- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.201
Gulummmmmmmmm bende hala inanamiyorummmmmm sabah gozlerimizi acar acmaz ne yani simdi biz gercekten kari kocami olduk dedim.. odamin icindeki isik bile farkli daha bi aydinlika daha bi huzurlu.. seni cok sevyrm cnmm sen burda oldkca kimse vajili kalmaz
Suan agliyorum mutluluktan ama BASARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
KIZLAR OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
BASARDIMMMMMMMMMMM
HALA INANAMIYORUM
COK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
BASARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEM AGLIYORUM HEM GULUYORUM HEM ZIPLIYORUM BI TUHAFIM ELLERIM TITRIYO
4 KERE YAPTIK HEMDE GITGELDE OLDU ALLAHIM BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN BENIM YANIMDA OLAN BANA DESTEK VEREN HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN
ZEALEA VE KALBIM4MEVSIM MSNDE BEKLEDILER BU SAATE KADAR RABBIM BU IYILIKLERINIZIN KARSILIGINI KAT KAT VERSIN
arkadaşlarrr bana da yardımcı olun biz aşamıyoruz bu sorunu çok korkuyorumm dün çok denedik ama yinede bi ilerleme oldu yarıya kadar geldik ama devamı gelmiyoo çok korkuyorum kendimi çok kasıyorum
merhaba arkadaslar. hepınıze teker teker tsk edıyorum darısı vajınısmustan kurtulmak ısteyenlerın basına ıns.
kızlar ya ben gecenlerde ılk denememı yaptım.ama aksam 2. denememi yapım dedım olmadıhayal kırıklıgna ugradım ( kurtuldum derken 2. denemede olmadı.ne yapmam lazım yaaa
senay_mehmet
duru2020
deasseeb
sela1 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
veracoft
kemre GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
nurbursa
cıcekrose GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
zealea GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
facar
aykurt
sessızcekımsesızce GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
yardım
el_van GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
papatya3459 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123: bebişimiz geliyooo
sugar_lale85 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
rabisrabis GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
senem8183
panterrr
me_barut
ayselci
pusu
daaaamlaa
nazocan4538
candy_34 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
arzu_mu
TEBRIKLER KIZLARRR
arkadaşlarrr bana da yardımcı olun biz aşamıyoruz bu sorunu çok korkuyorumm dün çok denedik ama yinede bi ilerleme oldu yarıya kadar geldik ama devamı gelmiyoo çok korkuyorum kendimi çok kasıyorum
canım benım yaa bekledıgın huzuru buldun cok sukur...bende sızlerı cok sevıyorum
bende ılk sabah bu ev gercekten benım evım demıstım ınsanın nefes alısı bıle deıgısıyor allahım herkeze yasatsın bu duyguyu ınsallah basta yardm olmak uzere....
kızzzzzzzzzzz ağlattın beniiiiiiii sabah sabahhhh ohhhh beeeeee çok sevindimmmmm bitti sonundaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyysüpersinnnnnnnnn sen yaaa oleyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyy halaylar sanaaaaaaaaa valla o kadar rahatladım kiiiiiiiiiiii
umarım olur arkadaşalr ordan ileriye mümkün değil gidemiyoruz o kadar çok canım yanıyor ki kaçıcak delik arıyorum umarım atlatırız bunu yani yarıya kadar geldik içimde hissettim p..si aldı ama devamını zorlayamıyorum biz sadece kontrol benim elimde olarak denedik diğer türlü hiç mi hiç olmuyo zaten
tebrikler çok sevindim canım bu haberi alırmıyım umuduyla aştım bil.
Cancazimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm melegim bidanemmmmmmm kuzuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sagolllllllllllllllllllllll
Senle yarisma içinde gibiydik adeta 'benden ilham aldigini söyleyince gerçekten çok sevindim' çünkü yenmeni çok içten istiyordum ve seni sürekli gaza getirdim çabuk yen yoksa ben yenerim diye bak nekdar zaman sonra nasip olduAma olduya ona bakmak lazimmmmmmm çok sükürrrrrrrr bene çok mutluyum çok rahatimmmmmmmmmmmmmm hala inanamiyorum ya
Allahim ya beni en çok azimlendirende bu liste oldu.. Imkani yok yetisemem diyodum ama çok sükürrrr
Allah razi olsun listeyi hazirlayan ellerin dert görmesin melekk
Tatlim bende senin gibiydim yarim aliyodum sonra asla gitmiyodu...sonra bu sitede bi arkadas dediki orayi balon gibi dusun giris dar sonra bosluk.aynen oyle dusundum..giriste cok beklettigin icin iyice kendini kasiyosun ve sizin artiyoo.halbuki orayi hemen gecsen hic bisey anlamiyosun kayip gidiyoo...inan bende 7 ay giriste kaldim durdum burayi okuya okuya motive oldum...azcik dayan o girisin baski hissi 5saniye suruyo ilerisii bombos hic anlamiyosun..o anda kendine telkin ver...nefesini burnundan al agzindan ver sakinles..bu olay olduktan sonraki mutlulugunu dusun motive ol..eminim basaricaksin...yarisi bile buyuk basariii...bu gece bile deniyebilitsinn guzel haberlerini bekliyoruz...
Cancazimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm melegim bidanemmmmmmm kuzuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sagolllllllllllllllllllllll
Senle yarisma içinde gibiydik adeta 'benden ilham aldigini söyleyince gerçekten çok sevindim' çünkü yenmeni çok içten istiyordum ve seni sürekli gaza getirdim çabuk yen yoksa ben yenerim diye bak nekdar zaman sonra nasip olduAma olduya ona bakmak lazimmmmmmm çok sükürrrrrrrr bene çok mutluyum çok rahatimmmmmmmmmmmmmm hala inanamiyorum ya
Coook tebrikler canim cok sevindim...bunu basarmak gibisi yok...dunyanin butun yuku gidiyo bir anda omuzlarindan.tadini cikar..allah herkese yardim etsin.bu derdi dusmsnima bile vermesin...hikayenii bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?