- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.981
ya sorma canım bende de o kadar komikti kivajen kısmını yeni keşfediyodum ya bi de.kendi kendime konuşuyodum." ya diyorum bak ya yine çişim geldi,aa demek burda çiş getiren bişeye çarpıyorum sanırsam ki.alla allaaaa "diyodum hergün telefonuma yazıyodum yaptıklarımı mesela şöyle 2 mayıs 8 cm yanma ve wc isteği oldu.3 mayıs 9 cm yanma ve wc isteği azaldı.4 mayıs 9.5 cm wc isteği yok yupppii tarzında normal bişey,merak etme geçecek
ben zaten onu kastettim canımm
canım burdanda gecmıs olsun dıleklerımı ıleteyımkadın olmanın zor yanları
olsun zamanla hepsı tatlı anı kalıcak inşallah
gecmıs olsun canımmm ben yasamadım ama kotu dıyorlar
sağolun kızlaaarrr ilacı içtim lavaboya gitmemem gerek ama lavabo bana bakıyo ben de onaa :) oyalayın beniiii unutturun şu lavaboyu
Kıızzzlllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr delirmek üzereyim yaaa egzersize başlıcam ama 10dk içinde tam 4 kere afedersiniz çişim geldi yaaaaaaa çıldırcam gıdımcık gıdımcık bu ne yaaaa her gelişte biraz bekliyorum o soğuklupu geçsin başlayım die haydaaaa yine geliyo aaa acaba bu bir rahatsızlık mıdır sinirlerim bozuldu
Nasil gitmemen gerekkknasil tutacaksin?? Tekrar geçmis olsun yaaaa (
aslında yok ama gelmiş gibi bir his var ilacı içtikten sonra en az 4 saat beklemeliymişim 1 saati geçti kaldı 3 saat
Düsünme canimsen simdi beklemelisinya, gelmeyecegi varsada gelir.. Baska seyler düsün cnm Allah yardmcn olsnnnn
Bence bunun 15' yasla degilde daha çok namusla, terbiyeyle ilgisi var.. kusura bakma hakarete gerek yok.. Dimdizlak dedigim :) ay evlencek benle ay soyle ay boyle erkek kiza yapacagini yapiyo sonra ortada kaliyor..
Bu senin dusuncen ozaman bunu bikaç kisiyle yasa.. Birdahaki evlenecek oldugun kisiyede ha bak ben inandim guvendim ve bikaç kisiyle bunu bunu yasadim..
Ben 40 yasimdada olsam bunu migdem kaldirmaz..
bu gün aranıza katıldım ve formu okudukça kendime güvenim dahada artıyor sıcak karşılamanız için teşekkürler ALLAH ın izniyle ben ve tanımadığım tüm arkadşlarım inşallah bu sıkıntıdan kurtulacaktır buna inanıyorum
bu işi başarmış olan arkadaşlarım bu mesajı okuyorlarsa lütfen ne şekilde hareket etmem gerektiğini özelden bana msj atarak söylerlerse sevinirim (biraz önce WC olayınıda öğrrendim mesela bunun gibi ) tekrar tşk ederim her keze iyi geceler
Bence bunun 15' yasla degilde daha çok namusla, terbiyeyle ilgisi var.. kusura bakma hakarete gerek yok.. Dimdizlak dedigim :) ay evlencek benle ay soyle ay boyle erkek kiza yapacagini yapiyo sonra ortada kaliyor..
Bu senin dusuncen ozaman bunu bikaç kisiyle yasa.. Birdahaki evlenecek oldugun kisiyede ha bak ben inandim guvendim ve bikaç kisiyle bunu bunu yasadim..
Ben 40 yasimdada olsam bunu migdem kaldirmaz..
sağolun kızlaaarrr ilacı içtim lavaboya gitmemem gerek ama lavabo bana bakıyo ben de onaa :) oyalayın beniiii unutturun şu lavaboyu
elvancım, herkesin namusu kendini ilgilendirir. bence ayıp ediyorsun. senin gibi düşünmüyor, senin gibi yaşamıyor diye kimseye böyle konuşulmamalı. herkesin doğrusu kendinedir ve günü geldiğinde onu tartacak allahtır. yargılıyorsun, lütfen yargılama. arkadaş bizimle aynı sorunu yaşıyor, aramıza hoşgelmiş. yardım edebilirsek ne ala. üstelik evlenecek. evli ya da bekar kimsenin bu sorunla imtihan edilmesini istemem ben, yardım için de nikahlan da öyle gel demem. sana yakıştıramadım yazdıklarını.
lk mesajlarında yargılamadığını söylemiştin , ama gerçekten ciddi ciddi yargılıyorsun...
ahlak ve namus kavramlarını tartışma konusu yapmak değil niyetim herkes inandığı gibi yaşar ve gerçekten insanın namusunu ahlakını ve tüm dini veya manevi değerleri tek yargılayacak Allahtır.. bu meseleler Allahla Kulu arasındaki meselelerdir zaten....İnsanın günahını da sevabını da Allah tartar ve bilir.... Tekrarla söylüyorum bu forumdan tek istediğim var olan bir rahatsızlığımın çözüm yolunu bulmaya çalışmak...
