Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hc mutlu degilim boylemi olucakti benim evliligm 2 sene oldu hala bu haldeyim benden sonra evlenenlerin herkesin bebegi oldu yanimda kocama bebek soruyolar allahm cok zor yoruldum tukendim ben yapamiorum hc yapamicam caresizim umutsuzum cok sevdigim kocamda artik hizla benden soguyo hatta aldatio hlbelkide dururmu hc bi erkek iki sene oda umudu yok sen yapamazsin dio herseyden korkan ödlegin tekiyim ben yatamamda cocukda doguramam nie ama nie yaa diger kadinlerdan ne eksigim var benim kizlar yenenler oldugnu okuyorum ama ben yapamiorum lanet olsun olmuo sokamiorum hc bse yiprandim tarif edemem ne hssettigmi kocam o belkide artik sevmio beni haklida cikmazdayim ne yapicam bu gece yne bebegm olmustu ruyamda

böyle umutsuz olursan olmaz canım hepimiz aynı durumdaydık ben 3,5 yıl bekledim 5-10 yıl olmayan var canım ama herşey senin elinde eşini kaybetmek istemiyorsan bir an önce hırs yapıp bu dertten kurtulmalısın eşinin tutumu da yanlış ne demek sen yapamazsın ben senin yerinde olsam sırf onun inadına yapmaya çalışırdım, hepimiz bırak dokunmayı bakınca ayılıp bayılıyorduk canım ama bir anlık karar gerçekten acı yok olsa bu kadar millet zevkine yapmaz ah vah la geçmiyor maalesef adım atman lazım. dokunabiliyor musun biraz bahset hangi aşamadasın.

canim nasil denedin egzersiz yapmayi? beni aldatiyo vb gbi seylee dusunme bende bi ara oyle dusunuyodum herseyi dahada cikmaza suruyodum.. istersen ozelden yardimci olablrm egzersiz esnasinda.. bende arkadaslardan oyle destek alarak baslayablmstm.. Boyle umitsiz olma ltfn hepimiz baslamakta zorluk cektik

Dokunabilorum ama iceri itemiorum hc bi sekilde titriorum bacaklrim sarsilio neyim ben yaa bu nasi sey benmi cok abartiyorum kizlar yaa esim elini atio hemen irkiliorum cok morali bozuluo o zaman bende bitiorum tabi bi baslasam nasi sokucam parmagmi bunu cozmem gerek sanirim

ön sevişmeyi uzun tutmanda fayda var.uyarılma için değişik fantaziler denersen heyecan tavan yapar ....

canım önce aklında yenmen gerek bunu.bunun için de önce fantazilerini çeşitlendir.daha önce hiç kurmadığın fantizeler kur.sonra parmakların sihirini kullanmaya başla.unutma önce aklındaki vajinsmus u yenmelisin.

canım yardımcı oluruz tabıkı sen egzersıze baslamaya ısteklıol elımızden geldıgınce ayrdımcı oluruz

Ozelden derken nasil oluyo ben acemiyim de kusura bakma netim yok zaten tlfndan griom oda cok yavas 2 aatte ilerlio

Kizlar benim siparis verdigim set su

Internetten baktim Trye için siparis verilebilcek bi set buldum galiba buna çok yakin bi set..

Buda açiklamasi;

Vajinal dilatör Seti – Doğal Şekil

Vajinal dilatör SetiSadece daha iyi bir ürün: Bu dilatörler, yumuşak ve rahat, kontrolü kolay, hafif ve güvenli.Tıbbi Güvenli ve RahatHer set, dört mezun dilatörler, evrensel kolay tutma kolu, yağ ve bakım talimatları ile yumuşak pamuklu taşıma çantası içerir. Ipek gibi pürüzsüz yüzey, hafifçe kavisli şekli, giriş ve geçiş kadar boyutu kolaylaştırır, maksimum konfor sağlar. Yağ, kişinin ellerini tutarken Kullanışlı sap ekleme kontrolü geliştirir. Bu ürün, bireysel kullanım için (Daha fazla bilgi için doktorunuza görünün) tıbbi, güvenli ve sabunlu su ile temizleyin kolay. Depolama taşınabilirlik ve gizlilik için dilatörler uygun, küçük bir paket oluşturarak içerisinde başka bir uygun

Eger isteyen olursa link verebilirm..

