Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

basarısız bı gecenın sonunda yorgun bı denız artık istegım bıle kalmadı..

sevgili bibliyofil sakın umutsuzluga kapılma.. bende bir kac zamandr denyrm ve basarısız olyrm..ama bak okuryrsn burda yavas yavas sırası gelince herkes yenyr bunu..sen ben neden basarmayalım..bizler farklı değiliz ki..az önce dsardan geldim bebekli cocuklu bayanlara baktım bir sekilde bunu basarmıslar belki zor olmustur belki de kolay ama basarmıslar..biraz daha inan ve cabala..sende bende bunu yasayan herkeste yenicek yenicez..

Son düzenleme:
dualarım seninle tatlımmm inşallah 2. de başarılı geçerr
Canım çok teşekkür ederim, dün gece 2. yi yaptık Allah'a şükür..

Canım ben programa çıktıktan sonra burayı keşfettim ve üye oldum...

Tv ye çıktığında benden de bahset , bende meşhur olayım
Canım senden, hepinizden bahsetmek isterim. Hatta forum isminden, bence herkes bilmeli :) :) ama malum...

Canım ben ciddi ciddi düşünmüştüm en azından izin alıp söyleyebilir miyim diye, belli olmaz belki de izin verirler :) :)

canım sanki parmakla devam edebilirim gibi geliyo,aparat daha zor gibi geliyo,biraz ilerleyincede p....s denemesi yapar biraz da öyle ilerlerim diye düşünüyorum

Canım ben parmak egzersizleri ile yendim. 2 parmağa geçtikten sonra prezervatif kullandım. Prezervatife parmaklarımı geçiriyordum. Hatta ilk zaman muayene eldiveni kullanmıştım onunla yapamamıştım...Hiçbir uyuşturucu birşey kullanmadım. Zaten gerek yok, hiç ağrı, sızı yok... Bunu sende göreceksin en yakın zamanda...

Canim tebrik ederim öncelikle.. Allah saglikli bi hamililelik nasip etsin.. :97:
Geçmis olsun dikkat et.. Bunu söyledigin iyi oldu.. Burdaki doktora gittigimde jinekologa.. Hamilelik öncesi kontrolden geçmem gerekirmi diye yok demisti
Baska bi doktora görünmekte fayda var dsene.. çok çok geçmis olsn

:123::123::122::122::129::129::119::119::119::119::119:
Bu süper bi haber!!!!!!!!! TEBRIK ederimmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!! Gözün aydin taze gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnn......

Elvancım bırden cok zorladıgın ıcın olmustur.
Ben de ilk p.. başı girişinde yaşadım, 3-4 gün şiddetli, 2-3 gun de hafıf olmak uzere 1 haftayı bulabılıyor..
Geçmiş olsun.....

Valla bilmiyorumda geçsede tekrar bi denesem Belkide dogru diyosun 2 gün üst üste saatlerce ugrastigim için beklemeyip ikinci günün sonunda defalarca denedigim için oturdum düsünüyorumda napmisim ben ya

ya kızlar kfamda saçma sorular var dun gece eşlı parmk denemesı yaparkn eşime dedım kı hya bırdaha cıkmszsa içimde eşim gulmkten kendınden gectıı bu korku nerden geldı bana saçmalıyorum dımı

ya kızlar kfamda saçma sorular var dun gece eşlı parmk denemesı yaparkn eşime dedım kı hya bırdaha cıkmszsa içimde eşim gulmkten kendınden gectıı bu korku nerden geldı bana saçmalıyorum dımı

kiz çikmaz olurmu kendine gel .. Böyle umutsuz olmak yok.. ben 10 cmi aldigim zaman biraktigimda kendiliginden çikiyodu niye çikmasin.. Kayganlastirici kulaniyosunuz ama demi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…