- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.001
selacım yargılama degılde ınancın gereğini belırtme dıyelım elvan kotu bır sekılde hakaret varı bırsey demedı
nıkahsız bırlıktelık haram bu rahatsızlıgnı bende belırttım ama yargılamak bıze dusmez dedım elvanda bunu demek ıstedı bence
bırbırımıze destek ıcın burdayız kınama yargılama ıcın değil sende kendı dogru bıldıgınle elvanı suan kırıyor olabılırsın canım
canım sanada tek bırsey dıcem nıkah
inandığım ve bildiğim birşey varki birine kalben ve bedenen bağlı olmak, gerek Allah huzurunda , gerekse kulları huzurunda kendini onun eşi görmek , ona sadakat göstermek bir imzadan daha değerli..
bu yorumda senın ınandıgın bu ama Dinimizde Allah huzurunda kalben gönülen bagımlılık nıkah ıle olur sen nasıl kendı dogrunu dıyorsan
inancı gereği karsındakıde kendı dogrusunu kı burda kendı dogrusu bıle degıl ınancı geregı dogrusunu dıyebılır ama yargılayamaz..
lutfen bu konuyu daha uzatmasak kızlar konusmak ısteyen olursa ozellerden konusalım
olurmu arkadaşlar ?
canım doktor dogum sonrasına kadar mı yasak verdı arkadaslara sordum kımısıne doktor 3 4 ay yasak verdı
gercı sonrasındada ılıskı yasamak ıstememen normal dogumdan sonrasını beklıyebılırsın ama ıste acaba dusuncesı
ama ınanıyorum hersey sorunsuz olucak tedırgınlık hepsı ılıskı yasayınca gecıcek ..
selacım yargılama degılde ınancın gereğini belırtme dıyelım elvan kotu bır sekılde hakaret varı bırsey demedı
nıkahsız bırlıktelık haram bu rahatsızlıgnı bende belırttım ama yargılamak bıze dusmez dedım elvanda bunu demek ıstedı bence
bırbırımıze destek ıcın burdayız kınama yargılama ıcın değil sende kendı dogru bıldıgınle elvanı suan kırıyor olabılırsın canım
canım sanada tek bırsey dıcem nıkah
inandığım ve bildiğim birşey varki birine kalben ve bedenen bağlı olmak, gerek Allah huzurunda , gerekse kulları huzurunda kendini onun eşi görmek , ona sadakat göstermek bir imzadan daha değerli..
bu yorumda senın ınandıgın bu ama Dinimizde Allah huzurunda kalben gönülen bagımlılık nıkah ıle olur sen nasıl kendı dogrunu dıyorsan
inancı gereği karsındakıde kendı dogrusunu kı burda kendı dogrusu bıle degıl ınancı geregı dogrusunu dıyebılır ama yargılayamaz..
lutfen bu konuyu daha uzatmasak kızlar konusmak ısteyen olursa ozellerden konusalım
olurmu arkadaşlar ?
gülüm, benim tarzımı biliyorsunuz. nice zamandır tanıyorsunuz. senin dediğin gibi haramdır diyip geçmekle, bunu namusla terbiyeyle bağdaştırıp, 40 yaşımda olsam midem kaldırmaz vb. yazmak aynı şeyler değil. üslup meselesi. uzatmayayım, elvanla özelden de konuştum, bu konuda anlaşamayacağımız açık. her konuda da anlaşmayalım, bu sefer de böyle olsun, napalım...
gülüm, benim tarzımı biliyorsunuz. nice zamandır tanıyorsunuz. senin dediğin gibi haramdır diyip geçmekle, bunu namusla terbiyeyle bağdaştırıp, 40 yaşımda olsam midem kaldırmaz vb. yazmak aynı şeyler değil. üslup meselesi. uzatmayayım, elvanla özelden de konuştum, bu konuda anlaşamayacağımız açık. her konuda da anlaşmayalım, bu sefer de böyle olsun, napalım...
arkadaşlar slm lar bn de bır bucuk yıllık vajınusmusum egzersız falan yapamıyorum ankarada bıldıgınız ıı bı doktor falan varmı ama maddıdurumum pek ıı degıl yardımcı olun nolur zor durumdayım allah rızası ıçin
önce ilk 3 ay dedi sonra kanama falan olursa hemen haberim olsun bana göre hiç olmasa ilişki daha iyi dedi, zaten isterse hiçbirşey olmaz dese de insan cesaret edemiyor, bir de üstüne bir sürü sorun yaşadım herkes aynı olacak diye birşey yok ama daha yaşları müsait arkadaşların hemen yener yenmez hamile kalmasınlar biraz alışıp keyfini çıkarsınlar vajili ruh halinden çıkıp hamile ruh haline girmesinler.
bu konuda hemfikirim bizi medeni hali değil sorunu ilgilendirir, ki istese çok rahat evliyim falan da diyebilirdi. burda bu konunun tartışılmasından rahatsız oldum açıkcası insanları yargılamak için değil yardım etmek için burdayız.
çok sevındım sızın adınıza darısıbızler bana da yardımcı olun
çok memnum olurum cnm onada orda parmak egzersızı falan mı vermıslerdı bu arada sohbet odası varmıs oraya grmyorum yardım cı olurmusunuz arkadaslar
farkındaysan yardımcı olmak ıle ılgılı sana karsı tutumum degısmedı sadece dogru bıldıgım ınancımda olan bırseyı soyledımarkadaşlar yazdıklarınızı okuyana kadar başım döndü inanın:).. bugün katıldım foruma ve hepinizin yaşadığı bu rahatsızlığı benimde yaşadığı ifade ettim , açıkcası hiçbir zorunluluğun yokken size dürüst oldum, niye yalan söyleyim evliyim deyim ki? en baştaki mesajlarıma da baktıysanız eylülde evleneceğim ve bu problem yüzünden nişanlımla doktora gideceğiz doktor öneriniz varmı diye sormuştum .. değer yargılarını tartışmak istesem ne bu forumda olurdum ne de tek derdimin bu sorunu çözmek olduğu ifade ederdim defalarca, zaten sadece evlilerin kabul gördüğü bir forum olduğunu bilseydim herhalde sadece okumakla kalırdım.. nihayetinde bir problemi çözmeye çalışıyorum bakarsınız sizden yardım isterken benim size veya herhangi birine yardımım olur bunu bilemeyiz ki süreç gösterecek ... konuyu uzatmak değil niyetim gülsevdam ama yeniyim ya malum özelden mesaj atamıyorum:) mesaj hakkımı doldurmam gerekiyormuş... velhasıl bu kadar konuştuk forumu takip etmekten egzersizlere de geçemedim.. umarım tez zamanda herkes bu sorundan kurtulur... herkese iyi geceler...
bu konuda hemfikirim bizi medeni hali değil sorunu ilgilendirir, ki istese çok rahat evliyim falan da diyebilirdi. burda bu konunun tartışılmasından rahatsız oldum açıkcası insanları yargılamak için değil yardım etmek için burdayız.
arkadaslar burda eskı uye arkadaslarımızdan yenmıs kım varsa bızlere de yardım cı olsunlarlutfen bn daha hıç bısı denemedım ve imkansız gıbı gelıyo ayrıca bır buçuk yıllık evlıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?