Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olur mu hiç öyle şey kız hepimiz biliyoruz senin ne kadar düşünceli olduğunu
ve o güzel kalbini.
yazını okudum sinek ısrması gibi b,i acı bile yok yazmışsın ya
Allah Allah dedim maşallah egzersizde daha daha ilerdeymiş
vajisi daha çok genişlemi demekki dedim :))
bende yanma oldu hafif hala oluyo
ama olsun razıyım yeterki olsun.
eşine de o kadar sevindim ki. bak maşallah oda çok iyiymiş.
ilaçtan çok kendi istyeği ve iradesi bence.
benimkine 2. kezde deneyelim demiştim yok demişti :))
bak hergün hergün yapın eşin de ilkte 6 kere yaptıysa artık o ister durur.

msn de misin canım ya

canım saol dualarda bulusalım allahın iznıyle duanın adı sekine mi bu arada sen ne kadarlık evlısın vajili degılsın anladıgım kadarıyla dimi

ben 21 yıllık evliyim vaji değilim buralara bakarkn sizlere denk geldim.ve hepinizin gayretinizi okudum korkularınızı heyecanlarınızı,müjdelerinizi hemen hemen takip ediyor bazen sizle seviniyorum bazen sizle ağlıyorum.EVET CANIM SEKİNE DUASI Allahın ismi azamlarıyla başlıyor ve 19 ayeti kerime 19 kez okunuyor inşallah Allah dualarımızı kabul eder.internette sekine duası yazarsan çıkar.Hem tedavi olun hemde dua edelim.

Allah razi olsun canim ya.. eksik olma..

canım saol allah razı olsun arastırıcam o duayı umarım bu derdi ceken tum arkadaslar tez zamanda kurtulur

caaanım arkadaşlarım, sessizcekimsesizce, kemre, şaşkınanne, rabit teşekkür ederim. iyi ki varsınız.

beyazlale, duan için teşekkür ederim. derdimizi paylaşman bir de üstüne dua etmen öyle değerli ki. çok sağol. allah senin bütün dualarını kabul etsin.

beyaz lale duaların için çok teşekkür ederim.
dua o kadar önemli ki bizim için.
dua ve egzersiz başka çaremiz yok
rabbim hepimize mutluluğu nasip etsin inşallah

trinity ve facar, kızlar siz de sağolun, demin görmemişim. bugün sevinçten gözüm bir yeri görmüyor, kaçırdığım teşekkür edemediğim arkadaş olursa lütfen alınmasın. görmüş ama sevinçten unutmuşumdur.

hepinizin dualarıyla sabrettim, allah hepinizden razı olsun. bu sitedeki dayanışma ve dualar olmasa sabretmem zor olurdu. hep dualarınızı hissettim, karanlık günlerimde ışık oldunuz bana.

canım benim harikasın facede gördüm ilk hemen açayım dedim çok sevindim yaşasin sende kurtuldun tebrik ederim yeni gelin:):):)çok mutlu oldum ya gönülden tebrik ediyorum canım seni ayrıca başarı hikayende beni unutmadığın için teşekkür ederim ınan okurken çok duygulandım canım benim kurtuldun artık rabbim başka dert vermesin oley oley oley.:):):)

canım sen birkaç gün ilişkiye girme. nedenini anlatamam buradan ama girme en az 3 gün

Kızlar, iki gün önce p... denemesi yapmıştık, birazcık giriş olmuştu, zorlamıştık da.
Ama ben ıkı gundur cok agrı cekıyorum.
O bölgede hassasiyet ve agrı var.
sabahları notmasl uyanıyorum fazla agrı yok hareket ettıkce, ıs yaptıkca falan aksama dogru ozellıkle agrı artıyor ve yurumekte bıle zorlanıyorum..
Normal mi buu ((((((((((((((((((((

sende sagol canimm.. namazdan sonra dua ederken senin ve Elvanin adini ozellikle soyluyordum gercekten kurtuldun cok sevindimm Allaha sükürler olsunnn...

canim ben ilk iliskiden sonra 3 gün agridan mahvolmustum burda da yaziodum varmı boyle olan diyee.. benim kasıklarım acaip agriyordu yürüyemiyordum bilee.. gecer canim merak etmee.. agri kesici ic istersen...

canim ben ilk iliskiden sonra 3 gün agridan mahvolmustum burda da yaziodum varmı boyle olan diyee.. benim kasıklarım acaip agriyordu yürüyemiyordum bilee.. gecer canim merak etmee.. agri kesici ic istersen...

Canim dilerim hersey yoluna girerde srunsuz yasarsin iliskiyi.. sersem gibiyim yanls hatirlamiyosam 3 deneme olmadi yazmstn uzlme canim olmadiysa bidahaki denemede olur sen kurtuldn bikere.. gorev gibi odaklanmayin ikinizde istekli oldgnz zamanda yapin.. Allah yardmcn olsn

bunu duyduguma cok sevındım ama sadece bızde mı boyle oldu
cok korkuyorum
tam gırıs olmadı ama 3-4 santım gırdı ve ılk defa oldu
yarın 3. gun
ınsallah gecer (
agrıya dayanırım onemlı degıl,
yeter kı normal olduguny bıleyım (((((
baska var mı arkadaslar boyle ılk defasında cok agrısı olan ve ne kadar surmustu
(((((((((((((

çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook tebrikler çok sevindimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…