Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba canım tebrikler ,en hızlı gelinlerden biri oldun,maşallah sana çok güzel bi mutluluk dimi buu.Allah tüm arkadaşlarımıza yaşatsın bundan sonra da güzel devam eder umarım.Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

tatlım süpersin ben diğer yazına msj yazarken sen almışın bile bir büyüğü :) maşallahhhhh

evet farkindayim canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm buna biraz alismam lazimm bekletiyorum suann birazdan ism var ara vercem mecurenn ama aksam devammmmm
senin adinada sevindmmm eve dönüyomussunnnnnn

canım eşinin o şekilde davranmasına çok çok üzüldüm gerçekten ama yendikten sonra erkekler180 derece dönüş yapıyolar hal ve hareketlerinde.. inşallah senin eşinde sana karşı tavrı düzelcektir. sen ona takıp da egzersizlerini aksatma canım.. artık bundan sonra denemelere geçirir büyük ihtimalle... Allah kolaylık versin tatlımm

elvancım 19 mayıs sana geç bile olur ,cevap yazarken bile 8 cm e geçmişsin.yehhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ay valla yaaaaaaaaaaaaaaaaa suan inanamiyorum kendimeeeeeeeeeeeeeeeee bencede 19 mayis biraz geç puahahhaha Allahim nasip etsin bana ve herkese bu mutlulugu suan çok mutluyum çooookkkkkkkkkkkkkkk o halka hissi her tekrar almada geçiyoo gerçekten bi buyuge geçince yine halka ama oda kolayca geçiyo çok sukur yaa

evet farkindayim canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm buna biraz alismam lazimm bekletiyorum suann birazdan ism var ara vercem mecurenn ama aksam devammmmm
senin adinada sevindmmm eve dönüyomussunnnnnn

evet tatlım dönüyoruz yoldayız şimdi :) telefonla giriyorum çekmeyen yere de yaklaştık akşama görüşürüz sen aşamaları yaz buraya kolay gelsin canımmm

evet tatlım dönüyoruz yoldayız şimdi :) telefonla giriyorum çekmeyen yere de yaklaştık akşama görüşürüz sen aşamaları yaz buraya kolay gelsin canımmm

Tamam canimmmm çok sagollllll

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR HEPINIZ IYIKI VARSINIZ.. BU TOPIGI ACANDANDA Allah razi olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sizi çokkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

elvan çıtırımız yürümüyo, koşuyo maşallah.bu sizi de harekete geçirmeli.toplu gelin çıkarmayı seviyoruzzz.aksatmadan egzersizlere devam.güzel haberlerinizi okucaz inşallahhh.hadi bakalım

elvan çıtırımız yürümüyo, koşuyo maşallah.bu sizi de harekete geçirmeli.toplu gelin çıkarmayı seviyoruzzz.aksatmadan egzersizlere devam.güzel haberlerinizi okucaz inşallahhh.hadi bakalım

AYNEN KIZLARRRRRRRRR çok basit gerçektennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ertelemeye degmiyo bilseydim bukadar çabuk ilerleyecegimiiiii ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh durmak yokkkkkkkkkk haydinn egzersizeeeee

slm kızlar, nasılsınız, ne var ne yok, ben çok uzun süredir giremiyorum. sorularınız varsa yardımcı olabilirm. kimler yendi kimler hamiş?

KIZLARRRRRRRRRRRRRR, BAŞARDIMMMM BAŞARDIMMMMM

Son mesajımdan sonra biraz garip gelecek ama başardım. cileklipuding'in doktorla olan dialogundan gerçekten çok etkilendim. Belki de onun olmadığım için, onu mutlu edemediğim için böyle davranıyordu...Ve bu işi başaracaktım, başaracaktım ki bundan sonraki eşimin davranışlarındaki farkı görecektim...

En son mesajımı yazdıktan hemen sonra eşim geldi, ağlaya ağlaya konuştum. Ben böyle bir evlilik istemiyorum diye. Şimdi sona yaklaşmışken boşanmak istemiyorum çünkü vajinusmus belasını belki de yenersem düzelecekti. Çözmek zorundaydım...
Sonra ben egzersiz yapmak için ayrıldım, eş 2 parmağı vardı. Onu çağırdım, ilk defa yapacaktım eş 2 parmağını ve olmadı. Sonra burdan pekçok insan pe..s'in parmaktan çok daha kolay olduğunu söylemişlerdi. 2 parmağı yapamayınca denemek istiyorum dedim. Ve denedik ilk başlarda biraz kastım kendimi ama çok rahat oldu.

AYRICA ŞUNU SÖYLEYEYİM, HİÇ ACIMADI, SİNEK ISIRIĞI DİYORLAR, O BİLE YOK... BUNCA YILDIR BU KADAR BASİT ŞEY İÇİN KAHRETMİŞİM KENDİMİ :) :) :)

masallah canım hızlıca gelıp yendın :) darısı yerınde sayanlara egsersızden kacanlara ..

hıkayenı beklıyoruz canım gözün aydın rabbım baska bı dert sıkıntı vermesın

canım bır cok yenı gelın cıktı
egsersızde kacmak ne kolay yolu ve boylece mucıze beklıyerek gunlerımızı aylarımızı cürütüyoruz
hadı bakalım yenıden gaza gel 19 mayısa yetiş inşallah

Ne Ne Neeeee Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee inanmiyorummmmmmmmmmmmm bu süper bi haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senin yenmeni çok istiyordummmmmm çok sükür Allaha nasip etti sanaaa
Umarim bundan sonra hersey dahada güzel olur inaniyorum bunaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gözün aydin canimmmmmm

kemrecim hayırlı olsun, hadi gözün aydın, taze gelin:)

Canım çok teşekkür ederim. İnan insan yapınca bu muydu kafamda kurduklarım diye. Hep kurguymuş, gerçekle uzaktan yakından alakası yok. Şu an başım biraz dönüyor ama hemen sıcağı sıcağına bilgisayarı açıp buraya haber vermek istedim. Çünkü buranın etkisi çok benim için. Canım biraz uzanacağım.... hikayemi daha sonra yazacağım :)

ÇOK SEVİNÇLİYİM, İNŞALLAH BUNDAN SONRA ÇOK GÜZEL GÜNLER BENİ BEKLER...DİLERİM HERKES BAŞARSIN. SENİN DE HABERLERİNİ BEKLİYORUZ...

cevap yazrken altta nıckını gormustum senıde yenı gelınler arasında gorucekmıyız dıye umıd edıyordum
ay bu cok guzel haber senın yenmenı en az yardm kadar 4 gözle beklıyordum ıkınız en eskı vajılıydınız cunku .

Rabbım baska keder sıkıntı yasatmasın GÖZÜN AYDIN CANIM DERIN BIR NEFES AL ARTIK RAHATÇA BIR OH DE :)

AYAKLARA DIKKAT TAZE GELINLER :)

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hii yav kendim yendigimde bu kadar sevinmedim yillarin yükünü attin omzundan, sonunda. hiii tüy gibi hafifle artik.
sappi sappi, cok cok cok tebrik ediyorum, hiii cok mutlu oldum.

halay basi oliiim derhal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…