Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de hiçbirşey çıkmıyor. Özellikle yenen arkadaşlara tebrik mesajları yazdığımda ben de kullanmak istiyorum halayları...vs. Benim mesajlarım çok silik oluyor

Canım sağol. Tavrı değişti şimdilik, bilemiyorum bu aralar pek iyi, zaman neyi gösterir bilemiyorum. Kalbimi çok kırdı zamanında aslında değişmesine değişti ama kalbim kırık, eski söyledikleri aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Hatta sabah hikayemi yazarken nerdeyse ağlayacaktım sonra bıraktım mecbur hikayeyi işyerinin ortasında hıçkıra hıçkıra ağlamamak için..

Önceleri, çok kızıyordum, sinirleniyordum ama elimden de birşey gelmiyordu. Çünkü çocuk var şu vaji sorununu halledemedim belki halledersem düzelir fikri vardı kafamda. Artık daha güçlüyüm, isterse eski haline dönsün. Vallahi bundan sonra hiçbirşey gözümde olmayacak çocuk bile...

Canım doğum kontrol hapı kullanıp çocuk istediğin zaman 6 ay gibi süre geçmesi gerekiyor biliyorsundur...Ben parmak egzersizi yaparken prezervatif kullanıyordum oldukça rahat prezervatif. Ama ben 1. ve 2. denememi sadece kayganlaştırıcı kullanarak yaptım. Bir de kayganlaştırıcı spermleri hızını yavaşlatıyormuş diğerleri gibi olmasa da bir nevi koruma gibi birşey. Ben çocuk konusuna sıcak bakıyorum tabi öncelikle eşimin hareketlerinden emin olmam lazım. Süreç başka şeyler de gösterebilir bize....

İlk 2 denemeyi koruma yapmadan oldu, düşünemedim olabileceğini ama zaten yumurtlama dönemim değildi. Adetime çok yakınım çünkü (2 gün var). Artık korunma konusunda daha dikkatli olacağım bende eşimle aramla ne oluyor bitiyor görmem lazım...

Son düzenleme:

canım değişti demeni o kadar çok istedim ki çok şükür değişti dedin sevndirdin beni Allahım hep böyle devam ettirsin

Canim eger esin prez. için sorun çikarmiyosa prez. devam et derim.. Ben istedim ama kabul etmedi esm.. Rahat edemiyomus.. (ksra bakmayin açik oldu biraz)
Bana kalsa dogum kontrol hapi kullanmam yan etkileride var..

Canim onlar belirli msj sayisindan sonra çikiyorlar bendede bi süre sonra çikmisti.. Ama kaç mesaj sayisi olmali ona dikkat etmemistim.. Bende aynen ifadelerin üstünde mouse bekleterek çikan rakami yaziyodum..
Ama sonradan mesaj yazdigin bölümün altinda hepsi sirasiyla dizildi

Canım ben de doğum kontrol hapına sıcak bakmıyorum. Diğer yöntemi deneyeceğiz bakalım...

Yüzcüklerle ilgili teşekkür ederim, ben de artık yüzcük yapacağım günü beklerim :) veya numara yazarım :)

hapın etkisi geçsin diye bekleme süresi değil mi canım? henüz çocuk düşünmüyoruz ben kendimi hazır hissetmiyorum reglden sonra yumurtlama dönemi olmuyor sanırım ilk adet gününden 14 gün ileri sayıyoruz o zaman mı oluyor... yani acaba p...s de prez...tif rahat edebilirmiyim kiii..

Sela1, E_lvan teşekkürler artık yüzcük yapabiliyorum numara yazarak

Canım evet hapın etkisi geçsin diye. Evet, çocuk konusunda haklısın, sen zaten çok gençsin bir de yeni yendin. Hayatını yaşa

evet canım bazen benim bacaklarımda damarlarımın ağrıdığını hissediyorum korkuyorum damar tıkanıklığı filan yapıyomuş.. eşim kabul eder sorun etmez ama ben rahat edebilirmiyim pre...tif varken kasarsam diye korkuyorum...

Haha süpersin tatlim!! yani bence öyle, çünkü bi süre sonra gelmisti bendede mesaj sayisiyla ilgili olabilir diye düsünüyorum

Canim neden kasasinki? Prez. ile daha rahat düsünsene o kaygan ve çok ince bisey.. Nasil parmagina eldiven geçiriyodun? Kasiyomuydun yo?? Bunuda öyle düsün.. Yani ben aslinda hiç istemiyorum dogum kontrol hapi kullanmayi.. senin esin bisey demiyomus bence dene

tamam tatlım kullanmıcam artık ya bacaklarım ağrıyo zaten.. ben 1 ay daha kullanırım diyordum ama yok kullanmayım dediğin gibbi ince kaygan da..

tamam tatlım kullanmıcam artık ya bacaklarım ağrıyo zaten.. ben 1 ay daha kullanırım diyordum ama yok kullanmayım dediğin gibbi ince kaygan da..

Bencede cnm bende bi doktora gidip danismak istiyorum baska hangi sekil olur diye çünkü asiri derecede migde bulantisi ve bas agrisi yapiyo

Bencede cnm bende bi doktora gidip danismak istiyorum baska hangi sekil olur diye çünkü asiri derecede migde bulantisi ve bas agrisi yapiyo

bende de olmuştu ilk kutuda sonraki iki kutuda olmadı hiç. ilk kutularda bu tür şeyler olabiliyor.. canım bu arada aklıma geldi acaba senin o akıntın vardı ya regl sonrası olan hapın sebep olduğu ara lekelenme ara kanamamıydı ki. çünkü haplar ilk kutularda yapabiliyor ara lekelenme. ben ilk kutuda yaşamıştım doktora sordum normal demişti.

Yok canim ben haplari evlendim evleneli kullaniyorum nolur nolmaz diye.. Su son zamanlar biraz duzensiz kullandim sadece.. Yani basindan beri böyle..

Canim merhaba.
bizim ilk denememiz pre.... ile oldu hic varligini hissetmedim hatta tuhaf bi sekilde kendimi onunla daha iyi hissettim.bende evlendigimizde dogum kontrol hapi kullaniyordum ha oldu ha olacak diye 8 ay hapa devam ettim. 8 ayda 10 kilo aldim
:44:
uzulmedim hatta hosuma bile gitti cunku evlendigimde 38 kiloydum anca kadina benzedim bu 10 kiloyla. 5 aydir ilaci icmiyorum beslenmedede hic dikkat etmem yani gece ikide bile kalkar yemek yerim formumu korumak gibi bi derdim yok yani ve kilom hala 48 hapi biraktiktan sonra sabit kaldi.
ben hapin kullanilmasini pek tavsiye etmiyorum.
zararlarini gozlemlemek istiyorsaniz her regl doneminizde hormon testi yaptirin malesef her seferinde degerler kotuye gidiyor en azindan bende oyle oldu :44:

Of yaaa Ben napicam ozaman Banada bi akil verin.. dün bende oturdum bu konuyu düsündüm internetten arastirdim zararlari bi hayli..

Kemre,anasayfada forumla ilgili yasadiginiz sorunlar diye bir bolum var en ustte orda bi konu acilmis smile yapamiyorum diye oraya gir orda ne yapman gerektigi yaziyor bende bugun basladim smile yapabilmeye

bana kilo yapmadı ilk kutuda iştahsızlık vardı ama sonrasında yan etkilerini yaşamadım. sadece son günlerde bacaklarımdaki ağrı korkuttu beni o yüzden de bırakıcam sen ilk denemeyi dahi onunla rahat yapmışın rahatladım .. ben de bundan sonra p...tif kullanıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…