Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amin amin inşallah bu bereketin içinde olurz inşallah

:) sertleşme problemi var ama birazda ben tetikliyorum sanırım bunu şimdi anladım :)

hoşgeldin canım burayı takip et süreklii faydasını göreceksinn. bizde de aynı ben evlendiğimde biraz alıyodum p..si sonra dediğin gibi pes ettik bir süre hiç denemedik bile. bazen öyle büyük tartışmalar yaşıyodukki ben eşimin yüzüne bile dedim iyiki olmamış ayrılmak istiyorum diye çok alındı tabi bu cümleme.. onun için çok ağır bir cümle olduğunu şşimdi yeni yeni anlıyorum..ben egzersize başlayana kadar aramız çok ama çok kötüydü egzersize başladım benim hergün bıkmadan usanmadan çabalayışımı görünce tavırlarını düzeltti.. 11 gün önce de yendim çok şükür iyice düzeld,i aramız sanki yeni evlendik.. bunları sonunu düşün ne kadar mutlu olacağını düşün ve parmak egzersizlerine başla lütfen erteleme daha fazla..

amin kuuuuuzuuuuuuuuum!!! her gece duamı hepimize ederdim. ama dün gece isim vererek dua ettim, biri sendin canım!!! öyle sevindim ki, sana 19 mayısa kalmazsın demiştim bak, dediğim tarihten bile önce gelin oldun. harika oldu bu, güne güzel haberlerle başladım!!! sıra öteki dua ettiklerimde, hadi bakayım elinizi çabuk tutun deasseeb, senay_mehmet, veracroft!!!! sizin de isimlerinizi saydım güzel haberler bekliyorum

Hepimiz birbirimizin destegiyle yendik. dusunuyorumda buraya yazmasaydim,bende varim banada yardim edin demeseydim buyuk ihtimalle basaramazdim...
hic oyle dusunme,ilk baslarda oraya bir sey sokmak insana imkandiz gibi geliyor inan bana hic oyle degil. once bi kulak cubuguyla basla istersen parmak yapamazsan aparat yaparsin bizim gibi.
ben kulak cubugundan sonra allik fircamin sapiyla yapmistim strecleyip. bi basla emin ol devami gelecek. bak burda elvan diye bi arkadasimiz iki gun gibi kisa bi surede yendi. azmetti,egzersizlere asildi ve kurtuldu. sende yapacaksin.[/QUOTE]

iki gün gibi kısa sürede helal olsun valla çok sevındım gercekten duygulandım bıle hemen başlamak istiyorum öncelikle en basta ne yapmalıyım ilk olarak ypmm gerekn ne kulak cubugunu mu elıme almalıyım yoksa nefes kasme gevsetme mı hangısı ve ne kadar sureli gercekten başlamak istiyorum

ayyy öyle mutlu oldum ki beni de almışsın dualarına rabbim binlerce kez razı olsun senden allah seninde gönlündekini nasip etsin sana inşallah ama 19 mayısa zor küçük şenay heran süpriz yapabilir allah ım ne olur yapmadan regl olmayım

anladım canım sağolasın peki senin egzersiz olayların filan bittimi tamamen yendinmi son bi soru daha sende burada basardın dimi (evet de lütfen):)

evet canım bitti çok şükür 11 gün önce saat 23.00 sularında burda yendim de yendim diye çemkiriyodum yendikten sonra herkes aynı şeyi söylüyo bende de öyle oldu " BU MUYMUŞ YA" 12 gün egzersiz yaptım.çok dah kısa sürelerde yenenler var.moralini yüksek tut.biz burda vaji ye nazlı gelin hastalığı diyoruz nazlanma ve başla.burayı evliliğimin ilk günlerinde bulsaydım keşke.buraya kadar geldiyse yenersin.yeterki erteleme.tamam mı istediğin soruyu sorabilirsin.senin yaşadıklarını biz de yaşadık merak etme...

amin arkadaşım amin çok saol bu pekmezi denicem mutlaka inşallah regl olmam olursam 10 gün sürüyo on gün sonra yeniden egzersize ısınmam gerek dahada uzayacak diye hemen olsun istiyorum ama hayırlısı inşallah

