Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım hikayeni okudum üzüldüm biraz seninki daha farklı ve normal istemediğin biriyle şimdi eşini seviyor musun? aşık mısın? inşallah öyledir.

1.: Suan yerde degil göklerdeyim uçuyorum
2.: Evde sürekli atlayip zipliyorum :122:
3.::Yerimde duramiyorum habire dans ediyorumm
böyle iste

Sen nasilsin canim

ne mutlu sana canım ama benden sana bı abla tavsıyesibebiş ıcın acele etme hem evlıglıgın yenı oturmus hem vajıye ıyıce odaklan ıyıce alıs..gerçi aramızda cok yas farkı yok ama caktırma

bende ıyıyım canım kosturmacaher gun yenı gelın haberlerıyle senlenıyoruz

canım hikayeni okudum üzüldüm biraz seninki daha farklı ve normal istemediğin biriyle şimdi eşini seviyor musun? aşık mısın? inşallah öyledir.

Canim esimle ancak 1 sene sonra düzeltebildik aramizi.. Ve o 1 seneden sonra aslinda sevdigimi.. Ve onun benim için dogru kisi oldugunu anlamaya basladim( tabi kendini düzeltti, hatalarini anladi )..
Bikeresinde bana, bosaniyoruz dedi.. Tamam bosanalim dedim.. Sonra ikimizde aglamaya basladik.. O andan itibaren basladim vajinusmusla savasmaya.. ondan öncesi vajinusmus degildi.. dedigin gibi istemedigim biriydi..
Baktim artik düzeliyo aramiz yine yapamiyoruz..
Sonra buraya üye oldum.. buraya üye oldugumdan beri bendeki degisikligi farketti ve hergün bi adim ilerledigimi gördü, Ve hersey daha güzel oldu.. Son iki gündürde inanilmaz güzel gidiyo.. Evet sevmeye basladim, seviyorum.. Zorlu bi dönemden geçtik.. Mutsuzlugumun farkindaydi herkes.. Ya bu gemiyi güdersin yada bu diyardan gidersin derlerdi..
Birinci seçenek.. Ve iyiki savastim.. simdi ona asigim çok sükür..

anladım sımdı gulceksınız ama bu defa deliğin yerini algılayamadım dıer delık mı gordugum delık vajına delıgımı anlayamadım

yok cnm ne gulmesı

ıkınarak bak ve aynanın karsısında yap derın nefes al nefes verırken cubugu ıttır boylesıcok kolay ınsallah hemencecık yaparsın bıze haber ver

Tavsiyen için tskr ederim canimin içi.. Evet henüz düsünmüyorum.. Sorumlulugundan korkmaya basladim, hazir hissetmiyorum açikçasi.. Ayrica dedigin gibi daha çok ufagim.. Hos esim ve ailesi diretiyo ama dedigin gibi önce alismak lazim en az bi 7 ay ( bana kalsa 1buçuk sene fln) .. Rabbim dogru zmanda nasip eder ins..

Sana gelince önemli olan kendini hazir hissetmek.. ki sen hazirsin :) yani öyle sezdim okuduklarimdan çok isteklisin.. Rabbim hemencik nasip eder ins.. :97:

Canm Allah daim etsin.. Evet okadar mutlu oluyorumki yenenleri görünce.. Böyle basit bi sorun için kimse kahrolmasin daha fazla.. Bu ay gibi geçsin her gün her ay ins..

ben sankı senı bebiş ıstıyo dıye hatırlıyorum onun ıcın soyledım yanlıs anımsamısımhakkımızda hayırlısı canım

evet ben hazırım 4.seneme gırıcem evlılıkte artık olsun rabbım nasıp ederse...

goruorum aslında ama idrar delıgımı o vajına delıgımı anlamadım baktım nettende ıkna olamadım sinir oluorum kendıme neden bu kadar pimpirikliyim offf:S

valla bana oha diceksiniz belki ama ben bılgısayar basında egzersiz yapmaya calısıorıum hiç cesaretim yok

Cnm bende bilgisayar basinda yapiyodum kizlar msnden destek yagdiriyodu.. o sekilde baslamistim egzersize..

Ayrica delige gelince.. Bende çok çektim o konuda bakiyodum bakiyodum iki delik vardi hangisi oldugunu bilmiyodum.. ikiniyodum açildigini görüyodum ama yinede emin olamiyodum.. hatta emin olmadan egzersize baslamak istemedim jinekologdan randevu aldim deligi göstersin diye Asil buna gülünür hihi

bak simdi açik konuscam o iki dudagi aç elinle ayagi kalk bi bacagini biyere koy aç bacaklarini buyutec bi ayna al ikinarak bak o açilan delik varya o iste.. idrar deligi nerdeyse gözükmüyo bile.. ben benimkini hiç göremedim

Kaç yasinda evlendin canim sakincasi yoksa suan kaç yasindasinki?

Hayir yanlis animsamadin bi ara istiyodum ve forumada bisey yazmistim bununla ilgili :) ama delilikmis.. Vazgeçtim..

Kaç yasinda evlendin canim sakincasi yoksa suan kaç yasindasinki?

Hayir yanlis animsamadin bi ara istiyodum ve forumada bisey yazmistim bununla ilgili :) ama delilikmis.. Vazgeçtim..

tatlım 24 yasındayım 20 yasında evlendım 8 ay oncede vajıyı yendım

bıraz daha zamana ıhtıyacın var allah ıstedıgın zaman nasıp eder ınsallah sanada banada tum ısteyenlere

anladım elvancım valla cok fena durumdayım deliği buldum tmm ama sokmaya gelınce yok jelde surdum sela özelden mesaj atmıs tum dedıklerını yaptım ama sokamıorum nolcak boyle nabcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…