Size Yalan söyleseydim bilmem kaç aydır , kaç yıldır bu sorunla boğuşuyorum deseydim dürüst olmayacaktım... Beni tanımanız veya görmeniz önemli değil ki , ben size yalan söyleyerek belki en yakın annenizin kardeşinizin bile bilmediği konularınızı özelinizi öğrenseydim işte o zaman sizi kandırdığım için kendimi ahlaksız hissederdim ...
sevgili Elvan bu yazdıklarımı bir haklı bulmak için yazmıyorum... bu forumda yüzlerce kadın var ve hepsi birbirlerinden destek alarak bu sorunu çözmeye çalışıyor... belki içlerinde benim haricimde bekarlarda var bunu bilebiliyor musunuz, tabi ki hayır ... foruma evlilik cüzdanıyla kaydolunmuyor ki :) istediğim evlenmeden bu sorunu çözmek evlilik hayatımda bu sorunla yaşamamak...
meramım budur selamlar...
selacım yargılama degılde ınancın gereğini belırtme dıyelım elvan kotu bır sekılde hakaret varı bırsey demedı
nıkahsız bırlıktelık haram bu rahatsızlıgnı bende belırttım ama yargılamak bıze dusmez dedım elvanda bunu demek ıstedı bence
bırbırımıze destek ıcın burdayız kınama yargılama ıcın değil sende kendı dogru bıldıgınle elvanı suan kırıyor olabılırsın canım
canım sanada tek bırsey dıcem nıkah
inandığım ve bildiğim birşey varki birine kalben ve bedenen bağlı olmak, gerek Allah huzurunda , gerekse kulları huzurunda kendini onun eşi görmek , ona sadakat göstermek bir imzadan daha değerli..
bu yorumda senın ınandıgın bu ama Dinimizde Allah huzurunda kalben gönülen bagımlılık nıkah ıle olur sen nasıl kendı dogrunu dıyorsan
inancı gereği karsındakıde kendı dogrusunu degıl ınancı geregı dogrusunu dıyebılır ama yargılayamaz..
lutfen bu konuyu daha uzatmasak kızlar konusmak ısteyen olursa ozellerden konusalım
olurmu arkadaşlar ?
bu gün aranıza katıldım ve formu okudukça kendime güvenim dahada artıyor sıcak karşılamanız için teşekkürler ALLAH ın izniyle ben ve tanımadığım tüm arkadşlarım inşallah bu sıkıntıdan kurtulacaktır buna inanıyorum
bu işi başarmış olan arkadaşlarım bu mesajı okuyorlarsa lütfen ne şekilde hareket etmem gerektiğini özelden bana msj atarak söylerlerse sevinirim (biraz önce WC olayınıda öğrrendim mesela bunun gibi ) tekrar tşk ederim her keze iyi geceler
canım keske uykun geldıgnde ıcseydın yasak ya ınadına gelır :)
sabır sabır sabaha bak bıseyın kalmıcak pcde oyun oyna bıseyler oku aklını dagıt bakım wc dıt dıttt yasak :)
lk mesajlarında yargılamadığını söylemiştin , ama gerçekten ciddi ciddi yargılıyorsun...
ahlak ve namus kavramlarını tartışma konusu yapmak değil niyetim herkes inandığı gibi yaşar ve gerçekten insanın namusunu ahlakını ve tüm dini veya manevi değerleri tek yargılayacak Allahtır.. bu meseleler Allahla Kulu arasındaki meselelerdir zaten....İnsanın günahını da sevabını da Allah tartar ve bilir.... Tekrarla söylüyorum bu forumdan tek istediğim var olan bir rahatsızlığımın çözüm yolunu bulmaya çalışmak...
Size Yalan söyleseydim bilmem kaç aydır , kaç yıldır bu sorunla boğuşuyorum deseydim dürüst olmayacaktım... Beni tanımanız veya görmeniz önemli değil ki , ben size yalan söyleyerek belki en yakın annenizin kardeşinizin bile bilmediği konularınızı özelinizi öğrenseydim işte o zaman sizi kandırdığım için kendimi ahlaksız hissederdim ...
sevgili Elvan bu yazdıklarımı bir haklı bulmak için yazmıyorum... bu forumda yüzlerce kadın var ve hepsi birbirlerinden destek alarak bu sorunu çözmeye çalışıyor... belki içlerinde benim haricimde bekarlarda var bunu bilebiliyor musunuz, tabi ki hayır ... foruma evlilik cüzdanıyla kaydolunmuyor ki :) istediğim evlenmeden bu sorunu çözmek evlilik hayatımda bu sorunla yaşamamak...
meramım budur selamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?