Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu arada bu akşam bana cevap vermekle uğraşma,sevincini yaşa,ilerleyen günlerde çok çok sorum olucak:)

Canim bu süper bi haber negüzel!!! evet jinekologa git reglinden sonra.. sonra aynen bu sekilde devam et ama bebe yagi mantar yapiyomus diye duymustum ne derece dogru bilemem ama ultrason jeli al istersen çok uzun sure gidiyomus ve uygunaymis..
Bol bol kullaniyosun bitme derdi yasamadan..
Jinekolog hersey normal dediginde eve gelir gelmez basla isaret parmaginla baktin hepsini aldin beklet biraz git gel yapmaya çalis sonra orta parmaginida aynen rahat alabilene kadar çalis sonra iki parmaga geçersin bence sende çok kisa bi surede yeneceksin.. ben suan okadar mutluyumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kalakaldim boyle sitede aldim solugu burda kaldimda gidemiyorum

kayganlastirici edinmen daha iyi. bebek yaginin mantar yapabilecegi yazilip cizilmisti. egzersize baslayip rahat da yapabilmissin, devami da gelir. 4cm'lik kisim zaten kasilmanin oldugu yer, ondan sonra kasmak mümkün de degil. aslinda daha uzun bir aparat vb. hazirlayarak o kismi deneyimlemen de iyi olabilir. ama rahat olana kadar iki parmak ya da aparata gecme. böyle devam et =) gene de jinekolog mevzusunu ihmal etme.

kızzzzzzzzzzzz masallah sanaaa ay cok sevindim yaaaa ohh kurtuldun sonunda cok sükürrrrrrrr inanamiyorum yaaa okuuyunca sok oldummm yatmadan bi bakaim demiştimm iyiki bakmisimmmmm

kızzzzzzzzzzzz masallah sanaaa ay cok sevindim yaaaa ohh kurtuldun sonunda cok sükürrrrrrrr inanamiyorum yaaa okuuyunca sok oldummm yatmadan bi bakaim demiştimm iyiki bakmisimmmmm

EVET bebegimmmmmmmmmmmmmmmmm yendimmmmmmmmmmmmm basardim yaptimmmmmmmmmmm bende hala inanamiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canim basaracaksin demistim cok mutlu oldum inankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...tebrikler canm...Allahim baska dert vermesin...:119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::128::128::128::128::128:

yaa çok teşekkür ederim şu an o kadar moral verdiniz ki:) Burda yazılanları okuduktan sonra çok kararlıydım ama araya hastalık girdi,ilk işim jinekoloğa gitmek olucak bitince,sonrada kaldığım yerden devam

ayy cok sevindim valla yaaaa super bi duygu dimeee nasil oldugunu hemen anlat kisacaa merak ediorum ve bekliorumm suann

ay ben suan kendimde degilimki sanki içtim içtim sarhos olmusum boyle aptal aptal gülüyorum.. yarin uzunca hikayemi paylasacammmmmmmmmmmmmmm suan zor cumle kuruyorum ve oyle kisaca anlatilcak gibi degil ama seninde bende çok etkin olduuu o azimle ilerleyisin egzersizlerde bizi surekli sasirtman :)

canim basaracaksin demistim cok mutlu oldum inankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...tebrikler canm...Allahim baska dert vermesin...:119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::128::128::128::128::128:

BITANEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM canimin içindeki cannnnnnnnnnnnnnnnn çok sagollllllllllllllll hakkini helal et çok zirladim msnde iyiki konustuk senle bugn çok etki yaratti bende konustuklarimizzzz seni çok seviyemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hic onemli deil canimmmmm helal olsun kiz ....kurtuldunya benden mutlusu yok bugun.... Allahim kimseye yasatmasinnn bu derdi...bende seni cok sewiyorum cnm benimm...ayaklarini sicak tut canim dikkat et kendine yeni gelinsin artik

o zmn yarin okuruz insallah hikayenii canimm... ahh ahh o gunleri simdi gülerek hatirliyorum gercektenn sanki üstünden yıllar gecmis gibiii ne günlerdi beaaa... egzersiz yaparken olunca seviniyorduk olmayinca agliyorduk... ama elbet oluyorr Allahin izniylee herkes kurtuluyor bu dertten... cok sükür sende kurtuldun artik canimmm

Aynen canim illaki oyledir :) ama gel görki 3 saat öncesine kadar banada imkansiz geliyodu suan bu foruma gelin olarak girmek çok bambaska bi duygu hala soruyorum ben yendimmi ya herkes tebrik ediyo of inanamiyorum hala çok mutluym

Aynen canim illaki oyledir :) ama gel görki 3 saat öncesine kadar banada imkansiz geliyodu suan bu foruma gelin olarak girmek çok bambaska bi duygu hala soruyorum ben yendimmi ya herkes tebrik ediyo of inanamiyorum hala çok mutluym

inan canimm bitti artik hersey yeni basliyorrr :) yarin gorusuruz insallah iyi geceler canimm git guzelce uyu esine sarilipp

canımmmm tebrikler. dün gece ne kadar rahat uyuduğunu tahmin edebiliyorum hayde bakalım darısı bebek haberinin başına kuzu

merhaba arkadaslar. hepınıze teker teker tsk edıyorum darısı vajınısmustan kurtulmak ısteyenlerın basına ıns.
kızlar ya ben gecenlerde ılk denememı yaptım.ama aksam 2. denememi yapım dedım olmadı hayal kırıklıgna ugradım( kurtuldum derken 2. denemede olmadı.ne yapmam lazım yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…