Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eşim çok yavaş olmuyo sanırım o kdr yavaş olursa da hiç girmez gibi geliyo galiba ona birden yükleniyo bazen tabi ...ara verin de yapın falan da dediler ya hep düzensiz oldu. aynen dediğin gibi ara verincede ilk başta çok zorluyo insanı ,tamamen kapanmış o bir haftada gibi geliyo dimi.
şey ben bacaklarımı beline sardğm için olmuyo olabilir mi senn dediğin gibi denesem daha mı iyi olur.o dik oturmaktan yana daha iyi olduğunu söylüyo direk olucakmış o zamn ben de hiç olduğuna inanmıyorum tam tersi aynen senin dediğin gibi biliyomusun bana doğru uzanınca daha rahat oluyo gibi ama anlatamıyorum ki..dediklerini denicerm pre...le denemiyoduk öyle anlamıyomuş olup olmadığını bnm bi arkadaşım da pr...le oldu biizmki diyo bi de prez..olduğu zaman sanki daha rahatım dediğin markayı da hemen alıyorum canımmmmm çooooooooooooooookkk tşk ederim sana

çok sagol canim.. Haklisin eslere çok büyük bi rol düsüyo ama çogu gereken sefkati sabri gösteremiyo.. Bizde onlara karsi görevlerimizi yerine getiremedigimiz için nedense hep susma taraftari oluyoruz..
çok zor bi dert.. Yenince hersey okadar degisiyoki bu mutlulugu dilerim herkes biran önce tadar.. Allah kimseyi böyle bi dertle sinamasin ins.. Dualarin için sonsuz tskrlerimi sunarim.. Eksik olma ins Allah razi olsun

Canim bence kayganlastirici kullan en azindan isini kolaylastirir ilk etapta.. hem kendine güvende gelir belki bu sayede..
kizlar burda durex, ultrason jeli, gleitgel tarzinda kayganlastiricilar öneriyorlar genelde..
ins güzel haberlerle dönersin
Güven kendine, Olacak :)
Deneme esnasinda gül.. pozitif ol.. Ve esine olacak de.. sabret, pes etme.. Allah yardimcino olsn

Canim sen jinekologta genel muayene olmadinmi anatomik bi sorun olup olmadigina dair?
Bak sana ne dicem.. o takildigin yer varya o halka :) Ben onla savastim resmen
Ama onun gaydesini ancak egzersizle anladim :)
örnek veriyorum en küçük aparatla basladigim zaman oraya takiliyodu.. Derin nefes alip verdigimde yavas yavas itiyodum ve girince rahatliyodum..
Sonra o en kuçugunu çikar al çikar al yapa yapa bidahaki almamda o girisi hissetmiyodum bile çünkü esnemis oluyodu..
Rahat olunca bi büyügüne geçtim aparatlarin.. Sonra yine o duvar yine ayni islem.. yine esnedi yine hissetmedim bu böyle 10 cme kadar devam etti
10 cme geldigimde asla yapamicam sandim ama öyle alismiski vaji.. Derin nefes burundan, derin nefes agizdan veriyodum yavas yavas itiyodum, ve o halkadan geçisini hissediyodum aslinda anlik bisey Nefes gerçekten çok önemli..
Demem suki, bence egzersizle o halkayla uzlasmaya çalis sonra denemelere geç..

canım bahsettıgn kızlık zarı cok ender rastlananlardan normalde zarın gıttıgnı anlamazsın bıle ılıskıde o derece ınce ve esnek ve vajıyı kapıyan bırsey degıl
ıstersen once bır doktora gorun zarın seklını ogren sadece bakıcak herhangı bır alet falan vajıye gırmıcek ..

Canim bildigin regl oldum çogaldi tam kirmizi oldu.. ama hiç sanci fln çekmedim ( normal regl dönemi sancidan duramam yerimde çok kötü olurum)
evet cnm aricam birazdan doktoru

canım ılıskı sonrası ılk 2 3 ay regl sapması oluyor ve sancılı olurdum ben hep artık sancı cekmıyorum eskısı kadar
500 mg agrı kesıcı alırdım sımdı ılacsız dayanabılıyorum agrıya ..

ins amin..elvancım smdicıkıp ultrason jeli alıcam..ins bu aksam allah izin verirse denycem..ya dün arkadasımı gördüm evleneli 5 ay oldu 4 aylık hamileymiş..ilk beraber oldgu geceyi anlatyr o kadar rahat ki..delircem bunları duydukca..

Sgl cevabin için cnm;.
Iyi ya bundan sonra o agrilar azaliyosa.. çok kötü oluyodum ya oh bende agri kesici içiyodum o bile fayda etmiyodu.. hadi bakalim..

