Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ah evet :) Isim benzedigi için karistirdim.. Napti nasil gidiyo merak ettim

yarına kadar mühlet verdim=)) o artık sona geldi oyüzden rahat hissettiği an dener ama bugün yarın haberi gelir,çünkü ilkini sokunca gerisi kendiliğinden geliyor malum bukadarda kendini aşmışken hayatta gerilemez=)) listeyi erittik neredeyse çok şükür

çok svindim gerçekten
çok sükür ins her gelen böyle kisa sürede kurtulur..
Venusmarsa basarilar Allah yardimcisi olsunnnnnnnnn güzel haberlerini bekliyoruz

Hosgeldin aramiza.
bu isin cozumu egzersiz,hic egzersiz yapabiliyor musun?
Elimizden geldigince sana yardimci oluruz sormak istediklerini cekinmeden sorabilirsin.

egzersiz yapmaya çalışıyorum ama açıkcası tam da yapamıyorum ya vaktim olmuyo diye erteliyorum ya da olduğu zaman cesaret edemiyorum tam anlamıyla (

şu aparat dediğiniz şey nedir ya benm hiç bişeyden haberim yok beni aydınlatmak isteyen bi arkadaş arıyormmmmmmmm

Kimisi mum alip peçeteyle sarip streçleyip prezer.fe geçirerk kendine aparat hazirlar mesela 4 cm 5 cm 6 - 7 - 8 -9 -10, kimi boy boy dilatörle çalisiyor.. kimi parmak.. kimisi kulak çubugu.. Yani kendini hangisiyle rahat hissedeceksn..
Korkmana gerek yok.. Bende çok korktum 3 ay bos bos okudum burayi ama :) yazik diyorum simdii..
Bence hemen basla simdii hemen hadi

teşekkür ederim canım saol =) valla aslında reglm bitti bugün başlayabilirim daha önce doktorun dediği gibi başladım ama yapmadım bi sürü şeyler girdi araya hep erteledim hep yaa şimdi de 7 ay oldu.. eşimle aramız iyi ama o derler ya cicim ayları bece ben onu yaşayamadım aramızda ister istemez bi soğukluk hissediyorum açıkcası (

selam kızlar ben bi şey danışmak istiyorum,reglim bittikten sonra egzersizlere hemen başlamam sorun olur mu?

Canim valla ben örnek veriyim reglimin bitmesine zor sabretmistim.. Hemen egzersize baslamak istiyodum
Biter bitmez hemen basladm.. Ama bitmis olmasi lazim..
Sorun olmaz hatta aksine.. Reglden sonra daha rahat oluyomus hem egzersiz hem iliski..

aynı durumdayım,hep erteledim,balayı bitsin,bugün olmasın,reglim bitsin... tam 10 ay oldu...eşinle konuşuyomusun bu konuyu

aynen bende sabırsızlanıyorum,bitse de başlasam, şu an o kadar cesurum ki,umarım reglim bitince geçmez bu cesaret:)

aynen bende sabırsızlanıyorum,bitse de başlasam, şu an o kadar cesurum ki,umarım reglim bitince geçmez bu cesaret:)

Hepsi geçiyo canim.. Ben bi sene 3 aydan sonra yendim.. Daha 2 gün oldu.. Ve simdi basladi cicim aylari.. Artik esimin bana karsi tavirlari çok degisti. Hele bi basla egzersize bi yen :) bak göreceksin.. Nefes alisin bile degisecek Ozaman basla simdi egzersize?? Neyle çalismak istiyosun?

Bende sabirsizlaniyodum, ve çok cesaretliydim.. Reglim bitti 2 gün sonra yendim.. ama hiç olumsuz düsünmedim.. hep olacak gözüyle baktim olaya.. Basladim olmadigindada pes etmedim bekledim biraz sonra devam.. Merak etme ben sana gereken cesareti veririm ins

Allah razı olsun hepinizden,zaten senin başarman bana çok cesaret verdi..Şimdi çok kararlıyım,İnşallah ben ve bu sorunu yaşayan herkes atlatır bu sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…