• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım merhaba hamile olmana çok sevindim yendin mi sen araara görüyodum çünkü.koçluk zamanında ikimiz pati22 yani şimdiki nickiyle gulsevdamın grubundaydık ama sen hiç gözükmedin bayağı bi süre.tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

Kizlar ben simdi egzersizden geliyorum da simdi size bir sey soracagim.
en son asamada kullandiginiz aparatin ucu kac cm idi?
Mesela 10cmde yendiniz diyelim onun ilk giris yerimi 10cm idi. Acikca yazmak istemiyorum da yendiginiz aparat esinizle ayni boyda miydi?
Ben simdi yeni bi aparat yaptim en son egzersizimi onunla yaptim ilk giris yeri 10cm ortasi yani derinlikte 6cmdeki yeri 10.5cm daha asagisida 11cm bununla ilk bugun calistim esimle deneme yapmadan once calistigim aparatimin ilk giris yeri 8cm idi asagi dogru 10 cmyi biraz geciyordu.
esimle denemelerimizin basarisiz olmasi aparatlarimdan mi kaynaklaniyor acaba?
biraz daha yenemezsem bende dilator alacagim artik bende...

canim cok iyisin egzersizde masallah.. kurtulman yakindir.. aparatinla devam et bosuna dilator aldirmanaa gerek yok bencee.. ben 12 cm mumla yenmistim giris kismi 11 cm di sanirim.. sende biraz daha egzersiz yapip sonra esinle dene.. ilk basta olmazsa üzme kendini cunku bi kac denemeden sonra oluor.. vee en onemlisi once egzersiz yap sonra aparati cikarip hemen p..s i sok hemen olucak bak görüceksin insallah canimm.. kolay gelsinn..

canım merhaba hamile olmana çok sevindim yendin mi sen araara görüyodum çünkü.koçluk zamanında ikimiz pati22 yani şimdiki nickiyle gulsevdamın grubundaydık ama sen hiç gözükmedin bayağı bi süre.tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

evet evet pati 22 ydi :))
kocam hariç ,herkeze söyledimm :))))
bu arada sen yenmşmiydinn

Nasılsın balım? nasıl gidiyor bebiş çalışmaları :)))

iyiyim canım nasıl olayım bebiş calısmalarına bir sure mola bunları soyledıgıme kendım bıle ınanamıyorum:9:

cıddı anlamda zayıflamaya karar verdım onunla ılgılenıyorum bu ay tuttuysa tuttu tutmadıysa 1 ay fln korunucaz kısa sure ama onceısstedıgım kıloya gelım dıye dusunuyorum:9:

sennasılsın senın nasıl gıdıyo

iyiyim canım nasıl olayım bebiş calısmalarına bir sure mola bunları soyledıgıme kendım bıle ınanamıyorum:9:

cıddı anlamda zayıflamaya karar verdım onunla ılgılenıyorum bu ay tuttuysa tuttu tutmadıysa 1 ay fln korunucaz kısa sure ama onceısstedıgım kıloya gelım dıye dusunuyorum:9:

sennasılsın senın nasıl gıdıyo

Canım kilon engel mi hamile kalmana yoksa hamilelik sonrası kilo alınıyor ya onun için mi zayıflamaya çalışıyorsun?
Benim de iyi canım şimdilik.. ben de 1 ay önce yenmiştim canım şu vajiyi ama ilişki sırasında hala karnıma doğru bir baskı hissediyorum bu normal mi acaba..Benim vaji tam adapte olamadı olaya heralde hala :(((

Son düzenleme:
öyle bedavaya telefonda söyleyemem vallaaa:))
geçen sene tatile gittik ,bu işide hallederiz diye,hiççç sanki sorun yokmuş gibi,yan gel yat yaptık,valla bu sene balayı istiyorum ,ilk sene balayı zehirdi ..
ben 2010 eylül evliyim.
2 gündür görümcen bizde:(bu akşamda bizde :(
o yüzden ortam yapmam lazımmm

Esim anlayisli evet ama artik o kadar soguduki benden ben esimle opusmeyi cok seven biriydim cok opusurduk kizlar ama artik istemio biliomusunuz nie opusucezki dio noluki opsunce falan dio sogudu benden belkide oda kendisinin neler hissettini bana bu sekilde gosterio beni kendisinden ilgisinden mahrum birakarak iyi deilim ruhen coktum esim ellerimden kayip gdio nolur yardim edin kizlar cesaret verin bana yatakta ble artik baja dokunmadan yatio kalkip ictigim sigaranin doktugum yaslarin hatti hesabi yok benim yuzumden cok gergin istede hissediorum onada hak veriorum onunda hayatini maihvettim ben yokum zaten gozum hep bebeklerde gozum yasli biticekmi bi gun bilmiorum

öncelikle sigarayı bırakmanı diliyorum ama yine sana kalmış evet bende yeni evlendiğimde eşim hep uyuyordu ben bunu kabullenemiyordum beni istemediği için uyuo sanıyordum meğer buda vajinismusun etkisiymiş sen beni ittirince istenmediğimi düşünüp sana yaklaşmıyorum dedi ve o an anladım vajinismusun etkisi sadece kadına deil aynı zamanda erkeğide etkiliyor üzme kendini dua et bide ALLAH IN YA VEDÜD ismini günde 400 kere oku eşinle muhabbetin artar allah yardımcın olsun canım

