- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.861
tatlım süpersin ben diğer yazına msj yazarken sen almışın bile bir büyüğü :) maşallahhhhh
Canım hikayeni okudum. ne güzel herşeyi en ince ayrıntılarına kadar yazmışsın. Burda vajiyi yenememiş insanlara umut oldun :):)
Özellikle doktor olan diyalog çok iyi oldu benim için. İnşallah bizim de sorunlarımız yendikten sonra biter.
Canım eş tavrı gerçekten çok önemli. Bu olayı kısaltabilir de veya bende olduğu gibi uzatabilir de. Dün psikilogdan çıktık. Doktor gayet iyi dedi. 3 parmak + 1 eş parmağından sonra. 3 parmak + 2 eş paramağı verdi. Psikologun muayesinden çıktık, arabaya bindik daha ordan uzaklaşmadan bana demez mi "Sen bu vajinusmus olayını çözeceksin sonra menopoza gireceksin" Ay kan beynime sıçradı..Ya sen nasıl bir insansın bana cesaret vereceğine nelerle uğraşıyorsun, neleri düşünüyorsun. Şimdi bu lafın üzerine git eve de egzersiz yap. Sinirden başım ağrıdı eve gidince de egzersiz falan yapmadım. Şu satırları bile yazarken ağlıyorum. Şu vajinusmus olayının bu kadar uzamasına % 80 sebep eşim. Zaten vajinusmusu aştıktan sonra da tavırları böyle olursa karar verdim boşanacağım...
Canım kutlarım, çok sevindim :) :) Darısı bizim başımıza
elvancım 19 mayıs sana geç bile olur ,cevap yazarken bile 8 cm e geçmişsin.yehhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
evet farkindayim canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm buna biraz alismam lazimm bekletiyorum suann birazdan ism var ara vercem mecurenn ama aksam devammmmm
senin adinada sevindmmm eve dönüyomussunnnnnn
evet tatlım dönüyoruz yoldayız şimdi :) telefonla giriyorum çekmeyen yere de yaklaştık akşama görüşürüz sen aşamaları yaz burayakolay gelsin canımmm
elvan çıtırımız yürümüyo, koşuyo maşallah.bu sizi de harekete geçirmeli.toplu gelin çıkarmayı seviyoruzzz.aksatmadan egzersizlere devam.güzel haberlerinizi okucaz inşallahhh.hadi bakalım
kızlar cok mutluyum bugun 2parmağa geciş yaptım ve 2parmak 2boğum rahat yaptım ve eşime de yaptırdım hiç bişi hıssetmedım. eşim p...s denemesi istedi ama doktorumuz yasaklamıştı tedavi bitene kadar yasak dedi. Ama eşim dinlemedi ve denedik sonuç..... hiç bişi hissetmedım hersey cok rahat oldu...hala şokunu yaşıyorum üzerimde...
canlarım selam ben yine kayıplara karıştım epeyden yoktum ama tekrar aranızdayım.koptum derken arada bi bakınıyodum foruma sadece okuyup gidiyodum bu süreçte bi çok arkadaşım yenmiş tebrikler kızlar size özellikle trinity sela kayra ve yeni gelen ve benm tanışamadığım arkadaşlarım hepiniz adına çok mutlu oldum inanınn
beni sorarsanız hala 9cmdeyim onuda tam yapamıyorum(( sebebi ise umutsuzluğa kapılmam moral bozukluğu bigün 9cm olmuyo diye kaldırıp atmıştım aparatlar sinirden ağlamıştım ondan sonra bidahada almadım elime egzersiz falanda yapmadım ama şimdilerde iyiyim tekrar moralim düzeldi egzresizlere tekrar başlıcam bana dua edin kızlar bıktım artık yaa yaz tatilide geliyo artık tam bir balayı istiyorum bu yaz inşallah.erteledikçe omuzumdaki yükte artıyoo 4 ay oldu buraya kaydolalı benden sonra gelenler bitirdi bu işi ben hala yerimde sayıyorum nolurrr yardım edin bende başardım yazabileyimm.buarada listenize benide eklermisiniz? 19 mayıs yarışmasına bende katılmak istiyorum kızlarr
öptüm hepinizi birazdan egzersize başlıcam tekrar umarım 9 cm olur bugünn
KIZLARRRRRRRRRRRRRR, BAŞARDIMMMM BAŞARDIMMMMM
Son mesajımdan sonra biraz garip gelecek ama başardım. cileklipuding'in doktorla olan dialogundan gerçekten çok etkilendim. Belki de onun olmadığım için, onu mutlu edemediğim için böyle davranıyordu...Ve bu işi başaracaktım, başaracaktım ki bundan sonraki eşimin davranışlarındaki farkı görecektim...
En son mesajımı yazdıktan hemen sonra eşim geldi, ağlaya ağlaya konuştum. Ben böyle bir evlilik istemiyorum diye. Şimdi sona yaklaşmışken boşanmak istemiyorum çünkü vajinusmus belasını belki de yenersem düzelecekti. Çözmek zorundaydım...
Sonra ben egzersiz yapmak için ayrıldım, eş 2 parmağı vardı. Onu çağırdım, ilk defa yapacaktım eş 2 parmağını ve olmadı. Sonra burdan pekçok insan pe..s'in parmaktan çok daha kolay olduğunu söylemişlerdi. 2 parmağı yapamayınca denemek istiyorum dedim. Ve denedik ilk başlarda biraz kastım kendimi ama çok rahat oldu.
AYRICA ŞUNU SÖYLEYEYİM, HİÇ ACIMADI, SİNEK ISIRIĞI DİYORLAR, O BİLE YOK... BUNCA YILDIR BU KADAR BASİT ŞEY İÇİN KAHRETMİŞİM KENDİMİ :) :) :)
Son mesajımdan sonra biraz garip gelecek ama başardım. cileklipuding'in doktorla olan dialogundan gerçekten çok etkilendim. Belki de onun olmadığım için, onu mutlu edemediğim için böyle davranıyordu...Ve bu işi başaracaktım, başaracaktım ki bundan sonraki eşimin davranışlarındaki farkı görecektim...
En son mesajımı yazdıktan hemen sonra eşim geldi, ağlaya ağlaya konuştum. Ben böyle bir evlilik istemiyorum diye. Şimdi sona yaklaşmışken boşanmak istemiyorum çünkü vajinusmus belasını belki de yenersem düzelecekti. Çözmek zorundaydım...
Sonra ben egzersiz yapmak için ayrıldım, eş 2 parmağı vardı. Onu çağırdım, ilk defa yapacaktım eş 2 parmağını ve olmadı. Sonra burdan pekçok insan pe..s'in parmaktan çok daha kolay olduğunu söylemişlerdi. 2 parmağı yapamayınca denemek istiyorum dedim. Ve denedik ilk başlarda biraz kastım kendimi ama çok rahat oldu.
AYRICA ŞUNU SÖYLEYEYİM, HİÇ ACIMADI, SİNEK ISIRIĞI DİYORLAR, O BİLE YOK... BUNCA YILDIR BU KADAR BASİT ŞEY İÇİN KAHRETMİŞİM KENDİMİ :) :) :)
Ne Ne Neeeee Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee inanmiyorummmmmmmmmmmmm bu süper bi haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senin yenmeni çok istiyordummmmmm çok sükür Allaha nasip etti sanaaa
Umarim bundan sonra hersey dahada güzel olur inaniyorum bunaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gözün aydin canimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?