Ozelden derken nasil oluyo ben acemiyim de kusura bakma netim yok zaten tlfndan griom oda cok yavas 2 aatte ilerlio

Anladim canim.. ya arkadaslardan Allah razi olsn ben bi türlü cesaret edip baslayamamistim egzersize onlarda msnden full destek yagdirdilar.. bende o sekilde gaza gelip baslamistim.. bunu kastetmistim.. ama telden giriyosan ozman bu sekilde idare ederiz canim.. korkulcak bisey yok.. Bu dünyada kaçinilmaz bisey.. bu zevk için yapilan bisey.. Bi tarafli bakmamaya çalis.. aci hissini, vajine karsi düsmanligi bi kenara birakmalisin.. ben vajimden nefret ediyodum.. niye varki böyle bisey diye isyan ediyodum e bu düsünceyle tabiki baslayamazdimki..

Cesaretini toplamaya çalis cnim en azindan bi kulak çubugyla basla.. Göreceksinki oraya cup diye gircek ne aci hissi ne bisey.. sonrasi zaten gelcek.. bende ittiremiyodum ama sonra gelecegimi dusundum bikereligine mahsus nolcakki iteyim bakayim bukadar söylüyorlar aci yok çok basit diye,ne çikar kontrol bende acirsa çekerim.. ve bi baktim anaa kulak çubugunu alamayan ben serçe parmagimi hoppp diye aldim.. sende yapabilrsin cnm

rengarenk olan sana gelecek olan çok tatlı görünüyo renk olarak yani içim ısındı.. renkler bence egzersizleri kolaylaştırır.. en azından korktuğumuz o p...si hatırlatmıyo.

rengarenk olan sana gelecek olan çok tatlı görünüyo renk olarak yani içim ısındı.. renkler bence egzersizleri kolaylaştırır.. en azından korktuğumuz o p...si hatırlatmıyo.

Evet canim aynen bende ilk gördügümde öyle demistim.. hala gelmedi ama postaciyi bekliyorum hos acelem yok regliym suan ama gelsinlerde bakmakla alistiririm kendimi çunku 19 mayisa yetismem lazimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım çok geçmiş olsun. akşam ilaç için direniyordun, umarım başarmışsındır, güncele gelene kadar eski sayfaları okuyayım ben. umarım bugüne geçmiş olarak uyanırsın.

Cnm bunlarla calisirken kizlik gdio dimi kacinilmaz bu illaki gder benimkide hassas bu konuda nasi cozsem bu konuyu

Canim bu kisiden kisiye göre degisebilir.. Normalde egzersizle esniyo ve durabiliyo kizlik zari.. Ama bende mesela orta parmagimla çalisirken kizlik zarini zedelemisim..
Bunu esinle konusman gerek.. hatta yanilmiyorsam bu konuyu yine konusmustuk senle? Konusabildinmi esinle? eger itiraz ediyosa ozaman birde kizlik testi yaptirabilirsin tabi esinle konusup onu ikna et önce

canım çok geçmiş olsun. akşam ilaç için direniyordun, umarım başarmışsındır, güncele gelene kadar eski sayfaları okuyayım ben. umarım bugüne geçmiş olarak uyanırsın.

canım çok sağol ilacı içip bekledim çok şükür geçti. gülsevdam önerdi ilacı o olmasa ben hala kıvranıyordum valla sağolsun melek olduğunu bu konuda da belli etti :) sen de çok dikkat et ayağını üşütme

canım hoşgeldin aramıza. buraya ne umutsuzum diyen vakalar gelmiş de yenmiş de gitmiş forumu okudukça anlarsın bunu.. buraya yazman bile çok büyük bir gelişme. herkeste oldu bu acak titremeleri. önce vajiyi iyice incele netten araştır oranın açılaileceğini beynine kabul ettir. ellerinle dokun. içine girdirme ilk aşamada. vajinin de diğer organların gibi gayet normal bişey olduğunu düşün. elin gibi ayağın gibi .. bunlar sana nasıl itici gelmiyorsa vaji de öyle gelsin sana. bu kabullenme aşamasından sonra 1 parmağına bolca jel sür ve vajiye girdirmeye çalış ama sadece 1 boğumu. 1 boğumu rahat laır duruma gelince 2 boğumu almaya çalış... bunları yapmakta zorlanırsan önce nefes al alırken her tarafını iyice kas verirken kastığın yerleeri gevşet bunları bikaç kez tekrarla öyle başla... kolay gelsin..

ben de seni hatırlıyorum elnur, çok sevindim. allah analı babalı büyütmek nasip etsin. dilerim rahat bir hamilelik geçirir, kolayca doğum yaparsın.

Cnm bunlarla calisirken kizlik gdio dimi kacinilmaz bu illaki gder benimkide hassas bu konuda nasi cozsem bu konuyu

canım merhaba hoşgeldin aramıza öncelikle benim buradaki bi çok arkadaşım gibi 11 cm le dahil egzersiz yaptığım halde kanama vs. olmadı hiç.vajinismusu atlattığım geceden bi gün sonra pembe,çok çok az kanlı bi akıntım oldu.kızlık zarından dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…