Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım öyle öyle alışıp gideceksin rahat ol denemeden önce egzersiz yap yeteri kadar ıslaklık olsun öyle dene bir kere yaptın yine yaparsın.

parmağını alabildiğine ve zorlanmadığına göre devam edebilirsin canım, bebek yağı mantar yapıyor diye kullanmıyorlar su bazlı kayganlaştırıcılardan al ya da ultrason jeli.

kıssssssssssssssssss forumun en minik gelini mi oldun sen bak mini minnak:) zaman geçmiş de gelin olmuş bile.bi akşam girmedim onda da boş durmamışsın siper siiper çoooooooooooooooooooooooooooooook tebrik ederim.bunu da yendik artık bize bişey olmassssssssss

bundan sonra ki hayatın çok güzel ve anlamlı olur inşallah.eşinle beraber bir ömür mutlu olmanı dilerim. bebiş çalışmalarını haber ver heeeee miden bulanırsa başın dönerse canın turşu murşu çekerse haberimiz olsun bebişim taam mı

hayat artık sana da güzel oohhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güsel

He ya harbiden en minik gelin bi ben 21 yasndaym hrh olsun bebise gelnce biraz erken ya once soyle bi 6 -7 ay alisak snra Rabbim hayirlisiyla nasip dder ins Ne rahar uyudm bu gece kus gibi hafiftim ve uctum drdum .. busefer dusmeden hizlica uctumm delik desik parca parca ettim vajinusmusu

Tskr edeyrm hersey icin canimmmmmmm duaalarin icnn beni gaza getrdgn icin hersey gonlunce olsun tatlimmmmmm:97:

rica ederim yafrum sende kurtuldun çok şükür.haklısın bebiş konusunda benim acele ettiğime bakma vajinismusu yenenlerin en az 3 ay alışmaları öneriliyor.ben acele etsemde sonuç değişmiyor zaten,ne zaman gelmek isterse o zaman gelir bebişler.zaman tayin etmemek lazım.hayırlısı

bir kac gündür foruma giremedim..ne kadar güzel yenen arkadslarım olmus..kemre ,elvan tebrik ederim sizleri..cok mutlu oldum sizlerin adına..darısı bana ve yenemeyenlere..benm de 1-2 güne reglim bitecek..artık bende deneme yapıcam...umarım bnde basardım dye yazar mutlulugumu sizlerle paylasırım..

canımmmm tebrikler. dün gece ne kadar rahat uyuduğunu tahmin edebiliyorum hayde bakalım darısı bebek haberinin başına kuzu

Sagol canimin iciiiiiiiiii aynen oyle bi uyudmki sanki butun dunyanin yuku omuzumdaydi ve dun itibariyle hepsni silkeledim onuzlarimdan cok sukurr Allah butun bu dertle yasayanlarada nasip etsn inss..
Sanada bi bebis nasp eder insssss

Biliyorum canimm en dogrusunu Rabbim bilir en guzel zamanda ins kavusursn melegine.. ozaman degme keyfine :97:

Tske ederm cnm. Ins basaracaksin sende herseyden onemli olan inanmak ve cesaret inanki acicak vss bunlari dusunme biraz da korkunun ustune git ben hala sasiyorum kendime odlekin tekiyim ama dun gozum karardi.. ve sonuca deydi cok sukur.. bu mutluluga hersey deger hadi senide gelin yapalim 19 mayis cikmadan

ELVANNNNNNN INANMIYORUMMMM HADI GOZUN AYDINNN ÇOK ÇOK SEVINDIM HEMDE

Elvanimmm canimmm gunlerdir aldigim en guzel haber bu. o kadar sevindim o kadar heycanlandim ki anlatamam. azmettin ve basardin. cooook zma coooook sevindimmmmmm. ayyyyyy daha dun konustuk bugun yeni gelinsin. canim benimmmm Rabbim sanada yasatti bu mutlulugu cok sukur.

bu arada forumun en minnak gelinleri arasinda bende varim ikimizde 21 yasindayiz :)))))
Tekrar tekrar tebrik ediyorum seni inan icimin taaaa derinlerinden sevindim bu habere canim benim...

vajinismus kaçınma erteleme hastalıgıymış.yıllardır evli olup bu hastalıgı erteleyen arkadaşlara sesleniyorum.ertelemeyin. arkdaşlar bende vajinismjus hastasıydım ilk gece korkularım baskın çıkmıştı balayımızda eşimle ilişkiye girememiştik.4günlük evliyken başıma gelen bu hastalıgı araştırdım ve gördümki kesin çözümlü tedavisi varmış...balayından hemen dönüşte kliniğe gittik ve tam 2 günde çözüldü artık ilişkiye girebilioruz eşimle çok şükür herşey yolunda...

ELVANNNNNNN INANMIYORUMMMM HADI GOZUN AYDINNN ÇOK ÇOK SEVINDIM HEMDE

Gulummmmmmmmm bende hala inanamiyorummmmmm sabah gozlerimizi acar acmaz ne yani simdi biz gercekten kari kocami olduk dedim.. odamin icindeki isik bile farkli daha bi aydinlika daha bi huzurlu.. seni cok sevyrm cnmm sen burda oldkca kimse vajili kalmaz

Rabisimmmmmmm evt basardm ruya gibi dualarinla destek ciktin cok sagl canimin iicii dilerim her dilegin kabul olur .. cok iyi ve temiz kalpliisn Rabbim herseyi gonlune gore versinn opuyorum kocamannn

arkadaşlarrr bana da yardımcı olun biz aşamıyoruz bu sorunu çok korkuyorumm dün çok denedik ama yinede bi ilerleme oldu yarıya kadar geldik ama devamı gelmiyoo çok korkuyorum kendimi çok kasıyorum

senay_mehmet

duru2020

deasseeb

sela1 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

veracoft

kemre GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

nurbursa

cıcekrose GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

zealea GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

facar

aykurt

sessızcekımsesızce GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

yardım

el_van GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

papatya3459 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123: bebişimiz geliyooo

sugar_lale85 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

rabisrabis GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

senem8183

panterrr

me_barut

ayselci

pusu

daaaamlaa

nazocan4538

candy_34 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

arzu_mu

TEBRIKLER KIZLARRR

Rabisimmmmmmm evt basardm ruya gibi dualarinla destek ciktin cok sagl canimin iicii dilerim her dilegin kabul olur .. cok iyi ve temiz kalpliisn Rabbim herseyi gonlune gore versinn opuyorum kocamannn

Sende oylesin canim benim. insallah bundan sonrasi hepimiz icin masallardaki kadar guzel olsun :)
Bende seni ennn kocamanindan opuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…