- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.841
canım maalesef benimkinden de gelmedi, çok istedim ama olmadı, egzersizcilerin çoğunda gelmiyor caNIM :/cilekli puding sen yenen bırı olarak sana soruyorum benden hıc kan gelmedı... yaklasık bi saat olmustur ama hala bısı yok.. sence fıkrın nedır.. ama oldugunu biliyoruz
ayyyyyyyyyyyyyyyyy hiçbisey hissetmedim ve birinciyi aldimmmmmmmmmmmmmmm birakim dedim kaydi çiktiiii
hadi elvan bitir bugün bu işi..... Forumda herkes seni soruyor....
bence sen bugünde yaparsın, belli bir cmye gel sonra dene, korkma, bak olacak, içime doğuyor sankibugünmü ahh keskeokadr çabuk ilerleyememkiii ama 19 mayisa yetismek için elimden geleni yapacammmm simdi ikinci boya geçiyorum
canım maalesef benimkinden de gelmedi, çok istedim ama olmadı, egzersizcilerin çoğunda gelmiyor caNIM :/
hadi hikayeni de patlat bakalım....hadı yaa bak bunu bılmıyordum.. söylediğin cok iyi oldu tsk ederım cnm ya... dediğim gibi sizden cok seyler öğreniyorum. Bende kan gelecek diye beklıyorum..
Ozaman benim ismimi de cıtır gelınlerın arasına ekleyın lütfen... BUGUN BENIM VE EŞİMİN MİLADI.. BU TARIHI HIC UNUTAMICAM
Artık dayanamıyordum, bir psikiyatriste gidip, bana ilaç yazmasını istedim, hiçbirşey hissetmek üzülmek istemiyorum artık dedim, biraz konuştu benimle ve vajinismusun neden bu kadar uzadığını sordu.
Çileklipuding: Ben boşanmak istiyorum, eşim çok ilgisiz.
Psikiyatrist: Bu yaşadığınız evlilik değil, hele bir karı koca olun ondan sonra düşünürsünüz.
Çilkeklipuding: Eşim çok ilgisiz.
Psikiyatrist: Bak sana çok ilkel birşey söyleyeceğim, benim olanı sahiplenirim. Anladın mı?
Çileklipuding: Beni mutlu etmiyor, beni üzüyor.
Psikiyatrist: Sen onu mutlu et ki o da seni mutlu etsin...
Ayrıca doktor bambaşka dünyalarda olduğumuzu, hiç ortak yönümüzün olmadığını, belki cinsellikle evliliği götürebileceğimizi söyledi.
Daha sonra eşimle beraber gittik.
Doktor bir eşimle bir benimle konuştu.
Çileklipuding: Şöyle şöyle olaylar oldu, eşim beni çok üzdü.
Doktor: (eşime dönerek..) ne diyorsun, etrafında dönüp, senin ilgini çekmeye çalışan bir kadın, bu konuda sen ne düşünüyorsun?
(Ben daha önce eşimin karşısında striptiz, tavşan kıyafetleri, zeyna kıyafeti vs vs çok şey denemiştim, doktora anlatmıştım eşim yokken :)
Eşim: Kem küm. (konuşamadı)
Doktor: Nasıl oluyor, güzel başlıyor değil mi? Sonra ne oluyor, iş birleşmeye gelince seni itiyor değil mi? Her seferinde reddedilmek güzel bir duygu mu?
Eşim: (Afallamış görünüyor, yüzü çok tuhaf) Hayır, güzel bir duygu değil.
Doktor bana döndü, anladım ki sıra bende. Bu işin düğüm noktası vajiyi yenmek, başka türlü olmaz. Çünkü ben öncesinde vajiyi yensem de eşimle aramız düzelmeyecek gibi geliyordu. Belki de bu da bir kaçıştı, bir ertelemeydi. Ama çok tedirgindim, iş başa düşmüştü, ne yapacağımı şaşırdım, sorun bendeydi, benim yüzümden bu haldeydik, nasıl yenecek, nasıl yapacaktım. Doktor dilatörü uzattı. O ne? dedim yüksek sesle. Doktor bana baktı ellerin titriyor dedi. Aslında farkında değildim ama korkuyordum.
