Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nekadar dusunup stres yaparsan kendine dahada uzar tatlm endiselenme iki kez yaptin artk rahat ol.. bu gecici bi surec sanirim herkes bu asamadan geciyo.. uzme tatli caniniiii

aynen canim demin egzersiz yaptim 45 dakka 12 cm le gayet guzeldi.. git gelleri de rahat yaptim tekrar tekrar sokabildim bidaki denemeden once mutlaka egzersiz yapcam hiç deilse 10 dakka falan sonra denicem insallah olur ozmn.. tabii bidaki denemeyi ne zmn yapariz bilmiorum.. bi saat once fena tartistik genee.. agladim oturup sonra sinirden egzersize basladim.. simdi bitti icim rahat etti..

anladim canim bende bidakine once egzersiz yapcam sonra 3.denemeyi yapcam insallah..baska türlü olmucak heralde..

noldu? niye agliosun?

eşim keçilerimi kaçırıyor sağolsun. vajinismusu yenen arkadaşlarımın bi kısmıyla aynı problem sertleşme problemi.isteksizlik...benim için en önemlisi 5-6 ay daha çocuk istemiyor.ben çok istiyorum.neymiş daha bebeğe karar vermemişiz.aman ya saçma sapan bahaneler falan filan.artık benim korunmayı kabul etmeyeceğimi bildiğinden benimle ilişki yaşamaktan korkuyor herhalde.bu düşünce çok acıtıyor içimi.7 ay ağlaya sızlaya geçirip vajinismusu yendim.şimdi bunlar çıktı.:2:

ona kızıp oturma odasına geldim.bebek resimlerine bakıp bakıp ağlıyorum.yarın da bilg.olmayacak,giremicem. bazen bi çocukla yaşıyorum herhalde diyorum.çok sinir bozucu bişey.

hmm anladim canimm.. bizdede aynı problem var.. yani isteksizlik olan kısım.. yoksa bebekle ilgili bi sorunumuz yok cok sükürr.. hmm biraz bekle alis sende iyice iliskiyee sonra düşünürsünüz insallah canimm.. yada korunuyorum diyip korunma ama oyle de kandirirsan sonra daha kötü olmasin.. yaslariniz kaç ki daha düşünmüyor esinn? :44:

ben 23,eşim 24 yaşında. yaz geçsinmiş,erkenmiş,ıvır zıvır bahaneler.bebek pat diye oluyor sanki.doğması bile 9 ay.ayrıca nerdeyse v...dan korkuyor dicem.vajinismus olduğum zamanlardaki gibi tam ilişki olmadan boşalmaya alıştı.öyle de devam ediyor.ilk günden sonra bir daha denemedik.ben niye vajinismusu yendim ki,sen beni hiç düşünmeyecek,kendi rahatına göre davranacak ve çocuk istemeyeceksen diye geçirip duruyorum içimden.erkn boşalma sorunumuzda cabası oldu.egzersiz aparatım daha sadıkmış diyebilirim.cinsellik manasında tatminsizlik değil asıl derdim kendimi kötü hissediyorum bana böyle davrandığından.hemde çok kötü

tebrikler canım hep böyle mutlu ol inşallah darısı ürkek vajilerin başına bende dahil :)

canım sende yenmişsin tebrik ediyorum.
malesf sevincini tam yaşayamamışsın.
bu erkekler hepsi aynı herhalde.
benimki de istemiyordu çocuk belkide hala gerçek anlamıyla istemiyor bilemiyorum.
bence sen ona tamam sen haklısın bi süre en azından yaz sonuna kadar bekleyelim falan de.
ki zaten bi kaç ayda ancak kendimize gelebiliyoruz.
ha deyince olmuyo ki çocuk malsef.
al sana yaz sonu eşinin dediğine gelmiş oluyo bu güzel günleri tartışmayla küslükle geçirmeyin tadını çıkarın.
korunuyorum dersin korunmazsın :)
bebek haberini duyunca kabullenmesi uzun sürmez.
hatta mutlu olur baba oluyorum diye.
ayy inşallah bende bu ay hamile kalmışımdır.
reglime bi kaç gün kaldı inşalla olmam

Tatlim bi sure egzersizlerine devam et en azindan iliskiye alisana kadar rahat olmasina cok sevindim.. Gecer canim kavga evlilikte olmazsa olmazlardan

canımcım bak sıra sana geldi maşallah bu ay çok bereketliydi
bi sürü gelin çıktı.
sanada en kısa amanda nasip olacak inşallah

Ayyy cook merciii bitanemmm valla bende iki gundur hep ayni ruyayi goruyorum iki gundur basariyorum ruyamda hemde cok kolay hic aci duymadan hatta aksine Allahim hayirlara yorsun erkenden kalktm salona indimki postaciyi bekliyorum setimi bgn getirirlr hrh reglimin bitmesini 4 gozle bekliyorummmmm.. dalcam aparatlara
cnm sende bebek istiyomusun bu ay icnde ins olmzsn regl haber ver olurmu Rabbim tez zamanda kavustursun bebisineee

Son düzenleme:

Heyy bi sakin ol tatlim.. bebek cok onemli bi sorumluluk tamam cok istiyosun ama bu konuda esinle hemfikir olman gerekir.. onunda istemesi onemli.. dedigi gibi bekleyin biraz daha sende iyice iliskide hakimiyetini kazanmis olursun.. o surece kadar bebege dair kitaplar al gelistir kendini.. bikac ay daha bekle cnm anlyrm seni ama sabretmeye calis.. Zaten olacagi varsa kimse onune gecemez Rabbim hayirlisiyla karsilastirsin

Son düzenleme:
arkadaşlar günaydın 3. dilatörle çalıştım yine dün akşam ama bi ara baygınlık geçirecek gibi oldum gözlerim karardı ateş bastı eşimde korktu bembeyaz oldun şimdi bırak sonra dene dedi neden böle oluyor bilgisi olan var mı sizede oluyo muydu neyse ki 3. dilatörü yaptım yine de sıra 4. de

anammmmmmmmmm kıs candyyyyyyyy yendimi.

maşaalllaahh yaaa çok sevindim arada gelip bakıyordum denk gelmemişim demekki.

darısı diğer egzersiz yapan hatunların başınaaaaaaa

Cokmu stres yapiyosun? bende hic oyle olmadi bilemicem canm ya.. yinede yapmsn tebrik dderm kac cm 3.boy dilatorun

günaydın canım .hikayeni bilmiyorum ama cevap vereyim sana 3. yü denemeden önce beş on dakika 2. dilatörünle çalış ve egzersize başlamdan önce psikolojik olrak kendini rahatlatmaya çalış.öyle kötü olduğun zaman bırak sonra devam edrsin nasıl olsa başka şeylerle uğraş kafanı dağıtt egzersiz sırasında kendimizi çok sıkıyoruz istem dışı strese giriyoruz ondan olabilir canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…