Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hoşgeldin aramıza(her ne kadar birine bunu yazmaktan nefret etsemde)
Bu kadar erken farkında olman harika.Once bi jinekolaga gitmelisin.
Fiziksel bi sorun olup olmadıgını öğrenmek adına.
Fiziksel bi sorun yoksa bizim gibi egzersiz yaparak çözeceksin Allahın izniyle.
Daha çok yeni evlisin,çözmen çok kolay olacaktır diye düşünüyorum.
Elimizden geldiğince sana yardımcı olacağız.
Rabbim yanında olsun...

olsun ya ne rezili
Haklisin esimi suan görmeniz lazim.. uçuyo resmen yere basmiyo havalrda.. Bugün is yerinde bayram var bayram diyo :) canim ya..
Evet bu yasadiklarim aska vesile oldu.. Gerçektn sanki yeni evliymisiz gibi bi heycan var.. Rabbim herkese nasip etsin.. Zaman herseyin ilaciymis gerçektende..

kıssss, abla dedin de deme mi dediiiiik, alemsin haaa :))) valla hatırlamıyom abla deme dediğimi :)))) hepimiiiiz kardeşiiiiiiz :)))) yaş itibariyle büyüğüm sadece, güzin abla olcem büyüyünce

Mikrolif, aslında en güvenilirini doktorların söylemesi gerekirken maalesef bazen bizi iyice çıkmaza sürükleyebiliyorlar.
Bende 1 senelik evliyim bir hafta önce yendim.
15 günlük evliyken jinekolaga gittim vajinanın çok etli bir yapısı var,bu yüzden ilişkiyi gerçekleştiremiyorsun,içeride morluk oluşmuş ve kızlık zarın zedelenmiş(ki bu külliyen yalan dr gittiğimde henüz içeri hiçbir şekilde giriş olmamıştı) demişti. Zor bir ilişki yaşayacağımı söylemişti.Yalan! O kadar kolay oldu ki hiçbir şey anlamadım... Egzersiz yaparak bunun üstesinden gelebilirsin. Ne güzel kafanada koymuşsun egzersiz yapmayı,o zaman bu iş bitmiş demektir.

Yasamayan bilmez.. Bilemez.. Herkes bu olaya hep ayni gözle bakiyo genelde.. Aman nolcak sk disini amma nazlisin ha.. Ama öyle olmuyo iste.. Halbuki bizi bu hale getirenlerde onlar.. Yalan yanlis saçma sapan söylentileri..
Rabbim herkese yenmeyi, yenipte elalemi çatlatmayi nasip etsin!! Düsmaniimin basinada vermesin Rabbim bu derdi..

Tesekkür ederim canim.. Sizinde yenmeniz yakindir.. Hergün her firsatta egzersiz yapin.. yilmadan usanmadan.. sonuç harika.. Bulutlarin üstündeyim.. Sizde gelin yanima.. Burasi çok zevklii

evet bana da öyle demişti doktor rabisrabis. o zaman insanın korkusu daha da artıyor. ameliyat olmaktan da korkuyorum açıkçası o yüzden kendim yenmem lazım diye düşünüyorum.napalım bu bir mücadele yolu savaşmak lazım sonuna kadar... Allah yardımcımız olsun. senin adına da çok sevindim inşallah ben de yenerim bi an önce...

şimdi hatırladım yazdıklarını, sessizcekimsesizce nin dediği gibi ben olsam 2. doktora inanırdım. çünkü çoğu doktor vajili hastadan yararlanıp operasyon yapıyo, para kazanmak için. sen için rahat olması için yine doktoruna görün ama egzersiz yap derse kararından dönme egzersize devam et. kızlık zarı normalse zaten operasyona filan gerek yok. ha bu arada doktor bana da dar demişti, alışırsın zamanla demişti. egzersizle genişlettim ve oldu bitti işte. çok takılma doktorların dediğine. orada et parçası ya da normalden kalın kızlık zarı yoksa, inan darlık filan hikaye, alışıyorsun. esniyor ve bitiyor bu hastalık. tek çaresi azimle egzersiz yapmak.

teş.ederim yardımlarınızı önerilerinizi beklicem

çok sağolun arkadaşlar bu durumu yaşayan bir ben varım herhalde diyorum ama burası psikolojik olarak baya rahatlattı beni.öyle ki deliği ıkınınca bile görmeyen ben şimdi baya bi delik görebiliyorum:) bu da kesinlikle psikolojik... ben egzersize kaçtım görüşürüz...

saol canım hosbulduk inşallah dediğin gibi olur benı yalnız bırakmıycaınıza inanıyorum Allah hepınızden razı olsun

biaz önce regl oldum hayallerim ve umutlarım 10 gün sonrasına kaldı inşallah 10 gün sonra onlara kavuşabilrim ve herkes hemen kavuşur inşallah hayallerine

