- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.281
Ilk sayfada kegel egzersizleri var istersen once biraz onlari yap. bugun mutlaka egzersize basla. once bi ayna al koltuga oturur gibi otur bacaklarini kendine cek ve iyice ac. aynayi karsina koy girisi gormeye calis. burnundan cicek koklar gibi nefes al agzindan mum ufler gibi ver ve ayni anda ikinabildigin kadar ikin bunu bi kac kez tekrarla girisin acildigini goreceksin. bi elini girisi acmak icinde kullanabilirsin. kulak cubuguna ve vajiye bolca kayganlastirici sur. cubugu ilk girise yerlestir. korkacaksin,normal. sakin geri cekme burda yazdiklarimizi dusun. derin nefes al ver. beynini ve vucudunu rahatlatmaya calis. rahatladigin an ittir. dger ittirirsen girecek sakin ittirmekten korkma. o kulak cubugu canini acitmaya kesinlikle yetmez. aci yok bunu unut. egzersizi kim yapiyor,sen. kontrol kimde,sende. insan kendi kendinin canini acitir mi,hayir. istedigin zaman cubugu geri cekebilir misin,evet. bunlari dusun ve her sey benim elimde diye kendini telkin et. ve hemen simdi basla yapacagina inaniyorum.
amin kuuuuuzuuuuuuuuum!!! her gece duamı hepimize ederdim. ama dün gece isim vererek dua ettim, biri sendin canım!!! öyle sevindim ki, sana 19 mayısa kalmazsın demiştim bak, dediğim tarihten bile önce gelin oldun. harika oldu bu, güne güzel haberlerle başladım!!! sıra öteki dua ettiklerimde, hadi bakayım elinizi çabuk tutun deasseeb, senay_mehmet, veracroft!!!! sizin de isimlerinizi saydım güzel haberler bekliyorum
Ilk sayfada kegel egzersizleri var istersen once biraz onlari yap. bugun mutlaka egzersize basla. once bi ayna al koltuga oturur gibi otur bacaklarini kendine cek ve iyice ac. aynayi karsina koy girisi gormeye calis. burnundan cicek koklar gibi nefes al agzindan mum ufler gibi ver ve ayni anda ikinabildigin kadar ikin bunu bi kac kez tekrarla girisin acildigini goreceksin. bi elini girisi acmak icinde kullanabilirsin. kulak cubuguna ve vajiye bolca kayganlastirici sur. cubugu ilk girise yerlestir. korkacaksin,normal. sakin geri cekme burda yazdiklarimizi dusun. derin nefes al ver. beynini ve vucudunu rahatlatmaya calis. rahatladigin an ittir. dger ittirirsen girecek sakin ittirmekten korkma. o kulak cubugu canini acitmaya kesinlikle yetmez. aci yok bunu unut. egzersizi kim yapiyor,sen. kontrol kimde,sende. insan kendi kendinin canini acitir mi,hayir. istedigin zaman cubugu geri cekebilir misin,evet. bunlari dusun ve her sey benim elimde diye kendini telkin et. ve hemen simdi basla yapacagina inaniyorum.
tamam bugun mutlaka yapıcam fakat hastalıgımın sonuncu gunundeyım bı sıkıntı olurmu anlattıkların cok guzel bıraz rahtlattı benı kotrol bendde acırsa cekerım dımı bırden oolck deıl ya dedıgım gıbı adetim tm bıtmedı az gelıo bı sorun olurmu sorun olmıcksa hemen su dakıka baslarım
Beni de unutma Selaaaaaa............
Bu akşam çok önemli deneme yapabılıcem............... Eşimle..............
Deneme değil gerçek olacak işallah...................................................................
şenaycım, bu sorunu en uzun süre benim eşim yaşadı. bittik tükendik nerdeyse boşanacak hale geldik. çünkü ben egzersizi yaptım, bitirdim o yapamıyorum diye kendine çok sorun etti. denemediğimiz şey kalmadı, doktora gitti, ilaç aldı o bile fayda etmedi. bunları moralin bozulsun diye anlatmıyorum, tam tersi bunun psikolojik olduğunu anlaman için yazıyorum. ne zamanki aramız düzeldi, kafaya takmayı bıraktı ve inat etti o gün biz yendik. çünkü deniyorduk, olmuyordu hemen pes ediyordu, araya giriyordu bir hafta. böyle böyle 3 ay yedik biz. her ağladığımda burdaki kardeşlerim bana destek oldu sağolsunlar, onların dualarıyla ayakta durdum. siz de keçi boynuzu pekmezi deneyebilirsiniz, sertleşmeye faydası oluyor. ama benim eşim çok duygusal olduğundan o da işe yaramadı. sigarayı bıraktı, bizde işe yarayan tek şey buydu. eşin sigara içiyorsa bıraksın, yemin ederim %100 farkediyor. canını sıkma, daraldığında özelden de yazabilirsin. eşinin üzerine gitme, tek yapman gereken bişe olmamış gibi neşeli olup eşinin moralinin toparlanmasına yardım etmek ve sabretmek. eninde sonunda güneş doğuyor. sabret canım.
