Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende yanma ve wc hissi bitek en büyüğü ilk soktuğumda olmuştu ama bugün bir garip triplerde sanırım nazlanıyor kendisi=)bugün iyice bollatacam orayı yarın deneme yapmak için söz verdi eşim inşallah caymazsa hazır olmak istiyorum oyüzden şimdi pozisyon çalışacağım

ben zaten onu kastettim canımm

sağol can, şimdi anladım neden öyle dediğini. ama kanama yoktu zaten ağrım sızım da olmadı bugün. sadece belim ağrıdı, o da normalde olan bir ağrı, biraz arttı. bugün deli gibi cam sildim perde yıkadım, bu hafta bahar temizliğimi bitireceğim. gelin olmak çok güzel bir şeymiş, evimi sahipleniyorum.

canım burdanda gecmıs olsun dıleklerımı ıleteyım kadın olmanın zor yanları
olsun zamanla hepsı tatlı anı kalıcak inşallah

gecmıs olsun canımmm ben yasamadım ama kotu dıyorlar

sağolun kızlaaarrr ilacı içtim lavaboya gitmemem gerek ama lavabo bana bakıyo ben de onaa :) oyalayın beniiii unutturun şu lavaboyu

yaa çiçek yarama bastınnn bana lavaboodan bahsetmeyinnn :) seninki normal canım egzersizden önce benm de çok olurdu...

bu gün aranıza katıldım ve formu okudukça kendime güvenim dahada artıyor sıcak karşılamanız için teşekkürler ALLAH ın izniyle ben ve tanımadığım tüm arkadşlarım inşallah bu sıkıntıdan kurtulacaktır buna inanıyorum

bu işi başarmış olan arkadaşlarım bu mesajı okuyorlarsa lütfen ne şekilde hareket etmem gerektiğini özelden bana msj atarak söylerlerse sevinirim (biraz önce WC olayınıda öğrrendim mesela bunun gibi ) tekrar tşk ederim her keze iyi geceler

elvancım, herkesin namusu kendini ilgilendirir. bence ayıp ediyorsun. senin gibi düşünmüyor, senin gibi yaşamıyor diye kimseye böyle konuşulmamalı. herkesin doğrusu kendinedir ve günü geldiğinde onu tartacak allahtır. yargılıyorsun, lütfen yargılama. arkadaş bizimle aynı sorunu yaşıyor, aramıza hoşgelmiş. yardım edebilirsek ne ala. üstelik evlenecek. evli ya da bekar kimsenin bu sorunla imtihan edilmesini istemem ben, yardım için de nikahlan da öyle gel demem. sana yakıştıramadım yazdıklarını.

aramıza hoşgeldin canım yazışamadık seninle artık başka bir zaman ben de yardımcı olurum. iyi geceler...

lk mesajlarında yargılamadığını söylemiştin , ama gerçekten ciddi ciddi yargılıyorsun...
ahlak ve namus kavramlarını tartışma konusu yapmak değil niyetim herkes inandığı gibi yaşar ve gerçekten insanın namusunu ahlakını ve tüm dini veya manevi değerleri tek yargılayacak Allahtır.. bu meseleler Allahla Kulu arasındaki meselelerdir zaten....İnsanın günahını da sevabını da Allah tartar ve bilir.... Tekrarla söylüyorum bu forumdan tek istediğim var olan bir rahatsızlığımın çözüm yolunu bulmaya çalışmak...

