- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.521
tabi yardımcı olurum.ama şöyle bi sorun var özelden mesaj yollayabilmem için 100 tane mesaj mı yollamam gerekiyor??sorunuza cevap verdim ama mesajı yollamayı başaramadım bi türlü.nasıl yollayacam aşamasını söylerseniz sevinirim
Ya kizlar vajizmde bugundur bi agri var zonkluyo surekli.. ust uste corap giydim dikkat ediyorum.. nedeni nedir ya :44:nezamana gecer nekadar suruyo bu.. yada herkeste oldumu yenince
kızlar beni tanıyanlar vardır.ben hamile kaldım ama su çiçeği riski var.diyeceğim o ki vaji.den çok çektim şimdi bu çıktı. vajinusmus egzersizi yaparken gebelik öncesi taramalarınızı da halledin.aşı olmanız gerekiyorsa olun bu sürede.değerlendirin.su çiçeği,kızamık vs. olmamışlarda aşıyı doktora sorsunlar...uyarmak istedim
Kııııızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr.........................
Uyanın uyanın.............................
Dün gece, o duvar var ya hani geçit vermeyen;
onu aştım, başardımmmmmmmmm..........................................
Hem de egzersizsiz yaptım bu işi..
Bu siteye müteşekkirim...........
Yaklasık 2 hafta önce girdim ve bu sürecte iki deneme yapabıldım..
İlki siteye girdikten sanırım 2 gün sonraydı ve sizlerden okudugum bilgilerle kafamı rahatlattım..
P... baş kısmını alabilmiştim ama sonra yaklasık 1 hafta agrım oldu...
Sonra 3-4 gun de yıne agrır dıye korkumdan deneymedim.
Dün tekrar denedıgımızde olduuu...
Evet çok yandı, acıdı..
Ama olduktan sonra bu kadarcık mı dedım evet ben de..........
Yanma hıssı devam ettı ama olsun, bu baslangıc...
2 kez denedik.. 2.si daha kolay oldu..
3. yu de denıcektık ama benım heyecandan tansıyonum dustu, devam edemedik..
Olley..
Belit te o ısıklı yazılardan ıstıyorum bır suru, hadı uyan Belit....
Kızlarrr.............
1,5 yıllık kabus ve soru ısaretlerı bıttı..........
Rabbim herkese
bu dertten kurtulöayı nasip etsin..
Kurtulanlara bir an önce alışmayı ve
istedikleri vakitte bir hayırlı bebiş nasip etsin...
Aminn..............................
(Sela nerde acaba, dua etti kesino yine ve kesin tutturdu bu sefer de... )
:))))
İlki siteye girdikten sanırım 2 gün sonraydı ve sizlerden okudugum bilgilerle kafamı rahatlattım..
Evet çok yandı, acıdı..
Olley..
Kızlarrr.............
Rabbim herkese
canım o kadar uzun dediğin şey ne sen hangi aşamadasın ki daha yeni başlamamışmıydın
evet tatlım yeni basladım ustelık yapamadım bunu yapsam bıle daha uzunu nasıl olur dıorum bı taraftan
Canim uzunluga takilma. onemli olan ilk girisi atlatmak sonrasi bildigin bosluk hissetmek istesende bir sey hissedemiyorsun 4cm atlattin mi gerisini hic anlamiyorsun. Kulak cubuguyla yapamadim demistin. padta mumu denesen birde? ya da kalemi guzelce strecleyip onunlada deneyebilirsin.
hadi bakalim kolay gelsin.
tmm cnm bugün ne yapıp edip bi miktarda olsa sokmalıyım artık ne bulursam yani dedıgın gıbı kalem olur mum olur hepsını denıycem bırazcıkda yapsam bi gelişme ama hala jel almadım malum gec uyandım cıkmadım daha jelle denemek daha kolay galıba dun bebeyagını bıraz surdum hemen kurudu gıttı yıne bende fazla surmek ıstemedım mantar olmıyım dıe
aslında ben ılk olarak jınekolaga gıtmıstım actım baktı bısı yok dedı gayet normal dedi bende dedimki ama neden ilişkiye gıremıoruz o zaman dedım vajınusmus olabılırsın dedı o nerde ilaçla gecermı dedım:) doktor dedıkı bilinçaltı ıle alakalı jel le denedınız mı ılıskıye gırmeden once bu jeli al kullan dedi yıne olmassa psko yardım alırsın dedı bende çok bilmişim ya jeli almadım direk pskolo gıtmek ıstedım resmen kacıs yaptım kendıme yapmısım belkide o zaman olabılırdı cok ılerlemıs olmıcaktı ama şimdi ilerledi demekki iice
canımın içi Allah senden razı olsun yazdıkların benı rahatlatıo.kulak cubugundan sonra allık fırcası :)valla helal olsun demek asıl cesaret o zaman baslıo ah ahh.ya varya aslında o kadar dayanıksız deılım bu zamana kadar bı kac kere jılet yaptım onun dısında hep agda bekarken bıle altını ustunu alırken hıc zorlanmazdım dusunmeden rahatlıkla yoluodum dokunabılıodum sonra ne oldu anlamadım gerci dokunmakta sorun yok girisde var işte bugun öle yapıyım ama var ya su bı gercek buraya uye oldugumdan berı yanı bugun ıkıncı gunum denden beri o kadar huzurluyumkı o kadar mutluyumkı buradakı basaraları gordukce huzurum ve mutlulugum artııoOgleden sonra cik biraz gez toz kafani dagit,jelinide al sonra guzelce bbaslarsin.
