- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.781
bitanesin sen yaaa, biricik kader arkadaşım. beni en iyi sen anladın eşim konusunda. ikimiz de egzersizi bitirip aylarca onları bekledik. ve kısmet bugüneymiş. ben öyle pimpiriklendim ki öğlen çok sert değildi acaba olmadı mı diye şimdi gene denedim. bu sefer biraz yanma oldu, sabrettim, yanma kısmını geçince içimde beklettim, eşim ilaçtan mıdır nedir şükürler olsun baya bekleyebildi. artık iyicene eminim!!!! bitti!!! 3 kez daha denedik, öğlene göre daha sert olduğundan biraz panikledim kasıldım ama alabildim ve dayandım. hatta üstte denedim, gitgel yapabildim (yavaşça tabiki). ama boşalana kadar dayanamadım, şimdilik bu kadar yeter dedim :))) bunca ay bekleyince günde 6 kere deneme yapmak çok olmasa gerek. aman sakınn gösteriş yaptığımı sanmayın kendimi inandırmaya çalışıyorum. sevincim büyük, hepiniz de sevincime ortaksınız. allaha binlerce kere şükürler olsun!! darısı tüm gelin adaylarımızın başına.
canım saol dualarda bulusalım allahın iznıyle duanın adı sekine mi bu arada sen ne kadarlık evlısın vajili degılsın anladıgım kadarıyla dimi
ben bir iki aydır sizi takip ediyordum.aslında benim bir sorunum yok ama ,konu dikkatimi çekmişti girebildiğim zamanlar size bakıyorum.sizleri tanımadığım halde sanki kız kardeşim gibi oldunuz.artık sizlere dua ediyorum Allahım tez zamanda size yardım etsin.birde sekine diye bir dua var onu okuyalım diyorum kardeşlerim.ben sizin için sabah namazından sonra okuyacağım.
ben 21 yıllık evliyim vaji değilim buralara bakarkn sizlere denk geldim.ve hepinizin gayretinizi okudum korkularınızı heyecanlarınızı,müjdelerinizi hemen hemen takip ediyor bazen sizle seviniyorum bazen sizle ağlıyorum.EVET CANIM SEKİNE DUASI Allahın ismi azamlarıyla başlıyor ve 19 ayeti kerime 19 kez okunuyor inşallah Allah dualarımızı kabul eder.internette sekine duası yazarsan çıkar.Hem tedavi olun hemde dua edelim.
ben 21 yıllık evliyim vaji değilim buralara bakarkn sizlere denk geldim.ve hepinizin gayretinizi okudum korkularınızı heyecanlarınızı,müjdelerinizi hemen hemen takip ediyor bazen sizle seviniyorum bazen sizle ağlıyorum.EVET CANIM SEKİNE DUASI Allahın ismi azamlarıyla başlıyor ve 19 ayeti kerime 19 kez okunuyor inşallah Allah dualarımızı kabul eder.internette sekine duası yazarsan çıkar.Hem tedavi olun hemde dua edelim.
trinity ve facar, kızlar siz de sağolun, demin görmemişim. bugün sevinçten gözüm bir yeri görmüyor, kaçırdığım teşekkür edemediğim arkadaş olursa lütfen alınmasın.görmüş ama sevinçten unutmuşumdur.
hepinizin dualarıyla sabrettim, allah hepinizden razı olsun. bu sitedeki dayanışma ve dualar olmasa sabretmem zor olurdu. hep dualarınızı hissettim, karanlık günlerimde ışık oldunuz bana.
trinity ve facar, kızlar siz de sağolun, demin görmemişim. bugün sevinçten gözüm bir yeri görmüyor, kaçırdığım teşekkür edemediğim arkadaş olursa lütfen alınmasın.görmüş ama sevinçten unutmuşumdur.
hepinizin dualarıyla sabrettim, allah hepinizden razı olsun. bu sitedeki dayanışma ve dualar olmasa sabretmem zor olurdu. hep dualarınızı hissettim, karanlık günlerimde ışık oldunuz bana.
Kızlar, iki gün önce p... denemesi yapmıştık, birazcık giriş olmuştu, zorlamıştık da.
Ama ben ıkı gundur cok agrı cekıyorum.
O bölgede hassasiyet ve agrı var.
sabahları notmasl uyanıyorum fazla agrı yok hareket ettıkce, ıs yaptıkca falan aksama dogru ozellıkle agrı artıyor ve yurumekte bıle zorlanıyorum..
Normal mi buu((((((((((((((((((((
sende sagol canimm.. namazdan sonra dua ederken senin ve Elvanin adini ozellikle soyluyordum gercekten kurtuldun cok sevindimm Allaha sükürler olsunnn...
canim ben ilk iliskiden sonra 3 gün agridan mahvolmustum burda da yaziodum varmı boyle olan diyee.. benim kasıklarım acaip agriyordu yürüyemiyordum bilee.. gecer canim merak etmee.. agri kesici ic istersen...
canim ben ilk iliskiden sonra 3 gün agridan mahvolmustum burda da yaziodum varmı boyle olan diyee.. benim kasıklarım acaip agriyordu yürüyemiyordum bilee.. gecer canim merak etmee.. agri kesici ic istersen...
ben bu sorunun cevabını çok merak ettim, rica etsem özelden yazabilir msiiniz?canım sen birkaç gün ilişkiye girme. nedenini anlatamam buradan ama girme en az 3 gün
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr yendimmmmmmmmmmmm, başardııııııııııııııııııııııımmm!!!!! allahıma şükürler olsun, vajinismus denen canavarı öldüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrdüüüüüüüüüüümm!!!! 4 ay mücadele ettim yenmek için ve sonunda biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan dinliyom şimdi!!!! keyifleeeeeeeee!!!! hızır bana yetiştiiiiii!!!! hızır yoldaşım olduuuuuuuuuuu!!!! en çabuk gerçekleşen hıdrellez dileğim bu olduuuuuuuuuuuuuuu!!!! hala inanamıyorum, başarı hikayemde inanamama triplerimi de anlatıcam. ama öncelikle sizinle yendiğimi paylaşayım istedim....
kadııııııııııııınım kadıııııııınım kadıııııııınıııım, bir şeyden korkmam kadınıııııııııııııııımm!!!!!
forumda bana dua eden herkese teşekkürü borç bilirim. buranın melekleri, elimden tutup yukarı çıkaran snowflaken ve gülsevdam en başta teşekkür edeceğim insanlar. aklım başıma gelince uzuuuuuuuuun başarı hikayemde herkese özel teşekkürlerimi sunacağımdır. hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız!!!! allah hepinizden razı olsun!!!
(inanamıyom ya, gerçek mi bu?? sinek ısırığı diyorsunuz ya o bile yoktu, yemin billah zerre acı duymadım!!!!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?