Size Yalan söyleseydim bilmem kaç aydır , kaç yıldır bu sorunla boğuşuyorum deseydim dürüst olmayacaktım... Beni tanımanız veya görmeniz önemli değil ki , ben size yalan söyleyerek belki en yakın annenizin kardeşinizin bile bilmediği konularınızı özelinizi öğrenseydim işte o zaman sizi kandırdığım için kendimi ahlaksız hissederdim ...

sevgili Elvan bu yazdıklarımı bir haklı bulmak için yazmıyorum... bu forumda yüzlerce kadın var ve hepsi birbirlerinden destek alarak bu sorunu çözmeye çalışıyor... belki içlerinde benim haricimde bekarlarda var bunu bilebiliyor musunuz, tabi ki hayır ... foruma evlilik cüzdanıyla kaydolunmuyor ki :) istediğim evlenmeden bu sorunu çözmek evlilik hayatımda bu sorunla yaşamamak...
meramım budur selamlar...

Canim bak.. beni yanlis anlama.. Ben herkes için en güzeli en iyisi olsun isterim..bi seneden fazladir bu dertle bogusuyorum.. özellikle bu derdi kimse çekmesin bunun izdirabiyla yasamasin istiyorum.. Ssanada elimden geldiginde yardimci olmak isterim edindigim tecrübelerimden..
Benim sana Söylemek istedigim farkli.. Ne olur ne olmaz bizde esimle son derece kararliydik emindik ama evliligimiz yaklastikça ben evlenmeyelim bozulsun diye elimden gelen herseyi yaptim.. Bu seni dahada çikmaza sürebilir..
Ama 15 yasinda biri olsaydim bu korkuyu tasirdim evet bu gibi bi söz kullanmana gerek yok.. Ben sana saygi duyuyorum herkesin kendi hayati diyorum ama üsteliyosun.. Gerek yok.. Herkes kendi hayatini kendi istedigi gibi yasar.. Buna kimsenin bisy demeye hakki yok.. Tabiki gönlüm isterki aksilik çikmasin evlenin ve bu sorunu yasama.. Ha bana deseydinki tskr ederim fikrini sundum buda benim fikrim.. Biterdi.. Burda biçok kisi yardim edecektir sana.. Ins hersey gönlünce olur

sağolun kızlaaarrr ilacı içtim lavaboya gitmemem gerek ama lavabo bana bakıyo ben de onaa :) oyalayın beniiii unutturun şu lavaboyu

canım keske uykun geldıgnde ıcseydın yasak ya ınadına gelır :)
sabır sabır sabaha bak bıseyın kalmıcak pcde oyun oyna bıseyler oku aklını dagıt bakım wc dıt dıttt yasak :)

selacım yargılama degılde ınancın gereğini belırtme dıyelım elvan kotu bır sekılde hakaret varı bırsey demedı
nıkahsız bırlıktelık haram bu rahatsızlıgnı bende belırttım ama yargılamak bıze dusmez dedım elvanda bunu demek ıstedı bence
bırbırımıze destek ıcın burdayız kınama yargılama ıcın değil sende kendı dogru bıldıgınle elvanı suan kırıyor olabılırsın canım

canım sanada tek bırsey dıcem nıkah

inandığım ve bildiğim birşey varki birine kalben ve bedenen bağlı olmak, gerek Allah huzurunda , gerekse kulları huzurunda kendini onun eşi görmek , ona sadakat göstermek bir imzadan daha değerli..

bu yorumda senın ınandıgın bu ama Dinimizde Allah huzurunda kalben gönülen bagımlılık nıkah ıle olur sen nasıl kendı dogrunu dıyorsan
inancı gereği karsındakıde kendı dogrusunu kı burda kendı dogrusu bıle degıl ınancı geregı dogrusunu dıyebılır ama yargılayamaz..
lutfen bu konuyu daha uzatmasak kızlar konusmak ısteyen olursa ozellerden konusalım
olurmu arkadaşlar ?

Son düzenleme:

Sagol canim bi sen anladin.. Tskr ederim..

canım sen bır egsersıze basla takıldıgın seylerı soyle yardımcı olalım ubrda paylasım yaptıkca gızlıce okuyanlara ornek olur yazısmalarımız

Söyleyecek çok sey var ama Uzatmiyorum :) Dilerim kurtulursn vajinusmustan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…