- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.161
Sonra hormonlarına baktirabilirsin. Bazen hormon eksikligide cinsel isteksizlik yapabilir.
cok saol :)) evet bugüne kadar hiç jel kullanmadık aslında daha önce alabilirdk ama eşime göre benm sorunum jelsizlikden değildi..o yuzden bugüne kadar almadık ama okuduklarıma göre jelsiz yenen yok gibi...ins yaparm ya cok istyrm bitsn die... 1,5 sene olcak artık... temmuzda tatile gdecz cok az zamanm kaldı..en azından su tatil zehir olmasın..desteğiniz için hepinize tesekkür ederim..
dr göre benim herşey normal
dr göre benim herşey normal
canım kesinlikle şu aşamada jel kullan. çok fazla faydası oluyo. alışınca bırakırsın zaten. su bazlılarından kullan. denemekten ne kaybedersin ki
Ama canim vaji olmayan ilk geceyi yasayanlar bile genelde bir vazalin bisey kullanir..cunku sen daha yenisin deneyimin yok heyecandan kendini verememekten kuruluk olmasi cok normal...jel buyk kolaylik tabi alismadan hep onlada olmaz...eminim basarican simdiye kadar jel olmadann iyi ilerlemissin...bak nasil olucak kayip gidecek...basarilar canim
haklısın cok tesk ederm..ins bu neşem,heyecanm hüsranla sonuclanmaz..:))
slmlar 6 aylık evliyim vajliyim doktora gittim yüksek meblağlar ile tedaviye başlayabiliriz dediler .... vazgeçtim ve bu siteyi buldumm buradan okuduklarımı uygulamaya çalıştım ama parmak eğzersileri bana göre değil yapamıyorum açııkcası ...
bugün emla krem ve gleitgeln jel aldım kullananlar varmı varsa nasıl kullandıklarında bana yardımcı olabilirlermi .... kurtulmak istiyorum şu illetten ve bebişim olsun istiyorummm ...
bilgilendirirseniz sevinirimm....
dün gece (planlı bişey deildi) denemek istedik o kdr sabrettim hatta acıcak diye aklıma bile gelmedi elimden geldiğince kendimi rahat bıraktım kaçmadım da.. p..n başı girdi fakat o kdr
sanki orda bi duvar var ileri gitmiyo ya o kdr zorluyoruz ama yine olmuyo bi sebep göremiyorum kaçmıyorum da ama neden olmuyo( yoksa hiç olmıcak mı o duvar gibi şeyi neden geçmiyo ya
artık bi anlam da veremiyorum((((
Canım ya, ikimiz de İstanbul'un aynı yakasında oturuyoruz tanışsak hiç fena olmaz :). Sen de çok üzüntüler yaşamışsın. Özellikle msn'de anlattığın bazı şeylere gerçekten çok üzüldüm.başarı hikayelerinde her ne kadar duygulansam da yazan kişi mutluluktan uçuyor diye düşünüp, gözyaşı katmazdım. sevinçten kalbim çarpardı, ben de bir gün yapabilir miyim derdim hep. o kadar uzun bekledim ki, egzersizi bitirdikten sonra... ama senin yazını ağlamadan okumak mümkün olmadı, hala ağlıyorum.allah sana ne yüce bir gönül vermiş, nasıl bir sabır vermiş. çok şükür kurtuldun artık hepsi geride kaldı. bundan sonraki hayatın hep günlük güneşlik olsun. allah ne diliyorsan gönlüne göre versin. hani rabit demiş ya çektiklerimiz kefaret olsun diye. bunu canı gönülden diliyorum hepimiz için. çok zor bir dert bu, allah hepimizin yüzünü güldürsün artık. bundan sonra başka bir sorun çıkacak diye ödüm patlıyor çünkü. allah yeni gelinlerimizi nazarlardan saklasın.
