- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.021
devlet hastanesımı cnm bıde sen yendın mı buılletı sanırım ankaralısın
canım öncelikle eline bir ayna al vajinana bak karşısında ıkın açıldığını göreceksin ilk ödevin bu.
devlet hastanesi canım o yüzden tavsiye ettim bir de bu konuda eğitim almış, ben ankaralıyım ama şu an evlilik nedeniyle başka şehirde yaşıyorum ben yeneli 8 ay oldu canım doktorla değil egzersiz yaparak kendim yendim sen oku forumu hergün burdayız muhakkak yardımcı oluruz.
arkadaslar burda eskı uye arkadaslarımızdan yenmıs kım varsa bızlere de yardım cı olsunlarlutfen bn daha hıç bısı denemedım ve imkansız gıbı gelıyo ayrıca bır buçuk yıllık evlıyım..
Canim ben yenmedim henüz ama belli bi tecrübe edindim kendimce.. Lütfen bunu imkansiz olarak görme.. Banada öyle geldi ama bi basladim.. öyle basitmiski.. Lütfen daha fazla erteleme
Internetten vajinin yapisina bak istersen.. Doktorum hep söyledi agzini simski kapa elini agzina almaya çalis alamazsin ama agzini rahat birak akip gider vajidede böyle.. rahat ol.. aynayla bi bak incele.. ikin bak nasil açiliyo ve aynanin buyuteç tarafiyla bak.. bu dahada cesaret verir :) Allah yardimcin olsn cnm
yarın ılk ısım bunu yapmak olacak cnm ama nasıl yenerım korkumu sence sakınlestırıcı bı ılacın faydası olrmu
sendede balarda korku varmıydıama bana hıç olmayacak egzersız yapamayacakmısım gıbı gelıyo
yok canım ilaç falan fayda etmiyor hepsini denedik olay beyinde bitiyor bir yerden başlamak gerekiyor vajina senin bir parçan ona bakmakla dokunmakla zarar veremezsin.
bı ılaç falan almam geerekıyomu cnm almadan önce pekı
Bak tatlim ben her türlü sakinlestiriciyi, vajiyi kasmamak için rahatlatici içtim doktor tavsiyesiyle ama hiçbiri ise yaramadi.. Beynimize kabullendirmemiz lazim rahat olmamiz lazim..
Bikeresinde bunalip birden fazla sakinlestirici içtim ama inanki fayda etmedi.. HErsey beynimizde bitiyo.. bikere basladiginda gerisi okadr kolay geliyoki.. azmediyosun kendin istiyosun ilerlemeyi
uykum kaçtı bakıyım yenen var mı dedim ama artık yatmam gerekiyor son aylarım o yüzden fazla yoruluyorum. sorunuz, yardım edebileceğim birşey olursa yazın sabahları mutlaka okuyorum. hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin.
sen nekadar zaman dır yapıyosun cnm egzersızlerıkaç yıllık evlısın hem bnm esımın debana destegıyok bu konuda
Canim ben 1 sene 3 aydir evliyim.. Egzersizlere basladim ama bitakim sorunlar çikti oyüzden bi süreligine mecbur ara verdim.. Set siparis verdim onlar gelsin reglm bitsin onlarla baslicam tekrar..
Esinle konusmaya çalis.. Egzersizle çözüldügünü, bunu ikiniz için yapacagini ve ondan anlyis bekledigini söyle canim.. bu durumda biçok kisinin oldugundan bahset.. benim esiminde ilk basta hosuna gitmemisti bu durum ama sonradan kabullendi.. Ins esinin destegiyle baslarsin en yakin zamanda..
yarın belırlı bı saat sadece ınceleyım mı sadece sızjel falan kullandınızmı
elvan set siparişi konusunda yardımcı ola bilirmisin nerden sipariş verdin şimdiden teşekkürler
yarın ılk ısım bunu yapmak olacak cnm ama nasıl yenerım korkumu sence sakınlestırıcı bı ılacın faydası olrmu
belit bende deneyeceğim bunu ilk ödevim olarak bunu yapacağım.. ben parmak egzersizlerini dün denedim yaptım ama devamlı yapmak gerekiyor dimi? yani bir kez yapınca bitmiyor iş dimi? devamlılık lazım
belit bende deneyeceğim bunu ilk ödevim olarak bunu yapacağım.. ben parmak egzersizlerini dün denedim yaptım ama devamlı yapmak gerekiyor dimi? yani bir kez yapınca bitmiyor iş dimi? devamlılık lazım
elvan set siparişi konusunda yardımcı ola bilirmisin nerden sipariş verdin şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?