- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.681
ohoooooo cuma günü basmış çarşamba olmuş da yapmamışmışmış :) burda kem kümlere yer yoktembellik yok kızlar ertelemeyin lütfennn...
cok sukur ıı gıdyorr baya ılerledık..:) gbıı hatta bı adagım var yarın onu yapıcam kı hızlansız daha cobuk kabul olsunn:)
selam canım, iki denemeden sonra regl oldum, eşim yok mu bunu hızlandırıp bitirmenin yolu diyor, ıkın mıkın bişeyler yap da çabuk bitsin diyor
bende zaten onu anlamaya calısıom kızlar napımyendıgım zaman aklımda o kadar cok sey varkı yapmak ıstedıgım o kadar cok sey ıcımde kaldıkı cnm bn cıakrım brazdan neden gunduz deıl aksam grıon cnm
umutcum yenince bir süre daha sessiz kalıyolar galiba bizden alışıyolar vajiliymiş gibi yapamaycağız diye düşünüyolar ama sonrasında isteme aşamasına geçecekler umarım bizde hala ben istiyorum :) eşinin o üzüntülü hali hiç kalmıcak yenince böle etrafa bir gülümseme hali dışardan bakar deli sanar o derece mutlu oluyo Allah sizlere de nasip etsin canımm dualarımdasınız hep..
inş.. git görün kaçmakla olmuyo biliyomusun biz kaçtık da ne oldu kocaman bi hiç üstüne git ..tedavini ol..her yolu dene Rabbimize dua eet..bak dün öyle ilginç bişey yaşadım ki o kdr çabuk duamın hiç kabul olduğunu hatırlamıyorum gözyaşınla samimiyetle dilinden duaların düşmesin..hiç üzme kendini derdi veren Allah dermanını da verir..biz vesile oluruz sen Allahtan yardım dile canım bnm..
ben evlenmek için üç sene nazlandım, iki sene de vajinismus sayesinde nazlandım, tam yendim regl oldum, ya bu benim kocamın çilesi ne zman bitecektam zamanında olmussun sendeolsun daha kıymetlı olur
ıkın ıkın belkı çabuk bıter
Merhaba canım en samimi arkadaşımında tek yu. vardı. 2 tane çocugu var . tamamen beyne verdigimiz olmuyor düşüncesiyle alakalıymış.
olacak canım, egzersiz insana özgüven kazandırıyor ve korkularını yok ediyor, Allah yardımcın olsun canım, bir de bakmışsın bu kötü günler bitmiş gitmişbende sızler içn dua edıyrm suan ezan okunuyıor bıran önce cözulsun gtsın bu sıkıntı bızden ben korkularımı yendım gbı hersey yolunda gıdyor az bı yolum kaldıı korkmayalım artık en fazla ne olabılır ben az bıraz oldu dye mutluluktan ucuyorum bırde tam cözulse neler olucak kım bılır farkında olmadan içimizi bıtırıyor..
ben evlenmek için üç sene nazlandım, iki sene de vajinismus sayesinde nazlandım, tam yendim regl oldum, ya bu benim kocamın çilesi ne zman bitecek
yol arkadaslarımmm nasıslınız...:)
iyiyzzzzzzzz sen nasılsın canım ..
sana demiştim ya kas bırak sadece bu gece olur inşallah, moral bozmak yok, kas bırak yapınca yavaş yavaş ilerletmiş olacaksın zaten :)bu gece denicez ..yarın yine olmadı die gelirirm artık !!!!!!!!
ben evlenmek için üç sene nazlandım, iki sene de vajinismus sayesinde nazlandım, tam yendim regl oldum, ya bu benim kocamın çilesi ne zman bitecek
bende sızler içn dua edıyrm suan ezan okunuyıor bıran önce cözulsun gtsın bu sıkıntı bızden ben korkularımı yendım gbı hersey yolunda gıdyor az bı yolum kaldıı korkmayalım artık en fazla ne olabılır ben az bıraz oldu dye mutluluktan ucuyorum bırde tam cözulse neler olucak kım bılır farkında olmadan içimizi bıtırıyor..
bu gece denicez ..yarın yine olmadı die gelirirm artık !!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?