Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şu an işyerinden okuyorum yazılanları tutamıyorum kendimi ağlamaktan gerçekten çok güzel anlatmışsın o hisleri sanki kendim yaşamış gibi hissettm allah mutluluğunu daim etsin bide neden dualarım kabul olmuyor diye düşünüyor ve tövbe ediyordum demişsin evet yaradan öyle yüce ki o kendine açılan elleri boş göndermeye utanırmış yürekten edilen hiç bir dua boşuna deil eninde sonunda ya mükafat olarak yada cevap olarak geri dönermiş

canım Allah sizlere de yaşatsın bu duyguyu gerçekten çok güzelmişş hele ertesi gün daha bir güzel olduğunu anlıyosun şoku atlatınca :)

evet canım çok şükürrrrr hayaldı benm için şimdi gerçek olduuuu en kısa zamanda sizler de yeneceksinniz canım biliyorumm çünkü ben ayağımı sürüdüm haaa bak etkisini hemen gösterdi arkamdan candy geldi beni 1 saatte eskitti :) canım benimm burda egzersiz yapan, yapmak isteyen herkes bu mutluluğu hakediyo hepinize rabbim yaşatsın bu mutluluğuu valla ben de şoktayım inanamıyosun önce biliyomusun ilk yaşadığın duygu bu oluyo :)

Vallahi tahmin edebiliyorumm Ins en kisa zamanda bizlerde o soku yasarizz

öncelikle aminnnn
Oyyy cnmsin ya yazini okurken çok duygulandim Senin yenmeni okadar istiyodumki.. Dilerim Rabbim her geçen gün mutlulugunuza mutluluk katar:nazar
E darisida diger egzersizcilerin basina diyelim

ben de senin yenmeni çok istiyorum canım yaaa bu arada setin geldi mi başladın mı egzersize? amin canımmm

ben de senin yenmeni çok istiyorum canım yaaa bu arada setin geldi mi başladın mı egzersize? amin canımmm

Ya sanirim bgn elimde olcak set ins öyledir tabi.. Bugünde olmazsa Pazartesi kesin Allahin izniyle.. Valla :) öyle aksilikler üstüne siparis verdimki tahmin ediyodum regl zamanima denk gelcek diye.. Malesef simdide regl oldum.. ama reglim bitsin kayganlastiricida aldim bol bol.. hersey hazir olcak.. busefer hiçbir engelim kalmicak ins.. artik kurtulmak istiyorm bende.. hatta o kanama olayi olmasaydi belkide bitmisti bile ama nasip iste..

canım arkadaşım ağlamayalım artık :2: diyor ve ağlamaya devam ediyorum.ama bu kez sevinçli bi ağlama... egzersize hergün devam et,sonucunu alacaksın.10 cm den sonra evde normal işlerini yaparken bile orda bi genişleme hissedeceksin.daha çok güveneceksin kendine.ve kesinlikle başaracaksın.

defalarca eşime arkamı dönüp ağlayarak uyudum:2: kendimi yetersiz hissettim.ama dışarıya da korunan,evli kadın rolünü oynadım.mutlu gibi...bunlar aklıma gelince böğüre böğüre ağlayasım geliyo ama bitiyo ve hatıra gibi kalıyo.burdaki güzel dostlukların,mükemmel dayanışma,sevinç mutluluk ve vajinismusken yaptığın kıyasıya araştırmalarla kendini geliştirmiş olman kalıyo geriye. sorun yada konuşmak istediğin olursa buralardayım.benim avatardaki bebeği hatırla (ne azimli bebiş yaa ) egzersize devam,mutluluk çok yakın merak etme

ben de aynen çok kez yastığı ıslattım eşimden habersiz en zoru da dışarıya mutlu rolü yapmak...

çok çok tşk ederm evet iki insanı oynamak zorundayız dışardaki kendinden emin kariyer peşinde evdeki yetersizlik duygusuyla bariyerleri aşma derdinde :)ağlamayalım evet ne zaman bi sorunum olsa korkmucam çünkü burda heran yardıma hazır arkadaşlar var hepiniz saolun

canım reglden sonra bolca vaktin olacak hiç dert etme o arada zaten yeneceksinnnn inşalllaaahhh

canım seni de çok çok tebrik ederim, ne güzel aynı günde 2 gelin)

canım benımyardımcı olduysam ne mutlu bana...

amin canım benım

yazıcam adını yelın gelın dıye

canım reglden sonra bolca vaktin olacak hiç dert etme o arada zaten yeneceksinnnn inşalllaaahhh

Evet bende onunla avutuyorum kendimi zaten.. :) Uzadikça uzuyo yoksa.. eger o akintidan sonra tiksinmeseydim ve parmakla devam etseydim belkide bitmisti.. bunu düsünmek beni bunalima itiyo ama düsünmüyorum geç kalmis degilim.. Mutluyumda çünkü kendime inaniyorum o eski ben degilim artik bu en büyük tesellim.. Artik inaniyorum :) ve cesurum

Son düzenleme:

elvancım ben ameliyat eldivenine pamuğu nemlendirip koyarak aparat yapmıştım.yırtılma ihtimaline karşı bi kaç daha eldiven geçirdim.(prezervatifte olur) parmak bana çok itici geliyordu.çizermişim gibi geliyodu ayrıca. en çok bu dediğim aparat p...e benziyo.istersen böyle de deneyebilirsin diyecektim ama dilatör almışsın sanırm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…