Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benım yaa bekledıgın huzuru buldun cok sukur...bende sızlerı cok sevıyorum

bende ılk sabah bu ev gercekten benım evım demıstım ınsanın nefes alısı bıle deıgısıyor allahım herkeze yasatsın bu duyguyu ınsallah basta yardm olmak uzere....

kızzzzzzzzzzz ağlattın beniiiiiiii sabah sabahhhh ohhhh beeeeee çok sevindimmmmm bitti sonundaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyy süpersinnnnnnnnn sen yaaa oleyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyy halaylar sanaaaaaaaaa valla o kadar rahatladım kiiiiiiiiiiii

arkadaşlarrr bana da yardımcı olun biz aşamıyoruz bu sorunu çok korkuyorumm dün çok denedik ama yinede bi ilerleme oldu yarıya kadar geldik ama devamı gelmiyoo çok korkuyorum kendimi çok kasıyorum

hosgeldın aramıza

canım yarı ya kadar gelmıssın yarıya kadar aldıgın yerde beklet esını ıstıme oanda p..s ıcınde dursun ve rahatla gecvse sonra derın nefes aıp ver nefes verırken esın hafıf gıt gel yapsın ve jel kullan ınsallah basarırsın cnm

Canim meraba.ayni dedigin bana oldu2.denemem olmadi.hic canini skma beyinle alakali.ben hic umursamadan3.denememi yaptin ve badarili oldum.soyle dusundum 1 kere oldu niye olmasinki.emin ol olacak 1kere olmus cunku..beynin yine sana oyun oynuyor...

umarım olur arkadaşalr ordan ileriye mümkün değil gidemiyoruz o kadar çok canım yanıyor ki kaçıcak delik arıyorum umarım atlatırız bunu yani yarıya kadar geldik içimde hissettim p..si aldı ama devamını zorlayamıyorum biz sadece kontrol benim elimde olarak denedik diğer türlü hiç mi hiç olmuyo zaten

Allahim ya beni en çok azimlendirende bu liste oldu.. Imkani yok yetisemem diyodum ama çok sükürrrr
Allah razi olsun listeyi hazirlayan ellerin dert görmesin melekk

Coook tebrikler canim cok sevindim...bunu basarmak gibisi yok...dunyanin butun yuku gidiyo bir anda omuzlarindan.tadini cikar..allah herkese yardim etsin.bu derdi dusmsnima bile vermesin...hikayenii bekliyoruz...

arkadaşlarrr bana da yardımcı olun biz aşamıyoruz bu sorunu çok korkuyorumm dün çok denedik ama yinede bi ilerleme oldu yarıya kadar geldik ama devamı gelmiyoo çok korkuyorum kendimi çok kasıyorum

canım bir çok kişi o kısma bakamazken yada dokunamazken sen yarıya kadar gitmişsin bu çok iyi bişey.moralini bozma.sormak isteğin herşeyi sorabilirsin burdan veya özelden.genelde biz tam takıldığı noktada derin nefes alıp,içeri girdirirken veriyoruz.poponu hafif kaldırman çok daha iyi sonuç veriyor.

Canim sen zaten zorunu basarmissin olay basini almakta gerisi çok kolay Bosluk resmen ben dün yendim daha, ve neyi farkettim biliyomusn kendini nekadar kasarsan okadr zor oluyo, gerçekten rahat biraktiginda çok daha kolay ilerliyo.. Ha birde takildigin yerde bekle, git gel yap çok yavas ozaman bi öncekinden daha fazlasini aliyosun Allah yardimcin olsn güven kendine Burda surekli aktif ol :) inanilmaz gaza gelceksin

çok sükür canim :) Gerçekten bi baska hissediyo insan anlatilmaz yasanir kizlar Hadi sizlerde bu mutlulugu tadin en yakin zamanda ins..

Aminnnn ins yardm 'in Allah yardimcisi olsun oda yapacak sadece biraz cesarettt ins onunda güzel haberlerini aliriz en kisa sürede

Cancazimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm melegim bidanemmmmmmm kuzuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sagolllllllllllllllllllllll
Senle yarisma içinde gibiydik adeta 'benden ilham aldigini söyleyince gerçekten çok sevindim' çünkü yenmeni çok içten istiyordum ve seni sürekli gaza getirdim çabuk yen yoksa ben yenerim diye bak nekdar zaman sonra nasip oldu Ama olduya ona bakmak lazimmmmmmm çok sükürrrrrrrr bene çok mutluyum çok rahatimmmmmmmmmmmmmm hala inanamiyorum ya

Tatlim bende senin gibiydim yarim aliyodum sonra asla gitmiyodu...sonra bu sitede bi arkadas dediki orayi balon gibi dusun giris dar sonra bosluk.aynen oyle dusundum..giriste cok beklettigin icin iyice kendini kasiyosun ve sizin artiyoo.halbuki orayi hemen gecsen hic bisey anlamiyosun kayip gidiyoo...inan bende 7 ay giriste kaldim durdum burayi okuya okuya motive oldum...azcik dayan o girisin baski hissi 5saniye suruyo ilerisii bombos hic anlamiyosun..o anda kendine telkin ver...nefesini burnundan al agzindan ver sakinles..bu olay olduktan sonraki mutlulugunu dusun motive ol..eminim basaricaksin...yarisi bile buyuk basariii...bu gece bile deniyebilitsinn guzel haberlerini bekliyoruz...

teşekkür ederim gerçekten. peki senin acılı mı oldu?

çok teşekkürler gerçekten çok yardımcı oluyosunuz bu site sayesinde korkularımda ciddi bi değişiklik oldu kendi kendimi motive ediyorum umarım dediğiniz gibi olur çabucak atlatırım ağrısız, acısız şekilde..

sen de çok sağol tatlımmmmm yaaa hep bana destek oldunnnnnn valla sen yenince ayrı bir rahatladımmm inanamıyosun değil miii bende de öyle olmuştu bikaç gün inanamıyosunnn sonra geçiyooo

Coook tebrikler canim cok sevindim...bunu basarmak gibisi yok...dunyanin butun yuku gidiyo bir anda omuzlarindan.tadini cikar..allah herkese yardim etsin.bu derdi dusmsnima bile vermesin...hikayenii bekliyoruz...

çok tskr ederim
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kimse yasamasin daha fazla bu dertle , bunun için elimden geleni yapacam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…