- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.541
KIZLAR TEBRİK EDERİM
bende ağlayarak yazdım zaten canım sorma:2::2::2: şuan dün evlenmiş gibi hissediyorum,ne garip hismiş.eskiyi unutmak istiyorum. normal kadın gibi hissetmek böyle bişeymiş demek.dualarım tüm arkadaşlarımla.görmeden sevdiğim arkadaşlara edilen dua eminim muhakkak kabul görür
amin amin amin amin dünyada ne kadar amin varsa hepsinden amin belkide burada yapılabilcek en güzel dua vajinismusu yenmenin heyecanı bi ayrı burada yendiğini paylaşmanın heyecanı bi ayrı heralde ikiside yaşanmaya değerdir ::)
sessizcekimsesizce , candy34 tebrikler arkadaşlarım..................sizlere........
canım Allah sizlere de yaşatsın bu duyguyu gerçekten çok güzelmişş hele ertesi gün daha bir güzel olduğunu anlıyosun şoku atlatınca :)
Dur dur bu okuduklarim gerçekmi.. yeni kalktim uykudan yoksa hala rüyami görüyorum
Yendin yani
Ooooooooooooooooooh bu süper haberrrrr bugünede bomba gibi moralle basliyorum çok tebrik ediyorum canimin içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allaha binlerce sükür olsun bitti artik sende gelin oldunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:123::123::123::123::123:
Kurtuldunnnnnnnnhala soktayim böyle birden basardim yazisini görünce.. çok emek verdin ve sonunda hakketigin mutluluga kavustun canisii artik mutlu günler seni bekliyo..
:13::13::13::13::122::122::122::122::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:
evet canım çok şükürrrrr hayaldı benm için şimdi gerçek olduuuu en kısa zamanda sizler de yeneceksinniz canım biliyorumm çünkü ben ayağımı sürüdüm haaa bak etkisini hemen gösterdi arkamdan candy geldi beni 1 saatte eskitti :) canım benimm burda egzersiz yapan, yapmak isteyen herkes bu mutluluğu hakediyo hepinize rabbim yaşatsın bu mutluluğuu valla ben de şoktayım inanamıyosun önce biliyomusun ilk yaşadığın duygu bu oluyo :)
öncelikle aminnnn
Oyyy cnmsin ya yazini okurken çok duygulandimSenin yenmeni okadar istiyodumki.. Dilerim Rabbim her geçen gün mutlulugunuza mutluluk katar:nazar
E darisida diger egzersizcilerin basina diyelim
ben de senin yenmeni çok istiyorum canım yaaa bu arada setin geldi mi başladın mı egzersize? amin canımmm
şu an işyerinden okuyorum yazılanları tutamıyorum kendimi ağlamaktan gerçekten çok güzel anlatmışsın o hisleri sanki kendim yaşamış gibi hissettm allah mutluluğunu daim etsin bide neden dualarım kabul olmuyor diye düşünüyor ve tövbe ediyordum demişsin evet yaradan öyle yüce ki o kendine açılan elleri boş göndermeye utanırmış yürekten edilen hiç bir dua boşuna deil eninde sonunda ya mükafat olarak yada cevap olarak geri dönermiş
canım arkadaşım ağlamayalım artık :2: diyor ve ağlamaya devam ediyorum.ama bu kez sevinçli bi ağlama... egzersize hergün devam et,sonucunu alacaksın.10 cm den sonra evde normal işlerini yaparken bile orda bi genişleme hissedeceksin.daha çok güveneceksin kendine.ve kesinlikle başaracaksın.
