Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım neden böyle olumsuz düşünüyorsun.bak hepimiz aynı şeyleri yaşadık,korktuk .ben ilk evlenince bu siteyi buldum ama yazmadım 3 yıl geçti sonra tekrar girdim buraya ve herkes yardım etti çok şükür.hiç inanmıyordum ama yendim.buraya yazmak bile büyük bir adım.başla artık şu egzersize zor değil lütfen zaman kaybetme.eşleri de anlayışla karşılamak lazım.bebek soruları bana sorulduğu yetmezmiş gibi eşime de artık sormaya başlamışlardı.diyecek söz olmayınca kötü oluyordu.çok şükür bana kızmıyordu ama eve gelip söylenenleri anlatınca ben eziliyordum.çok şükür geçti.sen de yeneceksin İNŞALLAH.

yne yerlerdeyım bugun moralım sıfır ben nıye bu evdeyım hc bı amacım yok papatya cok kotuyum yaaaaa

canım benim seni iyi anlıyorum, bizi en çok biz anlarız yine. bunu yaşamayan bilmez. aynı şeyleri yaşadık biz de. eşlerimizle tartışmlr, milletin cocuk soruları, vs... herbirimizin ayrı ayrı sıkıntısı var. ama bunu aşmak zorundayız canım, bununla arkadaş olamayız. hani derler ya bu hastalığa alışacaksın arkadaş olacaksın diye bu öyle bişey değil. benim de ağrı eşiğim çok düşüktür, kan tutar beni, kan tahlili için gittiğimde hep bayılırım, hastenelerde bayıldığım o kadar çok vaka var ki. iğne vurduramam. bütün bunlara rağmen yenmemiz gerekiyor canım. haydi bismillah de, bi ayetel kürsi oku inşirah suresini oku ve başla, hiç ara verme. bu günlere sonra yanacaksın. hem sen hem eşin, boşuna sıkıntı çekiyorsunuz canım

bende eşimle yıllarca flört ettim çok büyük hayallerle evlendik ama bianda hayallerim yıkılmışti sevdiğim adama neler çektiriorum seni haketmiorum diodum ama inan bana okadar kolayki kendin bile i,nanmıyıcaksın kendine

umutcum sen başlayasın diye çok dua ediyorum dedim ya zaten, okumadın mı yazdıklarımı?? sana özel mesaj attım şimdi, bak bakalım hadi. sana yen diye dua etmemin anlamı yok, sen egzersize başlayıp adım atmazsan durduk yerde kurtulamazsın bu hastalıktan. o yüzden yenmen için değil başlaman için dua ediyorum. sen bir başla, gerisi gelecek. o zaman bana da dualarıma da ihtiyacın kalmayacak, her şeyin kendi elinde olduğunu anlayacaksın.

umur ben çıkıyorum gece gelirim yine seni başlamış olarak görmeyi ümit ediyorum canım, hadi cesaret ver kendine başla, kov şeytanı ve başla.sana güveniyoruz hadi hadi hadi:)))

cok saolsımdı gordum okudum okurken terledım bı ıcım gecer gbı oldu tuhaf oldummm ama son satırlarında yuzumde bı gulumseme oldu belkıde aynen boyle olucak dımı sonundakı o gulumseme herseyı unutturucak yapıcam sozverıorum baslıcam

ben artık yne denıcem bakalım su an acayıp duygular var ıcımde dılator falan yoksa nası bulucamkı parmaga mecburum galıba

canım bensana kulak çubuğunu anlatmıştım ya, parmakla yapmıcaksan kulak çubuğuyla yap. dilatörü aldım alcam diyinceye kadar vakit gçer. sen hemen şimdi başla kula çubuğuyla. çıkmam lazım benim

ben artık yne denıcem bakalım su an acayıp duygular var ıcımde dılator falan yoksa nası bulucamkı parmaga mecburum galıba

dilatöre kafanı takma, burdaki insanların çoğu mumdan yaptı aparatlarını. ben de öylee :)))) tek parmağa iyice alışınca iki parmak denedim ama yapamadım, sonra pasta mumuyla yaptım, incecik o kadar kolay oldu ki, sonra onu 2-3 yaptım normal mum kalınlığına yaklaştım. rimel vardı evde onu denedim o da olunca muma geçtim işte. ben çok yavaş bir egzersizciydim ama yaptıkça minik minik ilerledim. önemli olan başlamak, sen başla, sözünü tut. hepimiz burda yardım ederiz sana. yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…