Suan agliyorum mutluluktan ama BASARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
KIZLAR OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
BASARDIMMMMMMMMMMM
HALA INANAMIYORUM
COK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
BASARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEM AGLIYORUM HEM GULUYORUM HEM ZIPLIYORUM BI TUHAFIM ELLERIM TITRIYO
4 KERE YAPTIK HEMDE GITGELDE OLDU ALLAHIM BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN BENIM YANIMDA OLAN BANA DESTEK VEREN HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN
ZEALEA VE KALBIM4MEVSIM MSNDE BEKLEDILER BU SAATE KADAR RABBIM BU IYILIKLERINIZIN KARSILIGINI KAT KAT VERSIN
suan agliyorum mutluluktan ama basardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
basardımmmmmmmmmmm
hala ınanamıyorum
cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
basardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hem aglıyorum hem guluyorum hem zıplıyorum bı tuhafım ellerım tıtrıyo
4 kere yaptık hemde gıtgelde oldu allahım bınlerce kez sukurler olsun benım yanımda olan bana destek veren herkesın gonlune gore versın
zealea ve kalbım4mevsım msnde bekledıler bu saate kadar rabbım bu ıyılıklerınızın karsılıgını kat kat versın
amin canım cümlemizin 19 mayısa yetişirmi bilmiyorum regl olcam bugün yarın bide sertleşme sorunu oldu hayırlısı bakalım
selam.Bende evleneli bir yıl oldu.evliliğiğmiz ikinci günden çatırdamaya başladı sanki sürekli kavga tartışma yalnıs anlamalrın ardı arkası kesilmedi vajinusmus nedir bilmiodukda ve ben kendıme çok guvenıodum boyle bı konuda takılcaımı tahmın bıle etmemıstım.sonra ne nedir biraz arastırırken vajinusmusu öğrendim ama ihtimal vermemiştim sonra sonra kabullendım pskoloğada gittik fakat ilişkimiz öyle yıpranmıştıki vajınusmusu kimin gözü görüyo pskolog da önce aranızdaki ilişkinin düzelmesi gerek dedi ve bu da baya zaman aldı bişiler yıkıldıktan sonra toplamak zor oluo.tam toplandık artık tamamız vajinusmusu çözelim dedik sıra egzersizlere geldi fakat bi sonraki egzersizleri yarım yamalak yapmıs oldugum ıcın doktor yol verdi aslında yapamadıgımdan deıl gercekteen geçerli sebeblerim vardı neyse fazla uzatmıyım yazılanları okuduktan sonra kendıme daha da bı ınandım yapabılırım yapmak istiyorum ama nasıl olcak bılmıorum korku mu başka bişi mi benımkı anlamadım burada bu sıtede kalmak bende burada hep bırlıkte yenmek istiorum dualarınızı ve yardımlarınızı beklıorum
cok tesk ederm canım benm cok saol..ben daha evlenmeden korkyrdm ama bunun sadece korku oldgunu zannedyrdm..hani sadece korkucam ama asıcam normal sekilde olucak sanyrdm..ama gün gün ata ata 1 sene oldu..artık cıkmazdayım...basını almaya baslamstm araya regl grdi..asırı derecede pank yapyrm artık kendimi kontrl etmem gerek bunu anlyrm ama sizlerde söyleyn acımyr dmi..kafamızda büyüytüğümüz o dayanılmaz acılar yok dmi..sonunda tarifsiz mutluluk var bunu blyrm...bende bu duyuguyu yasamak istyrm....
canım yendinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kurtuldunnnnnnnnnnnnn
nilayın kalbıne doğmus gelın olucagın canımıniçi cok ama cok sevındım
10 aydır burdayım bu ay kadar coskulu bereketlı bır ay gecırmedık
sevıncten ağlıyasım varrrrrrrr senınde gunesın dogdu artık canım
ayaklarına dıkkat et taze gelın :) 4 kere yapmıssınız masalalh balım :)
cok azımlıydın ve sonucu aldınnnnnnnnnnn darısı dıgerlerının basınaaaaa
sımdı sevınc naraları atma zamanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?