Insallah reglden once halledersin. halledemezsende uzulme ben egzersize 15 gun ara vermek zorunda kalmistim aynen senin gibi yeniden baslarken cok zorlanacagim diye dusunmustum ama hic oyle olmadi. bi de buzzer diye bi sey varmis istersen bi de onu deneyin.

ya var ya yazdıklarını okurken agladım ne bılıyım taşma noktasına geldım demekki artık senin adına da cok sevındım tebrık ederım bı olsa sonrasını dusunmıcem bı kac kereden sonra alısır ınsan bu egzesızlerı yaparken cok zorlandınmı bılmıorum bı yanım sevınıo sızlerı buldum kurtulcam dıe bı yanımda korkuo hala ama az korkuo umudumu yıtırmemelıyım bunu bılıorum

kız öyle denir mi tek başına nasıl olsun haha yine iyi az biraz oluyomuş güldürdün beni valla relaks ol dediğin gibi geceliğini giy ne bielyimm bunları da mı biz diyelimmm sen biliyosun zaten bunlarııııı

ya evet duydum onuda kalp krizi riski mi ne varmış onun korkarım ben öle şeylerden allahım korusun inşallah doğal yolla çözülür herşey

valla bende sadece yapmaya odaklandığım için hiç öle şeyler gelmiyo içimden giysem bile faydası olmaz adam iki gündür oynamdığı kadar oynadı p...sle bugün büyük ihtimalle isteksiz olur

çok teşekkür ederim darısı başına hiç korkma tatlım inan korkulacak hiçbirşey yok ben egzersiz esnasında çok zorlanmadım öyle zaten acı filan olmuyor.. bak mayıs ayının ortasındayız 3 haftada 10 tane arkadaş yendi zor bişey olsa bu kadar çok yenen olmazdı.. bir de egzersizi kendi parmaklarınla yapıyosun korkulacak bişey yok ki kontrol sende..

iki gün gibi kısa sürede helal olsun valla çok sevındım gercekten duygulandım bıle hemen başlamak istiyorum öncelikle en basta ne yapmalıyım ilk olarak ypmm gerekn ne kulak cubugunu mu elıme almalıyım yoksa nefes kasme gevsetme mı hangısı ve ne kadar sureli gercekten başlamak istiyorum[/QUOTE]

Ilk sayfada kegel egzersizleri var istersen once biraz onlari yap. bugun mutlaka egzersize basla. once bi ayna al koltuga oturur gibi otur bacaklarini kendine cek ve iyice ac. aynayi karsina koy girisi gormeye calis. burnundan cicek koklar gibi nefes al agzindan mum ufler gibi ver ve ayni anda ikinabildigin kadar ikin bunu bi kac kez tekrarla girisin acildigini goreceksin. bi elini girisi acmak icinde kullanabilirsin. kulak cubuguna ve vajiye bolca kayganlastirici sur. cubugu ilk girise yerlestir. korkacaksin,normal. sakin geri cekme burda yazdiklarimizi dusun. derin nefes al ver. beynini ve vucudunu rahatlatmaya calis. rahatladigin an ittir. dger ittirirsen girecek sakin ittirmekten korkma. o kulak cubugu canini acitmaya kesinlikle yetmez. aci yok bunu unut. egzersizi kim yapiyor,sen. kontrol kimde,sende. insan kendi kendinin canini acitir mi,hayir. istedigin zaman cubugu geri cekebilir misin,evet. bunlari dusun ve her sey benim elimde diye kendini telkin et. ve hemen simdi basla yapacagina inaniyorum.

