Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım hamile misin.
ne zaman öğrendin. ay ne güzel önce yendiğiniz haberini alıyodum tektek
şimdi hamile haberlerini :))))
sıra bizlere de gelir inşalllah

canım tebrikler, bu ay gerçekten çok bereketli geldi, Allah başka sıkıntı dert vermesin, gözün aydın.

tebrik ederim canım mayıs gelinlerimizden biri de sen oldun
Bundan sonraki yaşamında da çok mutlu olursun inşallah
çok mutlu olll

:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

canım gözün aydın sağlıklı hamilelikler dilerim, mevsimi sanırım su çiçeğinin benim de komşumun çocukları çıkarıyor geçen bana gelmişti akşamında çıkmaya başlamış çok korktum ama annem sen çıkardın dedi rahatladım biraz, hamilelikte çok riskli inşallah değilsindir.

canım inşallah bir sorun olmadan atlatırsın.tebrik ederim.Allah hayırlı ve sağlıklı bebiş nasip etsin. kaç yaşındasın?kaç haftalık hamilesin? hamile olduğunu adet gecikmesinden sonra mı anladın. daha öncesinden anlamış mıydın?

nasıl bi meraktır Allahım ya

Aminnn...
Hepimiz inşallah hep mutlu olalım..
Küçücük şeyleri kafaya takıp hayatı zindan etmeyelim ne kendimize ne sevdiklerimize...

çok istiyorsun sanırım, bu derdi yaşayan kadınlarda zaten bir bebek hasreti oluyor, Allah gönlüne göre versin tez zamanda nasip etsin canım, genelde adetten 4-5 gün sonra daha sağlıklı sonuç veriyor benim gibi fazla hassas bünyen varsa ilk kaldığın anlarda bile belirtiler oluyor.

aaaamiiinn bende evlenmeden önce başlamıştı bu bebek delisi durumu.Kendimi bekleyerek yıpratmak istemiyorum.hayırlısıyla olsun,başımın üstünde yeri var.beklendiğini biliyo zaten 12 gün önce yendim ben vajiyi.ooff off.

daha erkenmiş canım hele biraz alış tamamen rahat ol hem eşin de biraz keyfini çıkarsın hayırlısıyla gelir bebişin de.

ayy çok sevindim senin için arzu_mu o kadar neşe doldu ki içim bugün reglim bitiyo benimde egzersiz yapıcaktım moralim daha da bi yerine geldii. YENİ GELİNİMİZ ARZU_MU TEBRİKLEEERRRR..

hoşgeldin canım buraya geldiysen gerisi problem deil çorap söküğü gibi gelir allah yardımcın olsun ben daha tenmedim ama sonlara çok yaklaştım (inşallah) yardımc olabilirim zaten burda benden tecrübeli o kadar çok insan varki zaten bana gerek kalmaz allah yardımcın olsun

ayy çok sevindim senin için arzu_mu o kadar neşe doldu ki içim bugün reglim bitiyo benimde egzersiz yapıcaktım moralim daha da bi yerine geldii. YENİ GELİNİMİZ ARZU_MU TEBRİKLEEERRRR..

Cnm benim çok teşekkür ederim..
Ben egzersizsiz yendim..
Benim için egzersize başlamak da egzersizden en p..... e geçmek de ayrı bir travma idi...

Ben 3 aşamada yendim.
1. aşama:Cem Keçe nin kitabı ile: Cinsellikle ilgili bilgilendim. Cinsel birleşmenin zarın yırtılması degıl esnemesı ile ilgili olduğunu ögrendim.
2. aşama KK ile: Bu sorunu yaşayan insanların psikolojilerini anladım. Yalnız olmamak güzeldi. Günlerce yapamam, edemem diyen ınsnaların
2-3 gunde yenebıldıgı basarı oykulerı bana ılham verdi.
3. aşama:EFT yöntemi ile bilinçaltımı yönetmeye çalıştım. Bunu size de tavsiye ederim.
Deneme yapmak için birkaç kez uyguladım ve ilk denemde p.. başını alabıldım..

umarım okuyanların ısıne yarar
vakıt bulabılırsem hıkayemı de yazacagım

sevgiler

:)))

Egzersizle yapılan şey, bilinçaltına, vajinaya birşeyin girmesini kabullendirmiş oluyorsunuz..
Aynı zamanda fiziksel olarak da hazırlık oluyor..
Ama bunu yapamayanlar için EFT yi öneririm.
İsteyene kitap da önerebılırım bununla ılgılı...

Yontem ne olursa olsun en kılıt konu:
vakit kaybetmemek, olumsuz tum dusuncelerı ötelemek,
cesaret.......

sabırsızlıla bekliyoruz valla hikayeni. Tavsiyelerin için de sağol bende başarmak istiyorum artık. Inşallah benim hikayemde olur burda. Ayy çok sevinçliyim çok sevinçliyiimmm.. (şu eft yöntemini de bi araştırayım bakalım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…