Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Melekk!!!!!!! Evet dogru tahmin etmissin.. çok sagol Güzel dileklerin dualarin için.. Bu güzelliklerin trilyonca kati seninle olsun ins..

Ne desem ki, hikayen cok dokunakli... Tüm acikligi ile yazmis olman da her türlü olumsuzluga ragmen bu problemin üstesinden gelinebileceginin kaniti. Düsündügümüzün aksine bu sadece bizim sinavimiz degil, eslerimizin de sinavi. Tasimayi ve yükü atmayi beraber yapabildigimiz zaman iyilesiyoruz.
Artik sevdigin biriyle evlisin, bu rahatsizligin en büyük getirisi belki de ask oldu, size bunun icin zaman verdi.

Velhasil "miki"nle mutluluklar dilerim. Rezil olduk yav.

Canimsinnnnn... ((( aglattin beni. cok sukur bitti,sende kurtuldun. hayata yeniden merhaba dedin. o kadar guzel anlatmissin ki duygularini canim benim. Allah baska dert vermesin.

Elvan tebrik ederim çok güzel anlatmışsın yazını çok beğendim,bir daha sıkıntı yaşamaman dileğiyle....darısı bize....

çok sagolun canlarimmmmmm içimi döktüm ve rahatladim gerçekten.. iyiki varsiniz bunu söylemekten bikmicam asla..

Sahara canim darisi basiniza ins.. Lütfen azim ve istekk.. ERtelemeyin..

arkadaşlar merhaba ben de dün egzersizlere başladım pamuklu çubuk ve parmakla peki aparatları nereden alabilirim?

mikrolif hoşgeldin. çubukları birleştirip mum kalınlığına getirebilirsin. ya da evde doğumgünü mumu varsa onlarla yapabilirsin. yalnız bunları her zaman eldiven parmağı ya da prezervatif içine koy ve üzerine bol jel sür. aparatı kendimiz yapıyoruz, bakkal mumu alıp onu kağıt havluyla sarıyoruz ve streçle sabitliyoruz. üzerine de eldiven ya da prezervatif geçiriyoruz. aparatların uç kısmı her zaman biraz ince olsun, girişte kolaylık sağlıyor. kalınlığa alıştıkça bir kat havlu ve streçle kalınlaştırıp ilerliyoruz. aparatın çevresi 10cm e geldiğinde ve rahat olduğunda eşinle deneme yapabilirsin. takıldığın her şeyi sorabilirsin. başarılar.

Teskkr ederim canim.. Evet haklisin.. Beynim hazirdi.. Mutlulukla gittim korkularimin üstüne.. ve sonuç..
Sende deneme yapacakmissin iyi haberlerle gelecegine inaniyorum.. Istek, Güven, Sabir, Cesaret.. Hadi bi mutlu haberde sen ver bize

oyyy oyyy canım benim, tebrik ediyorum seni. Inan çok sevindim. Allahım başka dert vermesin sana :) :)

hepinizi çok seviyorum, iyiki varsınız....
Bende sizi çok seviyorum.. çok sagol canimin içi

Bu neki tatlim.. ah ama gerçekten iyiki sabretmisim diyorum iyiki.. Diyorumya bi roman yazsam yeridir.. ibret olur belki diye.. Yani anlatmak istedigim hiçbisey imkansiz degil.. onca zorluga ragmen sonu mutluluk.. çok sükür iyiki varsin melegim

hoşbuldum sela çok sağol o zaman ben mumun ucunu inceltip hazırlayayım evde orta kalınlıkta mum vardı. direk onunla başlasam egzersize zorlanır mıyım? dün sadece pamuk çubukla yaptım parmak da giriyo gibi...ama çok dar ya uf:S

Nekadar guzel anlatmissin.okudukca kendimden biseyler buldum..senin evlilik oncen zor gecmis tabi...bende cok askla evlendim okadar sevip yapamiyinca da cok aci bir durum oluyo...ama yapamayip esinle yasadigin problemler hep ayni...hic bir sorun yok ama bu nedenden kavga et saygiyi kaybetmmeye basla.ozaman basarmak icin caba sarfediyosun...bende esimi kaybetmeye baslayinca bu isin artik bitmesi gerektigini anladim...bu derdi yasamayan bilemez kardesim...allah mutlulugumuzu daim etsin...

