- 3 Mayıs 2012
- 824
- 7
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.801
canım sen birkaç gün ilişkiye girme. nedenini anlatamam buradan ama girme en az 3 gün
canım sen birkaç gün ilişkiye girme. nedenini anlatamam buradan ama girme en az 3 gün
ben bu sorunun cevabını çok merak ettim, rica etsem özelden yazabilir msiiniz?
Ayyy canim cok sagol ismimi soyluyomusn namazdan snraAllah razi olsun tatlimmmmm
Canim dilerim hersey yoluna girerde srunsuz yasarsin iliskiyi.. sersem gibiyim yanls hatirlamiyosam 3 deneme olmadi yazmstn uzlme canim olmadiysa bidahaki denemede olur sen kurtuldn bikere.. gorev gibi odaklanmayin ikinizde istekli oldgnz zamanda yapin.. Allah yardmcn olsn
cidden ben de merak ettim ama ben malesef 2. denemeyi dün yaptım acaba ne zararı var
unutmuyorum canim sayiyorum muhakkak.. aklima diger arkadaslar gelince onlarida soyluyorum ama sela ve seni her zmn soyluyordum :) sela kurtuldu sira sende insallah canimm :)
3.deneme hala yapamadik canim.. esimle tam düzelemedik bende üstelemiorum artik.. bakicaz insallah olur en kisa zamandaa canimm..
bunu duyduguma cok sevındım ama sadece bızde mı boyle oldu
cok korkuyorum
tam gırıs olmadı ama 3-4 santım gırdı ve ılk defa oldu
yarın 3. gun
ınsallah gecer(
agrıya dayanırım onemlı degıl,
yeter kı normal olduguny bıleyım(((((
baska var mı arkadaslar boyle ılk defasında cok agrısı olan ve ne kadar surmustu
(((((((((((((
mslh cnm cok sevndmmmm ikinci denemeyide yapmsnnn
cidden ben de merak ettim ama ben malesef 2. denemeyi dün yaptım acaba ne zararı var
Allah razi olsun seninde dualarin kabul olsn ins.. herseyi gonlunce yasamayi nasip etsn Rabbim..
Ustune gitme canim eminim duzelcektir.. bi sure dusunmeyin kendilignden gelcktr insss
çok sağol canım benim darısı başına :)
amin insallahh canim.. cok sıkılıyorum amaa.. hersey üstüme üstüme geliyor sankii.. düşünmeden yapamiorum.. su 3.denemeyi yapsaydik üstümden büyük bi yük kalkcakti ama malesef.. nerdeyse 20 gündür boyleyizz..
canim ikinci nasildi rahat yapabildin mi oncesinde egzersiz fln yaptin mi?
canım benim harikasın facede gördüm ilk hemen açayım dedim çok sevindim yaşasin sende kurtuldun tebrik ederim yeni gelin:):):)çok mutlu oldum ya gönülden tebrik ediyorum canım seni ayrıca başarı hikayende beni unutmadığın için teşekkür ederim ınan okurken çok duygulandım canım benim kurtuldun artık rabbim başka dert vermesin oley oley oley.:):):)
sistit yüzünden di mi?? benim de aklımda eşime söyledim yarın dinlenelim diye. ama belli olmaz, kendini tutamıyo artık, yüzüne renk geldi adamın.
mslh kiz bu ne hizzzzz sistit ne?
sistit, idrar yolları enfeksiyonu. genelde ilişkiye alıyşkın olmayan kızlar birden sık sık ilişki yaşayınca balayında, sonrasında sistit olabiliyor. herkeste olmuyor, ilişkiye bağlı olduğu için balayı sistiti deniyor diye biliyorum. şaşkın anne onu mu kastetti bilmiyorum. aklıma ilk o geldi.
çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook tebriklerçok sevindimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?