Sende rahat ol.. Birak baskalarini canim..
Sen jelini al.. denemeden önce sicak bi dus al.. kafan rahat olsun..

Son düzenleme:

Canım doktorum programını çok uzamasın diye kısa kestim. O da başka bir olay oldu :) Ben de Haziran 2010 yılında mesaj çekmiştim (oğlum o zaman 1,5-2 yaşındaydı). Onlar beni 1 sene sonra Mayıs 2011'de aradılar. Ben de telefon ettiklerinde şu anki işime başlayalı 1-2 gün olmuştu. Hem şaşırmıştım, ne yapacağımı bilememiştim hem de izin almada problem yaşayacağımı düşünüyordum. Çünkü, işe başlayalı 1-2 gün olmuştu departmanlarımız bile belli değildi, kimden izin alacaktım. O gün düşüneceğimi öyledim, ertesi gün aradılar ben yapamayacağımı söyledim. Ve malesef reddetmek zorunda kaldım. Rana hanım çok ilgili bir bayan bana dediki bir dahaki vajinusmus olayında seni çağıracağım üzülme. Hem o zaman izin diye bir problem de olmaz dedi. Gerçekten Şubat 2012'de aradı beni. Ben yine ikilemde kaldım birkaç gün karar veremedim ama sağolsun Rana hanım beni bir şekilde ikna etti. Ondan sonra herşey çorap söküğü gibi geldi. Belki sen de kabul etseydin ikimizi birlikte çıkarırlardı, tanışırdık :). Neyse ki sende hallettin, zaten herbirinizin başarı hikayeleri bana çok cesaret verdi...

Teşekkür ederim canım aminnn....

Canım benim, telefonda beni rahatlattığın günler için sağol...10 yıldan sonra sen başarınca bana umut oldun...Kendim yenmiş kadar sevinmiştim...

Canım ya, senin mesajlarını çok takip ediyordum. Öyle güzel yazıyorsun ki insan umut doluyor....

Diğer mesajlar 16:00'dan sonra. İnternet kapanmak üzere.14:00'de kapanıyor

canım, ne diyeceğimi bilemedim, allahın izniyle var gücünle aşmışsın herşeyi. seni tebrik ediyorum. ömür boyu mtluluklar diliyorum, her yokuşun bir inişi varmış, inş bundan sonra herşey dilediğin gibi olur

slm kızlar ben 2,5 yıllık evliyim.vajinusmus rahatsızlığım yok.sadece ilk gerdek gecesi çok zorlu geçti baya ciddi kanamam oldu 1 hafta boyunca çok korktuğum için olsa gerek..ama o gündür bu gündür eşimle ilişki sırasında hiç zevk almıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

tam denemelere başladım 2gün sonra regl oldum ya nasıl da heveslenmiştim bitmesini iple çekiyorum kurtulacağım bu durumdan inşallah... ben de sevinç çığlıklarıyla girmek istiyorum buraya...

Canim bende cok etkilendim yazindan...bide doktorumda izledim seni orda daha cok etkilendim...bu derdi yasamayan bilemez...sanki bir kardesim konusuyomus gibi hissettim okadar taniyorum seni sanki...herkesi oyle...yendikten sonrada ciktinmi doktoruma merak ettim..

slmlar 6 aylık evliyim vajliyim doktora gittim yüksek meblağlar ile tedaviye başlayabiliriz dediler .... vazgeçtim ve bu siteyi buldumm buradan okuduklarımı uygulamaya çalıştım ama parmak eğzersileri bana göre değil yapamıyorum açııkcası ...
bugün emla krem ve gleitgeln jel aldım kullananlar varmı varsa nasıl kullandıklarında bana yardımcı olabilirlermi .... kurtulmak istiyorum şu illetten ve bebişim olsun istiyorummm ...
bilgilendirirseniz sevinirimm....

okeyin su bazlı jelini(çilekli vardı sadece )carrefourdan aldım..alana kadar soğuk terler döktüm..kasadaki kız imalı bir sekilde güldü..kendmi zor tuttum..bunu sattıklarına göre anormal bir durum yok heralde..ya ne kadar cahil insanlar var..neyse sinirimi bozmycam bugn pozitifm :)) jel kısmını atlattm ins bu aksam olur artık dua edn bana ne olur...

Son düzenleme:
slm kızlar ben 2,5 yıllık evliyim.vajinusmus rahatsızlığım yok.sadece ilk gerdek gecesi çok zorlu geçti baya ciddi kanamam oldu 1 hafta boyunca çok korktuğum için olsa gerek..ama o gündür bu gündür eşimle ilişki sırasında hiç zevk almıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

canım boşver ya o insanlar heryerde var hiç sallama bile... normal olduğu için satılıyor zaten bunlar:) önemli olan senin durumun inşallah olur... biz şimdilik yapamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…