- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.301
amin kuuuuuzuuuuuuuuum!!! her gece duamı hepimize ederdim. ama dün gece isim vererek dua ettim, biri sendin canım!!! öyle sevindim ki, sana 19 mayısa kalmazsın demiştim bak, dediğim tarihten bile önce gelin oldun. harika oldu bu, güne güzel haberlerle başladım!!! sıra öteki dua ettiklerimde, hadi bakayım elinizi çabuk tutun deasseeb, senay_mehmet, veracroft!!!! sizin de isimlerinizi saydım güzel haberler bekliyorum
Canimsinnnnn...((( aglattin beni. cok sukur bitti,sende kurtuldun. hayata yeniden merhaba dedin. o kadar guzel anlatmissin ki duygularini canim benim. Allah baska dert vermesin.
Elvan tebrik ederim çok güzel anlatmışsın yazını çok beğendim,bir daha sıkıntı yaşamaman dileğiyle....darısı bize....
arkadaşlar merhaba ben de dün egzersizlere başladım pamuklu çubuk ve parmakla peki aparatları nereden alabilirim?
Teskkr ederim canim.. Evet haklisin.. Beynim hazirdi.. Mutlulukla gittim korkularimin üstüne.. ve sonuç..Var ya Eşvan ben bılıyordum yapacağını.. Aparatları beklerken bıle beyın olarak hazırlandın sen..
Gelınce de cok hızlı ılerledın. Yılmadın..
Beynındekı olumsuz mesajları dınlemedın ve sonuc benı sasırtmadı ve cok sevındırdı..
Helal olsun!!!
Bende sizi çok seviyorum.. çok sagol canimin içioyyy oyyy canım benim, tebrik ediyorum seni. Inan çok sevindim. Allahım başka dert vermesin sana :) :)
hepinizi çok seviyorum, iyiki varsınız....
canımmmmm sen birara bana demiştin ki ben neler yaşadım anlatsam ağlarsın gerçekten de ağlattın beni sen bu küçücük yaşına neler sığdırmışsınnnAllahım bundan sonra sana hep mutluluk nasip etsin çok üzüldüm anne babanın tavrı eşinin tavrı... bana sabretmenin en güzel örneğini anlattın.. kendi yaptıklarımdan sabırsızlığımdan utandım resmen... şuan yendiğine daha çok sevindim canımm Allah basşka dert vermesinnn...
mikrolif hoşgeldin. çubukları birleştirip mum kalınlığına getirebilirsin. ya da evde doğumgünü mumu varsa onlarla yapabilirsin. yalnız bunları her zaman eldiven parmağı ya da prezervatif içine koy ve üzerine bol jel sür. aparatı kendimiz yapıyoruz, bakkal mumu alıp onu kağıt havluyla sarıyoruz ve streçle sabitliyoruz. üzerine de eldiven ya da prezervatif geçiriyoruz. aparatların uç kısmı her zaman biraz ince olsun, girişte kolaylık sağlıyor. kalınlığa alıştıkça bir kat havlu ve streçle kalınlaştırıp ilerliyoruz. aparatın çevresi 10cm e geldiğinde ve rahat olduğunda eşinle deneme yapabilirsin. takıldığın her şeyi sorabilirsin. başarılar.
çok güzel yazmışsın ellerine sağlık. hikayeni okumadan önce hazırlık yaptım resmen, bi bardak çay aldım, yudumlayarak keyifle okudum. kardeşimden öte, çocuğum gibisin, yaramaz hırçın kızım benim :))) anlattıklarından zaten kolay yeneceğini biliyordum ama bunu sana söylemedim, hani yapamazsan sinirlenip üzülme diye. şükür yendin kurtuldun. ilk tanıştığımızdan beri babana yalvarman hep aklımda, gözlerim yine doldu okurken. çok üzülmüştüm, o kadar iyi gözümde canlanıyor ki anlattığın. ben babaevinden çıkarken babam yoktu maalesef yanımda. belki de ondan, babana beni yollama deyişin çok dokunmuştu bana. şükür her şey geride kaldı. bundan sonra gülerek sevinçle koşacaksın artık babana. yüzünden gülücükler eksik olmasın
Elvancığım hikayeni okudum, çok hüzünlüydü ama neyseki sonu güzel bitti. Küçücük yaşına rağmen nelerle karşılaşmışsın. İnşallah bundan sonraki yaşamın hep mutlu, sıhhatli, sağlıklı geçer. Bir de istediğin zaman şöyle hayırlı bir evlat aldığında kucağına geçmiş bitmiştir artık diyeceksin. Çok tatlısın....
