- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.541
Sen o deligi bi de egzersizlere basladiktan sonra gor hele bide esinle olsun inanamayacaksin nasil acildigina.
ben valla hayretler icindeyim kocaman bisi oldu :)))[/QUOT
:):):) ben şimdi duş aldım aynada bı daha ınceledım delııgı yıne gordum:)şimdi hocam seni dınlemek uzere dısarı cıkıoruum nefes ala ala bıraz hava alıyım eve donerkende yanına bıde jel alıyım gelıyım dimi tatlımmm.)kocaman kocaman optum gorusuruz
Sen o deligi bi de egzersizlere basladiktan sonra gor hele bide esinle olsun inanamayacaksin nasil acildigina.
:):):) ben şimdi duş aldım aynada bı daha ınceledım delııgı yıne gordum:)şimdi hocam seni dınlemek uzere dısarı cıkıoruum nefes ala ala bıraz hava alıyım eve donerkende yanına bıde jel alıyım gelıyım dimi tatlımmm.)kocaman kocaman optum gorusuruz
Ohhh sefan olsunn git gez toz kendini mutlu et simart biraz :)
Ben femolub jelden cok memnun kaldim sende onu al istersen.
Sonra geldiginde hemen baslarsin.
bende seni cok optumm :)))
Ohhh sefan olsunn git gez toz kendini mutlu et simart biraz :)
Ben femolub jelden cok memnun kaldim sende onu al istersen.
Sonra geldiginde hemen baslarsin.
bende seni cok optumm :)))
tatlım bu dedıgın medıcallerdemı satılıo femolub jel diecem dimi alırken
tatlım bu dedıgın medıcallerdemı satılıo femolub jel diecem dimi alırken
Eczanelerde var canim femolub jel de verirler. eger bildigin gidibilecegin medikal varsa ultrason jeli almani tavsiye ederim. fiyati cok uygun ve bir kilo var icinde.
basarısız bı gecenın sonunda yorgun bı denız artık istegım bıle kalmadı..
Canım çok teşekkür ederim, dün gece 2. yi yaptık Allah'a şükür..dualarım seninle tatlımmm inşallah 2. de başarılı geçerr
Canım ben programa çıktıktan sonra burayı keşfettim ve üye oldum...Kemreyi izledigimde o henuz buraya gelmemisti ya da gelmisti ama ben hic gormemistim. o kadar etkilenmistim ki bende senin gibi hungur hungur aglamistim...
neyseki geride kaldi artik o gunler...
nasilsin bu arada kusum?
bugun hayatinin en guzel gunu demiiiiii :))))
Canım senden, hepinizden bahsetmek isterim. Hatta forum isminden, bence herkes bilmeli :) :) ama malum...Tv ye çıktığında benden de bahset, bende meşhur olayım
Canım ben ciddi ciddi düşünmüştüm en azından izin alıp söyleyebilir miyim diye, belli olmaz belki de izin verirler :) :)canım bence forumdan bahsetme benımkı şakaydı..
burda doktorun calısanları gelıp ortalıgı nasıl karıstırdıgnı zamanında görduk
burası sayesınde kazancları azalıyor:)
inş 2. de kolay olur canım guzel haberlerle gel balım
canım sanki parmakla devam edebilirim gibi geliyo,aparat daha zor gibi geliyo,biraz ilerleyincede p....s denemesi yapar biraz da öyle ilerlerim diye düşünüyorum
kızlar beni tanıyanlar vardır.ben hamile kaldım ama su çiçeği riski var.diyeceğim o ki vaji.den çok çektim şimdi bu çıktı. vajinusmus egzersizi yaparken gebelik öncesi taramalarınızı da halledin.aşı olmanız gerekiyorsa olun bu sürede.değerlendirin.su çiçeği,kızamık vs. olmamışlarda aşıyı doktora sorsunlar...uyarmak istedim
Kııııızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr.........................
Uyanın uyanın.............................
Dün gece, o duvar var ya hani geçit vermeyen;
onu aştım, başardımmmmmmmmm..........................................
Hem de egzersizsiz yaptım bu işi..
Bu siteye müteşekkirim...........
Yaklasık 2 hafta önce girdim ve bu sürecte iki deneme yapabıldım..
İlki siteye girdikten sanırım 2 gün sonraydı ve sizlerden okudugum bilgilerle kafamı rahatlattım..
P... baş kısmını alabilmiştim ama sonra yaklasık 1 hafta agrım oldu...
Sonra 3-4 gun de yıne agrır dıye korkumdan deneymedim.
Dün tekrar denedıgımızde olduuu...
Evet çok yandı, acıdı..
Ama olduktan sonra bu kadarcık mı dedım evet ben de..........
Yanma hıssı devam ettı ama olsun, bu baslangıc...
2 kez denedik.. 2.si daha kolay oldu..
3. yu de denıcektık ama benım heyecandan tansıyonum dustu, devam edemedik..
Olley..
Belit te o ısıklı yazılardan ıstıyorum bır suru, hadı uyan Belit....
Kızlarrr.............
1,5 yıllık kabus ve soru ısaretlerı bıttı..........
Rabbim herkese
bu dertten kurtulöayı nasip etsin..
Kurtulanlara bir an önce alışmayı ve
istedikleri vakitte bir hayırlı bebiş nasip etsin...
Aminn..............................
(Sela nerde acaba, dua etti kesino yine ve kesin tutturdu bu sefer de... )
:))))
Elvancım bırden cok zorladıgın ıcın olmustur.
Ben de ilk p.. başı girişinde yaşadım, 3-4 gün şiddetli, 2-3 gun de hafıf olmak uzere 1 haftayı bulabılıyor..
Geçmiş olsun.....
Canim gunaydin,o sizi agri zonklama adi her neyse bende de oldu. 3-4 gun surdu. oturdugum zaman sanki bicak saplaniyor gibi oluyordu. ama bi kac gun sonra kendiliginden gecti.
cesaretimi topladım bugn denycez..umarım hüsran olmaz..cok tesk ederm cvp yazdgn için...
canım bır kacgun hassas olması normal bende 1 2 gun hafıf zonklama olmustu ..
ya kızlar kfamda saçma sorular var dun gece eşlı parmk denemesı yaparkn eşime dedım kı hya bırdaha cıkmszsa içimdeeşim gulmkten kendınden gectıı bu korku nerden geldı bana saçmalıyorum dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?