- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.561
elvancım ben ameliyat eldivenine pamuğu nemlendirip koyarak aparat yapmıştım.yırtılma ihtimaline karşı bi kaç daha eldiven geçirdim.(prezervatifte olur) parmak bana çok itici geliyordu.çizermişim gibi geliyodu ayrıca. en çok bu dediğim aparat p...e benziyo.istersen böyle de deneyebilirsin diyecektim ama dilatör almışsın sanırm.
elvan ve cicekrose en kısa zamanda ikinizdende güzel haberler bekliyoruz)
nilaycım avatarın inşallah istediğin gibi uğur getirir, en kısa zamanda bebiş haberlerini alırız
Kizlar biliyor musunuz dun gece ruyamda basardigimi ve buraya yazdigimi gordum,umarim en kisa zamanda gercek olur...
bu arada bende dun yine esimle egzersiz yaptim 10cmyi o soktu cok rahat git gel yapmasina izin verdim
ve sonra 11cmye gectik cok rahat olamasamda yarisindan biraz fazlasini alabildim.
bugun 11cm ile egzersiz yapip sonra deneyelim diyoruz sizce erken mi olur?
Bugun 11cmyi rahatlikla alabilecegimi dusunuyorum esim yanimda oldugunda daha iyi egzersiz yapiyorum gaz veriyor bana :)
Kizlar biliyor musunuz dun gece ruyamda basardigimi ve buraya yazdigimi gordum,umarim en kisa zamanda gercek olur...
bu arada bende dun yine esimle egzersiz yaptim 10cmyi o soktu cok rahat git gel yapmasina izin verdim
ve sonra 11cmye gectik cok rahat olamasamda yarisindan biraz fazlasini alabildim.
Bugun 11cmyi rahatlikla alabilecegimi dusunuyorum esim yanimda oldugunda daha iyi egzersiz yapiyorum gaz veriyor bana :)
Insallah canim ya insallah gercek olur ruyam. iste o stres hala ustumde gecen sabah denemistik esimle olmayinca cok umutsuzluga kapildim.simdi yine ayni seyi yasarsam diye korkuyorum.gerci o zaman 9cmde idim simdi 11 oldu.insallahruyan gercek olur cnm:)
cok guzel ılerlıyorsun strese gırme yeter
gıtgeller yap ıyı ce alıs ve aparatı cıkarıp hemen p..s al canım beklıyoruz basarı haberını
Sagol arkadasim Allah hepimizin yardimcisi olsun.bakalim bu aksam hazir hissedersem deneyecegiz.Canimmmm bu bi isarettttt belki heçok güzel bi asamadasin son bi adim kalmis oda denemek.. eger kendine güveniyosn ve rahat bi sekilde 11 cm alabilirsen dene canim bi baktin olmus bitmis Rabbim yardimcin olsn
11 cm de kendini rahat hissettiğinde egzersize yap canım yarım saat falan sonra bi süre tut içinde hemen p..i al.ben öyle yapmak istedim ama içinden fırt diye çıktı :)) ama yakın zamandı
Insallah canim ya insallah gercek olur ruyam. iste o stres hala ustumde gecen sabah denemistik esimle olmayinca cok umutsuzluga kapildim.simdi yine ayni seyi yasarsam diye korkuyorum.gerci o zaman 9cmde idim simdi 11 oldu.
Sagol arkadasim Allah hepimizin yardimcisi olsun.bakalim bu aksam hazir hissedersem deneyecegiz.
