- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.821
offfffffff mutluluk sen nasıl bişeysin.bi gün bendesin.ertesi gün kalktığımda yoksun
Nekadar dusunup stres yaparsan kendine dahada uzar tatlm endiselenme iki kez yaptin artk rahat ol.. bu gecici bi surec sanirim herkes bu asamadan geciyo.. uzme tatli caniniiii
canım ikincide sadece 2 parmak 2 boğum yaptım bikaçkez, bikaçkez de makas yaptım o şekilde oldu ama ilki daha rahattı çünkü ilkinde aparatı çıkarıp deneme yapmıştım ama bunda egzersiz de yapamadığımdan zorlandım ve kanama oldu bugün de az az geldi kan.. umarım devam etmez... benm şimdi çıkmam lazım sonra konuşalım bu konuyu... ii geceler
offfffffff mutluluk sen nasıl bişeysin.bi gün bendesin.ertesi gün kalktığımda yoksun
noldu? niye agliosun?
eşim keçilerimi kaçırıyor sağolsun. vajinismusu yenen arkadaşlarımın bi kısmıyla aynı problem sertleşme problemi.isteksizlik...benim için en önemlisi 5-6 ay daha çocuk istemiyor.ben çok istiyorum.neymiş daha bebeğe karar vermemişiz.aman ya saçma sapan bahaneler falan filan.artık benim korunmayı kabul etmeyeceğimi bildiğinden benimle ilişki yaşamaktan korkuyor herhalde.bu düşünce çok acıtıyor içimi.7 ay ağlaya sızlaya geçirip vajinismusu yendim.şimdi bunlar çıktı.:2:
hmm anladim canimm.. bizdede aynı problem var.. yani isteksizlik olan kısım.. yoksa bebekle ilgili bi sorunumuz yok cok sükürr.. hmm biraz bekle alis sende iyice iliskiyee sonra düşünürsünüz insallah canimm.. yada korunuyorum diyip korunma ama oyle de kandirirsan sonra daha kötü olmasin.. yaslariniz kaç ki daha düşünmüyor esinn? :44:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr yendimmmmmmmmmmmm, başardııııııııııııııııııııııımmm!!!!! allahıma şükürler olsun, vajinismus denen canavarı öldüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrdüüüüüüüüüüümm!!!! 4 ay mücadele ettim yenmek için ve sonunda biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan dinliyom şimdi!!!! keyifleeeeeeeee!!!! hızır bana yetiştiiiiii!!!! hızır yoldaşım olduuuuuuuuuuu!!!! en çabuk gerçekleşen hıdrellez dileğim bu olduuuuuuuuuuuuuuu!!!! hala inanamıyorum, başarı hikayemde inanamama triplerimi de anlatıcam. ama öncelikle sizinle yendiğimi paylaşayım istedim....
kadııııııııııııınım kadıııııııınım kadıııııııınıııım, bir şeyden korkmam kadınıııııııııııııııımm!!!!!
forumda bana dua eden herkese teşekkürü borç bilirim. buranın melekleri, elimden tutup yukarı çıkaran snowflaken ve gülsevdam en başta teşekkür edeceğim insanlar. aklım başıma gelince uzuuuuuuuuun başarı hikayemde herkese özel teşekkürlerimi sunacağımdır. hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız!!!! allah hepinizden razı olsun!!!
(inanamıyom ya, gerçek mi bu?? sinek ısırığı diyorsunuz ya o bile yoktu, yemin billah zerre acı duymadım!!!!)
Allah razi olsun canim ya.. eksik olma..
ben 23,eşim 24 yaşında. yaz geçsinmiş,erkenmiş,ıvır zıvır bahaneler.bebek pat diye oluyor sanki.doğması bile 9 ay.ayrıca nerdeyse v...dan korkuyor dicem.vajinismus olduğum zamanlardaki gibi tam ilişki olmadan boşalmaya alıştı.öyle de devam ediyor.ilk günden sonra bir daha denemedik.ben niye vajinismusu yendim ki,sen beni hiç düşünmeyecek,kendi rahatına göre davranacak ve çocuk istemeyeceksen diye geçirip duruyorum içimden.erkn boşalma sorunumuzda cabası oldu.egzersiz aparatım daha sadıkmış diyebilirim.cinsellik manasında tatminsizlik değil asıl derdim kendimi kötü hissediyorum bana böyle davrandığından.hemde çok kötü
aynen canim demin egzersiz yaptim 45 dakka 12 cm le gayet guzeldi.. git gelleri de rahat yaptim tekrar tekrar sokabildimbidaki denemeden once mutlaka egzersiz yapcam hiç deilse 10 dakka falan sonra denicem insallah olur ozmn.. tabii bidaki denemeyi ne zmn yapariz bilmiorum.. bi saat once fena tartistik genee.. agladim oturup sonra sinirden egzersize basladim.. simdi bitti icim rahat etti..
canımcım bak sıra sana geldi maşallah bu ay çok bereketliydi
bi sürü gelin çıktı.
sanada en kısa amanda nasip olacak inşallah
eşim keçilerimi kaçırıyor sağolsun. vajinismusu yenen arkadaşlarımın bi kısmıyla aynı problem sertleşme problemi.isteksizlik...benim için en önemlisi 5-6 ay daha çocuk istemiyor.ben çok istiyorum.neymiş daha bebeğe karar vermemişiz.aman ya saçma sapan bahaneler falan filan.artık benim korunmayı kabul etmeyeceğimi bildiğinden benimle ilişki yaşamaktan korkuyor herhalde.bu düşünce çok acıtıyor içimi.7 ay ağlaya sızlaya geçirip vajinismusu yendim.şimdi bunlar çıktı.:2:
arkadaşlar günaydın 3. dilatörle çalıştım yine dün akşam ama bi ara baygınlık geçirecek gibi oldum gözlerim karardı ateş bastı eşimde korktu bembeyaz oldun şimdi bırak sonra dene dedi neden böle oluyor bilgisi olan var mı sizede oluyo muydu neyse ki 3. dilatörü yaptım yine de sıra 4. de
arkadaşlar günaydın 3. dilatörle çalıştım yine dün akşam ama bi ara baygınlık geçirecek gibi oldum gözlerim karardı ateş bastı eşimde korktu bembeyaz oldun şimdi bırak sonra dene dedi neden böle oluyor bilgisi olan var mı sizede oluyo muydu neyse ki 3. dilatörü yaptım yine de sıra 4. de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?