Hosgeldin defne.. Daha çok yeni evlisin.. Iyiki vaktinde kesfetmissin burayi.. önce istersen bi jinekologa git baksin fiziksel bi sorun varmi diye.. eger yoksa kisa surelkk egzersizle halledebilirsin.. Her asamayi bizlerle paylas.. çekinme.. gereken destegi vermeye hazir birsuru insan var burda..

kıssss, abla dedin de deme mi dediiiiik, alemsin haaa :))) valla hatırlamıyom abla deme dediğimi :)))) hepimiiiiz kardeşiiiiiiz :)))) yaş itibariyle büyüğüm sadece, güzin abla olcem büyüyünce

Hatirlamiyomusun? HAni ilk tanistigimizda demistimya abla diyimmi sende gerek yok demistin benmi yanlis hatirliyorum.. bilmiyorumki normalde kaçirmam böyle seyleri ama tamam bundan sonra abla diye hitap ederim

Bende o düsüncedeydim hep bi ben yasiyorum bu sorunu diye yiyip bitirdim kendimi taki buraya gelene kadar.. birsuru insan yasiyomus bunu.. ve dermansiz dert degilmis! Hadi bakalim güzel güzel haberlerini bekliyoruz.. olmayinca bekle biraz rahatlamaya çalis sonra devam et..

Hatirlamiyomusun? HAni ilk tanistigimizda demistimya abla diyimmi sende gerek yok demistin benmi yanlis hatirliyorum.. bilmiyorumki normalde kaçirmam böyle seyleri ama tamam bundan sonra abla diye hitap ederim

olabilir, yaşlandım artık hatırlamıyom deeeeeeeermişim kardeşim abla demiyo bana, ondan öyle dedim zaar :))) sen nasıl istersen öyle de. ben kendime zorla abla denmesini sevmiyorum, özgür bırakmışımdır o yüzden. keyfine göre takıl, gün senin günün

canim hikayen cok guzeldi resmen bi solukta okudum cok duygulandimm.. kötü günler gecirdin ama artik hepsi geride kaldi cok sükürr.. bundan sonra hersey yolunda olur insallah..

ben o düşüncede olmadım varlığını biliyordum küçükken bir dizi vardı hatta ebru cündübeyoğlu oynuyordu ismini hatırlayamdım dizinin bunlar evlenmişlerdi ve ilk gece yapamamışlardı kız korkmuştu sonra bikaç hafta sonra yapabilmişlerdi... ben aslında o zaman bile demiştim ben kesin yapamam diye çok korkak olduğum için hatta lisede sırf bu yüzden evlenmek istemediğimi hatırlıyorum.. bir de doktora gittim kapısında beklerken bir çift daha vardı ama onlar böyle cümbür cömaat gelmişler gelin damat artık yanlarında sanırım görümceler filan o görümce diye tahmin ettiklerimden bi tanesi yanıma yaklaştı ben de ilk kez gidiyorum ya doktora anlaşılmasın istiyorum sendemi yeni evlisin dedi evet dedim ama hemen başımı çevirdim baktım kadın muhabbeti ilerletecek soracak sende mi vajilisin diye manyakmı ne dedim içimden :) haa sonra ne mi oldu doktora 3 ay boyunca gide gele herkes bizim hastalığımızı öğrendi hastanede hatta bitanesi biz gelince gülmekten kendini alamıyordu ben de gülüyordum insan nelere alışıyorrr...

Ben bilmiyordum.. Adini bile sonradan ögrendim.. Bi hastalik oldugunu bile bilmiyordum.. Belki bilseydim duysaydim aa böyle bi hastalik varmis bendede bu hastalik olcak diye belki piskolojik baski yapardim kendime..

Hastanedeki kadinda yazik ya dertlesmek istemiz belliki O bitanesi neden gülüyoki sizi görünce :26:

elvancım hıkayenı ıkı kere okudum evlılıgın bası ve yasadıgın caresızlıge ıcım cız ettı
her şer gorunende bır hayrı vardır dıyerek sonu tatlıya bağlanmasına eşine aşık olmana cok sevındım ..
eşlere hadı yapalım dıyınce onlarda kalkcakmı korkusu yasıyıp gurur edıyorlar
bızler okadar gucluyuz kı hem vajı korkumuzu yenıp hem esımıze destek oluyoruz o an :)
zealea gızlı melek sanada gönülden teşekkurler
bırbırımızı tanımadan oz kardesten yakın oluyoruz bırımızın sevıncı hepımızın sevıncı

elvanım Rabbım hepımızden razı olsun guzel gunler bızlerle olsun inşallah.. yağmur berekettır bereketı getırdın hem hayatına hem topıge:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…