Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canimm cok duygulandim hikayeni okurkenn.. Allah a sükür kurtuldun artik yaa.. insallah en kisa zamanda hamile kalirsinn sagsalim bi bebek dünyaya getirirsin.. esinle düzelmenize de cok sevindimmm Allah nazarlardan korusun sizii.. insallah bundan sonra ömür boyu mutlu olursunuz.. Allah im baska dert sıkıntı göstermesin insallah..

hafta sonu diye pek sakindi forumm.. napiyorsunuz nasil gidiyor egzersizlerrrr denemelerrrr? insallah hersey yolundadirrrr :130:

ii geceler:) evde ve müsait olduğum tek gün bugündü,bugünde kimse yoktu forum da:) pazar tatiline takıldım yani:) egzersizler iyi gidiyor gibi,sanki daha iyi gidecek onu hissediyorum ki bu da benim için büyük gelişme...

canım İNŞALLAH bundan sonra hep mutlu olursun.ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH

insallah canim egzersizlerine hic ara vermeden her gün yap en az bi saat.. cok cabuk ilerliceksin bak o zmn..

canım sende yeni başlamıştın benim gibi,naptın nasıl gidiyoor?

bende saskınım ama bnmkı de ii gıdıo penisi yarıya kadar alabıldım ama tamamı deıl her an musaıt olamıoruz egzersız de yapamıorum bu ara yatılı mısafırlerım var o yuzden fırsat buldukca penıs o da ıkı defa yarıya kadar olabıldı ama olckk umutluyum inş. sende bende herkes kurtulur

çok sevindim aparat denedin mi,yoksa direk denemeye mi başladın,ben parmakla denedim sonra aparatsız p....se geçtim,inşallah canım

senay_mehmet

duru2020

deasseeb

umut86

veracoft

benbence

nurbursa

turguaazz

facar

aykurt

mıkrolıf

yardım

senem8183

panterrr

me_barut

ayselci

pusu

daaaamlaa

nazocan4538

zeera

yaren1986

Merhaba arkadaslar.. Ben vajinismus değilim ama yaşadıklarınızı takip ediyorum ve sizin icin dua ediyorum. Kendinize cok yüklendiğinizi görüyorum. Aslında burada asıl is eşlerinize düşüyor. Sizi rahatlatması ve egzersizlerimizde size yardımcı olmasi lazım. En azından hemen konuya girmeden gun gun yavaş yavaş ilerleseler bu kadar takıntı yapmazsınız diye düşünüyorum. Kendinizi bu kadar suçlamayın, icinde olduğunuz bu durum sizin sucunuz degil. Kendiniz suçlamayarak ve esinizinde katkısıyla bu rahatsızlığı daha çabuk yeneceginizi düşünüyorum. Sadece size destek olmak icin bu yazıyı yazdım umarım hata yapmamisimdir. Sevgiler

yendiğini okuduğumda gözlerim doldu..artık çektiğin acılar son buldu dedm içimden..aslında söylenecek cok sey var ama bulamıyor insan..Allah bundan sonra baska dert vermesn..hayatından hersey istedgn gibi olsun..tebrik ederim :))

günaydın.yoğun bir haftasonu gecirdim kuzenlerim bizdeydi maalesef deneme yapamadık..dün aksam gittiler..günün yorgunluğundan uyumusuz..bugün ins deneme yapıcaz ama ben önce bişy sormak istiyorum ben egzersiz yapmıyorm su ana kadar hiç jel kullanmadm ama smdi bu deneme de jel kullansam daha mı iyi olur ? bir de ne almamı önerirsiniz ?

gunaydınn canımm sıradakılerın bırı de sensın:)bayadır burdasın canım artık son ver bu hastalıga ınsallah

canım stresten ıslaklık olmayabılır alısana kadar jel kullan derim...su bazlı ıstdgıın jellerden alabılırsın ben okey kullandım memnundum canım ...

inşallah 10 hazirana kadar olur artık kemrenin hikayesini okudum ve çok duygulandım o da ilk başta benimki çok uzun sürmez diye düşünmüş ama 8 yıl sürmüş bende uzun sürmez sanıyordum ama 1. yılımı doldurdm inşallah 2. yıla yaklaşma bile

ah kemrecim ah gözyaşlarımı tutamadım ağlattın beni,belkide buradaki herkesi...
canım benim inş. bundan sonra eşin hep melek gibi olur,seni üzmez...
çok çektirmiş sana.tekrardan tebrikler tatlım...rabbim ikinci bebeğinide en yakın zamanda verir inş.

bende derdım 1 yıl urecek degılya 2 yıl surecek degıl ya 3 yıl oldu gunler gecıyor ama farkında degılız egzersızını çok çok yap canım ne kadar cok yaparsan o kadar cabuk yenersın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…