- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.321
Ben 9 günlük evliyiyim ve ilişkiye giremedik.ilk gece korkudan gerildimi sanmıştım ama kaç gün olmasına rağmen yine korkuyorum.ön sevişmeyi uzunda tutsak tam o ana gelince kasılıp eşimi itiyorum..kadın doğum uzmanınamı gidicem yoksa psikolağamı bilemedim aslında bunların hiç birinede gitmek istemiyorum herkezin zevk alarak yaptığı bişeye ben para vererek yapmak istemiyorum.napmam lazım bana yardımcı olabilirminiz..
Ne desem ki, hikayen cok dokunakli... Tüm acikligi ile yazmis olman da her türlü olumsuzluga ragmen bu problemin üstesinden gelinebileceginin kaniti. Düsündügümüzün aksine bu sadece bizim sinavimiz degil, eslerimizin de sinavi. Tasimayi ve yükü atmayi beraber yapabildigimiz zaman iyilesiyoruz.
Artik sevdigin biriyle evlisin, bu rahatsizligin en büyük getirisi belki de ask oldu, size bunun icin zaman verdi.
Velhasil "miki"nle mutluluklar dilerim. Rezil olduk yav.
Hazirlikmi ay koptum buna canimsin!!!!!!
Sana abla demedim istemedigin için abla demedim için ama ablamsin gerçekten!!! içimden geldii
Sagol gülüm darisi basina ins.. Azim cesaret, istek,.. Ve vajinusmus ortadn kayboldu ! puff yendim onu.. Simdi sira sizde iki elim yakanizda olcakkaçisiniz yook
selacım ben de burayla tanıştıktan sonra bu düşünceyi kafamdan atmaya çalışıyorum. aslında benim düşüncem olsa daha kolay atarım bunu ama gittiğim doktorlar hep böyle dedi dün yazmıştım 3doktora gittim 1.si ameliyat ol dedi 2.si gerek yok parmak egzersizi yap dedi 3.sü de çok yorum yapmadı genel anestezi altında muayene yapcam dedi. yani kafamı hep şu doktorlar karıştırdı birinin dediği diğerini tutmuyo yarın veya diğer gün bi daha gitcem başka bi doktoraama artık hiçbirine inar nasım gelmiyor ben egzersiz yapcam koydum kafaya bi kere...
Nekadar guzel anlatmissin.okudukca kendimden biseyler buldum..senin evlilik oncen zor gecmis tabi...bende cok askla evlendim okadar sevip yapamiyinca da cok aci bir durum oluyo...ama yapamayip esinle yasadigin problemler hep ayni...hic bir sorun yok ama bu nedenden kavga et saygiyi kaybetmmeye basla.ozaman basarmak icin caba sarfediyosun...bende esimi kaybetmeye baslayinca bu isin artik bitmesi gerektigini anladim...bu derdi yasamayan bilemez kardesim...allah mutlulugumuzu daim etsin...
Elvancım tebrik ederim. Hikayen çok dokunaklıydı. o kadar etkilendim ki ne diycemi şaşırdım. İnşallah geriye kalan vajili arkadaşlarla beraber biz de yener ve hikayemizi paylaşırız. Rabbim hep yanında olsun.
Mikrolif, aslında en güvenilirini doktorların söylemesi gerekirken maalesef bazen bizi iyice çıkmaza sürükleyebiliyorlar.
Bende 1 senelik evliyim bir hafta önce yendim.
15 günlük evliyken jinekolaga gittim vajinanın çok etli bir yapısı var,bu yüzden ilişkiyi gerçekleştiremiyorsun,içeride morluk oluşmuş ve kızlık zarın zedelenmiş(ki bu külliyen yalan dr gittiğimde henüz içeri hiçbir şekilde giriş olmamıştı) demişti. Zor bir ilişki yaşayacağımı söylemişti.Yalan! O kadar kolay oldu ki hiçbir şey anlamadım... Egzersiz yaparak bunun üstesinden gelebilirsin. Ne güzel kafanada koymuşsun egzersiz yapmayı,o zaman bu iş bitmiş demektir.
selacım ben de burayla tanıştıktan sonra bu düşünceyi kafamdan atmaya çalışıyorum. aslında benim düşüncem olsa daha kolay atarım bunu ama gittiğim doktorlar hep böyle dedi dün yazmıştım 3doktora gittim 1.si ameliyat ol dedi 2.si gerek yok parmak egzersizi yap dedi 3.sü de çok yorum yapmadı genel anestezi altında muayene yapcam dedi. yani kafamı hep şu doktorlar karıştırdı birinin dediği diğerini tutmuyo yarın veya diğer gün bi daha gitcem başka bi doktoraama artık hiçbirine inanasım gelmiyor ben egzersiz yapcam koydum kafaya bi kere...
hoşgeldin aramıza(her ne kadar birine bunu yazmaktan nefret etsemde)
bu kadar erken farkında olman harika.once bi jinekolaga gitmelisin.
