- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.601
Of yaaaBen napicam ozaman Banada bi akil verin.. dün bende oturdum bu konuyu düsündüm internetten arastirdim zararlari bi hayli..
tebrikler canimm....Allahim baska dert vermesin....:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
Of yaaaBen napicam ozaman Banada bi akil verin.. dün bende oturdum bu konuyu düsündüm internetten arastirdim zararlari bi hayli..
bana kilo yapmadı ilk kutuda iştahsızlık vardı ama sonrasında yan etkilerini yaşamadım. sadece son günlerde bacaklarımdaki ağrı korkuttu beni o yüzden de bırakıcam sen ilk denemeyi dahi onunla rahat yapmışın rahatladım .. ben de bundan sonra p...tif kullanıcam..
Kuşum sanirim senin esin pref.. kullanmak istemiyordu :44:
Ama aslinda hicte rahat edilmiycek bisi degil benim esim hic varligini hissetmedigini soyluyor(acik yazdim kusuruma bakmayin)
Bunlarin cok ince olanlari varmis sanirim bi onlardan deneseniz?
esine zararlarini anlatmaya calis.
hic dogum yapmamis bayanlarda bir seneden uzun kullanmak malesef cok sakincaliymis
Ben kullandigim sure icinde hep kontrole gittim ve gozle gorulur sekilde hormonlarimi etkilemisti
canım bence eşinle konuş zararlarını anlat.. yenice yendin ya yumuşak davranır şimdi çocuk filan olmazmış kullanırsam de gerçektende hap kullananlarda bebek sorunu olailiyormuş..
Hatta sunu gonul rahatligiyla soyleyebilirim ki,pre.... olmadan asla
o olunca daha puruzsuz oluyor sanki
cok acik yazdim ozur dilerimm:18:
Kızlar doğum kontrol hapları hormonal yapıyo cok etkılıyor.
Bence hiç bulaşmayın..
Ya ilk denememizde dediki (açik olcak ozr dilerim) psikolojik bence ya sertlige sorun oluyomus musta.. yada ilk oldugu için heycanmi yaptida oyle soyledi.. bu aksam konusmaya çalisacam..
Valla yan etkilerini okuyunca tirstim açikçasi.. Burdada kimse tavsiye etmiyo..
Desene hapi yuttum, uzun süredir kullaniyorum bi doktora görünsem iyi olur sanirim
hollleeeeyy holleeeeyy holleeeeeyy!!! evet haklısın, dua etmiştim adını söyleyerek. çok sevindim canım benim. allah başka dert vermesin, sen de kurtuldun şükür. çok sevindim çoooooooook!!! hadi gözünaydın, halaylar sana gelsinnnnn teey teeeyyy
Canim bende biraz acik yazicam simdiden ozur dilerimm
pre.. zaten sertlik tam anlamiyla saglandiktan sonra takiliyor.
Sertlige neden sorun olsun ki:44:
Icinin rahatlamasina sevindim canim iyiki baslamamissin hapa :13:canım ya benm için bir mahsuru yok çünkü çok içimi rahatlattı yazdıkların. ben normalde yarın hapa başlıcaktım ama kemre elvan ve senin söylediklerinden yola çıkarak başlamıcam..
canımmm çok sevindimmm hayırlı olsun yeni gelinliğinnn bir kişi daha rahat uyucak artık darısı tüm vajililerin başına
:123::123::122::122::129::129::119::119::119::119::119:
Bu süper bi haber!!!!!!!!! TEBRIK ederimmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!! Gözün aydin taze gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnn......
Aminnn..........
İstek, azim ve cesaret..
Bu uclu varsa basarı garantidir...
Demiştim sana yapıcam diye..
:)))
Senin azmin de çok etkiledi beni.
Saolasın... :)))
Canim özelden yazayim ben sana.. bak tamam
Cevapladim canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?