defalarca eşime arkamı dönüp ağlayarak uyudum:2: kendimi yetersiz hissettim.ama dışarıya da korunan,evli kadın rolünü oynadım.mutlu gibi...bunlar aklıma gelince böğüre böğüre ağlayasım geliyo ama bitiyo ve hatıra gibi kalıyo.burdaki güzel dostlukların,mükemmel dayanışma,sevinç mutluluk ve vajinismusken yaptığın kıyasıya araştırmalarla kendini geliştirmiş olman kalıyo geriye. sorun yada konuşmak istediğin olursa buralardayım.benim avatardaki bebeği hatırla (ne azimli bebiş yaa) egzersize devam,mutluluk çok yakın merak etme
Kızlaaaaarrr oldu oldu sonunda oldu yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiii Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnnn burdaki herkese nasip etsin en kısa zamanda yenmeyi.... çok mutluuyummm ya inanamıyorumm gelin oldum gelinnnnnnnn :)
canım arkadaşım ağlamayalım artık :2: diyor ve ağlamaya devam ediyorum.ama bu kez sevinçli bi ağlama... egzersize hergün devam et,sonucunu alacaksın.10 cm den sonra evde normal işlerini yaparken bile orda bi genişleme hissedeceksin.daha çok güveneceksin kendine.ve kesinlikle başaracaksın.
defalarca eşime arkamı dönüp ağlayarak uyudum:2: kendimi yetersiz hissettim.ama dışarıya da korunan,evli kadın rolünü oynadım.mutlu gibi...bunlar aklıma gelince böğüre böğüre ağlayasım geliyo ama bitiyo ve hatıra gibi kalıyo.burdaki güzel dostlukların,mükemmel dayanışma,sevinç mutluluk ve vajinismusken yaptığın kıyasıya araştırmalarla kendini geliştirmiş olman kalıyo geriye. sorun yada konuşmak istediğin olursa buralardayım.benim avatardaki bebeği hatırla (ne azimli bebiş yaa) egzersize devam,mutluluk çok yakın merak etme
Ya sanirim bgn elimde olcak set ins öyledir tabi.. Bugünde olmazsa Pazartesi kesin Allahin izniyle.. Valla :) öyle aksilikler üstüne siparis verdimki tahmin ediyodum regl zamanima denk gelcek diye.. Malesef simdide regl oldum.. ama reglim bitsin kayganlastiricida aldim bol bol.. hersey hazir olcak.. busefer hiçbir engelim kalmicak ins.. artik kurtulmak istiyorm bende.. hatta o kanama olayi olmasaydi belkide bitmisti bile ama nasip iste..
canımmmm tebriklerrrrrrrrrrrr)))))))))))
canımmmm tebriklerrrrrrrrrrrr)))))))))))
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartarih 04.05.2012 saatler 23.30 ve en sonunda başardım.6 günlük egzersizle beyinismusu yendim. tabi evleneli 7 ay oldu o ayrı. ne kadar çokl geç kalmışım.çok kolay oldu.yarım saat 11 cm le egzersiz yaptım. çok iyi , çok güzel oldu
ÇOK ŞÜKÜR KABUS BİTTİ,DESTEĞİ OLAN HERKESE MİLYONLARCA TEŞRKKÜRLER.İNSAN TANIMADIĞI Bİ İNSANI ANCAK BU KADAR DESTEKLER VE ÇOK MUTLU EDEBİLİR.DARISI TÜM ARKADAŞLARIMIN BAŞINA.ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUYUM. MUSMUTLUYUM. ÜSTÜMDEKİ YÜKLER KALKTI.
Hepinizi çok seviyorum canlarım ya:52 :
nilaycım teşekkür ederim.özelden mesajlarımı yine en tatlı ,en melek halinle cevap verdin.kafama takılanları en kısa sürede çözdün.Allah razı olsun.Allah hayırlısıyla muradına kavuştursun. strese girerim diye adımı listeye yazmasan olur mu demiştimşimdi hem yazıp hem silebiliriz
canım reglden sonra bolca vaktin olacak hiç dert etme o arada zaten yeneceksinnnn inşalllaaahhh
Evet bende onunla avutuyorum kendimi zaten.. :) Uzadikça uzuyo yoksa.. eger o akintidan sonra tiksinmeseydim ve parmakla devam etseydim belkide bitmisti.. bunu düsünmek beni bunalima itiyo ama düsünmüyorum geç kalmis degilim.. Mutluyumda çünkü kendime inaniyorum o eski ben degilim artik bu en büyük tesellim.. Artik inaniyorum :) ve cesurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?