- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.661
evet evet cnm var candy 84 du sanırım gecmısı oku yazıstık o boyle yendım parmak mum ıtıcı geldı cok sert yapamadım bu eldıvenlerden 3 boy hazırlamıs ve ıkı gunde yendım dıo
yaren senden de ses çıkmıyor, hadi kılzar, yeni gelin çıkaralım
tembellere dua yokcanımcımm burdayımm..dersanedeydim..iki dündür de egzersiz yapmıyorum tembelim vala
evet evet cnm var candy 84 du sanırım gecmısı oku yazıstık o boyle yendım parmak mum ıtıcı geldı cok sert yapamadım bu eldıvenlerden 3 boy hazırlamıs ve ıkı gunde yendım dıo
bakalım ıste bıseyler yapıcaz artık bekleyemem durarmamyeter artık ya benım evlılıgım hc ıyı gtmıo tabı normal olarak:18: esım cok sessız uzuntulu artık dayanamıorum kopuyoruz bız facar kopuyoruz
tembellere dua yok, biliyorsun. sen ne aşamadaydın, unuttum ya, ne kadar sürelik evlidydin?
rapunzelll...
benm dayımın kızı da yumurtalıklarında amelyat oldu bi tanersinin tamamı olmasada nispeten yakını alındı ama tosun gibi iki tane paşası var..
maşşş... hiçççç canını sıkmayasın yorumlarda biri yazmış ya bu da psikolojik kuzenm var çocuk çocuk die uğraşıyo olmuyo...tezatlığı görmen için
bu iki örneği verdim hayatım...oluruna ve zamana bırak Allah zamannda hayırlı evlat versin inş..öpüyorum seni..:)
bakalım ıste bıseyler yapıcaz artık bekleyemem durarmamyeter artık ya benım evlılıgım hc ıyı gtmıo tabı normal olarak:18: esım cok sessız uzuntulu artık dayanamıorum kopuyoruz bız facar kopuyoruz
evini su bastığını hatırlamıyorum, cuma, c.tes, pazar yoktum. p.tesi, salı konuştuk seninle. Devam canım, yüklen lütfen, giden ömürden gidiyor...7,5 aylık evliyim ben baş parmak birinci boğumu geçtim ikiye yaklaştım eli kulağında yaniii ...yarışmacı ark. başarılar diliyorum...devam edicem canom yaa
evimi su basmmıştı hani cuma gün kem küm ..
7,5 aylık evliyim ben baş parmak birinci boğumu geçtim ikiye yaklaştım eli kulağında yaniii ...yarışmacı ark. başarılar diliyorum...devam edicem canom yaa
evimi su basmmıştı hani cuma gün kem küm ..
yol arkadaslarımmm nasıslınız...:)
Canım bnim eksik olmayın.Sizin varlığınız iyi hissetmemi sağladı. Ben de farkındayım psikolojik olduğunun bunu nasıl yenicem onu da bilmiyorum düşünmicem diyorum geliyor aklıma yine.tabi fizyolojik bi sorunumuz var mı daha onu bile bilmiyoruz inş yoktur ya doktora gidicez bu ay dua edin lütfen
selam canım, iki denemeden sonra regl oldumselam hatunlar
varmı bana sormak ıstedıklerınız acep yenenler ne alemdesınız alıstınızmı
cok sukur ıı gıdyorr baya ılerledık..:) gbıı hatta bı adagım var yarın onu yapıcam kı hızlansız daha cobuk kabul olsunn:)iyiyiz tatlım sen nasılsınnasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?