çok sagol Canim ablammmm.. Allah razi olsun.. SEnde cansin! cannnnnn
34 Yaşındaki Ablan Kemre :) :)
canım tebrikler dun bellıydı zaten bundan kurtulacagın azmınle basardın sonunda darısı basımıza insallah
darısı başıma ve bu illeti çeken tüm arkadaşlarıma...allah hepimizin yardımcısı olsun..bende mayıs gelini olmalıyım artık...
Canim 19 mayis olmayiversin olsunda sonunda.. Strese sokma kendini bende ayni senin gibi reglden sonra basa döncem korkusu vardi HAyirlisi olsun dedigin gibi ben basaracaginizdan eminim.. Sertlesme dedigim gibi esime deneme dedigim için çok etkilendi.. Dogal yasamaya çalisin.. Bunun içinde senin kafan rahat olmali ve inanmalisin..
Bikeresinde esime penismus diye bisey varmis demistim yani vajinusmuslu kadinlarin esleri sertlik sorunu yasabilyo diye.. Sonrasinda çok ugrastim inandirmak için.. sakin sizde ayni hataya düsmeyin ne bileyim etkilenecegini.. o an düsünemedim..
Kızlar, ben hikayemi yazacağım ama nerden başlasam ki. 8 senede neler yaşandı neler...
Ben bu arada 2.yi henüz yapmadım. Dün yapacaktık iş dönüşü çok yorgundum ve birazcık da rahatsızdım. İnşallah 2.yi de rahat rahat yaparım. İnsan 8 seneden sonra hemen alışamıyor işte...
kemrecim uzun da olsa mutlaka yaz. bir yerden başlayıver. egzersizcilere çok büyük umut olacak. çünkü 8 seneden sonra yendin sen bu illeti. başarın bizlerden daha büyük. eşine çok kızdım ben, sana söylemesem de. destek yapacağım derken köstek olduğu için. ona rağmen yendin, hikayeni mutlaka paylaş. heyecanla bekliyorum ben hikayeni. yakında tvde de göreceğizdir seni sanırım :))))
hoşbuldum sela çok sağol o zaman ben mumun ucunu inceltip hazırlayayım evde orta kalınlıkta mum vardı. direk onunla başlasam egzersize zorlanır mıyım? dün sadece pamuk çubukla yaptım parmak da giriyo gibi...ama çok dar ya uf:S
Ben 9 günlük evliyiyim ve ilişkiye giremedik.ilk gece korkudan gerildimi sanmıştım ama kaç gün olmasına rağmen yine korkuyorum.ön sevişmeyi uzunda tutsak tam o ana gelince kasılıp eşimi itiyorum..kadın doğum uzmanınamı gidicem yoksa psikolağamı bilemedim aslında bunların hiç birinede gitmek istemiyorum herkezin zevk alarak yaptığı bişeye ben para vererek yapmak istemiyorum.napmam lazım bana yardımcı olabilirminiz..
dar değil canım benim, bu düşünceyi çıkar kafandan. ağzına bile alma. esnek orası, kocaman. tül çorap gibi, ne koysan içine girer, esniyor da esniyor. mumun ne kalınlıkta bilmiyorum ama bakkal mumları dipten uca inceleşir zaten. ben o yüzden yontmamıştım. ben iki parmak yapamayınca evde rimelim vardı onu eldivene koyup yaptım, sonrasında da muma hiçbir şey sarmadan muma geçtim. alıştıkça da havlu sararak kalınlaştırdım. hedefim 10cmde yenmekti, öyle de oldu. daha fazla kalınlaştırmadım ama 11-12-13 yapan arkadaşlar da var. kalınlığı sen ayarla, en son çalştığın aparattan 1 ya da yarım santim kalın olsun, böyle böyle ilerleyip kalınlaştıracaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?