- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.181
merhaba arkadaslar. hepınıze teker teker tsk edıyorum darısı vajınısmustan kurtulmak ısteyenlerın basına ıns.
kızlar ya ben gecenlerde ılk denememı yaptım.ama aksam 2. denememi yapım dedım olmadıhayal kırıklıgna ugradım ( kurtuldum derken 2. denemede olmadı.ne yapmam lazım yaaa
Canım jinekologa hiç gitmedim,bugün gidicektim çok kararlıydım ama hasta oldum gidemedim,1 hafta daha beklemem lazım..Kayganlaştırıcım yok ama bebek yağı var.Yazılanları okuduktan sonra 2 gün önce bi kere denedim serçe parmağımı ve orta parmağımı 4cm kadar yapabildim,hiç zorlanmadım ama hasta olunca orda kaldım. O zaman jinekologtan sonra bu şekilde mi devam edeyim
Suan agliyorum mutluluktan ama BASARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
KIZLAR OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
BASARDIMMMMMMMMMMM
HALA INANAMIYORUM
COK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
BASARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEM AGLIYORUM HEM GULUYORUM HEM ZIPLIYORUM BI TUHAFIM ELLERIM TITRIYO
4 KERE YAPTIK HEMDE GITGELDE OLDU ALLAHIM BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN BENIM YANIMDA OLAN BANA DESTEK VEREN HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN
ZEALEA VE KALBIM4MEVSIM MSNDE BEKLEDILER BU SAATE KADAR RABBIM BU IYILIKLERINIZIN KARSILIGINI KAT KAT VERSIN
kıssssssssssssssssss forumun en minik gelini mi oldun senbak mini minnak:) zaman geçmiş de gelin olmuş bile.bi akşam girmedim onda da boş durmamışsın siper siiper çoooooooooooooooooooooooooooooook tebrik ederim.bunu da yendik artık bize bişey olmassssssssss
bundan sonra ki hayatın çok güzel ve anlamlı olur inşallah.eşinle beraber bir ömür mutlu olmanı dilerim. bebiş çalışmalarını haber ver heeeeemiden bulanırsa başın dönerse canın turşu murşu çekerse haberimiz olsun bebişim taam mı
hayat artık sana da güzel oohhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güsel
He ya harbiden en minik gelin bi ben 21 yasndaym hrh olsunbebise gelnce biraz erken ya once soyle bi 6 -7 ay alisak snra Rabbim hayirlisiyla nasip dder ins Ne rahar uyudm bu gece kus gibi hafiftim ve uctum drdum .. busefer dusmeden hizlica uctumm delik desik parca parca ettim vajinusmusu
Tskr edeyrm hersey icin canimmmmmmm duaalarin icnn beni gaza getrdgn icin hersey gonlunce olsun tatlimmmmmm:97:
canımmmm tebrikler. dün gece ne kadar rahat uyuduğunu tahmin edebiliyorum hayde bakalım darısı bebek haberinin başına kuzu
rica ederim yafrum sende kurtuldun çok şükür.haklısın bebiş konusunda benim acele ettiğime bakma vajinismusu yenenlerin en az 3 ay alışmaları öneriliyor.ben acele etsemde sonuç değişmiyor zaten,ne zaman gelmek isterse o zaman gelir bebişler.zaman tayin etmemek lazım.hayırlısı
bir kac gündür foruma giremedim..ne kadar güzel yenen arkadslarım olmus..kemre ,elvan tebrik ederim sizleri..cok mutlu oldum sizlerin adına..darısı bana ve yenemeyenlere..benm de 1-2 güne reglim bitecek..artık bende deneme yapıcam...umarım bnde basardım dye yazar mutlulugumu sizlerle paylasırım..
ins ins ah keske bende 19 mayıs olmadan yenebilsem bitse su işkence artık benm içinde...cok tesk ederim cok saol
BASARDIMMMMMMMMMMM
HALA INANAMIYORUM
4 KERE YAPTIK HEMDE GITGELDE OLDU ALLAHIM BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN BENIM YANIMDA OLAN BANA DESTEK VEREN HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN
ZEALEA VE KALBIM4MEVSIM MSNDE BEKLEDILER BU SAATE KADAR RABBIM BU IYILIKLERINIZIN KARSILIGINI KAT KAT VERSIN
BASARDIMMMMMMMMMMM
HALA INANAMIYORUM
ELVANNNNNNN INANMIYORUMMMM HADI GOZUN AYDINNN ÇOK ÇOK SEVINDIM HEMDE
Elvanimmm canimmm gunlerdir aldigim en guzel haber bu. o kadar sevindim o kadar heycanlandim ki anlatamam. azmettin ve basardin. cooook zma coooook sevindimmmmmm. ayyyyyy daha dun konustuk bugun yeni gelinsin. canim benimmmm Rabbim sanada yasatti bu mutlulugu cok sukur.
bu arada forumun en minnak gelinleri arasinda bende varim ikimizde 21 yasindayiz :)))))
Tekrar tekrar tebrik ediyorum seni inan icimin taaaa derinlerinden sevindim bu habere canim benim...
Rabisimmmmmmm evt basardm ruya gibi dualarinla destek ciktin cok sagl canimin iicii dilerim her dilegin kabul olur .. cok iyi ve temiz kalpliisn Rabbim herseyi gonlune gore versinnopuyorum kocamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?