- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.821
arkadaşlar ben az önce kendi kendime verdiğim ödevimi yaptım koşup geldim...
geçenlerde 8cm yi güzel alıyordum ve 9.5 cm denedim önce olmadı sonra bir kaç kez olmuştum çok zorlamamak için devam etmedim... az önce 8cm denedim olmadı( ama pes etmedim önce 6.5cm denedim biraz alıştım... biraz içimde tuttum derken 8 cm ye geçtim... biraz zorlandım sayılır... ama biraz içimde beklettikten sonra o da alıştı ok şükür... en son inatlaştım 9.5 cm yi aldım... önce kabul etmedi:)) inadım inat dedim bekledim ve denedim yavaş yavaş oldu... biraz içimde beklettim... derken 9-10 defa yaptım ama yavaş yavaş ve yaptığımda birkaç dk içimde beklettim alışsın diye... sonra yeter bu kadar dedim ve geldim yazıyorum... ama 1 saat kadar egzersiz yaptım hemen kaytarmadım... ay bian eski arkadaşlardan nehirsakarya ve akayy ı hatırladım... onlarda egzersiz yaptınktan sonra hemen yazışırlardı bizde gaza gelirdik onlarda:))
Artık güzel haberlerini bekliyoruz, hadi bakalımKizlar dun baslicam demistm ama dugunden gec geldik gelir gelmez uyuyakalmism..
Bugun beklenen gun aksam saat 8de basliyorum.. cok heycanliyim..
Beni merak edip soran herkese tskr edrrmm bu bana dahada cesaret veriyo sizleri seviyorummmmins bu aksam guzel habererle gelirim
ilkini başardıktan sonra birkaç gün hiç denemedik, sonra dün bir deneme yaptık, git geller biraz zorluyor ama yaptıkça alışıcam bunu biliyorum, birde zevk almaya başlasak, ama şimdilik bu kadarına şükür , onun dışında eşimin üstüne gitmiyorum bu defa da onunla uğraşmayalım... Senin nasıl gidiyor, 3 -4 deneme yapabildiniz sanırım...
Kizlar dun baslicam demistm ama dugunden gec geldik gelir gelmez uyuyakalmism..
Bugun beklenen gun aksam saat 8de basliyorum.. cok heycanliyim..
Beni merak edip soran herkese tskr edrrmm bu bana dahada cesaret veriyo sizleri seviyorummmmins bu aksam guzel habererle gelirim
kızlar cok mutluyum bugun 2parmağa geciş yaptım ve 2parmak 2boğum rahat yaptım ve eşime de yaptırdım hiç bişi hıssetmedım. eşim p...s denemesi istedi ama doktorumuz yasaklamıştı tedavi bitene kadar yasak dedi. Ama eşim dinlemedi ve denedik sonuç..... hiç bişi hissetmedım hersey cok rahat oldu...hala şokunu yaşıyorum üzerimde...
basardin? tebrikler!
kızlar cok mutluyum bugun 2parmağa geciş yaptım ve 2parmak 2boğum rahat yaptım ve eşime de yaptırdım hiç bişi hıssetmedım. eşim p...s denemesi istedi ama doktorumuz yasaklamıştı tedavi bitene kadar yasak dedi. Ama eşim dinlemedi ve denedik sonuç..... hiç bişi hissetmedım hersey cok rahat oldu...hala şokunu yaşıyorum üzerimde...
insallah guzel haberlerle gel canim bekliyoruzzz
Anaaa daha yeni geldin siteye simdi yendin valla bravoooooo
Tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Evettttt ilk 3 boyu aldim yikiyorum simdiii 3.boy 7 cm umarim basarabilirim.. uzun zamandir egzersiz yapmadigim için sogukluk girdi içimebi korku bi tereddüt sakin egzersize ara vermeyin kizlarrrr mecbur olmadikça tabiii ben simdi ortam hazirlimmmm WUHUUUUww geliyorum vajinusmussss delik desik edecem seniiiiii
hadı elvan hadı sıra sende... Eminim ki 2-3 gune kalmaz sende bızden sayılırsın... çekilin vajı elvan ve vajılı kızlar gelıo aç yolu .
wuhuuu2-3 günmü ay ben oturdum egzersize ama baslayamiyom haha kilitlenip kaldim öylece biraz cesaret hadiiiiiiiiiiii
nazlanmak yok basliyorum basliyorum basladimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İnşallah canım, ağrı da geçer, zevk de alırsın...hmm sevindim canimm insallah zamanla hepimiz aliscazz zevk alma kısmı pek umrumda deil su bacagimin agrisi gecsin once ondan sonra zevk alma geliyorrbizde 4.kez denedik canim bgn denermiyiz bilmiorum her denemeden sonra dahada rahatliyor insan hafifliyor ve biraz daha alisiyorr.. hastaligi 2ayda yenmistim 2 ayda da alissam daha ne isterim insallahhh...
kapat tv falan hıc bısı olmasın kafanı oraya odaklan..bu kadar kolay olcagını bılmıyordum ben. ınankı sende öle diceksın hadı bakalım... bunları daha önce bırılerı dıodu bana..
İnşallah canım, ağrı da geçer, zevk de alırsın...
Aferin canım, çoooooooooooook mutlu oldum, dün bir bugün iki yendin hemen, Allah başka dert vermesin
: : : : : : : : : : : : : : : :
canlarım selam ben yine kayıplara karıştım epeyden yoktum ama tekrar aranızdayım.koptum derken arada bi bakınıyodum foruma sadece okuyup gidiyodum bu süreçte bi çok arkadaşım yenmiş tebrikler kızlar size özellikle trinity sela kayra ve yeni gelen ve benm tanışamadığım arkadaşlarım hepiniz adına çok mutlu oldum inanınn
beni sorarsanız hala 9cmdeyim onuda tam yapamıyorum(( sebebi ise umutsuzluğa kapılmam moral bozukluğu bigün 9cm olmuyo diye kaldırıp atmıştım aparatlar sinirden ağlamıştım ondan sonra bidahada almadım elime egzersiz falanda yapmadım ama şimdilerde iyiyim tekrar moralim düzeldi egzresizlere tekrar başlıcam bana dua edin kızlar bıktım artık yaa yaz tatilide geliyo artık tam bir balayı istiyorum bu yaz inşallah.erteledikçe omuzumdaki yükte artıyoo 4 ay oldu buraya kaydolalı benden sonra gelenler bitirdi bu işi ben hala yerimde sayıyorum nolurrr yardım edin bende başardım yazabileyimm.buarada listenize benide eklermisiniz? 19 mayıs yarışmasına bende katılmak istiyorum kızlarr
öptüm hepinizi birazdan egzersize başlıcam tekrar umarım 9 cm olur bugünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?