Hazirlikmi ay koptum buna canimsin!!!!!!
Sana abla demedim istemedigin için abla demedim için ama ablamsin gerçekten!!! içimden geldii

canım tebrikler dun bellıydı zaten bundan kurtulacagın azmınle basardın sonunda darısı basımıza insallah

Sagol gülüm darisi basina ins.. Azim cesaret, istek,.. Ve vajinusmus ortadn kayboldu ! puff yendim onu.. Simdi sira sizde iki elim yakanizda olcak kaçisiniz yook

Elvancım tebrik ederim. Hikayen çok dokunaklıydı. o kadar etkilendim ki ne diycemi şaşırdım. İnşallah geriye kalan vajili arkadaşlarla beraber biz de yener ve hikayemizi paylaşırız. Rabbim hep yanında olsun.

evet canım haklısın bu arada hikayen çok etkileyici gerçekten bir kadının isteyince her türlü zorluğu aşabileceğini göstermiş oldun tşkler

kemrecim uzun da olsa mutlaka yaz. bir yerden başlayıver. egzersizcilere çok büyük umut olacak. çünkü 8 seneden sonra yendin sen bu illeti. başarın bizlerden daha büyük. eşine çok kızdım ben, sana söylemesem de. destek yapacağım derken köstek olduğu için. ona rağmen yendin, hikayeni mutlaka paylaş. heyecanla bekliyorum ben hikayeni. yakında tvde de göreceğizdir seni sanırım :))))

tv demi kemre tv ye mi çıkıyo ki

Ben 9 günlük evliyiyim ve ilişkiye giremedik.ilk gece korkudan gerildimi sanmıştım ama kaç gün olmasına rağmen yine korkuyorum.ön sevişmeyi uzunda tutsak tam o ana gelince kasılıp eşimi itiyorum..kadın doğum uzmanınamı gidicem yoksa psikolağamı bilemedim aslında bunların hiç birinede gitmek istemiyorum herkezin zevk alarak yaptığı bişeye ben para vererek yapmak istemiyorum.napmam lazım bana yardımcı olabilirminiz..

dar değil canım benim, bu düşünceyi çıkar kafandan. ağzına bile alma. esnek orası, kocaman. tül çorap gibi, ne koysan içine girer, esniyor da esniyor. mumun ne kalınlıkta bilmiyorum ama bakkal mumları dipten uca inceleşir zaten. ben o yüzden yontmamıştım. ben iki parmak yapamayınca evde rimelim vardı onu eldivene koyup yaptım, sonrasında da muma hiçbir şey sarmadan muma geçtim. alıştıkça da havlu sararak kalınlaştırdım. hedefim 10cmde yenmekti, öyle de oldu. daha fazla kalınlaştırmadım ama 11-12-13 yapan arkadaşlar da var. kalınlığı sen ayarla, en son çalştığın aparattan 1 ya da yarım santim kalın olsun, böyle böyle ilerleyip kalınlaştıracaksın.

canım öncelikle hoşgeldin bu kadar erken çare araman senin için çok büyük fayda sağlıcak buna emin ol eşini ittiğine göre büyük ihtimalle vajinismus olabilirsin ama ben doktor deilim tabiki olmayadabilirsin öncelikle ilk sayfayı oku ve teşhisi kendin koy ve eğer vaji isen geç kalmadan başarmak için burayı takip et ve söylenilenleri yap allah yardımcın olsun

selacım ben de burayla tanıştıktan sonra bu düşünceyi kafamdan atmaya çalışıyorum. aslında benim düşüncem olsa daha kolay atarım bunu ama gittiğim doktorlar hep böyle dedi dün yazmıştım 3doktora gittim 1.si ameliyat ol dedi 2.si gerek yok parmak egzersizi yap dedi 3.sü de çok yorum yapmadı genel anestezi altında muayene yapcam dedi. yani kafamı hep şu doktorlar karıştırdı birinin dediği diğerini tutmuyo yarın veya diğer gün bi daha gitcem başka bi doktora ama artık hiçbirine inanasım gelmiyor ben egzersiz yapcam koydum kafaya bi kere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…