Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gülüm, benim tarzımı biliyorsunuz. nice zamandır tanıyorsunuz. senin dediğin gibi haramdır diyip geçmekle, bunu namusla terbiyeyle bağdaştırıp, 40 yaşımda olsam midem kaldırmaz vb. yazmak aynı şeyler değil. üslup meselesi. uzatmayayım, elvanla özelden de konuştum, bu konuda anlaşamayacağımız açık. her konuda da anlaşmayalım, bu sefer de böyle olsun, napalım...

önce ilk 3 ay dedi sonra kanama falan olursa hemen haberim olsun bana göre hiç olmasa ilişki daha iyi dedi, zaten isterse hiçbirşey olmaz dese de insan cesaret edemiyor, bir de üstüne bir sürü sorun yaşadım herkes aynı olacak diye birşey yok ama daha yaşları müsait arkadaşların hemen yener yenmez hamile kalmasınlar biraz alışıp keyfini çıkarsınlar vajili ruh halinden çıkıp hamile ruh haline girmesinler.

arkadaşlar slm lar bn de bır bucuk yıllık vajınusmusum egzersız falan yapamıyorum ankarada bıldıgınız ıı bı doktor falan varmı ama maddıdurumum pek ıı degıl yardımcı olun nolur zor durumdayım allah rızası ıçin

arkadaşlar yazdıklarınızı okuyana kadar başım döndü inanın:).. bugün katıldım foruma ve hepinizin yaşadığı bu rahatsızlığı benimde yaşadığı ifade ettim , açıkcası hiçbir zorunluluğun yokken size dürüst oldum, niye yalan söyleyim evliyim deyim ki? en baştaki mesajlarıma da baktıysanız eylülde evleneceğim ve bu problem yüzünden nişanlımla doktora gideceğiz doktor öneriniz varmı diye sormuştum .. değer yargılarını tartışmak istesem ne bu forumda olurdum ne de tek derdimin bu sorunu çözmek olduğu ifade ederdim defalarca, zaten sadece evlilerin kabul gördüğü bir forum olduğunu bilseydim herhalde sadece okumakla kalırdım.. nihayetinde bir problemi çözmeye çalışıyorum bakarsınız sizden yardım isterken benim size veya herhangi birine yardımım olur bunu bilemeyiz ki süreç gösterecek ... konuyu uzatmak değil niyetim gülsevdam ama yeniyim ya malum özelden mesaj atamıyorum:) mesaj hakkımı doldurmam gerekiyormuş... velhasıl bu kadar konuştuk forumu takip etmekten egzersizlere de geçemedim.. umarım tez zamanda herkes bu sorundan kurtulur... herkese iyi geceler...

bu konuda hemfikirim bizi medeni hali değil sorunu ilgilendirir, ki istese çok rahat evliyim falan da diyebilirdi. burda bu konunun tartışılmasından rahatsız oldum açıkcası insanları yargılamak için değil yardım etmek için burdayız.

Uzatmak istemiyorum ama bende burda belli bizamandir takiliyorum.. Benimde uslubumu az çok biliyorlar Bukadar üstelemeseydi uslubumda bozulmazdi.. Ayrica Söylemek istedigimi anlamak istedigin gibi anliyosun :) bana diyosunya.. Ayrica o kisiye hakaret etmedim sen bunu boyle algiliyosun
Uzatmaya gerek yok dedigin gibi her konuda uzlasmamiza gerek yok

bir arkadaş ibni sina da gitmişti sanırım bulabilirsem adını yazayım canım.

o kısmı okumısım canım dogru degıldı tabı mıdem kaldırmaz falan
ve sende benı bılıyorsun canım opuyorum taze gelını sen ayaklarını sıcak tut keyıf yap
2. denemeye hazırlan bakım sonucu beklıyoruz senden:)

canım bende hep dıyordum da yenınce azcık bekleyıp oyle hamıle kalalım dıye
bebiş için cok acelesı olanlar enazından 1 ay falan dıkkat etse cok ıyı olur
ben suan rahatım aylarda gecse olucagını ınandırdım.
ve cıdden ınanıyorumkı sen akıllı zekı bırısın
dogum sonrası kendını rahatlatarak yenıden ılıskı yasıcaksın bunları dusunme sımdılık yegenımızı dusun kı sen bızım donemın ılk annesısın:)
4gozle beklıyoruz yegenımızı

Farkindaysan ilk bikaç mesajimda Saygi duyarim dedim :) üstelenmemis olsaydi saygi duymamla kalirdi

çok sevındım sızın adınıza darısıbızler bana da yardımcı olun

teşekkürler canım amin darısı başına.. ama neden doktor arıyosun ki doktor da aynı egzersizleri veriyo sen ilk gittiğinde dicek ki al eline bir ayna incele yapısını öğren sonrasında da 1 parmak 1 boğum-2boğum ilerlicek. doktorun iyi yani sadece seni kontrol etmesi öğretmen gibi yani ödev veriyo sonra onu kontrol ediyo ve yine ödev veriyo. inan burda çoğu kişi bacakları titredi ilk vajiyi incelerken ama sonra burayı okuya okuya rahat rahat yaptı egzersizleri...

çok memnum olurum cnm onada orda parmak egzersızı falan mı vermıslerdı bu arada sohbet odası varmıs oraya grmyorum yardım cı olurmusunuz arkadaslar

adı cebrail kısa doktorun sanırım numune hastanesinde tavsiye eden arkadaşı hatırlamıyorum canım ama çok methetmişti bu konuda çalışmaları olan bir doktor psikyatr.

farkındaysan yardımcı olmak ıle ılgılı sana karsı tutumum degısmedı sadece dogru bıldıgım ınancımda olan bırseyı soyledım
umarım yenersın vajıyı ceken bılır dusmanım bıle yasasın ıstemem bu konuda yardımcı olabılırsem ne mutlu bana ..
ve vajı erteleme hastalığı bahane bulup kacma derdınde sen onu kovalıcaksın egsersıze bıranonce basla ..
ozelden mesaj atmak ıcınde 100 mesaj sınırı var oyun bolumunden doldurabılırsın ılerde lazım olabılır ozel bırsey sormak ıstersen ..

nursenacım herkesın medenı halı kendını ılgılendırır ama haram oldugunu bıldıgın bırseyde susmak müslamanın dıyen bırıne yakısmaz
ha bunu yargılayarak kaka kotu dıyerek degıl yapıcı olarak belırtmek gerek o ayrı
ve kımse kımseyı dıslayıp burdan sogutmadı destek har daım var olucakta acıkcası sımdı ben kırılmaya baslıyorum
konu uzamasın dıye susuyorum ...

Son düzenleme:
arkadaslar burda eskı uye arkadaslarımızdan yenmıs kım varsa bızlere de yardım cı olsunlarlutfen bn daha hıç bısı denemedım ve imkansız gıbı gelıyo ayrıca bır buçuk yıllık evlıyım..

canım öncelikle eline bir ayna al vajinana bak karşısında ıkın açıldığını göreceksin ilk ödevin bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…