Canım kilon engel mi hamile kalmana yoksa hamilelik sonrası kilo alınıyor ya onun için mi zayıflamaya çalışıyorsun?
Benim de iyi canım şimdilik.. ben de 1 ay önce yenmiştim canım şu vajiyi ama ilişki sırasında hala karnıma doğru bir baskı hissediyorum bu normal mi acaba..Benim vaji tam adapte olamadı olaya heralde hala :(((

kılom bıldıgım kadarıyla engel degıl ama belkıde engeldır bılmıyorum:9:bırdenfazla kılo aldım kendımı tanıyamaz hale geldım inşallah zayıflayayım hayırlısıyla bebiş tegelır:9:
canım bir sure baskı hıssetmen normal alısınca hepsı gecıyor ne kadar cok ılıskı yasarsan o kadar cabuk alısırsın normal gecer en kısa zamanda ınsallah

canim cok iyisin egzersizde masallah.. kurtulman yakindir.. aparatinla devam et bosuna dilator aldirmanaa gerek yok bencee.. ben 12 cm mumla yenmistim giris kismi 11 cm di sanirim.. sende biraz daha egzersiz yapip sonra esinle dene.. ilk basta olmazsa üzme kendini cunku bi kac denemeden sonra oluor.. vee en onemlisi once egzersiz yap sonra aparati cikarip hemen p..s i sok hemen olucak bak görüceksin insallah canimm.. kolay gelsinn..
Canim ya iki kere denedik olmadi,olmuyor :( egzersizlere baslamadan once 11cmyi birak 8cm bile yapsam kesin yenerim diyordum. ama oyle olmadi iste :( bi yerde bi sorun var ama nerde artik olmayisini aparatlara baglamaya basladim. korkmuyorum panik yapip esimide itmiyorum ama olmuyor olmuyor...
dedigin gibi biraz daha egzersiz yapip tekrar deneyecegiz dua edin lutfen :(

Cem keçenin vajinismus kitabı var bende ,dileyen olursa göndereyim..
Adres vermek istemeyen olursa kargo nun şubesine gönderirim.yani mesela avcılar yurtiçi kargo gibi...

Dileyen olursa sadece kargo ücretini ödeyebilirse 4 tl ,karşı ödemeli göndereblirm .
Sevgiler

Canim ya iki kere denedik olmadi,olmuyor :( egzersizlere baslamadan once 11cmyi birak 8cm bile yapsam kesin yenerim diyordum. ama oyle olmadi iste :( bi yerde bi sorun var ama nerde artik olmayisini aparatlara baglamaya basladim. korkmuyorum panik yapip esimide itmiyorum ama olmuyor olmuyor...
eşim o kadar anlayışlıydı ki..o kadar yani..
ben yatağın kenarına geçipte o ayakyta olduğunda ,tıpkı (ben ona tarif ettim,ben mumu bu şekilde yapıyordum ,aynı o şekilde yap diyordum.ve o şekildeoldu,,ben başta
*o ayaktayken p...ini bebe yağı sürüyordu,ben bi 30 dkka egzersiz yapardım.*o ayaktayken elimle göbeğini ittiriyordum ,sonra derin nefes alıp verince ,inaki ben burda yazılanları yada okuduğum kitap aklıma geliyordu vee hopppp
*birde nefes verirken gel diyordum ,ben yavaş yavaş göbeğinden elimi çekince benim rahatladığımı anlayınca yapıyordu.
*ve sürekli ,orda sinir ucu yok,orda sinir ucu yokkk diyordum ..

canım denemeden hemen önce egzersiz yapıp içinde aparatı bekletmeyi denedin mi bilmiyorum ama çok işe yarıyo

eşim o kadar anlayışlıydı ki..o kadar yani..
ben yatağın kenarına geçipte o ayakyta olduğunda ,tıpkı (ben ona tarif ettim,ben mumu bu şekilde yapıyordum ,aynı o şekilde yap diyordum.ve o şekildeoldu,,ben başta
*o ayaktayken p...ini bebe yağı sürüyordu,ben bi 30 dkka egzersiz yapardım.*o ayaktayken elimle göbeğini ittiriyordum ,sonra derin nefes alıp verince ,inaki ben burda yazılanları yada okuduğum kitap aklıma geliyordu vee hopppp
*birde nefes verirken gel diyordum ,ben yavaş yavaş göbeğinden elimi çekince benim rahatladığımı anlayınca yapıyordu.
*ve sürekli ,orda sinir ucu yok,orda sinir ucu yokkk diyordum ..
Benim esimde hangi pozisyonu dersem denemeye hazir nitekim bir suru pozisyonda denedik ama olmadi. hatta senin yendigin pozisyonuda denedik oyle hic yapamadim...
canım denemeden hemen önce egzersiz yapıp içinde aparatı bekletmeyi denedin mi bilmiyorum ama çok işe yarıyo

Denemeden once egzersiz yaptim ama bdkletemedim elimle tutmazsam cikiyor durmuyor e tabi brnde o anda onu oyle elimle tutamiyorum.

Back
X