Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayyy canim cok sagol ismimi soyluyomusn namazdan snra Allah razi olsun tatlimmmmm

unutmuyorum canim sayiyorum muhakkak.. aklima diger arkadaslar gelince onlarida soyluyorum ama sela ve seni her zmn soyluyordum :) sela kurtuldu sira sende insallah canimm :)

3.deneme hala yapamadik canim.. esimle tam düzelemedik bende üstelemiorum artik.. bakicaz insallah olur en kisa zamandaa canimm..

Allah razi olsun seninde dualarin kabul olsn ins.. herseyi gonlunce yasamayi nasip etsn Rabbim..

Ustune gitme canim eminim duzelcektir.. bi sure dusunmeyin kendilignden gelcktr insss

üzülme canimm.. agrilar geciyor merak etmee.. ben ilk iliskiden 3 gün sonra 2.yi yapmistim.. sonrada bida yapamadim denedik olmadi sonrada esimle kavga ettik araya regl girdi fln derken 20gun oldu sanirim yapmayali.. oyle iştee.. bol kayganlastirici sür.. ztn onemli olan basının girmesi ondan sonrasi cok kolay oluyorr..

Allah razi olsun seninde dualarin kabul olsn ins.. herseyi gonlunce yasamayi nasip etsn Rabbim..

Ustune gitme canim eminim duzelcektir.. bi sure dusunmeyin kendilignden gelcktr insss

amin insallahh canim.. cok sıkılıyorum amaa.. hersey üstüme üstüme geliyor sankii.. düşünmeden yapamiorum.. su 3.denemeyi yapsaydik üstümden büyük bi yük kalkcakti ama malesef.. nerdeyse 20 gündür boyleyizz..

Nekadar dusunup stres yaparsan kendine dahada uzar tatlm endiselenme iki kez yaptin artk rahat ol.. bu gecici bi surec sanirim herkes bu asamadan geciyo.. uzme tatli caniniiii

canim ikinci nasildi rahat yapabildin mi oncesinde egzersiz fln yaptin mi?

canım ikincide sadece 2 parmak 2 boğum yaptım bikaçkez, bikaçkez de makas yaptım o şekilde oldu ama ilki daha rahattı çünkü ilkinde aparatı çıkarıp deneme yapmıştım ama bunda egzersiz de yapamadığımdan zorlandım ve kanama oldu bugün de az az geldi kan.. umarım devam etmez... benm şimdi çıkmam lazım sonra konuşalım bu konuyu... ii geceler

sağol beycey!!! tabi unutmıycam, benim devremsin sen, askerlik gibi. beraber başladıklarım benim devrem :)))) en geç ben teskere aldım ama olsun, kısmet işte :)))

teşekkür ederim tebrik için.

mslh kiz bu ne hizzzzz sistit ne?

sistit, idrar yolları enfeksiyonu. genelde ilişkiye alışkın olmayan kızlar birden sık sık ilişki yaşayınca balayında, sonrasında sistit olabiliyor. herkeste olmuyor, ilişkiye bağlı olduğu için balayı sistiti deniyor diye biliyorum. şaşkın anne onu mu kastetti bilmiyorum. aklıma ilk o geldi.

hadi yaa Allahim neler var yaa.. dikkat et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…