Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bakalım ıste bıseyler yapıcaz artık bekleyemem durarmam yeter artık ya benım evlılıgım hc ıyı gtmıo tabı normal olarak:18: esım cok sessız uzuntulu artık dayanamıorum kopuyoruz bız facar kopuyoruz

rapunzelll...
benm dayımın kızı da yumurtalıklarında amelyat oldu bi tanersinin tamamı olmasada nispeten yakını alındı ama tosun gibi iki tane paşası var..
maşşş... hiçççç canını sıkmayasın yorumlarda biri yazmış ya bu da psikolojik kuzenm var çocuk çocuk die uğraşıyo olmuyo...tezatlığı görmen için
bu iki örneği verdim hayatım...oluruna ve zamana bırak Allah zamannda hayırlı evlat versin inş..öpüyorum seni..:)

benim hikayemi okudun canım, her geçen gün daha kötüye gider, hiç düzelmez, biliyorsun, bu işin tek çözümü var egzersiz

Canım bnim eksik olmayın.Sizin varlığınız iyi hissetmemi sağladı. Ben de farkındayım psikolojik olduğunun bunu nasıl yenicem onu da bilmiyorum düşünmicem diyorum geliyor aklıma yine.tabi fizyolojik bi sorunumuz var mı daha onu bile bilmiyoruz inş yoktur ya doktora gidicez bu ay dua edin lütfen

ahhh canım ya kıyamam ben sana üzülme hersey zamanla düzelecek emın ol benımkıde oyleydı ama düzeldi sonra suan daha anlayıslı

umutcum yenince bir süre daha sessiz kalıyolar galiba bizden alışıyolar vajiliymiş gibi yapamaycağız diye düşünüyolar ama sonrasında isteme aşamasına geçecekler umarım bizde hala ben istiyorum :) eşinin o üzüntülü hali hiç kalmıcak yenince böle etrafa bir gülümseme hali dışardan bakar deli sanar o derece mutlu oluyo Allah sizlere de nasip etsin canımm dualarımdasınız hep..

evini su bastığını hatırlamıyorum, cuma, c.tes, pazar yoktum. p.tesi, salı konuştuk seninle. Devam canım, yüklen lütfen, giden ömürden gidiyor...

ohoooooo cuma günü basmış çarşamba olmuş da yapmamışmışmış :) burda kem kümlere yer yok tembellik yok kızlar ertelemeyin lütfennn...

bende zaten onu anlamaya calısıom kızlar napım yendıgım zaman aklımda o kadar cok sey varkı yapmak ıstedıgım o kadar cok sey ıcımde kaldıkı cnm bn cıakrım brazdan neden gunduz deıl aksam grıon cnm

inş.. git görün kaçmakla olmuyo biliyomusun biz kaçtık da ne oldu kocaman bi hiç üstüne git ..tedavini ol..her yolu dene Rabbimize dua eet..bak dün öyle ilginç bişey yaşadım ki o kdr çabuk duamın hiç kabul olduğunu hatırlamıyorum gözyaşınla samimiyetle dilinden duaların düşmesin..hiç üzme kendini derdi veren Allah dermanını da verir..biz vesile oluruz sen Allahtan yardım dile canım bnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…