Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Agriyi aciyi takma kafana..kastiginn icin agriyo..rahat birak canim...yarimi alan tamida alir...ben7 ay yarim aldim yapiyorum diye kendimi kandirdimm...basaricaksin haberini bekliyorim...

sen en önemli aşamayı başarmışın ilerisi bomboş bende senin aşamalarındaydım bütün kastıgın o ilk bölüm ileride zaten kasmak istesende kas yok. Canım kastıgın yerde nefes al ver bekle nasıl oldugunu sen bile anlamayacaksın.

Simdi ertelemeden hep devam birakmak yok canimm..araya gun sokma..2 gunde 1 hep devam...

Aynen 2 gunde bir denemek istiyorum.. ama su son 2 gündür saatlerce egzersiz yaptigimdan olsa gerek biraz dinlenmek istiyorum 2 belki 3 gun sonra tekrar egzersiz yapark denicem..

Olcakmi korkusu yok olcak Hep böyle yaptim, ve ise yaradi valla tavsiye ederim kizlar

elvaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! gözünaydınn!!!! forumun gitarlı çekingen kızıııı, bak seni de gelin ettik. hadi gözünaydın!!! çok sevindim yaaa!! allah başka dert vermesin, halaylar sana gelsiiiiiiinnnn

arkadaşlar bugün güzel bi haberle gelmeyi o kadr çok isterdimki ama olmadı yine sertleşmedi sanırım uzun bi müddette bu sorunla mücadele edeceğiz sabah umutla uyanmayı hayal etmiştim ama buruk uyandım bunada şükür en azından uyanabildim

elvaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! gözünaydınn!!!! forumun gitarlı çekingen kızıııı, bak seni de gelin ettik. hadi gözünaydın!!! çok sevindim yaaa!! allah başka dert vermesin, halaylar sana gelsiiiiiiinnnn

SELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMM :) Bidanemm çok sagol.. Sen bana çok iyi bi abla oldun.. Derdimi oturdun dinledin.. çok sagol canim.. egzersizdeki bütün olumsuzluklari bana unutturp beni tekrar egzersize baslamami sagladin.. Allah ne muradin varsa ne dilegin varsa versin..

Canim üzülme.. Bizimkide olayli oldu simdi hikayemi yaziyorum.. anlatacam.. Tek yapman gerekn disini skp esinin istediklerini yapmak.. çunku çok çok hassaslar gerçekten bu konuda.. Allah en kisa zamanda ins nasip eder sanada

çok tşk ederm ama sertleşme problemi yaşıyoruz o da bitsin olcak inşallah

1kere oldu hep olur oyle bir korku olmasin hem senin4 kere olmus ya

Canim insallah güzel haberlerle gelirsin Korkma rahat ol istersen bi dus al kafan rahat olsun
hadi 19 mayisi çikmadan sende gelin ol
Allah yardimcin olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin canım cümlemizin 19 mayısa yetişirmi bilmiyorum regl olcam bugün yarın bide sertleşme sorunu oldu hayırlısı bakalım

selam.Bende evleneli bir yıl oldu.evliliğiğmiz ikinci günden çatırdamaya başladı sanki sürekli kavga tartışma yalnıs anlamalrın ardı arkası kesilmedi vajinusmus nedir bilmiodukda ve ben kendıme çok guvenıodum boyle bı konuda takılcaımı tahmın bıle etmemıstım.sonra ne nedir biraz arastırırken vajinusmusu öğrendim ama ihtimal vermemiştim sonra sonra kabullendım pskoloğada gittik fakat ilişkimiz öyle yıpranmıştıki vajınusmusu kimin gözü görüyo pskolog da önce aranızdaki ilişkinin düzelmesi gerek dedi ve bu da baya zaman aldı bişiler yıkıldıktan sonra toplamak zor oluo.tam toplandık artık tamamız vajinusmusu çözelim dedik sıra egzersizlere geldi fakat bi sonraki egzersizleri yarım yamalak yapmıs oldugum ıcın doktor yol verdi aslında yapamadıgımdan deıl gercekteen geçerli sebeblerim vardı neyse fazla uzatmıyım yazılanları okuduktan sonra kendıme daha da bı ınandım yapabılırım yapmak istiyorum ama nasıl olcak bılmıorum korku mu başka bişi mi benımkı anlamadım burada bu sıtede kalmak bende burada hep bırlıkte yenmek istiorum dualarınızı ve yardımlarınızı beklıorum

Canim üzülme.. Bizimkide olayli oldu simdi hikayemi yaziyorum.. anlatacam.. Tek yapman gerekn disini skp esinin istediklerini yapmak.. çunku çok çok hassaslar gerçekten bu konuda.. Allah en kisa zamanda ins nasip eder sanada

amin canım inşallah senide gönülden tebrik ediyorum inşallah birgün bende ve herkes tadar bu mutluluğu çok canım sıkkın dün bizden 1 ay sonra evlenen arkadaşımın hamile oldunu öğrendim allah herkese versin tabi ama insan üzülüyo yapamadığına en çok ta böyle haberler duyunca

canım hoşgeldin :) her zaman san adestek olabiliriz her geçen gün yenen arkadaşlarımız arttıkça çok mutlu oluyoruz.forumu güzel takip et.sormak istediğin herşeyi sorabilirsin düzenli egzersizini yapıp,burayı takip edersen inşallah yeneersin. sakın erteleme artık

Canim,lutfen uzulme stresten olsa gerek vajinismuslu bayanlarin eslerinde genelde yasaniyor bu durum. zamanla duzelecek. keci boynuzu pekmezi yedir bizde cok ise yariyor. Allah yardimcin olsun.

Yenmek istiyorsan zaten olay bitmis demektir. bir an once egzersizlere basla. Sakiiin ihmal etme,ustune dusersen bir haftada halledebilirsin. sormak istedigin takildigin bir yer olursa herkes seve seve sana yardimci olacaktir.

Canim,lutfen uzulme stresten olsa gerek vajinismuslu bayanlarin eslerinde genelde yasaniyor bu durum. zamanla duzelecek. keci boynuzu pekmezi yedir bizde cok ise yariyor. Allah yardimcin olsun.

Yenmek istiyorsan zaten olay bitmis demektir. bir an once egzersizlere basla. Sakiiin ihmal etme,ustune dusersen bir haftada halledebilirsin. sormak istedigin takildigin bir yer olursa herkes seve seve sana yardimci olacaktir.

üzülme bebişim bak ben 11 gündür bekliyorum. düzelecek inşallah.yapmam ve yapmamam gerekenleri düşünüyorum bu arada.psikolojik bi durum,bunun için ne zaman canınız isterse doğal olarak o zamn yapın.yiyecek olarak da sert kahve,bal,pekmez fındık fıstık etkiliymiş.

ben eşime vaji sorununu yaşarken anlatırdım hep ama erkekler pek anlatmıyor.gurur meselesi yapıyorlar.bu sebeple aranızı bozmayın,iş daha çok uzuyor.ben yaptım ordan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…