Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hep boyle devam et seninde yenmen yakindir..

Artık güzel haberlerini bekliyoruz, hadi bakalım

hmm sevindim canimm insallah zamanla hepimiz aliscazz zevk alma kısmı pek umrumda deil su bacagimin agrisi gecsin once ondan sonra zevk alma geliyorr bizde 4.kez denedik canim bgn denermiyiz bilmiorum her denemeden sonra dahada rahatliyor insan hafifliyor ve biraz daha alisiyorr.. hastaligi 2ayda yenmistim 2 ayda da alissam daha ne isterim insallahhh...

insallah guzel haberlerle gel canim bekliyoruzzz

kızlar cok mutluyum bugun 2parmağa geciş yaptım ve 2parmak 2boğum rahat yaptım ve eşime de yaptırdım hiç bişi hıssetmedım. eşim p...s denemesi istedi ama doktorumuz yasaklamıştı tedavi bitene kadar yasak dedi. Ama eşim dinlemedi ve denedik sonuç..... hiç bişi hissetmedım hersey cok rahat oldu...hala şokunu yaşıyorum üzerimde...

basardin? tebrikler!

tebrikler canım,çooook güzel egzersizlerini aksatmazsan en kısa zamanda taze ,çıtır bi gelinimiz daha olur

Anaaa daha yeni geldin siteye simdi yendin valla bravoooooo
Tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Anaaa daha yeni geldin siteye simdi yendin valla bravoooooo
Tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tsk ederım kızlar egzersizlerimi hergun yapıyorum gunde 3 defa.. bazen 4 defa.. esimle yaptıgımız ödevlerde cok işe yaradı sizede tavsıye edıyorum bebek gibi oksatın kendınızı doktorum tavsıye ettı bunu bıze.. bu oksamaları yaptgımıxdan ıtıbaren esım dokundugunda gerılme hıssım ortadan kayboldu.. ve sonuç işte ortada yuppiii

Evettttt ilk 3 boyu aldim yikiyorum simdiii 3.boy 7 cm umarim basarabilirim.. uzun zamandir egzersiz yapmadigim için sogukluk girdi içime bi korku bi tereddüt sakin egzersize ara vermeyin kizlarrrr mecbur olmadikça tabiii ben simdi ortam hazirlimmmm WUHUUUUww geliyorum vajinusmussss delik desik edecem seniiiiii

canlarım selam ben yine kayıplara karıştım epeyden yoktum ama tekrar aranızdayım.koptum derken arada bi bakınıyodum foruma sadece okuyup gidiyodum bu süreçte bi çok arkadaşım yenmiş tebrikler kızlar size özellikle trinity sela kayra ve yeni gelen ve benm tanışamadığım arkadaşlarım hepiniz adına çok mutlu oldum inanınn
beni sorarsanız hala 9cmdeyim onuda tam yapamıyorum(( sebebi ise umutsuzluğa kapılmam moral bozukluğu bigün 9cm olmuyo diye kaldırıp atmıştım aparatlar sinirden ağlamıştım ondan sonra bidahada almadım elime egzersiz falanda yapmadım ama şimdilerde iyiyim tekrar moralim düzeldi egzresizlere tekrar başlıcam bana dua edin kızlar bıktım artık yaa yaz tatilide geliyo artık tam bir balayı istiyorum bu yaz inşallah.erteledikçe omuzumdaki yükte artıyoo 4 ay oldu buraya kaydolalı benden sonra gelenler bitirdi bu işi ben hala yerimde sayıyorum nolurrr yardım edin bende başardım yazabileyimm.buarada listenize benide eklermisiniz? 19 mayıs yarışmasına bende katılmak istiyorum kızlarr
öptüm hepinizi birazdan egzersize başlıcam tekrar umarım 9 cm olur bugünn

hadı elvan hadı sıra sende... Eminim ki 2-3 gune kalmaz sende bızden sayılırsın... çekilin vajı elvan ve vajılı kızlar gelıo aç yolu .

hadı elvan hadı sıra sende... Eminim ki 2-3 gune kalmaz sende bızden sayılırsın... çekilin vajı elvan ve vajılı kızlar gelıo aç yolu .

wuhuuu 2-3 günmü ay ben oturdum egzersize ama baslayamiyom haha kilitlenip kaldim öylece biraz cesaret hadiiiiiiiiiiii
nazlanmak yok basliyorum basliyorum basladimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

wuhuuu 2-3 günmü ay ben oturdum egzersize ama baslayamiyom haha kilitlenip kaldim öylece biraz cesaret hadiiiiiiiiiiii
nazlanmak yok basliyorum basliyorum basladimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kapat tv falan hıc bısı olmasın kafanı oraya odaklan..bu kadar kolay olcagını bılmıyordum ben. ınankı sende öle diceksın hadı bakalım... bunları daha önce bırılerı dıodu bana..

İnşallah canım, ağrı da geçer, zevk de alırsın...

Aferin canım, çoooooooooooook mutlu oldum, dün bir bugün iki yendin hemen, Allah başka dert vermesin

::::::::::::::::

kapat tv falan hıc bısı olmasın kafanı oraya odaklan..bu kadar kolay olcagını bılmıyordum ben. ınankı sende öle diceksın hadı bakalım... bunları daha önce bırılerı dıodu bana..

odama çiktim son ses musiccccc ve jelledim aparati simdi basliyorum olcak olcakkkk korkmak yok en son 5,5 cmde kalmistim bgn 7 ye geçicem Allahin izniyle sagol canimmmmmmm

İnşallah canım, ağrı da geçer, zevk de alırsın...

Aferin canım, çoooooooooooook mutlu oldum, dün bir bugün iki yendin hemen, Allah başka dert vermesin

::::::::::::::::

cilekli puding sen yenen bırı olarak sana soruyorum benden hıc kan gelmedı... yaklasık bi saat olmustur ama hala bısı yok.. sence fıkrın nedır.. ama oldugunu biliyoruz

bak geride kaldın, senden sonra gelenler seni geçti , hadi canım biraz disiplin, bu aralar burası çok bereketli , gelen acaippp gaz alıyor ve yeniyor, ben 9 aydır psikologmuş, psikiyatristmiş gezdim, buraya geldim, birkaç günde halloldu, sıra sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…