........
kimse yok ama ben yine de yazayım, hafta içi çalışıyorum, geç çıkıyorum akşam 19:00 kadar ve iiş yerinde forumu açamıyorum, müdür gelip ekranlara bakıyor çünkü...
eşi ile sorunlar yaşayanlar lütfen üzerlerine düşeni yapsınlar, egzersizlere ağırlık versinler, siz bunu yenmeden eşinizle aranız zor düzelir, benim yaptığım hatayı yapmayın.
size bir olay daha anlatayım. doktora gittikten sonra eşime ben bunu yenicem ama sende biraz gönlümü ısındır, hediyeler falan al, bişeyler yap demiştim. O da yapmadım mı dedi (hakikaten evlenmden önce beni çok mutlu etmişti.), Daha sonra bıçağı eline aldı ve göğsüne tuttu (bıçak kemiğe dayandı demek istedi). O an çok üzüldüm. Sonra bu konuda mağdur olan benim, birde üstüne benden birşeyler yapmamı istiyorsun dedi. Hakikaten öyleydi üç sene evlenmeden önce flört etmiştik, iki sene de evlenditen sonra, toplamda beş senedir beni bekliyordu. Ben bunu yüzüne vurmak istemiyorum, bir şey söylemiyorsam seni üzmemek, hastalığını yüzüne vurmamak için dedi. Şu an bunları yazarken ellerim titriyor, gerçekten çok üzülüyorum. Ve biz bu konuyu daha önce konuşmamıştık, eşim tamamen anlayışlı olduğu için birşey demiyormuş, sürekli hallederiz diye geçiştiriyormuş ve ben onun bu anlayışını suistimal etmişim, eşimin evdeki soğuk hareketlerine bir anlam verememiş :26:, çareyi başka şeylerde ve boşanma da aramışım . Lütfen korkmayın ve korkularınızın üzerine gidin. Özellikle eskiler daha hızlı davransınlar, doktor bana egzersizi yapmadığın her gün iki ay bize zaman kaybettirir derdi. Burda kemre diye bir arkadaş var 8 yıllık evli, lütfen kemre eşin çok kırıcı biliyorum, yazmıştın, ama sen üzerine düşeni yap sonra hesabını sorarsın ona , yeni evliler üç-beş aylık olanlar siz de hızlı davranın, ertelemenin sonu yok, siz avantajlısınız, daha cicim cicimken çözün bu sorunu, dünyayı hem kendinize hem de eşinize zindan etmeyin, mutlu olmak varken bu sorunlarla kendinizi ve eşinizi yıpratmayın
Canım kutlarım, çok sevindim :) :) Darısı bizim başımızakızlar cok mutluyum bugun 2parmağa geciş yaptım ve 2parmak 2boğum rahat yaptım ve eşime de yaptırdım hiç bişi hıssetmedım. eşim p...s denemesi istedi ama doktorumuz yasaklamıştı tedavi bitene kadar yasak dedi. Ama eşim dinlemedi ve denedik sonuç..... hiç bişi hissetmedım hersey cok rahat oldu...hala şokunu yaşıyorum üzerimde...
Canım hikayeni okudum. ne güzel herşeyi en ince ayrıntılarına kadar yazmışsın. Burda vajiyi yenememiş insanlara umut oldun :):)
Özellikle doktor olan diyalog çok iyi oldu benim için. İnşallah bizim de sorunlarımız yendikten sonra biter.
Canım eş tavrı gerçekten çok önemli. Bu olayı kısaltabilir de veya bende olduğu gibi uzatabilir de. Dün psikilogdan çıktık. Doktor gayet iyi dedi. 3 parmak + 1 eş parmağından sonra. 3 parmak + 2 eş paramağı verdi. Psikologun muayesinden çıktık, arabaya bindik daha ordan uzaklaşmadan bana demez mi "Sen bu vajinusmus olayını çözeceksin sonra menopoza gireceksin" Ay kan beynime sıçradı..Ya sen nasıl bir insansın bana cesaret vereceğine nelerle uğraşıyorsun, neleri düşünüyorsun. Şimdi bu lafın üzerine git eve de egzersiz yap. Sinirden başım ağrıdı eve gidince de egzersiz falan yapmadım. Şu satırları bile yazarken ağlıyorum. Şu vajinusmus olayının bu kadar uzamasına % 80 sebep eşim. Zaten vajinusmusu aştıktan sonra da tavırları böyle olursa karar verdim boşanacağım...
Canım kutlarım, çok sevindim :) :) Darısı bizim başımıza
AYYYYYYYYYYYYYYYYY hiçbisey hissetmedim ve birinciyi aldimmmmmmmmmmmmmmm birakim dedim kaydi çiktiiii
canım benim yaaabekledin bekledin kaç gündür nihayet başlayabildin.her açtığımda yenmişsin diye haber bekliyorum valla.yazılarını okudum.çok iyi gidiyosun tebrik ederimmm
:13::13::13::13:
13:28 de basladim.. hala devam durmak yok.. 7cm bikaç defa aldim 11 dkk beklettim git gel tamam.. giris hala biraz zorluyo biraz daha çalismak istiyorum bununla.. sanki ilk 2cm giriste biyere takiliyo halka gibi orayi geçtigimi hissediyorum orda geçmekte zorlaniyorum sadece.. gerisi denildigi gibi bosluk resmen.. o halka gibi sey ne bilmiyorum uzanarak çalsiyorum artik düz olsun vaji diye.. simdilik sorun yokçok sukurrrrrrrr
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr suan 8 cm aldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve son bi aparat kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?