Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

maşallah hem sabırlı hem güçlü bi insansın inşallah bundan sonra eşin senin değerini ve kıymetini fazlasıyla bilir ve hep mutlu olursunuz tebrikler

dün gece (planlı bişey deildi) denemek istedik o kdr sabrettim hatta acıcak diye aklıma bile gelmedi elimden geldiğince kendimi rahat bıraktım kaçmadım da.. p..n başı girdi fakat o kdr
sanki orda bi duvar var ileri gitmiyo ya o kdr zorluyoruz ama yine olmuyo bi sebep göremiyorum kaçmıyorum da ama neden olmuyo ( yoksa hiç olmıcak mı o duvar gibi şeyi neden geçmiyo ya
artık bi anlam da veremiyorum ((((

ah canım birde sen yensen mutlulugumuz 2 ye 3 e katlansa ..

canım farketmeden belkıde kendını kastıgın ıcın kapanıyodur vajı
o takıldıgın yerde bekletıp yavas yavas ılerlersenız bıtıcek hersey

canım farketmeden belkıde kendını kastıgın ıcın kapanıyodur vajı
o takıldıgın yerde bekletıp yavas yavas ılerlersenız bıtıcek hersey[/QUOTE]

öyle mi olur dersin fiziksel bi sorunum olabilir mi yada ne biliyiym belki de bnm orasından sonrası çok kapalıdır kızlıkz..çok kalındır öyle bişey olmaz dimi..aklıma artık herşey geliyo orda yavaş deneyince gider mi hiç gitmiyo gibi yaa

Tekrar tebrik ederim canim :) Dedigin gibi inanmak güvenmek, cesaret, istek gerisi çorap sökügü gibi geliyo..

Canim bildigin regl oldum çogaldi tam kirmizi oldu.. ama hiç sanci fln çekmedim ( normal regl dönemi sancidan duramam yerimde çok kötü olurum)
evet cnm aricam birazdan doktoru

Yaniliyosun :) Burasi hafta sonu sessiz olur.. Aksi taktirde kimse mesajlari cevapsiz birakmaz cnm :)

yapamıyorum parmakla olmuyo oyle dakıkalarca beklıom ama ıcerı alamıyom bu aparatlat nerden alıcam ayyyyy utanıorum ne dıyıp alcam ne dusunurler kım bılır offff

Sakin ol Parmak olmuyosa aparat hazirla kendine bak kizlar anlatmis mumla nasil hazirlanir bi sekilde baslaman gerek cnm böyle nereye kadar erteliceksin

yaa fazla kactım su sıralar haklısın

babalar gunu cok gec olur sankım hemen hemen 1 ay olur bılmyıorum sız ne dersenız bana uyar

evet yenı yenı gelınler cıksın ınsallah

Bence 7 haziran süper ! Hem senin dogum günün degilmi senin hatrina daha fazla çalisir egzersizciler :97: Bi ay çok çok fazla

Baya oldu demissin geriside olur!!!! çok sevindim çok tebrik ederim canim sen o soku atlatamazsin bi süre keyfini çikar her aninin.. Ara verme fazla cnm

Canım benim ya aynı şeyi ben de yaşıyordum birkaç gün öncesine kadar. Bak o an pes etmeyin eşin milim milim devam etsin gidip gelmeler de o duvarı geçmek için çok etkili ama çok yavaş olsun. Bir de çok kaygan bir prez. kullanın o da çok önemli (Önerim durex elite mor kutu kremli yazıyor üzerinde). Bacaklarını eşinin omzuna at ya da bacaklarını iyice karnına doğru çek kalçanın yatakla temasını yavaş yavaş kesmeye çalış yani poponu yavaş yavaş kaldır o zaman zaten sen kalçanı hareket ettirirken giriyor. Senin bu yaşadığını 2 senedir ben de yaşıyordum şu çok önemli ilişkiye ara vermeyin. 2 günde bir mutlaka deneyin canım ara verince sanki geri kapanmış hissediyorsun aynı sıkıntıyı yaşıyorsun ama sana yemin ederim 2 günde bir yapınca en fazla 3. denemende o duvar falan kalmıyor güven bana tatlım. Kayganlaştırıcı jel, vazelin, krem ne varsa kullandık hiçbiri işe yaramadı. Hepsi bende yanma yaptı sanki içimde yara var gibiydi. En bilinen markanın prez. ni de kullandık işe yaramadı o duvarda kalıyorduk. Tekrar söylüyorum kalçanı kaldırman çok çok önemli mesela eşinin omzuna attınya bacaklarını o da senin üzerine doğru uzanıyor gibi yapsın ellerini senin sağına ve soluna koysun yani dik oturmasın bi bakmışsın sonuna kadar girmiş. offf belki pozisyonu anlatışım komik ve saçma geldi ama gerçekten amacım yardımcı olabilmek inşallah tam olarak anlatabilmişimdir ben 2 senedir çektiğim için bilirim. Ha bi de canım tuvalete gittiğinde idrarını tutup bırak bunu her idrar yapışında en az 5er defa yap çok faydalı kaslar için. dualarım seninle.

Offfff yüregim cizladi hikayeni okurken.. Birazda kendimi gördüm hikayende..O bahsettigin ilaçtan bende bikaçtane içmistim intihar amaçli Allahim korumus ama
Neyseki gitti bitti kurtuldun artik canim ablam.. ins esin artik seni el üstünde tutar, hersey çok çok güzel olur ins.. nazar degmesin diyorum.. sonsuz mutluluklar diliyorum..

Son düzenleme:

Canim kiyamam ya.. Bi süre sabret deneme, egzersizlerini aksatma.. çok kisa bi sürede bu cesaretinle üstesinden gelebilirsin.. BirGün seninde hikayeni okuyacaz.. Senin hikayende yeni gelen vajinusmuslulara umut olcak Allahin izniyle..

Canim kesinlikle kayganlastirici almalisin cok rahat edersin.emin ol basaricaksin...okeyinkini bende kullandim...memnun kaldim...guzel haberlerini bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…