- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.121
Canım benim ya aynı şeyi ben de yaşıyordum birkaç gün öncesine kadar. Bak o an pes etmeyin eşin milim milim devam etsin gidip gelmeler de o duvarı geçmek için çok etkili ama çok yavaş olsun. Bir de çok kaygan bir prez. kullanın o da çok önemli (Önerim durex elite mor kutu kremli yazıyor üzerinde). Bacaklarını eşinin omzuna at ya da bacaklarını iyice karnına doğru çek kalçanın yatakla temasını yavaş yavaş kesmeye çalış yani poponu yavaş yavaş kaldır o zaman zaten sen kalçanı hareket ettirirken giriyor. Senin bu yaşadığını 2 senedir ben de yaşıyordum şu çok önemli ilişkiye ara vermeyin. 2 günde bir mutlaka deneyin canım ara verince sanki geri kapanmış hissediyorsun aynı sıkıntıyı yaşıyorsun ama sana yemin ederim 2 günde bir yapınca en fazla 3. denemende o duvar falan kalmıyor güven bana tatlım. Kayganlaştırıcı jel, vazelin, krem ne varsa kullandık hiçbiri işe yaramadı. Hepsi bende yanma yaptı sanki içimde yara var gibiydi. En bilinen markanın prez. ni de kullandık işe yaramadı o duvarda kalıyorduk. Tekrar söylüyorum kalçanı kaldırman çok çok önemli mesela eşinin omzuna attınya bacaklarını o da senin üzerine doğru uzanıyor gibi yapsın ellerini senin sağına ve soluna koysun yani dik oturmasın bi bakmışsın sonuna kadar girmiş. offf belki pozisyonu anlatışım komik ve saçma geldi ama gerçekten amacım yardımcı olabilmek inşallah tam olarak anlatabilmişimdir ben 2 senedir çektiğim için bilirim. Ha bi de canım tuvalete gittiğinde idrarını tutup bırak bunu her idrar yapışında en az 5er defa yap çok faydalı kaslar için. dualarım seninle.
Merhaba arkadaslar.. Ben vajinismus değilim ama yaşadıklarınızı takip ediyorum ve sizin icin dua ediyorum. Kendinize cok yüklendiğinizi görüyorum. Aslında burada asıl is eşlerinize düşüyor. Sizi rahatlatması ve egzersizlerimizde size yardımcı olmasi lazım. En azından hemen konuya girmeden gun gun yavaş yavaş ilerleseler bu kadar takıntı yapmazsınız diye düşünüyorum. Kendinizi bu kadar suçlamayın, icinde olduğunuz bu durum sizin sucunuz degil. Kendiniz suçlamayarak ve esinizinde katkısıyla bu rahatsızlığı daha çabuk yeneceginizi düşünüyorum. Sadece size destek olmak icin bu yazıyı yazdım umarım hata yapmamisimdir. Sevgiler
günaydın.yoğun bir haftasonu gecirdim kuzenlerim bizdeydi maalesef deneme yapamadık..dün aksam gittiler..günün yorgunluğundan uyumusuz..bugün ins deneme yapıcaz ama ben önce bişy sormak istiyorum ben egzersiz yapmıyorm su ana kadar hiç jel kullanmadm ama smdi bu deneme de jel kullansam daha mı iyi olur ? bir de ne almamı önerirsiniz ?
ınsalalh canımmmmtebrikler canım bu kadarı olduysa gerisi de gelirr inşalllahh
dün gece (planlı bişey deildi) denemek istedik o kdr sabrettim hatta acıcak diye aklıma bile gelmedi elimden geldiğince kendimi rahat bıraktım kaçmadım da.. p..n başı girdi fakat o kdr
sanki orda bi duvar var ileri gitmiyo ya o kdr zorluyoruz ama yine olmuyo bi sebep göremiyorum kaçmıyorum da ama neden olmuyo( yoksa hiç olmıcak mı o duvar gibi şeyi neden geçmiyo ya
artık bi anlam da veremiyorum((((
öyle mi olur dersin fiziksel bi sorunum olabilir mi yada ne biliyiym belki de bnm orasından sonrası çok kapalıdır kızlıkz..çok kalındır öyle bişey olmaz dimi..aklıma artık herşey geliyo orda yavaş deneyince gider mi hiç gitmiyo gibi yaa
Canim bildigin regl oldum çogaldi tam kirmizi oldu.. ama hiç sanci fln çekmedim ( normal regl dönemi sancidan duramam yerimde çok kötü olurum)
evet cnm aricam birazdan doktoru
Canim bence kayganlastirici kullan en azindan isini kolaylastirir ilk etapta.. hem kendine güvende gelir belki bu sayede..
