- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.041
Hc mutlu degilim boylemi olucakti benim evliligm 2 sene oldu hala bu haldeyim benden sonra evlenenlerin herkesin bebegi oldu yanimda kocama bebek soruyolar allahm cok zor yoruldum tukendim ben yapamiorum hc yapamicam caresizim umutsuzum cok sevdigim kocamda artik hizla benden soguyo hatta aldatio hlbelkide dururmu hc bi erkek iki sene oda umudu yok sen yapamazsin dio herseyden korkan ödlegin tekiyim ben yatamamda cocukda doguramam nie ama nie yaa diger kadinlerdan ne eksigim var benim kizlar yenenler oldugnu okuyorum ama ben yapamiorum lanet olsun olmuo sokamiorum hc bse yiprandim tarif edemem ne hssettigmi kocam o belkide artik sevmio beni haklida cikmazdayim ne yapicam bu gece yne bebegm olmustu ruyamda
Hc mutlu degilim boylemi olucakti benim evliligm 2 sene oldu hala bu haldeyim benden sonra evlenenlerin herkesin bebegi oldu yanimda kocama bebek soruyolar allahm cok zor yoruldum tukendim ben yapamiorum hc yapamicam caresizim umutsuzum cok sevdigim kocamda artik hizla benden soguyo hatta aldatio hlbelkide dururmu hc bi erkek iki sene oda umudu yok sen yapamazsin dio herseyden korkan ödlegin tekiyim ben yatamamda cocukda doguramam nie ama nie yaa diger kadinlerdan ne eksigim var benim kizlar yenenler oldugnu okuyorum ama ben yapamiorum lanet olsun olmuo sokamiorum hc bse yiprandim tarif edemem ne hssettigmi kocam o belkide artik sevmio beni haklida cikmazdayim ne yapicam bu gece yne bebegm olmustu ruyamda
Dokunabilorum ama iceri itemiorum hc bi sekilde titriorum bacaklrim sarsilio neyim ben yaa bu nasi sey benmi cok abartiyorum kizlar yaa esim elini atio hemen irkiliorum cok morali bozuluo o zaman bende bitiorum tabi bi baslasam nasi sokucam parmagmi bunu cozmem gerek sanirim
arkadaslar burda eskı uye arkadaslarımızdan yenmıs kım varsa bızlere de yardım cı olsunlarlutfen bn daha hıç bısı denemedım ve imkansız gıbı gelıyo ayrıca bır buçuk yıllık evlıyım..
canim nasil denedin egzersiz yapmayi? beni aldatiyo vb gbi seylee dusunme bende bi ara oyle dusunuyodum herseyi dahada cikmaza suruyodum.. istersen ozelden yardimci olablrm egzersiz esnasinda.. bende arkadaslardan oyle destek alarak baslayablmstm.. Boyle umitsiz olma ltfn hepimiz baslamakta zorluk cektik
Ozelden derken nasil oluyo ben acemiyim de kusura bakma netim yok zaten tlfndan griom oda cok yavas 2 aatte ilerlio
Kizlar benim siparis verdigim set su
Eki Görüntüle 409780
Internetten baktim Trye için siparis verilebilcek bi set buldum galiba buna çok yakin bi set..
Eki Görüntüle 409781
Buda açiklamasi;
Vajinal dilatör Seti – Doğal Şekil
Vajinal dilatör SetiSadece daha iyi bir ürün: Bu dilatörler, yumuşak ve rahat, kontrolü kolay, hafif ve güvenli.Tıbbi Güvenli ve RahatHer set, dört mezun dilatörler, evrensel kolay tutma kolu, yağ ve bakım talimatları ile yumuşak pamuklu taşıma çantası içerir. Ipek gibi pürüzsüz yüzey, hafifçe kavisli şekli, giriş ve geçiş kadar boyutu kolaylaştırır, maksimum konfor sağlar. Yağ, kişinin ellerini tutarken Kullanışlı sap ekleme kontrolü geliştirir. Bu ürün, bireysel kullanım için (Daha fazla bilgi için doktorunuza görünün) tıbbi, güvenli ve sabunlu su ile temizleyin kolay. Depolama taşınabilirlik ve gizlilik için dilatörler uygun, küçük bir paket oluşturarak içerisinde başka bir uygun
Eger isteyen olursa link verebilirm..
rengarenk olan sana gelecek olan çok tatlı görünüyo renk olarak yani içim ısındı.. renkler bence egzersizleri kolaylaştırır.. en azından korktuğumuz o p...si hatırlatmıyo.
ayağınızı çok sıcak tutun ben sıcak tutmaya çalışıyordum ama dün gittiğim misafirlikte ayağım ıslandı çorabımı da değiştirmedim ve ayağım dondu resmen bugün de balayı sistiti denilen hastalıktan oldumm lütfen dikkat edin...
Cnm bunlarla calisirken kizlik gdio dimi kacinilmaz bu illaki gder benimkide hassas bu konuda nasi cozsem bu konuyu
canım çok geçmiş olsun. akşam ilaç için direniyordun, umarım başarmışsındır, güncele gelene kadar eski sayfaları okuyayım ben. umarım bugüne geçmiş olarak uyanırsın.
Dokunabilorum ama iceri itemiorum hc bi sekilde titriorum bacaklrim sarsilio neyim ben yaa bu nasi sey benmi cok abartiyorum kizlar yaa esim elini atio hemen irkiliorum cok morali bozuluo o zaman bende bitiorum tabi bi baslasam nasi sokucam parmagmi bunu cozmem gerek sanirim
arkadasar mrb eski bi vajinismuslu olarak bugun hayatımın en guzel haberini aldım hamileym bunu hayal bile edemiyodum mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim egzersiz yapan arkadaslar sakın wazgecmeyın allah bıze yardım edıo asla korkmayın baskalarının etkısı altında ewlılıgımızın en guzel gunlerını es geçtık kesinlikle yenılmeyecek bısey deıl kaç defa wazgectım agladım ama sabır gerekıo hergun yarım saat bı saat çalısn bu duyguyu ıns herkes yasar dualrım sızınle
Cnm bunlarla calisirken kizlik gdio dimi kacinilmaz bu illaki gder benimkide hassas bu konuda nasi cozsem bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?