şenaycım, bu sorunu en uzun süre benim eşim yaşadı. bittik tükendik nerdeyse boşanacak hale geldik. çünkü ben egzersizi yaptım, bitirdim o yapamıyorum diye kendine çok sorun etti. denemediğimiz şey kalmadı, doktora gitti, ilaç aldı o bile fayda etmedi. bunları moralin bozulsun diye anlatmıyorum, tam tersi bunun psikolojik olduğunu anlaman için yazıyorum. ne zamanki aramız düzeldi, kafaya takmayı bıraktı ve inat etti o gün biz yendik. çünkü deniyorduk, olmuyordu hemen pes ediyordu, araya giriyordu bir hafta. böyle böyle 3 ay yedik biz. her ağladığımda burdaki kardeşlerim bana destek oldu sağolsunlar, onların dualarıyla ayakta durdum. siz de keçi boynuzu pekmezi deneyebilirsiniz, sertleşmeye faydası oluyor. ama benim eşim çok duygusal olduğundan o da işe yaramadı. sigarayı bıraktı, bizde işe yarayan tek şey buydu. eşin sigara içiyorsa bıraksın, yemin ederim %100 farkediyor. canını sıkma, daraldığında özelden de yazabilirsin. eşinin üzerine gitme, tek yapman gereken bişe olmamış gibi neşeli olup eşinin moralinin toparlanmasına yardım etmek ve sabretmek. eninde sonunda güneş doğuyor. sabret canım.

ya evet duydum onuda kalp krizi riski mi ne varmış onun korkarım ben öle şeylerden allahım korusun inşallah doğal yolla çözülür herşey

bizde sorun olunca eşim aldı o içecekten ama gerçekten çok ağır eşim hiç abartmıyorum 3 günde kendini ancak toparladı.. hatta 4 tane almış 3ü hala dolapta duruyo.ben önermiyorum ama o sorunu çözdü bizde geçici olarak. şuan yine aynı sorunu yaşıyoruz..

:) sertleşme problemi var ama birazda ben tetikliyorum sanırım bunu şimdi anladım :)
Evet canim biraz riskli bi icecekmis.
Biliyorum o anda icinden hic isvelesip cilvelesmek gelmiyor ama iste erkeklerinde dogasi bu
Neyse dilerim en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz canim.

Ilk sayfada kegel egzersizleri var istersen once biraz onlari yap. bugun mutlaka egzersize basla. once bi ayna al koltuga oturur gibi otur bacaklarini kendine cek ve iyice ac. aynayi karsina koy girisi gormeye calis. burnundan cicek koklar gibi nefes al agzindan mum ufler gibi ver ve ayni anda ikinabildigin kadar ikin bunu bi kac kez tekrarla girisin acildigini goreceksin. bi elini girisi acmak icinde kullanabilirsin. kulak cubuguna ve vajiye bolca kayganlastirici sur. cubugu ilk girise yerlestir. korkacaksin,normal. sakin geri cekme burda yazdiklarimizi dusun. derin nefes al ver. beynini ve vucudunu rahatlatmaya calis. rahatladigin an ittir. dger ittirirsen girecek sakin ittirmekten korkma. o kulak cubugu canini acitmaya kesinlikle yetmez. aci yok bunu unut. egzersizi kim yapiyor,sen. kontrol kimde,sende. insan kendi kendinin canini acitir mi,hayir. istedigin zaman cubugu geri cekebilir misin,evet. bunlari dusun ve her sey benim elimde diye kendini telkin et. ve hemen simdi basla yapacagina inaniyorum.[/QUOTE]

tamam bugun mutlaka yapıcam fakat hastalıgımın sonuncu gunundeyım bı sıkıntı olurmu anlattıkların cok guzel bıraz rahtlattı benı kotrol bendde acırsa cekerım dımı bırden oolck deıl ya dedıgım gıbı adetim tm bıtmedı az gelıo bı sorun olurmu sorun olmıcksa hemen su dakıka baslarım

tamam bugun mutlaka yapıcam fakat hastalıgımın sonuncu gunundeyım bı sıkıntı olurmu anlattıkların cok guzel bıraz rahtlattı benı kotrol bendde acırsa cekerım dımı bırden oolck deıl ya dedıgım gıbı adetim tm bıtmedı az gelıo bı sorun olurmu sorun olmıcksa hemen su dakıka baslarım[/QUOTE]

Canim tamamen temizlendikten sonra egzersize baslaman daha dogru olur diye dusunuyorum. sende o zaman ilk sayfadaki kegel egzersizlerini yap egzersizede yarin baslarsin.
tabi ki birden olmayacak,sen itersen gider baktin yapamiyorsun geri cekersin. hep bunu dusun kontrol sende ve aci yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…