Fiziksel bi sorun olup olmadıgını öğrenmek adına.
Fiziksel bi sorun yoksa bizim gibi egzersiz yaparak çözeceksin allahın izniyle.
Daha çok yeni evlisin,çözmen çok kolay olacaktır diye düşünüyorum.
Elimizden geldiğince sana yardımcı olacağız.
Rabbim yanında olsun...
Slm canim hosgeldin aramiza seni çok azimli gördüm ama reglinin tamamen bitmesini bekle bende zor sabrettim reglimin sonuncu gunune kadar.. Reglim bitti 2 gunde hallettim Sendede boyle kisacik bi surede olacaktir :) o hissi uyandirdin bendeBuradan ayrilmamaya çalis Allah yardimcin olsnn
Ben 9 günlük evliyiyim ve ilişkiye giremedik.ilk gece korkudan gerildimi sanmıştım ama kaç gün olmasına rağmen yine korkuyorum.ön sevişmeyi uzunda tutsak tam o ana gelince kasılıp eşimi itiyorum..kadın doğum uzmanınamı gidicem yoksa psikolağamı bilemedim aslında bunların hiç birinede gitmek istemiyorum herkezin zevk alarak yaptığı bişeye ben para vererek yapmak istemiyorum.napmam lazım bana yardımcı olabilirminiz..
kıssss, abla dedin de deme mi dediiiiik, alemsin haaa :))) valla hatırlamıyom abla deme dediğimi :)))) hepimiiiiz kardeşiiiiiiz :)))) yaş itibariyle büyüğüm sadece, güzin abla olcem büyüyünce
çok sağolun arkadaşlar bu durumu yaşayan bir ben varım herhalde diyorum ama burası psikolojik olarak baya rahatlattı beni.öyle ki deliği ıkınınca bile görmeyen ben şimdi baya bi delik görebiliyorum:) bu da kesinlikle psikolojik... ben egzersize kaçtım görüşürüz...
Hatirlamiyomusun? HAni ilk tanistigimizda demistimya abla diyimmi sende gerek yok demistinbenmi yanlis hatirliyorum.. bilmiyorumki normalde kaçirmam böyle seyleri ama tamam bundan sonra abla diye hitap ederim
canim hikayen cok guzeldi resmen bi solukta okudum cok duygulandimm.. kötü günler gecirdin ama artik hepsi geride kaldi cok sükürr.. bundan sonra hersey yolunda olur insallah..
Bende o düsüncedeydim hep bi ben yasiyorum bu sorunu diye yiyip bitirdim kendimi taki buraya gelene kadar.. birsuru insan yasiyomus bunu.. ve dermansiz dert degilmis! Hadi bakalim güzel güzel haberlerini bekliyoruz.. olmayinca bekle biraz rahatlamaya çalis sonra devam et..
ben o düşüncede olmadım varlığını biliyordum küçükken bir dizi vardı hatta ebru cündübeyoğlu oynuyordu ismini hatırlayamdım dizinin bunlar evlenmişlerdi ve ilk gece yapamamışlardı kız korkmuştu sonra bikaç hafta sonra yapabilmişlerdi... ben aslında o zaman bile demiştim ben kesin yapamam diye çok korkak olduğum için hatta lisede sırf bu yüzden evlenmek istemediğimi hatırlıyorum.. bir de doktora gittim kapısında beklerken bir çift daha vardı ama onlar böyle cümbür cömaat gelmişler gelin damat artık yanlarında sanırım görümceler filan o görümce diye tahmin ettiklerimden bi tanesi yanıma yaklaştı ben de ilk kez gidiyorum ya doktora anlaşılmasın istiyorum sendemi yeni evlisin dedi evet dedim ama hemen başımı çevirdim baktım kadın muhabbeti ilerletecek soracak sende mi vajilisin diye manyakmı ne dedim içimden :) haa sonra ne mi oldu doktora 3 ay boyunca gide gele herkes bizim hastalığımızı öğrendi hastanede hatta bitanesi biz gelince gülmekten kendini alamıyordu ben de gülüyorduminsan nelere alışıyorrr...
Gülsevdammmmmmm sevdam canim benim çok çok sagol.. Ins her ayimiz bundan sonra böyle bereketli geçer..
ARtik yenenlere dogan o günesten bgn benim evimede dogdu.. Ama:) bu kisacik sürdü suan yagmur aldi basini gidiyo :)
Evlendigimdede böyleydi :) Gök gürlemesi ve yagmur.. Sanirim buna bi anlam Yüklemem gerekir :)
Özelden bütün sorularimi yanitladigin için destek oldugun için Allah razi olsun canim iyiki varsin mutluluk daima yanibasinda olsun
kocaman öpüyorummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?