canım ya neler yaşamışın neler Allah bundan sonra dert tasa vermesin hep mutlu ol herkes hakeder mutluluğu ama sen daha çok hakediyosun bunca sene + anlayışsız bir eş... ama buna da şükür tatlım ki eşin düzeldii bundan sonra da hep böyle olur inşallah...inşallah yakın bir zamanda bebiş haberi de verirsin hem bizleri hem de oğluşunu mutlu edersin
canimm cok duygulandim hikayeni okurkenn.. Allah a sükür kurtuldun artik yaa.. insallah en kisa zamanda hamile kalirsinn sagsalim bi bebek dünyaya getirirsin.. esinle düzelmenize de cok sevindimmm Allah nazarlardan korusun sizii.. insallah bundan sonra ömür boyu mutlu olursunuz.. Allah im baska dert sıkıntı göstermesin insallah..
canım İNŞALLAH bundan sonra hep mutlu olursun.ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH
ne dıyecegımı bılemıyorumki...
çok sukur sende kurtuldun
yendiğini okuduğumda gözlerim doldu..artık çektiğin acılar son buldu dedm içimden..aslında söylenecek cok sey var ama bulamıyor insan..Allah bundan sonra baska dert vermesn..hayatından hersey istedgn gibi olsun..tebrik ederim :))
ah kemrecim ah gözyaşlarımı tutamadım ağlattın beni,belkide buradaki herkesi...
canım benim inş. bundan sonra eşin hep melek gibi olur,seni üzmez...
çok çektirmiş sana.tekrardan tebrikler tatlım...rabbim ikinci bebeğinide en yakın zamanda verir inş.
Canım aslında ben hem sabırsız hem de çok zayıfımdır...Ama sabırlı ve güçlü olmayı öğrendim bir şekilde, zorla öğrettiler işte. Çok yıkıldığım zamanlar olmuştu ama birşekilde sıyrıldım. Oğlumdan sonra artık sığınacağım bir limanım vardı. Oğluma tutundum, ona tutanarak hayata tutundum adeta....EN KISA ZAMANDA SENİN DE MUTLU HABERLERİNİ BEKLİYORUZ....maşallah hem sabırlı hem güçlü bi insansın inşallah bundan sonra eşin senin değerini ve kıymetini fazlasıyla bilir ve hep mutlu olursunuz tebrikler
Canım kardeşim, senin şu avatarın çok hoşuma gidiyor. Çok mutlu gözüküyorsun, inşallah avatarındaki kız gibi hep mutlu olursun. Yüzünden hiç gülücükler eksik olmaz...Eşimle devam dersem ben de avatarımı gülücükler atan yüzü tam açık bir gelin ile değiştireceğim...Offfffyüregim cizladi hikayeni okurken.. Birazda kendimi gördüm hikayende..O bahsettigin ilaçtan bende bikaçtane içmistim intihar amaçli Allahim korumus ama
Neyseki gitti bitti kurtuldun artik canim ablam.. ins esin artik seni el üstünde tutar, hersey çok çok güzel olur ins..nazar degmesin diyorum.. sonsuz mutluluklar diliyorum..
canım, ne diyeceğimi bilemedim, allahın izniyle var gücünle aşmışsın herşeyi. seni tebrik ediyorum. ömür boyu mtluluklar diliyorum, her yokuşun bir inişi varmış, inş bundan sonra herşey dilediğin gibi olur
Canim bende cok etkilendim yazindan...bide doktorumda izledim seni orda daha cok etkilendim...bu derdi yasamayan bilemez...sanki bir kardesim konusuyomus gibi hissettim okadar taniyorum seni sanki...herkesi oyle...yendikten sonrada ciktinmi doktoruma merak ettim..
kemrecim ya ben linke baktım ama bulamadım ya, izlreyeyim dediydim
Canım youtube gir. Mualla Oktay vajinusmus diye yaz. Sanırım 2. çıkan video idi... Ben eve gidince sana linki atarım tekrar.. İşyerimden youtube'a giremiyorum...
Canım youtube gir. Mualla Oktay vajinusmus diye yaz. Sanırım 2. çıkan video idi... Ben eve gidince sana linki atarım tekrar.. İşyerimden youtube'a giremiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?