.
hayatimiz boyunca yasadigimiz en buyuk sorunun bu olmasi dilegiyle...
Rabbim bizi daha buyuk kederlerle karsilastirmasin insallah.
Bugun bir bayram gunu yasiyor gibiyim,her an her dakika aklimda sizler varsiniZ. ust uste bu kadar guzel haberler almak ve aksama esimle deneme yapacak olmanin verdigi heyecanla bugun icim kipir kipir.
cok komik ama surekli aklimdan nickleriniz geciyor,sanirim kafayi bu siteyle bozdum :))
Hadi bunlar vajili olarak son gunlerimiz olsun,kucak dolusu opucukler gonderiyorum sizlere :)

)canım benim bence cok kısa zamanda ruyan gercekleşecek

yaaa bugünmüüü, annem gecen sene bana iş eş dilemişti oldu valla ikiside) ayy inşallah en kısa zamanda kurtuluruz

amin inşallah hep insanlar hıdrellezde istediği şeylerin resmini yapar olsun diye bi ne çizcez şimdi kafam karıştı

arkadaşlar konu dışı ama avatar resimleri bilgisayarınızda mı var yoksa bu siteden mi yapılıyo çok tatlı avatar resimleri bende yapmak istiyorum:44:

Son düzenleme:
doktor sadece p...s başına geçicez dedi, başka birşey demedi. Hayırlısıyla bende kurtulsaydım da, inşallah herşey güzel olur ve evliliğimiz yoluna girerrr...

canım ben de bu hafta o ödevdeydim ama ben başı girdiyse sonu da olur diyerekten kaptırdım kendimi ve oldu.. bize doktor sen kendini nasıl rahat hissediyosan o pozisyonda yapın dedi yani bir sınıırlama getirmedi. ben de deneeme yaparken önce ben üstte eşim altta benm sırtım eşime dönüktü o pozisyonda denedik olunca ben altta eşim üstte pozisyonuna geçtik... ikisi de rahat oldu ama p...s başı egzersizi için bence senin üstte olduğun pozisyon daha uygun... çok açık oldu ama kusra bakmayın bilgilendirme amaçlı...

bıze yazmadan takıp eden arkadaslar ne zaman cesaretlerınızı toplayacaksınız bıze yazmak ıcın ?

bu bır erteleme hastlagı lutfen daha fazla uzatmadan gelın elımızden geldıgınce sıze de yardımcı olalım...

Evet ya benim gibi sessiz sessiz bir sene okumayin ben bir senede bir milim yol katedemedim ama burda bir ayda nerdeyse sona yaklastim Allahin izniyle.

bu hidirelleze biz ederlezi diyoruz oo yapilcak sey cok, önce bir gül agacini gözünüze kestirin. gece 12'den sonra asin cizdiklerinizi dallarina. ates yakilmissa atesten atlarken de dilekleri tekrarlayin, ben de yillarca cöp adamlara penetrasyon cizdim ama cizim düzgün degildi pek anlamadi heralde hizir. sonra bozuk para gömün topraga o parayi isaretleyin hep cüzdaninizda tasiyin. kibrit cöpleriyle ne isityorsaniz agacin dibine sekil verin. sonra minik keseciklere pirinc vb. koyun. hepsini sabah toplayin, kagitlarda minik bir su damlasi, toprak parcasi, yaprak vb. varsa, o dilek kabul olmus bilin.

aaa o nasıl oluyoo bende yapım bısıler:)

ya annem bize aşağıdan taş toplatırdı sonra o taşlarla ne dilerseniz resmini çizin derdi bizde kardeşimle balkona çizerdik :) valla küçüklüğümü hatırladım haa üniversite çizmiştim üzerine gazi yazmıştım ama olmadı üniversite kısmı tuttu ama gazi ünv kısmı tutmadı olsun buna da şükür :) belki orda da yüksek lisans yapabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…