kizlar burda durex, ultrason jeli, gleitgel tarzinda kayganlastiricilar öneriyorlar genelde..
ins güzel haberlerle dönersin
Güven kendine, Olacak :)
Deneme esnasinda gül.. pozitif ol.. Ve esine olacak de.. sabret, pes etme.. Allah yardimcino olsn
canım ılıskı sonrası ılk 2 3 ay regl sapması oluyor ve sancılı olurdum ben hep artık sancı cekmıyorum eskısı kadar
500 mg agrı kesıcı alırdım sımdı ılacsız dayanabılıyorum agrıya ..
ins amin..elvancım smdicıkıp ultrason jeli alıcam..ins bu aksam allah izin verirse denycem..ya dün arkadasımı gördüm evleneli 5 ay oldu 4 aylık hamileymiş..ilk beraber oldgu geceyi anlatyr o kadar rahat ki..delircem bunları duydukca..
off offf off diyorum, çok şükür ki aştın, aştık... ve herkes de aşacak Allahın izniyle...
Buarada doktorum programına ben de 2010 yılında lütfen vajinismusu işleyin diye mail atmıştım ve bu yıl Rana hanım bir gece yarısı mailime cevap verip programa çıkmam için yazmıştı, bir kaç yazışmadan sonra inanarak gitmeyi düşünmüştüm (gece yarıları bile internet başında forumu okuyordum hep; baştan sona okudumda) tabi benim bulunduğum ilden gitmem çok zordu sana kısmetmiş demek iyi de olmuş ama programı izlediğimde iyiki gitmemişim 7 yıllık evli biri gitti ve o tedavi olacak demiştim eşime benden önceliği var, benden kötüsü varmış demek demiştim...aslında yollarımız çoook geçmişte çakışmış tanışmak da buraya nasipmiş=)) amaann pamuğuna da nazar değmesinn kardeş gelsinnn
KEMRE'YE
ağlaya ağlaya okudum hikayeni,gerçekten çok zor yollardan geçmişsin...ama zorlukları başarabilmişsin,umarım bundan sonra her şey istediğin gibi olur,eşinle ve oğlunla çok mutlu olursun,belki bide minik kardeş..mutluluklarının devamını diliyorum.
azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz.......................................... insanın kendine karşı güveni geliyor 8 sene 10 sene biz onları çektik nazlanma sırası bizde.Sanki gelin olan onlar, yaşadıklarımız bizim suçumuz gibi.İNŞAALAH YAŞADIKLARIMIZ günahlarımıza karşı keffarettir.Artık gelsin yeni bebişler bu ay nüfus patlaması olabilir o kadar çok gelin çıktı ki.Ama mayıs bitmedi yeni gelinler elinizi çabuk tutun.........................................
hiii piti piti yaslar döküldü gözümden. tv'de vajinismus islenecegini ögrendigim sabah, esime ise gec git beraber izleyelim demistim. amaan bilmedigimiz ne ögrenicez dedi yillarin bezginligi ile ama kirmadi beni. ben normal de sulu gözüm de senin sesin titredikce tavana baktim, göz yaslarim iceri geri aksin diye, malum esim yanimda baslamasin bidi bidi söylenmeye ama bi baktim piti piti o da yaslar döküyor. o gün sen de mi böyle hissediyorsun diye sordu, evet dedim =(, anlattim yillardir bastirdiklarimi.. yillardir üstümüze attigimiz topragi eseledin. o aksam arastirma yapmis iste, son bir tedavi umudu. böyle dolayli yoldan kesismis hayatlarimiz, ilk dominoyu deviren hareketi vermissin, burada karsilastik. ben tesekkür ederim, kim bilir benim gibi kac domino devirdin daha o cesaretinle. bildiklerin buradakiler, bilemediklerin de var.bu mutlulugu paylastigin sefer de cok hayatlar degistirmen dilegiyle...
kızlar 4. denememi yaptım başlarda az biraz kasıldım ama yılmadım aldım gitgel de oldu çok mutluyumm :)
okeyin su bazlı jelini(çilekli vardı sadece )carrefourdan aldım..alana kadar soğuk terler döktüm..kasadaki kız imalı bir sekilde güldü..kendmi zor tuttum..bunu sattıklarına göre anormal bir durum yok heralde..ya ne kadar cahil insanlar var..neyse sinirimi bozmycam bugn pozitifm :)) jel kısmını atlattm ins bu aksam olur artık dua edn bana ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?