Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısın cok tesk ederm..ins bu neşem,heyecanm hüsranla sonuclanmaz..:))

vera, jelini de almışsın, bu gece kimse kurtulamaz senin elinden. ayrıca deneme yapıcam diyeli beri sana çok dua ettim ben. bu gece inşallah kurtulursun. rahat ol, denemeden önce mutlaka güzelce duş al gevşe. sonrası zafer senindir. yenmene saatler kaldı, hadi bakalım

kemre kesinlikle tanışacağız, uygun zamanı ayarlayalım. ben organize edeceğim. umarım en kısa sürede toplaşırız. ben bir süre hafta sonları yoğun olacağım, uygun olduğumda haber veririm.

selacım sende yenmıstın dımı

evet yeni yendim, 2 hafta oldu henüz. sormak istediğin her soru için burdayım. senin için de çok dua ediyorum, çünkü sen yapamam edemem başlayamam diye yazdıkça evde saçımı başımı yoluyorum :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: eğer konuşmak istersen msn de verebilirim. çünkü senin artık başlamanı çok çok istiyorum. cesaret hapı istiyorsun ya, o hap ellerinde, yenmek parmaklarının ucunda. ben sana dua olarak bol bol hap yolluyorum zaten başlangıç için özelden mesaj yazmış mıydım sana? yazmadıysam, göndereyim. konuşmak istersen de mutlaka belirt. giden gün senin ömründen gidiyor, yaşama bu dertle artık. :129::129::129::129:

cok sevinirim inan beni cok mutlu edersın ne bılım mesela senın teknıklerını falan yazsan

içmde birden nese baloncukları olustu sankı sızlerı dınledıgımde hep boyle oluyorum guven cesaret hadi kızım dıorum bu rada nerdeyse adımı yazcaktım dusun o kadar gaza geldım:) ama o an puffff her sey sonuyo

ins amiiiin allahım duy sesimi ama ben fenayım cnm yaaa heralde agar vakayım zaten oldum olası cok korkardım ıgneden kan aldırırken dusup bayıldım nıkah işlemlerı ıcın düsün acı esıgım yerlerde resmen bak 1 ayı gecıyo gelen yenıo gıden yenıo ben okuyorum sadece nıe cesaret yok sıfır

selacım dua larını etkısını okuyoruz bu arada banada et emii en kısa surede yenıyım oyle bı bebek özlemim varki anlatamam bak bak işte hep böyle oluyo doluverio göz pınarlarım bebek deyınce ble bebe vermek ıstıorum ben kocama ama yapamıyorum becerıksızım ben becerıksız oda oyle dıo zaten ne ıse yarıyonkı dıo oyle zoruma gdıokı ben cok tıtız bı kızım dır ev işlerim de yemek olsun herseyı becerırım kayınvaldemlerle oturuom bu arada yazmıstım herkeslede ıyı gecınınırım mutavazı olmayı alttan almayı becerırım cogu zaman ama olsun hersey bos esıme gore becerıksız neye yarayan bı mahlukatım ıste offfffff yne moralım bozul du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…