Canim ya ayni sey bende de var elimle aparati tutmazsam firt diye cikiyor :)
Kucuk cmlerdeyken normal diyordum orda durmamasi ama 10cmde ayni sekilde tutmazsam cikiyor.
aparatla uyuyorum diyen arkadaslar nasil yapiyorlar acaba :))
kızlar merhaba, nasılsınız? ben daha iyiyim, eşimle bugün tartıştık biraz. ben hep eski yaptığı şeyleri söyledim. O da dinledi. Daha sonra o başladı bana benim hatalarımı söylemeye. İyice içinden çıkılmaz bir hal aldı bir süre sonra bu. SAnırım bu vajinismus çözülmeden bu tartışmaların sonu gelmeyecek, size birşey sorucam dr. p.nis başı denemesi verdi bize, ama yataktaki halimiz çok komik resmen düz duvara tırmanma çabası , ben zaten gülmekten konsantre olamıyorum, nasıl hangi pozisyonda daha rahat olur? Çok açık anlattım kusuruma bakmayın üstü kapalı nasıl anlatabilirim bilemedim :26: ve gerçekten doktora bu kadar rahat anlatamıyorum doktor bayanda olsa eşimle birlikte gidiyoruz, yüz yüze utanıyorum burda daha rahatım. Birde penis başından sonra ne kadar öyle devam ettiniz, hemen çözüldü mü?
Birde merak ettiğim bir konu var, gerçekten ne zaman zevk almaya başlayacağım? yani bunun için yapmam gereken şey var mı? Vajinismusu yenenlerin daha sonrası nasıl oluyor?
canım ıstebunun ıcın egzersıze ıyıce alısana kadar yanı rahat almaya başlayana kadar p..s alma cunkuumutusluga kapılmak daha kotu..bıraz daha sabırlı ol kendını hazırla ve olumlu dusun...ve p..s aldıgını hayal et o duyguya alıstır beynını hersey guzel olcaak bıraz daha sabırşlı ol sadece
doktor sadece p...s başına geçicez dedi, başka birşey demedi. Hayırlısıyla bende kurtulsaydım da, inşallah herşey güzel olur ve evliliğimiz yoluna girerrr...canım ınsallah vajıyle beraber tartısmalarında son bulur ..
egzersızı hangı poz da yapıyorsun p..s denemesını o sekılde yap cnm oyle daha cok rahat edersın...kadının altta oldugu poz bırz daha rahat bence ama bazı arkadaslar ustte de rahat olduklaını soyluyorlar..
ben doktor la ılerlemedım ama p..s basını doktor nasıl dedıyse oyle uygula yanlıs yonlendırmeyelım senı...
kızlar merhaba, nasılsınız? ben daha iyiyim, eşimle bugün tartıştık biraz. ben hep eski yaptığı şeyleri söyledim. O da dinledi. Daha sonra o başladı bana benim hatalarımı söylemeye. İyice içinden çıkılmaz bir hal aldı bir süre sonra bu. SAnırım bu vajinismus çözülmeden bu tartışmaların sonu gelmeyecek, size birşey sorucam dr. p.nis başı denemesi verdi bize, ama yataktaki halimiz çok komik resmen düz duvara tırmanma çabası , ben zaten gülmekten konsantre olamıyorum, nasıl hangi pozisyonda daha rahat olur? Çok açık anlattım kusuruma bakmayın üstü kapalı nasıl anlatabilirim bilemedim :26: ve gerçekten doktora bu kadar rahat anlatamıyorum doktor bayanda olsa eşimle birlikte gidiyoruz, yüz yüze utanıyorum burda daha rahatım. Birde penis başından sonra ne kadar öyle devam ettiniz, hemen çözüldü mü?
kızlar bugün hıdırellez!! herkesin vajinismustan kurtulmasını diliyorum. burda egzersiz yapan, doktoruna giden, buralardan bihaber kendi yenmeye çalışan herkes ama herkes bu dertten kurtulsun!!! dileklerimiz kabul olsun.
nilaaay, sana da çocuk diliyorum arkadaşım. tahmin ettiğim bir ay var ama söylemiyim, o da tutarsa artık uçan halıya bincem, erdim benbu aralar gördüğüm her rüya çıkıyo da :)))) ama seni rüyamda görmedim, sadece içimdeki his var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?