- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.261
canım yendinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kurtuldunnnnnnnnnnnnn
nilayın kalbıne doğmus gelın olucagın canımıniçi cok ama cok sevındım
10 aydır burdayım bu ay kadar coskulu bereketlı bır ay gecırmedık
sevıncten ağlıyasım varrrrrrrr senınde gunesın dogdu artık canım
ayaklarına dıkkat et taze gelın :) 4 kere yapmıssınız masalalh balım :)
cok azımlıydın ve sonucu aldınnnnnnnnnnn darısı dıgerlerının basınaaaaa
sımdı sevınc naraları atma zamanı :)
Ama bak bu tecrubeyle sabit adsmlarin yataga girdiginde uykusu yoksa kesinlikle akillari baska yere gidiyooo :)))))) deneyin valla hak vericeksiniz. :))))
Kizzzz adama hic sen kendin hallet denir miii :)))) bence senin esinde sertlesme problemi yok kuzumm sen benim dedigim gibi dene bak gor cok daha iyi olacak.
sağol tatlım inşallah tamamını başarırsınız ve inşallah her yönden cok mutlu olursunuz Allah bi yastkta mutlu mesut ömürler nasib etsin.aslında benımde baslarda bıraz ucu giriodu ama yarıya kadar deıl nerde o günler ama dedigim gibi sonra denemeyı bıraktık pes etmeseydık olurdu belkı yada pes etmıs olmak bı kaçısdı hatta itiraf etmelıyım acaba olmaması daha ii oldu zaten anlasamıoruz die dusundugumde oldu ama artık cok alıstım eşime eskıden ayrılırım dusuncesıde vardı anlasamadıgımız ıcın gercekten kotuyduk ama sımdı eşimi cok sevıyorum ve bu yuzden basarmak istiyorum
SELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMM :) Bidanemm çok sagol.. Sen bana çok iyi bi abla oldun.. Derdimi oturdun dinledin.. çok sagol canim.. egzersizdeki bütün olumsuzluklari bana unutturp beni tekrar egzersize baslamami sagladin.. Allah ne muradin varsa ne dilegin varsa versin..
bende böyle düşündüm buradaki yani sizlerin bana daha fazla yardımcı olabılceınızı cunku yaşayan bilir derler ya kendimi daha ii anlatabılırım şu an bana cevap vermenız bıle benı bıraz daha diriltti bugun hemen başlamam gerekıo egzersizlere tabi parmak egzersizleri bıraz geri dursun biraz daha cesaretlenırsem onuda denerım (gerçi bıraz umutsuzum yazarken bıle içim çekildi)
amin kuuuuuzuuuuuuuuum!!! her gece duamı hepimize ederdim. ama dün gece isim vererek dua ettim, biri sendin canım!!! öyle sevindim ki, sana 19 mayısa kalmazsın demiştim bak, dediğim tarihten bile önce gelin oldun. harika oldu bu, güne güzel haberlerle başladım!!! sıra öteki dua ettiklerimde, hadi bakayım elinizi çabuk tutun deasseeb, senay_mehmet, veracroft!!!! sizin de isimlerinizi saydım güzel haberler bekliyorum
anladım canım sağolasın peki senin egzersiz olayların filan bittimi tamamen yendinmi son bi soru daha sende burada basardın dimi (evet de lütfen):)
amin arkadaşım amin çok saol bu pekmezi denicem mutlaka inşallah regl olmam olursam 10 gün sürüyo on gün sonra yeniden egzersize ısınmam gerek dahada uzayacak diye hemen olsun istiyorum ama hayırlısı inşallah
hoşgeldin canım burayı takip et süreklii faydasını göreceksinn. bizde de aynı ben evlendiğimde biraz alıyodum p..si sonra dediğin gibi pes ettik bir süre hiç denemedik bile. bazen öyle büyük tartışmalar yaşıyodukki ben eşimin yüzüne bile dedim iyiki olmamış ayrılmak istiyorum diye çok alındı tabi bu cümleme.. onun için çok ağır bir cümle olduğunu şşimdi yeni yeni anlıyorum..ben egzersize başlayana kadar aramız çok ama çok kötüydü egzersize başladım benim hergün bıkmadan usanmadan çabalayışımı görünce tavırlarını düzeltti.. 11 gün önce de yendim çok şükür iyice düzeld,i aramız sanki yeni evlendik.. bunları sonunu düşün ne kadar mutlu olacağını düşün ve parmak egzersizlerine başla lütfen erteleme daha fazla..