inan ben aylarca dokunamadim bile sen en azindan baslamaya karar verdin.
zaten bi baslasan ustune dustun mu 10gune kalmaz halledilebilecek bi hastalik bu.
sen hani diyorsun ya derinlikte nasil o kadar ileri gidecegim diye,ben ilk kulak cubugunu soktugum gun allik fircamin sapiyla devam etmistim uzunlugu 12cmdi ve rahatlikla yapabilmistim...Az bir seyde olsa oraya bir seyin girebildigini gordugun an bu is bitmistir Allahin izniyle...
Evet çok yandı, acıdı..
Olley..
Kızlarrr.............
Rabbim herkese
Olsun oyle dusunme zararin neresinden donulurse kardir...
birde google vajina anatomisi yazip cikan resimleri incele bunu her gun yap.
Vajina anatomisiyle alakali yazilari oku,insan cok sey ogreniyor. neyin nerde oldugunu ogrenmek insanin icini rahatlatiyor.
num du
canımın içi Allah senden razı olsun yazdıkların benı rahatlatıo.kulak cubugundan sonra allık fırcası :)valla helal olsun demek asıl cesaret o zaman baslıo ah ahh.ya varya aslında o kadar dayanıksız deılım bu zamana kadar bı kac kere jılet yaptım onun dısında hep agda bekarken bıle altını ustunu alırken hıc zorlanmazdım dusunmeden rahatlıkla yoluodum dokunabılıodum sonra ne oldu anlamadım gerci dokunmakta sorun yok girisde var işte bugun öle yapıyım ama var ya su bı gercek buraya uye oldugumdan berı yanı bugun ıkıncı gunum denden beri o kadar huzurluyumkı o kadar mutluyumkı buradakı basaraları gordukce huzurum ve mutlulugum artııo
gercekten tesk edıorum ben cok cahılmısım duymadıgım seylerı senden duyuyorum akıl edemedıgım seyleri senden duyuyorum harbı daha basaramadım ama dedıgım gıbı rahatladıgımı hıssedıorum Allah burada herkezden razı olsun ve herkezın muradını versın canlarım bnm
Ayy canim benim.Allah cumlemizden razi olsun.
iste o yuzden diyorum sen 2cmde olsa oraya bi seyin girdigini bi gor sonrasi corap sokugu gibi gelecek.
sen su anda oranin kapali oldugunu hic bir seyin giremeyecegini dusunuyorsun. biz o yuzden diyoruz bi kere basladin mi bu is bitmis demektir. Hadi bak guveniyorum sana lutfen daha fazla erteleme. ilk basladigimizda hepimiz zorlandik,hissettigin seylerin aynisini hissettik imkansiz oldugunu bile dusunduk cogu zaman. ama bak sonunda basardik :) sende basaracaksin cani gonulden inaniyorum :)
100 mesaj hakkını doldurman gerek
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html burdan doldurabılırsın
yada ollmazsa maıl adresımı verıyım canım maıl atarsın olurmu ?
siz en iyisi mail adresinizi verin.oradan cevaplamaya çalışırım.görüşmek üzere
Sen o deligi bi de egzersizlere basladiktan sonra gor hele bide esinle olsun inanamayacaksin nasil acildigina.inşallah canım gerçekten buradaki başarmıs olanlar ve basarmaya yakın olanlar doktor olmuslar bu konuda ne guzel bence bu sorunu yasayan herkez buraya uye olmalı çunku yasayan bılıo ya hem tedavi hemde duygu ve dusuncelerı herkes yasamıs oldugu ıcın daha guzel bı kurtlus hemde hep yanı basımda gıbısınız süper gercktn ..yok artık ertelemem reglımde tmamen bıttı bugun dun tm bıtmemıstı ama bn bı bakıyım dedımdı yınede:)bugun bişi girmeli oraya hem dun sen cıktıktan sonra ben tekrar ayne egzersısı yaptım derın nefes alıp verınce delıgın acıldıgını gorebıldım sandıgım kadar kucuk deılmıs yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?