Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ama canim vaji olmayan ilk geceyi yasayanlar bile genelde bir vazalin bisey kullanir..cunku sen daha yenisin deneyimin yok heyecandan kendini verememekten kuruluk olmasi cok normal...jel buyk kolaylik tabi alismadan hep onlada olmaz...eminim basarican simdiye kadar jel olmadann iyi ilerlemissin...bak nasil olucak kayip gidecek...basarilar canim

canım kesinlikle şu aşamada jel kullan. çok fazla faydası oluyo. alışınca bırakırsın zaten. su bazlılarından kullan. denemekten ne kaybedersin ki

aysem_kas 1.sayfada anlatılan kegel egzersizlerini denesen belki faydasını görürsün. çünkü orda pelvik kasların güçsüzlüğünün de cinsel bozukluklara neden olabileceği yazıyordu. yani o kaslarda bi gevşeme veya hissizlik varsa o da zevksizlik yaşatıyor olabilir sana. 1.sayfaya bi göz atabilirsin...benim aklıma o geldi

haklısın cok tesk ederm..ins bu neşem,heyecanm hüsranla sonuclanmaz..:))

haklısın cok tesk ederm..ins bu neşem,heyecanm hüsranla sonuclanmaz..:))

Aslinda bu tamamen senin elinde..bu durum beyinle ilgili o seni yonlendiriyo...rahatlatici komut verirsen esinde sende mutlu olursunuz...ben bi yataktan bu gece aglamadan cikicam dedim mutlu olmam gerek dedim...yapmaliyim dedim...sende bu sekilde dusun...bize kendimizden baskadi yardim edemez tek care biziiz.bizim kararimiz azmimiz...esininde destegiyle yarin yeni gelin bekliyoruz seni..

canım hoşgeldin yapamam diye başlarsan nasıl yenebilirsin önce inancın olmalı eğer parmak yapamıyosan bunun için özel olarak yapılmış dilatörler va onlardan faydalanabilirsin yani bende parmakla yapamamıştım ve itici gelmişti yada evde kendin hazırlayabilirsin mumdan aparat falan yapanlar var seni bilgilendirirler sorarsan bu arada ben yapamam tabusunu yıkmak için hemen eline bir kulak çöpü al ve başla önce vajiyi incele kasıp gevşetme egzersizini yap ve vajiye ve kulak çöpüne bebe yağı yada başka bi kayganlaştırıcı jel sür ve kulak çöpünü yavaş yavaş ittir gevşettiğinde bunu yaparsan en büyük adımı atmış olursun ve inan bana hiç acı yok kanama yok ama kasmadığın sürece

o takıldığın yerde hafif bir eğim var tam vajinanın girişinde o eğimi düzlemek ve girişi kolaylaştırmak için poponu kaldır bak nasıl girecek, bacaklarından güç alarak kaldırki popodan güç alırsan kasarsın ozaman hiç girmez popoyu kaldır ve nefes al ver o duvarı aşacaksınız böylelikle

Canım ya, ikimiz de İstanbul'un aynı yakasında oturuyoruz tanışsak hiç fena olmaz :). Sen de çok üzüntüler yaşamışsın. Özellikle msn'de anlattığın bazı şeylere gerçekten çok üzüldüm.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Hepimiz çok mutlu oluruz bundan sonra inşallah...

Canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Dilerim sen de istediğin zamanda çocuk sahibi olursun... Hayatın hep mutlu huzurlu geçer...

Amin canım... İnşallah sen de istediğin en kısa zamanda çocuk sahibi olursun...BİR ÖMÜR BOYU MUTLU OLMAN DİLEĞİYLE....

canım İNŞALLAH bundan sonra hep mutlu olursun.ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH

Amin canım, inşallah Allah bundan başka hiçbir dert vermez hiçbirimize...Bir vajinusmusluyu ancak başka bir vajinusmuslu anlar...

ne dıyecegımı bılemıyorumki...

çok sukur sende kurtuldun

Canım en kısa zamanda seninle tanışmak istiyorum. Zaten aynı şehrin aynı yakasındayız, biz istersek tanışmamız zor olmaz...SEN MELEKSİN MELEKKKK :)

Canım inşallah en yakın zamanda sen de atlatırsın. İnan hiç kafamızda büyüttüğümüz gibi değil...SENİN HABERLERİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ

AMİNNNNN...Canım ya, 11 sene itibariyle özellikle senin biran önce yenmeni diliyorum. Zaten çok yakınsın sonuca...HADİ BU MUTLU HABERDEN MAHRUM ETME BİZİ...

maşallah hem sabırlı hem güçlü bi insansın inşallah bundan sonra eşin senin değerini ve kıymetini fazlasıyla bilir ve hep mutlu olursunuz tebrikler
Canım aslında ben hem sabırsız hem de çok zayıfımdır...Ama sabırlı ve güçlü olmayı öğrendim bir şekilde, zorla öğrettiler işte. Çok yıkıldığım zamanlar olmuştu ama birşekilde sıyrıldım. Oğlumdan sonra artık sığınacağım bir limanım vardı. Oğluma tutundum, ona tutanarak hayata tutundum adeta....EN KISA ZAMANDA SENİN DE MUTLU HABERLERİNİ BEKLİYORUZ....

Canım kardeşim, senin şu avatarın çok hoşuma gidiyor. Çok mutlu gözüküyorsun, inşallah avatarındaki kız gibi hep mutlu olursun. Yüzünden hiç gülücükler eksik olmaz...Eşimle devam dersem ben de avatarımı gülücükler atan yüzü tam açık bir gelin ile değiştireceğim...

HEP MUTLU OL, HEP SAĞLIKLI OL, İSTEDİĞİN ZAMAN ÇOCUĞUN OLSUN, HEP GÜL EMİ.... :)

Teşekkür ederim canım. Dilerim sen de ömür boyu mutlu olursun :)

Canım bir derdi yaşamayan bilmez. Sizler hepiniz ayrı psikolog gibisiniz. Bana güç kuvvet verdiniz. Hepinize çok teşekkür ederim....Daha yeni yendim canım, büyük ihtimal çıkaracaklar. Çünkü öyle konuşulmuştu programa çıktğım gün...Şu an belli değil TV'ye ne zaman çıkacağım. Canım dilerim hep mutlu olursun... HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...

son yazılanları okuyorum yine gaza geldim iki gündür sallıyodum şimdi gidiyorum egzersiz yapmaya ..Allahım bu sitedeki bütün kızlara yardımcı ol
aminnnnnnnnnnnnnn .....

son yazılanları okuyorum yine gaza geldim iki gündür sallıyodum şimdi gidiyorum egzersiz yapmaya ..Allahım bu sitedeki bütün kızlara yardımcı ol
aminnnnnnnnnnnnnn .....

İnsallah canim burdaki herkes cok mutlu olur...hepinizle tanismayi okadar cok isterdimki..normalde ben netten arkadasliga karsiyim ama burasi sonsuz bir guven veriyo...cunku artniyet yok herkesin derdi belli tek bir sey icin destek veriliyoo...samimi bir ortam keske imkan olsada tanisabilseydik..peki bu programa nezaman cikmistin sen doktoruma yakin bir zamandami...ben you tube dan izledim...birde yenmis bir cift vardi...bidaha cikarsan bu sitedende bahset herkes gelsin buraya dertlerine care bulsunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…