Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır yoktum ve net yoktu geri kavuştum eşim yurt dışındaydı ve gelince demiştik eşim gece dönüyor ve tlf da konuştuk yarın deneyeceğiz ve umarım güzel haberi burdan yazarım aklıma takılan soru şu daha doğrusu aklım karıştı burda bir yerde okumuştum şu anda bulamıyorum ama soruyu sorup kafamı rahatlatmak istiyorum ben mum kullanmaya karar verdim bunun ölçüleri nedir sürekli yazışmalarda geçen 5-7-8-11 cm gibi gidiyor bu ölçü uzunlukmu kalınlık ölçüsümü ben uzunluk olarak düşünmüştüm bir yerede kalınlık olarak okudum ve kafam karıştı örneğin doğum günü mumu uzunluk olarak bana göre 5 cm diye düşündüm birde bunun kalınlığınımı hesap edeceğim YARDIM EDERMİSİNİZ

kemre kesinlikle tanışacağız, uygun zamanı ayarlayalım. ben organize edeceğim. umarım en kısa sürede toplaşırız. ben bir süre hafta sonları yoğun olacağım, uygun olduğumda haber veririm.

sela mrb senn yazdıklarını okuyorum da insanlara çok destek veriyosun başkalarına yazdıkların bile bni pozitif etkiliyo..bunun için sana çoooooooookkk teşekkür ediyorum..
inş. biz de senn gibi yeneriz bunu..ben bugün burayı okuduktan sonra kaç gündür ihmal ettiğim egzersizleri yaptım fazla bi ilerleme olmamış daha 3. yada 4. denemem
bu akşam denicez inş. sonu güzel olur da sevinerek gelirim buraya artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum..gözrşmek üzere..

canım, Önerim durex elite mor kutu kremli yazıyor üzerinde) ...bu önerdiğini aldık bu gce de tekrar denicem ..aynen dediklerini de uygulucam dua et bana. ve verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ediyorum...sanaa yazmaya devam edicem görşmek üzere canım..

canım, Önerim durex elite mor kutu kremli yazıyor üzerinde) ...bu önerdiğini aldık bu gce de tekrar denicem ..aynen dediklerini de uygulucam dua et bana. ve verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ediyorum...sanaa yazmaya devam edicem görşmek üzere canım..

Rica ederim canım inşallah yardımcı olmuşumdur. Bence eşini prez. ve pozisyon konusunda ikna etmeye çalış de ki işte hayatım böyle denediğimizde bende ki problem çözülecek ve sonrasında zaten her şey senin de istediğin gibi olacak, böyle olması daha mı iyi diyebilirsin. Şunu da yapabilirsiniz yani biz de öyle yaptığımız için söylüyorum kayganlık olup vaji açılana kadar prez le başlayın sonra rahat gidip gelmeler olduktan sonra eşin prez. çıkarsın kaldığınız yerden devam edin hem sen rahat olursun hem de onun istediği olmuş olur

Dualarım seninle arkadaşım yarın güzel haberlerini bekliyorum

Rica ederim canım inşallah yardımcı olmuşumdur. Bence eşini prez. ve pozisyon konusunda ikna etmeye çalış de ki işte hayatım böyle denediğimizde bende ki problem çözülecek ve sonrasında zaten her şey senin de istediğin gibi olacak, böyle olması daha mı iyi diyebilirsin. Şunu da yapabilirsiniz yani biz de öyle yaptığımız için söylüyorum kayganlık olup vaji açılana kadar prez le başlayın sonra rahat gidip gelmeler olduktan sonra eşin prez. çıkarsın kaldığınız yerden devam edin hem sen rahat olursun hem de onun istediği olmuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…