Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cilekli puding sen yenen bırı olarak sana soruyorum benden hıc kan gelmedı... yaklasık bi saat olmustur ama hala bısı yok.. sence fıkrın nedır.. ama oldugunu biliyoruz
canım maalesef benimkinden de gelmedi, çok istedim ama olmadı, egzersizcilerin çoğunda gelmiyor caNIM :/

canım maalesef benimkinden de gelmedi, çok istedim ama olmadı, egzersizcilerin çoğunda gelmiyor caNIM :/

hadı yaa bak bunu bılmıyordum.. söylediğin cok iyi oldu tsk ederım cnm ya... dediğim gibi sizden cok seyler öğreniyorum. Bende kan gelecek diye beklıyorum..
Ozaman benim ismimi de cıtır gelınlerın arasına ekleyın lütfen... BUGUN BENIM VE EŞİMİN MİLADI.. BU TARIHI HIC UNUTAMICAM

hadi hikayeni de patlat bakalım....

Pozisyon degistirmek istedim ve uzanarak denedim gerçektende çok daha kolay oldu..
Ya silerken yine ufacik ufacik kirmizilar geldi aldirmiyorum 3. boya geçiyorum simdiiii

Canım hikayeni okudum. ne güzel herşeyi en ince ayrıntılarına kadar yazmışsın. Burda vajiyi yenememiş insanlara umut oldun :):)
Özellikle doktor olan diyalog çok iyi oldu benim için. İnşallah bizim de sorunlarımız yendikten sonra biter.

Canım eş tavrı gerçekten çok önemli. Bu olayı kısaltabilir de veya bende olduğu gibi uzatabilir de. Dün psikilogdan çıktık. Doktor gayet iyi dedi. 3 parmak + 1 eş parmağından sonra. 3 parmak + 2 eş paramağı verdi. Psikologun muayesinden çıktık, arabaya bindik daha ordan uzaklaşmadan bana demez mi "Sen bu vajinusmus olayını çözeceksin sonra menopoza gireceksin" Ay kan beynime sıçradı..Ya sen nasıl bir insansın bana cesaret vereceğine nelerle uğraşıyorsun, neleri düşünüyorsun. Şimdi bu lafın üzerine git eve de egzersiz yap. Sinirden başım ağrıdı eve gidince de egzersiz falan yapmadım. Şu satırları bile yazarken ağlıyorum. Şu vajinusmus olayının bu kadar uzamasına % 80 sebep eşim. Zaten vajinusmusu aştıktan sonra da tavırları böyle olursa karar verdim boşanacağım...

Canım kutlarım, çok sevindim :) :) Darısı bizim başımıza

Canim ya çok üzüldümm böyle düsünmemeye çalis yendikten sonra düzelcek inss ki bu biraz zaman alabilir yenince bide alisma süresini atlatin ins düzelcektr ozaman bütün bunlarin hesabini sorarsin .. Hakliymissin esinin davranisi çok çok yanlis Allah sabir versin canimm

13:28 de basladim.. hala devam durmak yok.. 7cm bikaç defa aldim 11 dkk beklettim git gel tamam.. giris hala biraz zorluyo biraz daha çalismak istiyorum bununla.. sanki ilk 2cm giriste biyere takiliyo halka gibi orayi geçtigimi hissediyorum orda geçmekte zorlaniyorum sadece.. gerisi denildigi gibi bosluk resmen.. o halka gibi sey ne bilmiyorum uzanarak çalsiyorum artik düz olsun vaji diye.. simdilik sorun yok çok sukurrrrrrrr

tebrikler yeni gelinimizzzz aferin sana kız ben bu ara pek foruma yazamadım evde değildim ama seni yeni yeni görmüştüm hemen yendim yazdım maşallah sana tebriklerr halaylarımız sana gelsin

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr suan 8 cm aldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve son bi aparat kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

elvancımmm başlamışın canım egzersize hadi bakalımmm on dokuz mayısa kadar gelin ol ilk girişte zorlanmadığın zaman bir büyüğe geç canım biliyosun zaten maşallah sorun da yokmuş o halka bende de oluyodu alışınca geçiyo o his bir büyüğe geçince tekrar o halkayla karşılaşıyosun sonra ona da alışıyosun döngü böyle ben de dönüyorum evime çok şükürr, regl de oldummm :) beklemede olcam bir hafta :)

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr suan 8 cm aldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve son bi aparat kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

tatlım süpersin ben diğer yazına msj yazarken sen almışın bile bir büyüğü :) maşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…