- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.161
Canım jinekologa hiç gitmedim,bugün gidicektim çok kararlıydım ama hasta oldum gidemedim,1 hafta daha beklemem lazım..Kayganlaştırıcım yok ama bebek yağı var.Yazılanları okuduktan sonra 2 gün önce bi kere denedim serçe parmağımı ve orta parmağımı 4cm kadar yapabildim,hiç zorlanmadım ama hasta olunca orda kaldım. O zaman jinekologtan sonra bu şekilde mi devam edeyim
Bu arada bu akşam bana cevap vermekle uğraşma,sevincini yaşa,ilerleyen günlerde çok çok sorum olucak:)
Canım jinekologa hiç gitmedim,bugün gidicektim çok kararlıydım ama hasta oldum gidemedim,1 hafta daha beklemem lazım..Kayganlaştırıcım yok ama bebek yağı var.Yazılanları okuduktan sonra 2 gün önce bi kere denedim serçe parmağımı ve orta parmağımı 4cm kadar yapabildim,hiç zorlanmadım ama hasta olunca orda kaldım. O zaman jinekologtan sonra bu şekilde mi devam edeyim
Suan agliyorum mutluluktan ama BASARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
KIZLAR OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
BASARDIMMMMMMMMMMM
HALA INANAMIYORUM
COK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
BASARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEM AGLIYORUM HEM GULUYORUM HEM ZIPLIYORUM BI TUHAFIM ELLERIM TITRIYO
4 KERE YAPTIK HEMDE GITGELDE OLDU ALLAHIM BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN BENIM YANIMDA OLAN BANA DESTEK VEREN HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN
ZEALEA VE KALBIM4MEVSIM MSNDE BEKLEDILER BU SAATE KADAR RABBIM BU IYILIKLERINIZIN KARSILIGINI KAT KAT VERSIN
kızzzzzzzzzzzz masallah sanaaa ay cok sevindim yaaaa ohh kurtuldun sonunda cok sükürrrrrrrr inanamiyorum yaaa okuuyunca sok oldummm yatmadan bi bakaim demiştimm iyiki bakmisimmmmm
EVET bebegimmmmmmmmmmmmmmmmm yendimmmmmmmmmmmmm basardim yaptimmmmmmmmmmm bende hala inanamiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canim basaracaksin demistim cok mutlu oldum inankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...tebrikler canm...Allahim baska dert vermesin...Suan agliyorum mutluluktan ama BASARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
KIZLAR OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
BASARDIMMMMMMMMMMM
HALA INANAMIYORUM
COK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
BASARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEM AGLIYORUM HEM GULUYORUM HEM ZIPLIYORUM BI TUHAFIM ELLERIM TITRIYO
4 KERE YAPTIK HEMDE GITGELDE OLDU ALLAHIM BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN BENIM YANIMDA OLAN BANA DESTEK VEREN HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN
ZEALEA VE KALBIM4MEVSIM MSNDE BEKLEDILER BU SAATE KADAR RABBIM BU IYILIKLERINIZIN KARSILIGINI KAT KAT VERSIN
kayganlastirici edinmen daha iyi. bebek yaginin mantar yapabilecegi yazilip cizilmisti. egzersize baslayip rahat da yapabilmissin, devami da gelir. 4cm'lik kisim zaten kasilmanin oldugu yer, ondan sonra kasmak mümkün de degil. aslinda daha uzun bir aparat vb. hazirlayarak o kismi deneyimlemen de iyi olabilir. ama rahat olana kadar iki parmak ya da aparata gecme. böyle devam et =) gene de jinekolog mevzusunu ihmal etme.
ayy cok sevindim valla yaaaa super bi duygu dimeee nasil oldugunu hemen anlat kisacaa merak ediorum ve bekliorumm suann
Canim bu süper bi haber negüzel!!! evet jinekologa git reglinden sonra.. sonra aynen bu sekilde devam et ama bebe yagi mantar yapiyomus diye duymustum ne derece dogru bilemem ama ultrason jeli al istersen çok uzun sure gidiyomus ve uygunaymis..
Bol bol kullaniyosun bitme derdi yasamadan..
Jinekolog hersey normal dediginde eve gelir gelmez basla isaret parmaginla baktin hepsini aldin beklet biraz git gel yapmaya çalis sonra orta parmaginida aynen rahat alabilene kadar çalis sonra iki parmaga geçersin bence sende çok kisa bi surede yeneceksin.. ben suan okadar mutluyumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kalakaldim boylesitede aldim solugu burda kaldimda
Senin mutluluğun beni çok etkiledi,şuan çok kararlıyım,bende yenicem,sanırım benim kırılma nokta sen olucaksın:)
canim basaracaksin demistim cok mutlu oldum inankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...tebrikler canm...Allahim baska dert vermesin...:119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::128::128::128::128::128:
Canim bu süper bi haber negüzel!!! evet jinekologa git reglinden sonra.. sonra aynen bu sekilde devam et ama bebe yagi mantar yapiyomus diye duymustum ne derece dogru bilemem ama ultrason jeli al istersen çok uzun sure gidiyomus ve uygunaymis..
Bol bol kullaniyosun bitme derdi yasamadan..
Jinekolog hersey normal dediginde eve gelir gelmez basla isaret parmaginla baktin hepsini aldin beklet biraz git gel yapmaya çalis sonra orta parmaginida aynen rahat alabilene kadar çalis sonra iki parmaga geçersin bence sende çok kisa bi surede yeneceksin.. ben suan okadar mutluyumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kalakaldim boylesitede aldim solugu burda kaldimda
Senin mutluluğun beni çok etkiledi,şuan çok kararlıyım,bende yenicem,sanırım benim kırılma nokta sen olucaksın:)
Canim negüzel biseye vesile olmusum çok sevindim.. hep boyle kararli ve istekli ol olurmu.. ben hep yanindayim senin
BITANEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM canimin içindeki cannnnnnnnnnnnnnnnn çok sagollllllllllllllll hakkini helal et çok zirladim msnde iyiki konustuk senle bugn çok etki yaratti bende konustuklarimizzzz seni çok seviyemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay ben suan kendimde degilimki sanki içtim içtim sarhos olmusum boyle aptal aptal gülüyorum.. yarin uzunca hikayemi paylasacammmmmmmmmmmmmmm suan zor cumle kuruyorum ve oyle kisaca anlatilcak gibi degil ama seninde bende çok etkin olduuu o azimle ilerleyisin egzersizlerde bizi surekli sasirtman :)
o zmn yarin okuruz insallah hikayenii canimm... ahh ahh o gunleri simdi gülerek hatirliyorum gercektenn sanki üstünden yıllar gecmis gibiiine günlerdi beaaa... egzersiz yaparken olunca seviniyorduk olmayinca agliyorduk... ama elbet oluyorr Allahin izniylee herkes kurtuluyor bu dertten... cok sükür sende kurtuldun artik canimmm
Aynen canim illaki oyledir :) ama gel görki 3 saat öncesine kadar banada imkansiz geliyodu suan bu foruma gelin olarak girmek çok bambaska bi duygu hala soruyorum ben yendimmi ya herkes tebrik ediyo of inanamiyorum hala çok mutluym
inan canimm bitti artik hersey yeni basliyorrr :) yarin gorusuruz insallah iyi geceler canimm git guzelce uyu esine sarilipp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?