Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arzu-mu seni tebrik ederim...cok sevindim..bende senin egzersiz yapmadan deneyenlerdenim...benm de reglim bugn bitti deneme yapıcaz ..bende bu sefer basarablrm ins..cok heyecanlyım..

Canim ya cok sevindim,acar acmaz senin mesajini gordum :))
Bekliyordum desem?
Allab baska dert keder yasatmasin,yuvan hep huzur dolu olsun...

gozun aydın canım bende senden haber beklıyordum rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bıran once saglıgınıza kavusursunuz bebişinle

tebrık ederımmm

Ya kizlar vajizmde bugundur bi agri var zonkluyo surekli.. ust uste corap giydim dikkat ediyorum.. nedeni nedir ya :44:nezamana gecer nekadar suruyo bu.. yada herkeste oldumu yenince

Canim gunaydin,o sizi agri zonklama adi her neyse bende de oldu. 3-4 gun surdu. oturdugum zaman sanki bicak saplaniyor gibi oluyordu. ama bi kac gun sonra kendiliginden gecti.

arzu-mu seni tebrik ederim...cok sevindim..bende senin egzersiz yapmadan deneyenlerdenim...benm de reglim bugn bitti deneme yapıcaz ..bende bu sefer basarablrm ins..cok heyecanlyım..

Kesinlikle başarabilirsin..
Aklına gelen herşeyi def et..
Acı oluyor biraz yanma vs olmuyor degıl ama o kadarını agda da vs de yasıyoruz.
Kadınlar acıya dayanıklıdır.

Eşim beni çok motive etti.. Oluyor oluyor dedıkce sıktım dısımı..
Sen de kendıne hep kısa esler ver..
Acıdıgında bekle, devam de, bekle devam de..
Durma..
Bugun olacak de..
COk derın e gıtmıyor zaten aslında...
Bu kadar mı dıyorsun..
Evet o kadar. :)))

Canim ya cok sevindim,acar acmaz senin mesajini gordum :))
Bekliyordum desem?
Allab baska dert keder yasatmasin,yuvan hep huzur dolu olsun...

Aminnnnnnnn...................
Rabis simdi de alısmada azimliyim..
Yenmek yetmıyor, istikrarla bunu normalleştirip hayatımız akatmamız lazım..
Öptüm..
:)

Aminnnnnnnn...................
Rabis simdi de alısmada azimliyim..
Yenmek yetmıyor, istikrarla bunu normalleştirip hayatımız akatmamız lazım..
Öptüm..
:)

Haklisin tatlim,her zaman soyluyorum yendikten sonrasida ayri bir surec.
Ben mesela hala ikinciye cesaret edemedim.
3-4gun agrim oldu o yuzden korktum istemedim.
sonra dugun telasimiz oldu kosturmaca
simdide bugun yarin regl olacagim o yuzden istemiyorum...
kisacasi bahane cooook :)

regl öncesi kadınlar daha ısteklı olur bence bunu kullan ve bu aksam dene
o agrı bende ılk p.. basını aldıgımda olmustu 3-4 gun sıddetlı sonra hafıf.
benı de korkutmustu o nednele ıkıncı denemeyı ancak 10 gun falan sonra yapabıldım ama bu defa tamamı gırmesıne ve
ıkı defa yapmamıza ragmen o agrı yok su an..
Yanı ılkınde agrı olunca, ısın cogu bıtmıs oluyor..
Bence regl ı hıc bekleme..
Fırsat bu fırsat
ıkıle

:))

cesaretimi topladım bugn denycez..umarım hüsran olmaz..cok tesk ederm cvp yazdgn için...

cesaretimi topladım bugn denycez..umarım hüsran olmaz..cok tesk ederm cvp yazdgn için...

cnm husran gibi hıssettıgın anda yenıden dene
her denemde bır mılım ılerlesen kafi
acı olsa da dayanırım de
o duvarı hıssettıgınde ıkın
tamamı degıl sadece bırazını alıcma dıyıp kendını motıve edebılırsın mesela,
o da ıse yarar
yapabılırsın
ben yaptıysam herkes yapar dıyenlere ben de katılyıorum
1,5 yıl kolay degıl

başı oldgnda cok acı hissetmyrm aslında...eşim anlayıslı allahtan..umarm artık bugn bizim içinde bayram sevnci olur..yarın yeni bir hayata uyanrm..

tebrikler canım amin evet sela çok mübarek kız sela hepimiz dualarını bekliyoruz regl den sonra 3 4 gün gevşek oluyomuş orası bende reglim şu anda inşallah reglim bitince açarım duvağımı

canım o kadar uzun dediğin şey ne sen hangi aşamadasın ki daha yeni başlamamışmıydın

hollleeeeyy holleeeeyy holleeeeeyy!!! evet haklısın, dua etmiştim adını söyleyerek. çok sevindim canım benim. allah başka dert vermesin, sen de kurtuldun şükür. çok sevindim çoooooooook!!! hadi gözünaydın, halaylar sana gelsinnnnn teey teeeyyy

tebrikler canım amin evet sela çok mübarek kız sela hepimiz dualarını bekliyoruz regl den sonra 3 4 gün gevşek oluyomuş orası bende reglim şu anda inşallah reglim bitince açarım duvağımı

kızlar sağolun, utandırmayın, mübarek falan değilim yaw :))) ben sadece ayağımı sürüdüm, bu ay benden sonra herkes dökülsün, listede kimse kalmasın dedim. çok şükür allah duamı duydu. bir de ben çok bekledim, egzersiz bitti ama eşim düzelemedi, bu kadar beklediğimden biraz derviş oldum galibaa :)) hamdım, piştim :))) dualarım hepinizle, isimleri aklıma gelenleri zaten sayıyorum, gelmeyenlere de hepimize hepimize diye dua ediyorum. hadi bakalım, egzersize devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…