- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.201
selacım dua larını etkısını okuyoruz bu arada banada et emii en kısa surede yenıyım oyle bı bebek özlemim varki anlatamam bak bak işte hep böyle oluyo doluverio göz pınarlarım bebek deyınce ble bebe vermek ıstıorum ben kocama ama yapamıyorum becerıksızım ben becerıksız oda oyle dıo zaten ne ıse yarıyonkı dıo oyle zoruma gdıokı ben cok tıtız bı kızım dır ev işlerim de yemek olsun herseyı becerırım kayınvaldemlerle oturuom bu arada yazmıstım herkeslede ıyı gecınınırım mutavazı olmayı alttan almayı becerırım cogu zaman ama olsun hersey bos esıme gore becerıksız neye yarayan bı mahlukatım ıste offfffff yne moralım bozul du
yne yerlerdeyım bugun moralım sıfır ben nıye bu evdeyım hc bı amacım yok papatya cok kotuyum yaaaaa
bende cok sevındım kutluyorum senı azmini kararlı olmanı ama ne dıımkı ben o kadar tısagımkı acaba bende yenebılecekmıyım
ne guzel yazmıssın kadın oldugmu hıssettım ben ne oldugmu neden burda oldugmu nıcın yasadıgmı ble bılmıyorum bu oyle bı duygukı anlatamam zaman zaman kendımı kullanılıyo bı hızmetcı gbı hıssettıgım ble oluyo halbukı ne kadar sacma esımın neler cektıgnı onun neler yasadıgnı pardon yasayamadıgnı bı erkek olarak ne kadar zor durumda oldugnu arkadasları tarafından cocuk soruldugunda ne duruma dustugnu stresını unutup insana bunları düsündürüyo ıste bu hastalık esımle aram ıyımı hayır aynı evın ıcınde yabancı gbıyız ama suclayamam onu bız kac seneden sonra ne hayallerle evlendık ve az degıl ıkı seneyı gecıyo ama bende tık yok adam ne yapsın egzersıze bı cok kere karar verdım ama yapamadım elımı ıcerı sokamıyorum ıste olmuyo olmuyo olmuyo yardım edın nolur baska bı caresı yokmu
selacım dua larını etkısını okuyoruz bu arada banada et emii en kısa surede yenıyım oyle bı bebek özlemim varki anlatamam bak bak işte hep böyle oluyo doluverio göz pınarlarım bebek deyınce ble bebe vermek ıstıorum ben kocama ama yapamıyorum becerıksızım ben becerıksız oda oyle dıo zaten ne ıse yarıyonkı dıo oyle zoruma gdıokı ben cok tıtız bı kızım dır ev işlerim de yemek olsun herseyı becerırım kayınvaldemlerle oturuom bu arada yazmıstım herkeslede ıyı gecınınırım mutavazı olmayı alttan almayı becerırım cogu zaman ama olsun hersey bos esıme gore becerıksız neye yarayan bı mahlukatım ıste offfffff yne moralım bozul du
yapamıyorum parmakla olmuyo oyle dakıkalarca beklıom ama ıcerı alamıyom bu aparatlat nerden alıcam ayyyyy utanıorum ne dıyıp alcam ne dusunurler kım bılır offff
umur ben çıkıyorum gece gelirim yine seni başlamış olarak görmeyi ümit ediyorum canım, hadi cesaret ver kendine başla, kov şeytanı ve başla.sana güveniyoruz hadi hadi hadi:)))
bende parmak yapamıyodum halada yapamam
ben artık yne denıcem bakalım su an acayıp duygular var ıcımde dılator falan yoksa nası bulucamkı parmaga mecburum galıba
ben artık yne denıcem bakalım su an acayıp duygular var ıcımde dılator falan yoksa nası bulucamkı parmaga mecburum galıba
canım bensana kulak çubuğunu anlatmıştım ya, parmakla yapmıcaksan kulak çubuğuyla yap. dilatörü aldım alcam diyinceye kadar vakit gçer. sen hemen şimdi başla kula çubuğuyla. çıkmam lazım benim
senay_mehmet
duru2020
deasseeb
umut86
veracoft
benbence
nurbursa
turguaazz
facar
aykurt
mıkrolıf
yardım
senem8183
panterrr
me_barut
ayselci
pusu
daaaamlaa
nazocan4538
zeera
yaren1986
Tekrar tebrik ederim canim :) Dedigin gibi inanmak güvenmek, cesaret, istek gerisi çorap sökügü gibi geliyo..[/QUO
tsekkür ederim canım evet başlamak yetiyo sadece
ne yarışması bu
tebrik ederim..darısı bize ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?