galiba en büyük hatayı burda yapıyorum deneme yapıcaz akşama hazır ol diyorum bide egzersizim bitene kadar sertleştir kendin diyorum oda garibim başlıyo çalışmaya ama vajiye yaklaşınca sönüveriyo zaten tam bi sertleşme olmuyo deli olcam bundan sonra relaksım ozaman
Insallah reglden once halledersin. halledemezsende uzulme ben egzersize 15 gun ara vermek zorunda kalmistim aynen senin gibi yeniden baslarken cok zorlanacagim diye dusunmustum ama hic oyle olmadi. bi de buzzer diye bi sey varmis istersen bi de onu deneyin.
kız öyle denir mi tek başına nasıl olsun haha yine iyi az biraz oluyomuş güldürdün beni vallarelaks ol dediğin gibi geceliğini giy ne bielyimm bunları da mı biz diyelimmm sen biliyosun zaten bunlarııııı
ya var ya yazdıklarını okurken agladım ne bılıyım taşma noktasına geldım demekki artık senin adına da cok sevındım tebrık ederım bı olsa sonrasını dusunmıcem bı kac kereden sonra alısır ınsan bu egzesızlerı yaparken cok zorlandınmı bılmıorum bı yanım sevınıo sızlerı buldum kurtulcam dıe bı yanımda korkuo hala ama az korkuo umudumu yıtırmemelıyım bunu bılıorum
Hepimiz birbirimizin destegiyle yendik. dusunuyorumda buraya yazmasaydim,bende varim banada yardim edin demeseydim buyuk ihtimalle basaramazdim...
hic oyle dusunme,ilk baslarda oraya bir sey sokmak insana imkandiz gibi geliyor inan bana hic oyle degil. once bi kulak cubuguyla basla istersen parmak yapamazsan aparat yaparsin bizim gibi.
ben kulak cubugundan sonra allik fircamin sapiyla yapmistim strecleyip. bi basla emin ol devami gelecek. bak burda elvan diye bi arkadasimiz iki gun gibi kisa bi surede yendi. azmetti,egzersizlere asildi ve kurtuldu. sende yapacaksin.
haklısın galiba ama sona yaklaştım sanıyordum dua edelim birbirimize öyle çok ihtiyacımız var ki buna insanın elindende bişey gelmiyo eşimde çok üzülüyo ama onunda elinden bişe gelmiyo allah ım ne olur hepimizin yardımcısı ol amin amin amin
ya evet duydum onuda kalp krizi riski mi ne varmış onun korkarım ben öle şeylerden allahım korusun inşallah doğal yolla çözülür herşey
ya evet duydum onuda kalp krizi riski mi ne varmış onun korkarım ben öle şeylerden allahım korusun inşallah doğal yolla çözülür herşey
Evet canim biraz riskli bi icecekmis.:) sertleşme problemi var ama birazda ben tetikliyorum sanırım bunu şimdi anladım :)
iki gün gibi kısa sürede helal olsun valla çok sevındım gercekten duygulandım bıle hemen başlamak istiyorum öncelikle en basta ne yapmalıyım ilk olarak ypmm gerekn ne kulak cubugunu mu elıme almalıyım yoksa nefes kasme gevsetme mı hangısı ve ne kadar sureli gercekten başlamak istiyorum
Ilk sayfada kegel egzersizleri var istersen once biraz onlari yap. bugun mutlaka egzersize basla. once bi ayna al koltuga oturur gibi otur bacaklarini kendine cek ve iyice ac. aynayi karsina koy girisi gormeye calis. burnundan cicek koklar gibi nefes al agzindan mum ufler gibi ver ve ayni anda ikinabildigin kadar ikin bunu bi kac kez tekrarla girisin acildigini goreceksin. bi elini girisi acmak icinde kullanabilirsin. kulak cubuguna ve vajiye bolca kayganlastirici sur. cubugu ilk girise yerlestir. korkacaksin,normal. sakin geri cekme burda yazdiklarimizi dusun. derin nefes al ver. beynini ve vucudunu rahatlatmaya calis. rahatladigin an ittir. dger ittirirsen girecek sakin ittirmekten korkma. o kulak cubugu canini acitmaya kesinlikle yetmez. aci yok bunu unut. egzersizi kim yapiyor,sen. kontrol kimde,sende. insan kendi kendinin canini acitir mi,hayir. istedigin zaman cubugu geri cekebilir misin,evet. bunlari dusun ve her sey benim elimde diye kendini telkin et. ve hemen simdi basla yapacagina inaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?